-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αν το πετούσε αλλοδαπός;
Ποσο βλαξ εισαι;
Εδω δεν τους πιανουν που κανουν παρανομο εμποριο ,θα τους βαλουν κληση για ενα χαρτακι.
Ανοιχτε τα στραβα σας μαλακες και μην τα περνατε ολα στο φλου,γιατι σε λιγο καιρο οι αλλοδαποι θα περνανε καλυτερα απο σας.είναι γνωστό άλλωστε οτι οι μπάτσοι προμοτάρουν τους μετανάστες
αν το είχε πετάξει μετανάστης θα τον ακολουθούσαν μέχρι να του το δώσουν πίσω... 'κύριε λαθρομετανάστα, σας έπεσε το χαρτάκι σας...'θα με πνίξετε...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
στο φαναρη σταματαω και απο κλασικη καφρικη ελληνικη συνηθεια ειχα ενα χαρτακι στο χερη και το πεταξα απο το παραθυρο... δν προλαβαινω να το ξεκινησω μου βαζει σειρηνα...
120€ πρόστιμο; Λάθος!!Απαράδεκτοι οι ΔΙΑΣ!!!
200€ είναι το πρόστιμο
Ρύπανση με απόρριψη αντικειμένων από κινούμενο όχημα 200 €
http://synergeio24.gr/book-pages/paraba ... ostima-koknikosmtxhpc κακώς σε έγραπσαν. Όσο σε είχαν σταματημένο έπρεπε να πετάξεις και το δεύτερο χαρτάκι (της κλήσης), να τους κοbλάρεις.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
nikosmtxhpc κακώς σε έγραπσαν. Όσο σε είχαν σταματημένο έπρεπε να πετάξεις και το δεύτερο χαρτάκι (της κλήσης), να τους κοbλάρεις.
KEΦAΛAIO Γ΄
KANONEΣ OΔΙΚΗΣ ΣYMΠEPIΦOPAΣ
Αρθρο 12
Γενικές διατάξεις-
Δεν επιτρέπεται η απόρριψη από το όχημα οποιουδήποτε αντικειμένου, έστω και αν από αυτό δεν καθίσταται επικίνδυνη ούτε παρακωλύεται η κυκλοφορία. Δεν επιτρέπεται η απόρριψη από το όχημα κάθε αντικειμένου ή ουσίας που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά ή να ρυπάνει το περιβάλλον.
-
Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις των παραγράφων 1,3,4 και 7 τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο διακοσίων (200,00) ευρώ.
http://www.policenet.gr/portal/ext/kok.html
-
-
Πότε θα καταλάβουμε σε αυτή τη χώρα ότι οι κοινόχρηστοι χώροι (δρόμοι, πεζοδρόμια, πλατείες, βουνοκορφές) είναι το σπίτι μας;
-
Στην σκουπιδοελλάδα ΠΟΤΕ! Πόσες γόπες κι αν έχω φάει με την μηχανή 'στην μάπα'...έχω χάσει το μέτρημα.
-
Έπρεπε να βάλω κι εμότικον, δεν έγινα κατανοητός.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
@BILL33Έπρεπε να βάλω κι εμότικον, δεν έγινα κατανοητός.
Νόμιζα οτι το πρόβλημα ήταν τα κόκκινα
-
Ολοι οι τελειοι πολιτες ,σε αυτο το φορουμ μαζευτηκαν.
-
nikosmtxhpc δεν πιστεύω να είσαι μετανάστης ;;;
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ολοι οι τελειοι πολιτες ,σε αυτο το φορουμ μαζευτηκαν.Τέλειος δεν είμαι αφού είμαι άνθρωπος. Αλλά έμαθα από την οικογένειά μου να μην βρωμίζω το περιβάλλον. Δεν είναι δύσκολο, προσπάθησε κι εσύ να πετάξεις το χαρτάκι στα κουβαδάκια των δήμων. Γιατί....
Εσύ κάντο παντού.
-
πω..120 ευρω ??
επρεπε να την ανταλαξεις με μια κληση για φιμε.. -
ευγε στα παιδια της ΔΙΑΣ........
φανταζομαι οτι ο φιλος μας,δεν πεταει τα μικροσκουπιδακια του οταν ειναι στο σπιτι του στο πατωμα! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ευγε στα παιδια της ΔΙΑΣ........
φανταζομαι οτι ο φιλος μας,δεν πεταει τα μικροσκουπιδακια του οταν ειναι στο σπιτι του στο πατωμα!Μέσα στο σπίτι κανένας δεν πετάει σκουπίδια.
