-
Έχουν καμία ιδέα όσοι (νομίζουν οτι) κάνουν αντιπολίτευση δια φωτογραφιών ποιο είναι το πρωτόκολλο στις φωτογραφίες αυτες;
-
@fiverg said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Έχουν καμία ιδέα όσοι (νομίζουν οτι) κάνουν αντιπολίτευση δια φωτογραφιών ποιο είναι το πρωτόκολλο στις φωτογραφίες αυτες;
Εγώ δεν ξέρω το πρωτόκολλο, αυτό που ξέρω είναι τον Κούλη τον χειροκροτούσαν όρθιοι στο Καπιτώλιο, ενώ του Ερντογάν του δέρνανε τους σωματοφύλακες.
Κι εγώ την κατάντια των ζαιων δείχνω, που νομίζουν ότι θα πλήξουν τον Ηγέτη μας με τέτοια τερτίπια, ενώ το κύρος του είναι διεθνές.
-
Μιλάς για την κατάντια του «we ate the camel and left the queue» ή γιατί όποτε πήγαινε ο άχαστος έξω γελούσε και το παρδαλό κατσίκι και τον έβαζαν σε μια γωνιά σαν απόκληρο?
-
Ρε συ Kkostask!
Λυβικο μνημόνιο με τους άλλους, το έραψες! Δεν είπες κουβέντα!
Οπεκεπε το βούλωσες! Σε ερωτήσεις για το θέμα σφύριζες αδιάφορα και δεν είπες κουβέντα!
Ξαφνικά θυμήθηκες τον ΣΥΡΙΖΑ και είπες να γράψεις;
Σε διαβάζει κάποιος κομματάρχης της ΝΔ και δίνεις διαπιστευτήρια;
Απορία το έχω! Δεν έχεις εκφράσει ούτε μια φορά αρνητική πρόταση για την κυβέρνηση;
Κάτι γενικουρες για την ποιότητα των ελλήνων και άλλα τέτοια!
Κατηγορείς όλους για κομματικές γραμμές, για συντεχνίες για μίζες και εσύ τα βλέπεις όλα ρόδινα;
Είσαι μέλος της ΝΔ;
-
Κάθε σώφρων άνθρωπος που πήρε σύνταξη απ το δημόσιο νωρίς και τώρα "επιχειρεί" με το μισθό να τρέχει παράλληλα δια βίου, αναφωνεί και Α και ΟΥ τακτικά, δεν χρειάζεται να είναι μέλος της ΝΔ, και που να είναι δηλαδή, λογαριασμό θα σου δώσει, γι αυτό έχουμε Δημοκρατία, Νέα.
-
Εεεε σχολιασμός αλλων χωρών λενε το τοπικό γράψτε κατι σχετικό
αλλα αυτό συμβαίνει όταν η αριστερή φράξια εχει ξεμείνει απο αναμπουμπούλες και έρχεται η κανονικότητα
Όπως ας πούμε για την συμφωνία εκεχειρίας Ρουάντα και Κονγκό που υπογράφτηκε χθες .
να δείτε που στο τέλος θα το πάρει το νόμπελ ειρήνης ο τραμπάκουλας
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]