-
Την αναγέννηση του φίλτρου DPF εννοεί.
-
Ναι την αναγέννηση του φίλτρου DPF λεω απλα καποιοι την λενε και καθαρισμο των μπεκ(δεν ξερω αν ταυτοχρονα γινεται κ αυτο) ....Απλα με το v power δεν ακουω να το κανει ενω με BP ULTIMATE και AVIN best action το εκανε συχνα...
-
Όταν κάνει αναγέννηση δύσκολο να το καταλάβεις, συνήθως κρατάει 10-15 λεπτά ανάλογα πόσο στάχτη εχει μαζευτεί.
Με το V-Power και μένα αργεί να κάνει, ίσως γιατί έχει ποιο καθαρή καύση, για αυτό και η καλύτερη απόδοση, και για αυτό το λόγο το πατάμε λίγο παραπάνω και καεί και περισσότερο [FACE WITH TEARS OF JOY] -
Στον δικό μου κινητήρα η αναγέννηση του DPF γίνεται εν κινήσει δεν ήξερα ότι σε αυτόν γίνεται στο ρελαντί γιαυτό δεν πήγε το μυαλό μου.
-
Συνάδελφος του οποίου ο αδελφός έχει c3 μου έχει αναφέρει ότι κάνει και στο ρελαντί.
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Στον δικό μου κινητήρα η αναγέννηση του DPF γίνεται εν κινήσει δεν ήξερα ότι σε αυτόν γίνεται στο ρελαντί γιαυτό δεν πήγε το μυαλό μου.Σε ολες τις οδηγικες συνθηκες γινεται. Μπορει να κινεισαι εντος πολης κ να εχει αυξημενο ρελαντι για οσο διαρκει
-
Ποια οδό λαγκαδά ρε lemouz, πλάκα με κάνεις;
Για ελίν: Μακρής, έξω από τον Λαγκαδά, καθαρός, πένα.
Για vpower: ένα από τα 2 αντικρυστά shell στο δρόμο για Ρετζίκι. Συμπαθώ περισσότερο αυτό στην ανάβαση για Ρετζίκι.(η ίδια εταιρεία τα έχει και τα 2).Ναι με ελίν, έχω και εγώ συχνούς καθαρισμούς dpf. Με vpower, σε μεγαλύτερα διαστήματα, όπως γράψει ο ψηλός.
Ψηλέ θα το συνέχιζα με vpower, δυνατές συγκινήσεις, δυστυχώς όμως δε μπορώ να ανοίξω πάλι φίλτρο καυσίμου και να δω τα χάλια που είδα την τελευταία φορά(ανέβασα και φώτος).Η ελίν σίγουρα έχει βρει σύνθεση που κρατάει το σύστημα καθαρό από τη μικροβιακή λάσπη.
-
Εγώ αναμένω να δω το φίλτρο σε 5000χλμ (πρώτο σέρβις στα 15000χλμ.)
Αν το βρω βρόμικο θα ξέρω ότι πρέπει να αλλάξω πρατήριο.
Όσο αφορά την λάσπη λόγο των βακτηρίων που πιάνουν όλα τα πετρέλαια λόγο βιοντιζελ, ο χημικός της SHELL που μίλησα, μου είπε να βάζω μόνο όταν υπάρχουν μεγάλες διακύμανσης θερμοκρασίας στο περιβάλλον, να μην αφήνω το πετρέλαιο μεγάλο διάστημα στο ντεποζιτο, και πάντα να το αδειάζω, να μην βάζω πχ 20€ συνέχεια όταν πέφτει στην μέση. Οπότε μια στο τόσο στης αλλαγές του καιρού πχ καλοκαίρι φθινόπωρο βάζουμε.
Ξέρω ότι στο Crystal βάζουν από το διυλιστήριο τέτοιο φάρμακο. -
[quote='japanese1']Ποια οδό λαγκαδά ρε lemouz, πλάκα με κάνεις;
Για ελίν: Μακρής, έξω από τον Λαγκαδά, καθαρός, πένα.
Για vpower: ένα από τα 2 αντικρυστά shell στο δρόμο για Ρετζίκι. Συμπαθώ περισσότερο αυτό στην ανάβαση για Ρετζίκι.(η ίδια εταιρεία τα έχει και τα 2).Ναι με ελίν, έχω και εγώ συχνούς καθαρισμούς dpf. Με vpower, σε μεγαλύτερα διαστήματα, όπως γράψει ο ψηλός.
Ψηλέ θα το συνέχιζα με vpower, δυνατές συγκινήσεις, δυστυχώς όμως δε μπορώ να ανοίξω πάλι φίλτρο καυσίμου και να δω τα χάλια που είδα την τελευταία φορά(ανέβασα και φώτος).Η ελίν σίγουρα έχει βρει σύνθεση που κρατάει το σύστημα καθαρό από τη μικροβιακή λάσπη.
