-
λογικα πολυ θα πειτε καλα μου εκαναν αλλα δν με πειραξε τοσο η απειλη του προστιμου οσο ο τροπος ..η ιστορια εχει ως εξης..
ετυχε και πηρα δικο μου αυτοκινητο φετος λογο ευκαιριασ απο εναν φιλο που εφυγε για δουλεια στο εξωτερικο..το αυτοκινητο εινια χαμηλομενο με φιμε ,ζαντες κλπ (δν τα εχω βαλει εγω ετσι το πηρα,κατι ξερω και δν ηθελα να βαλω φιμε και αλλα τετοια στο αυτοκινητο αλλα ετσι το πηρα τι να κανω ) μια μερα καθως ανεβαινα ενα δρομο στη περιοχη μου με πολλες λακουβες (σπανιο για την ευρωπαικη ελλαδα ) και αφου πριν εναν μηνα επαθα ζημια 300 euro απο λακουβα(κρατηρα πες καλυτερα),απεφευγα με καμια 20-30 ρια χιλιομετρα τις λακουβες (αμα την παθεις μια φορα μετα τις αποφευγεις) παρατηρω δυο μηχανες της διας πισω μου σε πολυ κοντινη αποσταση... δν εδωσα ιδιαιτερη σημασια και συνεχiσα κανονικα.αφου ηταν πισω μου για ωρα καταλαβα οτι ετοιμαζονται να με σταματησουν οκ σκεφτηκα..δεν ειναι η πρωτη φορα που με σταματανε για ελεγχο και συνηθως ειναι μια χαρα ευγενικοι.στο φαναρη σταματαω και απο κλασικη καφρικη ελληνικη συνηθεια ειχα ενα χαρτακι στο χερη και το πεταξα απο το παραθυρο... δν προλαβαινω να το ξεκινησω μου βαζει σειρηνα...το περιμενα να με σταματησει για ελεγχο..σταματαω δεξια... ερχεται ενας απο διπλα με τσαμπουκα και μου κανει αδεια διπλωμα...οκ του λεω ενα λεπτακι τα βγαζω..ερχεται και ο αλλος και μου κανει και αυτος με τσαμπουκα ξερεις ρε τι εκανες... του λεω και εγω τι εκανα?? πεταξες ενα χαρτη κατω... ε λεω και εγω ναι... 120 ευρο προσιμο ειναι μου λεει... τι? του λεω ναι μου λεει και μου λεει ανοιξε πορ παγκαζ οκ του λεω κοιταει δν βρισκει τπτ.. και αρχιζει εκει να γραφει κατι του λεω και εγω πλακα κανεις οτι θα με γραψεις για το χαρτακι... οχι μου λεει 120 ευρο του απανταω και εγω να με εγραφαν οπουδηποτε στην ευρωπη για αυτο το πραγμα να ελεγα ναι αλλα στην ελλαδα και στην συγκεκριμενη περιοχη ελεος... τι μου απανταει και εδω ευρωπη ειναι wtf anyway κανανε και λιγο bullying (μιας και φορανε στολη και τους παιρνει να το κανουν ) και εφυγαν... τελικα υπαρχει τεοιο προστημο ??? αναφερεται πουθενα στον κοκ??? -
λογικα πολυ θα πειτε καλα μου εκαναν αλλα δν με πειραξε τοσο η απειλη του προστιμου οσο ο τροπος ..η ιστορια εχει ως εξης..