Ο θυρωρός μας όμως μου είπε ότι λίγοι πετάνε ΣΥΧΝΑ σακούλες με σκουπίδια από το μπαλκόνι και δεν τις κατεβάζουν στους κάδους.
Φυσικά οι σακούλες σκίζονται και τα σκουπίδια σκορπίζονται στο δρόμο.Μέσα στο σπίτι όμως καθαριότητα και αρχοντιά - ούτε ο σκουπιδοτενεκές δεν είναι βρώμικος.
-
Ο χρήστης Alkis_7 έγραψε:
πω..120 ευρω ??
επρεπε να την ανταλαξεις με μια κληση για φιμε..Ψιλοάσχετο αλλά αν σε γράψουν για φιμέ μετά δεν πρέπει να πας στο ΚΤΕΟ να περάσεις από έλεγχο ότι πλέον τα αφαίρεσες??
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ο θυρωρός μας όμως μου είπε ότι λίγοι πετάνε ΣΥΧΝΑ σακούλες με σκουπίδια από το μπαλκόνι και δεν τις κατεβάζουν στους κάδους.
Φυσικά οι σακούλες σκίζονται και τα σκουπίδια σκορπίζονται στο δρόμο.Μέσα στο σπίτι όμως καθαριότητα και αρχοντιά - ούτε ο σκουπιδοτενεκές δεν είναι βρώμικος.
εχει και παραλαγη.........
πεταμε τα σκουπιδια μας στο σκουπιδοντενεκε του πιο κατω...... -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
πεταμε τα σκουπιδια μας στο σκουπιδοντενεκε του πιο κατω......υπαρχουν σκουπιδοντενεκεδες reserved;;;;οικογενειακοι;;;;ατομικοι;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
πεταμε τα σκουπιδια μας στο σκουπιδοντενεκε του πιο κατω......υπαρχουν σκουπιδοντενεκεδες reserved;;;;οικογενειακοι;;;;ατομικοι;;;
Στην γειτονια μου καθε πολυκατοικια εχει τον δικο της.
Βλεπεις τον αλλον να πηγαινει στον απεναντι η τον διπλανο καδο να πεταξει τα σκουπιδια του.Ασχετο,
Στην απεναντι μου πολυκατοικια ειχαν βαλει τον καδο στο βαθος της πυλωτης, για να μην τον εχουν μπροστα και πεταγαν τα σκουπιδια στον δικο μας -
Καλα ,ο φιλος μετα απο αυτα που διαβασε για το θεμα του ,μαλλον θα γινει serial βρωμιστης.....
Θα μαζευει τα σκουπιδια της εβδομαδας και θα τα σκορπαει σε ολη την Αθηνα....Παντως αν και δεν πεταω σκουπιδια ,ουτε στα ακροπολις ,ουτε στις αναβασεις,ουτε και εξω απο τ'αυτοκινητο μου ,πιστευω οτι μια απλη υποδειξη απο την Διας δεν θα ηταν κατι τραγικο.
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Η αφορμή να σε γράψουν ήταν το χαρτάκι. Η αιτία ήταν το καγκουρεμένο αυτοκίνητο που τους τράβηξε την προσοχή.
(Στις ΗΠΑ θα πλήρωνες $300, στην Ιαπωνία 30.000 yen, στη Σιγκαπούρη $1.000 την πρώτη φορά και $2.000 τις επόμενες). Λίγη προσοχή λοιπόν, όταν θέλουμε να κάνουμε παρανομίες καλό είναι να είμαστε low profile και να μην οδηγούμε οχήματα που τραβούν την προσοχή, ούτε να τις κάνουμε μπροστά στα μάτια των μπάτσων.Ναι αλλά εδώ είναι Ελλάδα
του απανταω και εγω να με εγραφαν οπουδηποτε στην ευρωπη για αυτο το πραγμα να ελεγα ναι αλλα στην ελλαδα και στην συγκεκριμενη περιοχη ελεος...
Ρε φίλε το λες με ένα τρόπο λες και είναι μπουρδέλο. Αλλά και μπουρδέλο να είναι, ε στα μπουρδέλα τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά δεν τα πετάνε όπου να είναι (πάτωμα, κρεβάτι κλπ). Τα πετάνε στον κάδο απορριμάτων.
-
Πως ξέρεις τόσες λεπτομέρειες σχετικά με τα μπουρδέλα;
προστιμο επειδη πεταξα ενα χαρτακι ?