-
Ισχύει αυτό με τις προσφορές. Στη βενζίνη πχ βάζω τη vpower γιατί την έχει σε προσφορά την Τρίτη, μου δίνουν πόντους και παίρνω yellows από την Πειραιώς.
-
Ο χρήστης bithoulas έγραψε:
Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι το θέμα προσφοράς. Όταν υπάρχει σε κάποιο καύσιμο ο καταναλωτής το βλέπει πιο θετικά. Νομίζω πως δεν θα είχαμε την ίδια άποψη για το v power εάν τη Πέμπτη δεν ήταν στην τιμή του απλού. Και το avin Best action δε θα ανέβαινε τόσο εάν δεν υπήρχε η κάρτα avin κερδίζω.Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για την avin που ξερω να σου πω βαζω 1μιση χρονο και η καρτα avin κερδιζω βγηκε προσφατα
-
Εγώ βάζω συνήθως ΑVIO και σπανίως V-POWER DIESEl. Δεν έχω παρατηρήσει καμμία διαφορά μεταξύ των δύο διαφορετικών καυσίμων.
-
Παίζω 70% vpower,15 avin απλο,15 ΒΡ απλο
-
το avin μου ερχεται πιο οικονομικα απο τα αλλα λογω τιμης λιτρου αλλα κ της καρτας τους που μου εβγαλε προσφατα δωροεπιταγη 3Ε
-
Βαζοντας 50 λιτρα best action πληρωνεις 65 ευρω με 1,30 το λιτρο. Αν αφαιρεσεις το 3% επιστροφη πεφτεις στα 1,26 το λιτρο. Αν βαλεις 2 φορες απο 60 λιτρα τοτε εχεις παρει μια επιταγη 3 ευρω με την avin καρτα οποτε σου βγαινει ακομα φτηνοτερα κοντα στο 1,23.
Λεπτομερειες αλλα αν μπορεις να συνδυασεις καλο καυσιμο με.καλη τιμη γιατι οχι.
Εθναι καλη φαση να βαζεις καινπετρελαιο θερμασης οπου κερδιζεις κι αλλους ποντους ευρω.
Τωρα αν υπαρχει αλλου φτηνοτερο πςτρελαιο δε το εχω ψαξει απλα ετυχε να βαζω avin και να βγαλει καρτα -
Οπως εχω ξαναπεί περα οτι το Avin το θεωρω καλο καυσιμο οι ποντοι με την καρτα σε 3€ οπως και 3% λόγω καρτας πειραιως αλλα και 3% λόγω συνολικής επιστροφης απο αγορες μέσω καρτας το κανουν μακραν πιο ανταγωνιστικο...
-
Εχω καιρό να βάλω κάποιο καθαριστικο στον κινητήρα.
Μεταξύ NCH k gard nf, protec diesel system cleaner και redex ποιο είναι καλυτερο?
Το πρώτο το εχω.Η NCH ρε παιδιά είναι γνωστή κ αξιόπιστη; Δεν τα βλέπω να περπατάνε πολύ στο Ίντερνετ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
lemouz75 αν και νομίζω σε έχω ξαναρωτήσει, ποιά πιστωτική έχεις και σου δίνει επιπλέον 3% ?
-
Εχω πιστωτικη των ενοπλων δυναμεων. Το εχω τσεκάρει επιστροφή 3% απο συνεργασία με Avin και 3% απο το συνολο των μηνιαιων αγορων...
-
νομιζω κ με πειραιως εχεις 3% εκπτωση σε avin
-
Ναι, ο φίλος έχει πιστωτική πειραιώς - ενόπλων δυνάμεων και έχει 3+3 = 6%
-
Και Avin & στη Cyclon....
-
Γύρισα σε V-Power diesel μετά απο χρήση Aegean D-Force αφου δεν είδα καμιά διαφορά στην απόδοση και στην οικονομία.
Και με τα δυο είχα έκπτωση 3% απο κάρτες Alpha(Shell) & Eurobank(Aegean) αλλά το Aegean το έβρισκα δύσκολα (επιλεγμένα πρατήρια) στα ταξίδια και δεν είχαν όλοι την μειωμένη τιμή κάθε τετάρτη.FOTISMT χρησιμοποιώ τα χημικά της Protec πολλά χρόνια και είμαι ευχαριστημένος, ειδικά στο diesel system cleaner το χρησιμοποιώ όπως λέει μια φορά το χρόνο μετά από το service.
-
Ο χρήστης islander έγραψε:
Γύρισα σε V-Power diesel μετά απο χρήση Aegean D-Force αφου δεν είδα καμιά διαφορά στην απόδοση και στην οικονομία.
Και με τα δυο είχα έκπτωση 3% απο κάρτες Alpha(Shell) & Eurobank(Aegean) αλλά το Aegean το έβρισκα δύσκολα (επιλεγμένα πρατήρια) στα ταξίδια και δεν είχαν όλοι την μειωμένη τιμή κάθε τετάρτη.FOTISMT χρησιμοποιώ τα χημικά της Protec πολλά χρόνια και είμαι ευχαριστημένος, ειδικά στο diesel system cleaner το χρησιμοποιώ όπως λέει μια φορά το χρόνο μετά από το service.
Σέρβις δεν είναι να κάνω σύντομα. Μπορω να το βάλω ετσι ;
Βλέπεις διάφορες ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
fotismt μπορείς να το βάλεις και τώρα απλά να θυμάσαι πότε το έβαλες μετα απο ενα χρόνο να το ξαναβάλεις. Θα σου πρότεινα να βάλεις το COMMON RAIL DIESEL SYSTEM CLEAN & PROTECT αφου το σύστημα που εχεις είναι common rail.
Διάβασε στο site της εταιρίας http://www.pro-techellas.gr/el/view/common-rail-protec και αν θές βοήθεια επικοιν΄ωνησε μαζί τους είναι πολύ εξυπηρετικοί. -
Παιδιά φιλτρο πετρελαιου στα πόσα χλμ αλλαζετε; Πήρα ενα καινούργιο Micra, σκεφτομουν να αλλαζω φιλτρο πετρελαιου ανά 15000 χλμ αλλα στην αντιπροσωπεια μου είπαν ότι στα 30000 χλμ να το αλλαζω και ότι εργοστασιακα δινουν σε περισσότερα χλμ από τα 30000.
Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ανα 30.000χλμ είσαι μια χαρά... με καλό πετρέλαιο εννοείται...
-
Ανά 30000χλμ είναι ΟΚ πιστεύω..
-
Ναι με καλο πετρελαιο παντα. Προς το παρόν εχω βάλει μονο EKO AVIO, ειμαι στα 2000 χλμ με 4.8 lt/100 καταναλωση. Λέω να δοκιμασω BP Ultimate για καποια χιλιαδες χλμ μήπως και δω διαφορες προς το καλύτερο (καταναλωση, θορυβος).
Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καύσιμα Diesel: Απόψεις;