ετυχε και πηρα δικο μου αυτοκινητο φετος λογο ευκαιριασ απο εναν φιλο που εφυγε για δουλεια στο εξωτερικο..το αυτοκινητο εινια χαμηλομενο με φιμε ,ζαντες κλπ (δν τα εχω βαλει εγω ετσι το πηρα,κατι ξερω και δν ηθελα να βαλω φιμε και αλλα τετοια στο αυτοκινητο αλλα ετσι το πηρα τι να κανω ) μια μερα καθως ανεβαινα ενα δρομο στη περιοχη μου με πολλες λακουβες (σπανιο για την ευρωπαικη ελλαδα ) και αφου πριν εναν μηνα επαθα ζημια 300 euro απο λακουβα(κρατηρα πες καλυτερα),απεφευγα με καμια 20-30 ρια χιλιομετρα τις λακουβες (αμα την παθεις μια φορα μετα τις αποφευγεις) παρατηρω δυο μηχανες της διας πισω μου σε πολυ κοντινη αποσταση... δν εδωσα ιδιαιτερη σημασια και συνεχiσα κανονικα.αφου ηταν πισω μου για ωρα καταλαβα οτι ετοιμαζονται να με σταματησουν οκ σκεφτηκα..δεν ειναι η πρωτη φορα που με σταματανε για ελεγχο και συνηθως ειναι μια χαρα ευγενικοι.στο φαναρη σταματαω και απο κλασικη καφρικη ελληνικη συνηθεια ειχα ενα χαρτακι στο χερη και το πεταξα απο το παραθυρο... δν προλαβαινω να το ξεκινησω μου βαζει σειρηνα...το περιμενα να με σταματησει για ελεγχο..σταματαω δεξια... ερχεται ενας απο διπλα με τσαμπουκα και μου κανει αδεια διπλωμα...οκ του λεω ενα λεπτακι τα βγαζω..ερχεται και ο αλλος και μου κανει και αυτος με τσαμπουκα ξερεις ρε τι εκανες... του λεω και εγω τι εκανα?? πεταξες ενα χαρτη κατω... ε λεω και εγω ναι... 120 ευρο προσιμο ειναι μου λεει... τι? του λεω ναι μου λεει και μου λεει ανοιξε πορ παγκαζ οκ του λεω κοιταει δν βρισκει τπτ.. και αρχιζει εκει να γραφει κατι του λεω και εγω πλακα κανεις οτι θα με γραψεις για το χαρτακι... οχι μου λεει 120 ευρο του απανταω και εγω να με εγραφαν οπουδηποτε στην ευρωπη για αυτο το πραγμα να ελεγα ναι αλλα στην ελλαδα και στην συγκεκριμενη περιοχη ελεος... τι μου απανταει και εδω ευρωπη ειναι wtf anyway κανανε και λιγο bullying (μιας και φορανε στολη και τους παιρνει να το κανουν ) και εφυγαν... τελικα υπαρχει τεοιο προστημο ??? αναφερεται πουθενα στον κοκ??? -
Εχει σημασία να μας πεις το μέγεθος του χαρτιού καθώς και το περιεχόμενο του
-
μια καρτα ανανεωσης ηταν απο αυτες που ειναι σαν αποδειξη και την ειχα τσαλακωσει... ηταν σαν ενα μπαλακι σε μεγεθος ευρο
αν παιζει ρολο ηταν των 5 ευρο ηταν γιατι ως ανεργος πτυχιουχος τει..με πολλα πτυχια ακομα και εθελοντης πυροσβεστης 7 χρονια ( και το κανω γιατι γουσταρω δν αποσκοπω να γινω επαγγελματιας )με συντηρουν ακομα οι δικοι μου ... δν υπαρχουν για μεγαλυτερο ποσο... -
Ο χρήστης nikosmtxhpc έγραψε:
γιατι ως ανεργος πτυχιουχος τει..με πολλα πτυχια ακομα και εθελοντης πυροσβεστης 7 χρονια ( και το κανω γιατι γουσταρω δν αποσκοπω να γινω επαγγελματιας )με συντηρουν ακομα οι δικοι μου ... δν υπαρχουν για μεγαλυτερο ποσο...Απο ποιο τμήμα ;;
-
ιατρικα εργαστηρια
-
Μπορεί να τους εκνεύρισε η ορθογραφία σου.
-
Είχες τη ΔΙΑΣ πίσω σου, ψυλλιάστηκες ότι θα σε σταματήσουν και - παρ' όλα αυτά - έδωσες αφορμή να σε γράψουν Κι έχεις και παράπονο; Αν εγώ ήμουν τυχαίος παρατηρητής από άλλο αυτοκίνητο, θα τα 'έπαιρνα' μαζί τους σε περίπτωση που σε ακολουθούσαν κι αγνοούσαν το ότι πέταξες σκουπίδια μπροστά τους!!!
