-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Πως ξέρεις τόσες λεπτομέρειες σχετικά με τα μπουρδέλα;Αποκλείεται δηλαδή να είναι ο χρήστης ενήλικος αρσενικός;
-
Πως ξέρεις τόσες λεπτομέρειες σχετικά με τα μπουρδέλα;το google ξερει τα παντα.
-
Πως ξέρεις τόσες λεπτομέρειες σχετικά με τα μπουρδέλα;μην κανεις πως εσυ δεν ξερεις..........
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Ο θυρωρός μας όμως μου είπε ότι λίγοι πετάνε ΣΥΧΝΑ σακούλες με σκουπίδια από το μπαλκόνι και δεν τις κατεβάζουν στους κάδους.
Φυσικά οι σακούλες σκίζονται και τα σκουπίδια σκορπίζονται στο δρόμο.Μέσα στο σπίτι όμως καθαριότητα και αρχοντιά - ούτε ο σκουπιδοτενεκές δεν είναι βρώμικος.
εχει και παραλαγη.........
πεταμε τα σκουπιδια μας στο σκουπιδοντενεκε του πιο κατω......υπαρχουν σκουπιδοντενεκεδες reserved;;;;οικογενειακοι;;;;ατομικοι;;;
Στην γειτονια μου καθε πολυκατοικια εχει τον δικο της.
Βλεπεις τον αλλον να πηγαινει στον απεναντι η τον διπλανο καδο να πεταξει τα σκουπιδια του.Ασχετο,
Στην απεναντι μου πολυκατοικια ειχαν βαλει τον καδο στο βαθος της πυλωτης, για να μην τον εχουν μπροστα και πεταγαν τα σκουπιδια στον δικο μαςΣτη γειτονια μου ο καθενας τον πηγαινει τον καδο βολτα για να παρκαρει
-
Πως ξέρεις τόσες λεπτομέρειες σχετικά με τα μπουρδέλα;Το περιέργο θα ήταν να έχω φτάσει στα 40 και να μην ξέρω
προστιμο επειδη πεταξα ενα χαρτακι ?