-
Ford fiesta 1.0 ecoboost sport .&- Άμα το δεις και το οδηγήσεις δε θα θες κάτι παραπάνω .
-
Citroen DS-3 γρηγορο και γενικα γαματο
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Ford fiesta 1.0 ecoboost sport .&- Άμα το δεις και το οδηγήσεις δε θα θες κάτι παραπάνω .Ε τωρα με 18.000 € γιατι να μην κανεις την υπερβαση?? Και να πας σε κατι ακομα καλυτερο?
Audipassion φανταζομαι οτι καπου τοσο θα το δινουν! 20.800 € εχει αρχικη τιμη αλλα με κανα παζαρι θα πεφτει κανα χιλιαρικο.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Lotus Elise 111S Ελληνικό * A/C '03 - € 16.500
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3737009/THISTHISTHISHTISHITHSIHTIHTIHSITHSI
Αν δεν το πάρει ο OP, είναι gayΠοσα θεματα πρεπει να συνεχισεις ν ανοιγεις πιστευεις μεχρι να παρεις αμαξι? ειναι 1,5-2 χρονια τωρα που εχεις αλλαξει απο κατηγοριες ,ηλικιες αυτοκινητων μεχρι και τελειως το budget σου σχετικα με αυτο που ψαχνεις.. ποιος ο λογος να σε παιρνει καποιος στα σοβαρα και να σου προτεινει?
Κάνεις λες και όσοι γράφουν εδώ μέσα, κυριολεκτούν
-
Audi A1
-
Φιλαρακι και εγω στο ιδιο διλημμα ημουν πριν λιγο καιρο. Τελικα μετα απο πολλες σκεψεις πηρα το corsa diesel. Απλα καταπληκτικο. Δεν καιει τιποτα. Πηγα Λαρισα με 4 ατομα με 120 σταθερα και χαλασα 50 ευρω πετρελαιο. Μου αναψε να φανταστεις λαμπακι στον Αγιο Στεφανο. Και εκανα και εδω και Λαρισα πολλα χιλιομετρα. Οπως και να εχει καλυτερα ειναι να παρεις diesel. Και βεβαια συμφερει. Εγω το πηρα 14.000. Στα λεφτα που λες σιγουρα θα βρεις κατι καλυτερο. Καλη επιλογη σε οτι αποφασισεις.
Τι να πάρω τελικά ;