Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Για μισό να καταλάβω τώρα...
Κράζουμε τον SV επειδή έκανε τι;Το αυτονόητο;Ήταν πιο γρήγορος και περασε -end of story. Δηλαδη ο Webber ήθελε τέτοια νίκη;Τόσα κραξίματα έχει φάει η RB οταν επεφταν team orders για να κερδισει ο Σεβαστιανος και τώρα που κέρδισε κάποιος επειδή ήταν ταχύτερος θα του ζητήσουμε και τον λόγο;Έχουμε χάσει την μπάλα μου φαίνεται..
...
Έγιναν πολλά:
- Στο τελευταίο πιτ στοπ δεν έβαλαν πρώτα τον Αυστραλό.
- Στον Αυστραλό έβαλαν τα πιο σκληρά ελαστικά (βέβαια σε αυτό τον αγώνα δεν έδειξε η RB να είναι καλύτερη ή όχι με το ένα ή με το άλλο σετ και χθες στις κατατακτήριες είχαν βγει στο Q1 με τα μαλακά ως χειρότερα για αυτους, οπότε μπερδεύομαι λίγο εδώ)
- Στον Αυστραλό είχαν δωθεί εντολές να κόψει ρυθμό.
- Ο Φέττελ έκανε του κεφαλιού του ενώ ο Γουέμπερ προτίμησε να ακολουθήσει τις εντολές που του δόθηκαν και στο τέλος άφησε τον Γερμανό και δεν τον πίεσε.
Όσον αφορά την αναγεννημένη Μερσέντες είμαι τρελά χαρούμενος με τις θέσεις 3 και 4 και δείχνουν ότι θα έχουν συχνές παρουσίες στο βάθρο φέτος και ελπίζω και σε νίκες. Επίσης, πιστεύω το κλίμα παραμένει καλό και οι όποιες εξηγήσεις-παρεξηγήσεις έλαβαν τέλος σε ήρεμο και ομαδικό κλίμα.
Πολλά υποσχόμενη και η έταιρη μερσεντοκίνητη Φορς Ίντια, αν και κάτι παίχτηκε σήμερα που τους στέρησε πολλούς βαθμούς. Πιστεύω ότι θα τερμάτιζαν πάνω από τις Λότους. Αφήνω τελευταία την αρνητική έκπληξη της χρονιάς Μακλάρεν που θέλει ακόμα πολύ δρόμο. Ακόμα και όπως είναι θα έπαιρνε κάποια βαθμουλάκια ο Μπάτον αλλά θυμήθηκαν τα περσινά fail πιτ στοπ και τα θαλάσσωσαν για τα καλά. Ο Περέζ μου φαίνεται κάτω των προσδοκιών, συγκρίνοντάς τον με τον Βρετανό. Ίσως θέλει το χρόνο του, αλλά δε με έχει πείσει για την ώρα.
Στη Φερράρι έκαναν μέγα λάθος με τον Αλόνσο. Ο Μάσσα τερμάτισε και πάλι στην 5άδα που το θεωρώ αξιοσημείωτο!Δεν ξέρω αν θα πρωταγωνιστήσει αλλά σίγουρα θα δώσει βαθμούς στην ομάδα φέτος που της έλλειψαν πέρυσι. Να σημειωθεί μάλιστα ότι τερμάτισε πάνω από τις Λότους.
Κάτι τελευταίο που το διαβάζω συνέχεια σχετικά με τα team orders. Εδώ και 2 σεζόν επιτρέπονται, οπότε ας μην το κουράζουμε το θέμα, καθώς δεν υπάρχει θέμα. Είτε φανερά, είτε κρυφά, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
Φοβερός αγώνας! Κακή ημέρα για τον Seb. Μάλλον πρέπει να μάθει κάτι από τον Nico, στον οποίο θα πω χίλια μπράβο, όσο για κάτι σχόλια ότι με αυτή την κίνηση είναι δηλωμένος αδερφή και τέτοια, με κάνουν απλώς να απαξιώ και να καταλαβαίνω ότι ο Έλληνας δε θα μάθει ποτέ μα ΠΟΤΕ τι σημαίνει ομάδα. Μπράβο Nicο, φοβερός αγώνας, έδειξες ότι μπορείς να μονομαχήσεις με την κορυφή, ότι έχεις μυαλό ακόμη και όταν η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και τονίζοντας ακόμη περισσότερο την παιδαριώδη συμπεριφορά ενός παγκόσμιου πρωταθλητή!
+1
Helmut Marko: “The team will have a word because we have to control the drivers. It’s not like at Mercedes where it’s clear number one and number two, basically we treat the drivers the same.”
Ξεκάθαρα τρολάρουν για να προκαλέσουν τριγμούς στην ομάδα. Guys απλά κάντε τον ignore. Don't feed the troll
Κύριε Μάρκο να σας δω σε θέματα διαχείρισης κρίσης με οδηγούς που κάνουν ανταρσίες και δεν υπακούουν σε εντολές σας. Μεθαύριο μπορεί κάποιος Αυστραλός να μην υπακούσει και τότε να δεις γλέντια.