Όσο για τα φιμέ και το 'τι να κάνω, έτσι το πήρα', δοκίμασες να τα αφαιρέσεις;
-
Και εγω δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα.
Πεταξες χαρτακι στο δρομο και διαμαρτυρεσαι απο πανω? -
.....του απανταω και εγω να με εγραφαν οπουδηποτε στην ευρωπη για αυτο το πραγμα να ελεγα ναι αλλα στην ελλαδα και στην συγκεκριμενη περιοχη ελεος...Ενταξει οι πιο παλιοι αποτυχαμε να σας δωσουμε κατι καλυτερο, αλλα και εσεις οι νεοι με τετοια μυαλα πατε να ρημαξετε τον τοπο μας εντελως, κριμα.
-
ετυχε και πηρα δικο μου αυτοκινητο φετος λογο ευκαιριασ απο εναν φιλο που εφυγε για δουλεια στο εξωτερικο..το αυτοκινητο εινια χαμηλομενο με φιμε ,ζαντες κλπ (δν τα εχω βαλει εγω ετσι το πηρα,κατι ξερω και δν ηθελα να βαλω φιμε και αλλα τετοια στο αυτοκινητο αλλα ετσι το πηρα τι να κανω ) μια μερα καθως ανεβαινα ενα δρομο στη περιοχη μου με πολλες λακουβες (σπανιο για την ευρωπαικη ελλαδα ) και αφου πριν εναν μηνα επαθα ζημια 300 euro απο λακουβα(κρατηρα πες καλυτερα),απεφευγα με καμια 20-30 ρια χιλιομετρα τις λακουβες (αμα την παθεις μια φορα μετα τις αποφευγεις) παρατηρω δυο μηχανες της διας πισω μου σε πολυ κοντινη αποσταση... δν εδωσα ιδιαιτερη σημασια και συνεχiσα κανονικα.αφου ηταν πισω μου για ωρα καταλαβα οτι ετοιμαζονται να με σταματησουν οκ σκεφτηκα..δεν ειναι η πρωτη φορα που με σταματανε για ελεγχο και συνηθως ειναι μια χαρα ευγενικοι.στο φαναρη σταματαω και απο κλασικη καφρικη ελληνικη συνηθεια ειχα ενα χαρτακι στο χερη και το πεταξα απο το παραθυρο... δν προλαβαινω να το ξεκινησω μου βαζει σειρηνα...το περιμενα να με σταματησει για ελεγχο..σταματαω δεξια... ερχεται ενας απο διπλα με τσαμπουκα και μου κανει αδεια διπλωμα...οκ του λεω ενα λεπτακι τα βγαζω..ερχεται και ο αλλος και μου κανει και αυτος με τσαμπουκα ξερεις ρε τι εκανες... του λεω και εγω τι εκανα?? πεταξες ενα χαρτη κατω... ε λεω και εγω ναι... 120 ευρο προσιμο ειναι μου λεει... τι? του λεω ναι μου λεει και μου λεει ανοιξε πορ παγκαζ οκ του λεω κοιταει δν βρισκει τπτ.. και αρχιζει εκει να γραφει κατι του λεω και εγω πλακα κανεις οτι θα με γραψεις για το χαρτακι... οχι μου λεει 120 ευρο του απανταω και εγω να με εγραφαν οπουδηποτε στην ευρωπη για αυτο το πραγμα να ελεγα ναι αλλα στην ελλαδα και στην συγκεκριμενη περιοχη ελεος... τι μου απανταει και εδω ευρωπη ειναι wtf anyway κανανε και λιγο bullying (μιας και φορανε στολη και τους παιρνει να το κανουν ) και εφυγαν... τελικα υπαρχει τεοιο προστημο ??? αναφερεται πουθενα στον κοκ???120€ πρόστιμο; Λάθος!!Απαράδεκτοι οι ΔΙΑΣ!!!