Εχει ενα καλο και στα Σουρμενα Αττικης εκει λεω να κατεβαινω Σιγα μην κανω ολοκληρω ταξιδι να βαλω καυσιμο.Εσυ φιλε 'japanese1'πως εισαι τοσο βεβαιος για Μακρη και Ρετζικι οτι εχουν καθαρο καυσιμο?Οταν αλλαξω φιλτρο τοτε μονο θα παω σε κατι αλλο και ειπαμε ρολο παιζει μονο το πρατηριο τα ντιζελ εχουν μικρες διαφορες που ισως δεν τις καταλαβαινουμε χωρια οτι παιζει να μας πουλανε τρελο παπα οι εταιρειες...Καθαρισμο το DPF(suzuki s cross) τις περισσοτερες φορες εκανε οταν σταματουσα τοτε το καταλαβαινα γι'αυτο μου κανει εντυπωση τωρα....
-
Στα Σούρμενα στα δυο στενά,σκοτωσανε τον σακαφλια.
Φαραώ,φαραώ κούνα μας το παρεο.Χεχεχεχεχε
-
Στα Τρίκαλα στα δυο στενά, σκοτώσανε τον Σακαφλιά...
-
Ο Σακαφλιας στα Τρίκαλα. Αν δείτε κιόλας οι φανατικοί της τοπικής ομάδας ονομάζονται Σακαφλιαδες (+κάποιο νούμερο θύρας)
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Στα Τρίκαλα στα δυο στενά, σκοτώσανε τον Σακαφλιά...Έτσι λέει το τραγούδι του Τσιτσάνη, σωστά
Ο Σακαφλιάς ήταν υπαρκτό πρόσωπο, Τρικαλινός μάγκας εποχής και τα 'δυο στενά' ήταν πιθανότατα ένα στενό πέρασμα ανάμεσα σε δυο κτίρια των φυλακών Τρικάλων. Πρόκειται για πραγματική ιστορία ουσιαστικά αν και κανείς δεν ξέρει ακριβώς την αλήθεια. -
Καλησπέρα σας, νέος στο φόρουμ. Πριν ένα μήνα παρέλαβα το νέο μου i30 crdi1.4. Αρχικά γέμισα το απλό της shell το επόμενο γέμισμα έβαλα vpower από το ίδιο πρατήριο την ημέρα της προσφοράς διαβάζοντας πως θα ήταν καλύτερο και για το στρώσιμο του αυτοκινήτου. Εξεπλαγην με το πόσο περισσότερο θόρυβο έκανε το αυτοκίνητο και σε ανηφόρα που με το απλό ανεβαινα με 100 χλμ/ώρα με 5η στο κιβώτιο με το vpower χρειαζόταν κατεβασα για να ανέβει αντίστοιχα με 100χλμ /ώρα. Τι άλλο με περιμένει με τα diesel??
Στάλθηκε από το E2115 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης bithoulas έγραψε:
Καλησπέρα σας, νέος στο φόρουμ. Πριν ένα μήνα παρέλαβα το νέο μου i30 crdi1.4. Αρχικά γέμισα το απλό της shell το επόμενο γέμισμα έβαλα vpower από το ίδιο πρατήριο την ημέρα της προσφοράς διαβάζοντας πως θα ήταν καλύτερο και για το στρώσιμο του αυτοκινήτου. Εξεπλαγην με το πόσο περισσότερο θόρυβο έκανε το αυτοκίνητο και σε ανηφόρα που με το απλό ανεβαινα με 100 χλμ/ώρα με 5η στο κιβώτιο με το vpower χρειαζόταν κατεβασα για να ανέβει αντίστοιχα με 100χλμ /ώρα. Τι άλλο με περιμένει με τα diesel??Στάλθηκε από το E2115 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκίμασε άλλο πρατήριο.....
-
Ανδρέα, μου αρέσει που έκανες ολόκληρη ανάλυση για τον σακαφλιά!!! Και εσύ iceman.
Προσκυνάω, αδέρφια!bithoulas, νομίζω όλα τα kia/hyundai συμπεριφέρονται καλύτερα με ΕΚΟ avio. Έχω αυτή την ενημέρωση από φίλο που έχει hyundai i30 diesel.
-
Ευχαριστώ πολύ κύριοι, θα δοκιμάσω και το avio στο επόμενο γέμισμα και θα σας πω κι εγώ εντυπώσεις
Στάλθηκε από το E2115 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φιλε μην κάνεις καν τον κόπο να δοκιμάσεις το avio, το αμάξι σου θα 'σέρνεται'..εγω έχω το kia rio 1.4 crdi δοκίμασε το elin crystal και δεις διαφορά παντού.
-
Μια χαρά είναι το AVIO, ELIN shell BP κτλ
Τα πρατήρια είναι χάλια από τα διυλιστήρια μια χαρά φεύγει το καύσιμο, μετά κάπου χάνεται η μπάλα [FACE WITH TEARS OF JOY] -
Ο χρήστης Psilos1972 έγραψε:
Μια χαρά είναι το AVIO, ELIN shell BP κτλ
Τα πρατήρια είναι χάλια από τα διυλιστήρια μια χαρά φεύγει το καύσιμο, μετά κάπου χάνεται η μπάλα [FACE WITH TEARS OF JOY]Πολυ σωστος αδερφε.Τα καυσιμα ειναι οκ οι βενζιναδες τα γαμ... την μανα...
Καύσιμα Diesel: Απόψεις;