200€ είναι το πρόστιμο
Ρύπανση με απόρριψη αντικειμένων από κινούμενο όχημα 200 €
http://synergeio24.gr/book-pages/paraba ... ostima-kokKEΦAΛAIO Γ΄
KANONEΣ OΔΙΚΗΣ ΣYMΠEPIΦOPAΣ
Αρθρο 12
Γενικές διατάξεις- Δεν επιτρέπεται η απόρριψη από το όχημα οποιουδήποτε αντικειμένου, έστω και αν από αυτό δεν καθίσταται επικίνδυνη ούτε παρακωλύεται η κυκλοφορία. Δεν επιτρέπεται η απόρριψη από το όχημα κάθε αντικειμένου ή ουσίας που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά ή να ρυπάνει το περιβάλλον.
http://www.policenet.gr/portal/ext/kok.html
- Δεν επιτρέπεται η απόρριψη από το όχημα οποιουδήποτε αντικειμένου, έστω και αν από αυτό δεν καθίσταται επικίνδυνη ούτε παρακωλύεται η κυκλοφορία. Δεν επιτρέπεται η απόρριψη από το όχημα κάθε αντικειμένου ή ουσίας που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά ή να ρυπάνει το περιβάλλον.
-
αν την καρτα που πεταξες την πατησει μηχανακι ειδικα πανω σε στροφη η πανω σε φρεναρισμα θα φαει τα μουτρα του
-
Έπρεπε να τους πεις ότι ήταν μιας γκόμενας παρτόλας που δε γούσταρες να δεις πώς θα το άρπαζαν
Μα είσαι σοβαρός άνθρωπέ μου; Χαρτάκι ξεχαρτάκι καλά σου έκαναν και τα ήθελε και ο πωπός σου κιόλας αφού ήταν από πίσω σου
-
Mηπως εχεις και εξατμιση?
-
ερχεται και ο αλλος και μου κανει και αυτος με τσαμπουκα ξερεις ρε τι εκανες... του λεω και εγω τι εκανα?? πεταξες ενα χαρτη κατω... ε λεω και εγω ναι... 120 ευρο προσιμο ειναι μου λεει... τι? του λεωκ γαμω τους διαλόγους
καλά σου κάνανε κ σου κόψαν πρόστιμο
δικαίως αγανακτείς για το τρόπου που σου μιλήσαν.
Τώρα, η λογική πολλοί πετάνε εμένα γράψανε κτλ δεν έχει κανένα νόημα.
Αν πραγματικά δεν έχεις να το πληρώσεις μπορείς να πας σε 'δικαστήριο?' γράφει τίποτα η κληση επάνω? εκεί αν κλαφτείς τη γλυτώνεις για light πρόστιμα (ζώνη κράνος πχ) -
Η αφορμή να σε γράψουν ήταν το χαρτάκι. Η αιτία ήταν το καγκουρεμένο αυτοκίνητο που τους τράβηξε την προσοχή.
(Στις ΗΠΑ θα πλήρωνες $300, στην Ιαπωνία 30.000 yen, στη Σιγκαπούρη $1.000 την πρώτη φορά και $2.000 τις επόμενες). Λίγη προσοχή λοιπόν, όταν θέλουμε να κάνουμε παρανομίες καλό είναι να είμαστε low profile και να μην οδηγούμε οχήματα που τραβούν την προσοχή, ούτε να τις κάνουμε μπροστά στα μάτια των μπάτσων. -
ετυχε και πηρα δικο μου αυτοκινητο φετος λογο ευκαιριασ απο εναν φιλο που εφυγε για δουλεια στο εξωτερικο..το αυτοκινητο εινια χαμηλομενο με φιμε ,ζαντες κλπ (δν τα εχω βαλει εγω ετσι το πηρα,κατι ξερω και δν ηθελα να βαλω φιμε και αλλα τετοια στο αυτοκινητο αλλα ετσι το πηρα τι να κανω ) μια μερα καθως ανεβαινα ενα δρομο στη περιοχη μου με πολλες λακουβες (σπανιο για την ευρωπαικη ελλαδα ) και αφου πριν εναν μηνα επαθα ζημια 300 euro απο λακουβα(κρατηρα πες καλυτερα),απεφευγα με καμια 20-30 ρια χιλιομετρα τις λακουβες (αμα την παθεις μια φορα μετα τις αποφευγεις) παρατηρω δυο μηχανες της διας πισω μου σε πολυ κοντινη αποσταση... δν εδωσα ιδιαιτερη σημασια και συνεχiσα κανονικα.αφου ηταν πισω μου για ωρα καταλαβα οτι ετοιμαζονται να με σταματησουν οκ σκεφτηκα..δεν ειναι η πρωτη φορα που με σταματανε για ελεγχο και συνηθως ειναι μια χαρα ευγενικοι.στο φαναρη σταματαω και απο κλασικη καφρικη ελληνικη συνηθεια ειχα ενα χαρτακι στο χερη και το πεταξα απο το παραθυρο... δν προλαβαινω να το ξεκινησω μου βαζει σειρηνα...το περιμενα να με σταματησει για ελεγχο..σταματαω δεξια... ερχεται ενας απο διπλα με τσαμπουκα και μου κανει αδεια διπλωμα...οκ του λεω ενα λεπτακι τα βγαζω..ερχεται και ο αλλος και μου κανει και αυτος με τσαμπουκα ξερεις ρε τι εκανες... του λεω και εγω τι εκανα?? πεταξες ενα χαρτη κατω... ε λεω και εγω ναι... 120 ευρο προσιμο ειναι μου λεει... τι? του λεω ναι μου λεει και μου λεει ανοιξε πορ παγκαζ οκ του λεω κοιταει δν βρισκει τπτ.. και αρχιζει εκει να γραφει κατι του λεω και εγω πλακα κανεις οτι θα με γραψεις για το χαρτακι... οχι μου λεει 120 ευρο του απανταω και εγω να με εγραφαν οπουδηποτε στην ευρωπη για αυτο το πραγμα να ελεγα ναι αλλα στην ελλαδα και στην συγκεκριμενη περιοχη ελεος... τι μου απανταει και εδω ευρωπη ειναι wtf anyway κανανε και λιγο bullying (μιας και φορανε στολη και τους παιρνει να το κανουν ) και εφυγαν... τελικα υπαρχει τεοιο προστημο ??? αναφερεται πουθενα στον κοκ???Σου άξιζε και μην παρεξηγηθείς. Αυτή η νοοτροπία είναι που μας έκανε μπάχαλο. Και μην ξαναπετάξεις. Απλά. Επειδή οι δρόμοι είναι χαλιά πρέπει εσύ να βρομίζεις;
-
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Η αφορμή να σε γράψουν ήταν το χαρτάκι. Η αιτία ήταν το καγκουρεμένο αυτοκίνητο που τους τράβηξε την προσοχή.
(Στις ΗΠΑ θα πλήρωνες $300, στην Ιαπωνία 30.000 yen, στη Σιγκαπούρη $1.000 την πρώτη φορά και $2.000 τις επόμενες). Λίγη προσοχή λοιπόν, όταν θέλουμε να κάνουμε παρανομίες καλό είναι να είμαστε low profile και να μην οδηγούμε οχήματα που τραβούν την προσοχή, ούτε να τις κάνουμε μπροστά στα μάτια των μπάτσων.Ναι αλλά εδώ είναι Ελλάδα
του απανταω και εγω να με εγραφαν οπουδηποτε στην ευρωπη για αυτο το πραγμα να ελεγα ναι αλλα στην ελλαδα και στην συγκεκριμενη περιοχη ελεος...
-
Δες το σαν πρόστιμο για όλα τα χαρτάκια που έχεις ρίξει και για όλα αυτά που δε θα ρίξεις στο μέλλον επειδή σε τσεκούρωσαν. Αν ήταν τόσο μικρό μπορούσες το ίδιο εύκολα και να το κρατήσεις.
Πραγματικά μου τη σπάει κάθε φορά που βλέπω να πετάνε χαρτιά/τσιγάρα στο δρόμο. Τόσο δύσκολο είναι να τα κρατήσεις στη θήκη του αυτοκινήτου? Είναι τραγικό να πηγαίνεις σε πανέμορφα σημεία και να είναι τίγκα στο σκουπίδι.
Ποιός περιμένεις να μαζέψει αυτό που πέταξες?
προστιμο επειδη πεταξα ενα χαρτακι ?