-
Ρόπαλο όχι, αλλά με proximity sensors μπορεί όταν πλησιάσει κάποιος(aka πριν καν μπει σε διαδικασία να κανει ζημιά/σπάσει/ανοίξει) να κάνει προειδοποιητικό ήχο...η αν θες κάτι πιο φανταζι...
Youtube VideoΚαι
Deuce's Viper Alarm w/ Voice & Motion Sensor: http://youtu.be/QtAO6UZDT70
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες που μπορεί κάποιος να επιλέξει στο συναγερμό που θα επιλέξει, όπως είναι και οι παραπάνω ανιχνευτές.
Ωστόσο θα ήθελα ο φίλος **vasil **να εξηγήσει τι εννοεί με την λέξη 'αποτελεσματικότητα'. -
Αποτελεσματικός = αυτός που έχει αποτέλεσμα.
Στην προκειμένη περιπτωση 'αποτελεσματικό' θεωρειται η αποτροπή της καταστροφής/κλοπής της περιουσίας σου.
Εγώ έτσι θα το εθετα.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες που μπορεί κάποιος να επιλέξει στο συναγερμό που θα επιλέξει, όπως είναι και οι παραπάνω ανιχνευτές.
Ωστόσο θα ήθελα ο φίλος **vasil **να εξηγήσει τι εννοεί με την λέξη 'αποτελεσματικότητα'.Αποτελεσματικός = αυτός που έχει αποτέλεσμα.
Στην προκειμένη περιπτωση 'αποτελεσματικό' θεωρειται η αποτροπή της καταστροφής/κλοπής της περιουσίας σου.
Εγώ έτσι θα το εθετα.Με κάλυψες πλήρως Alxnks. Αυτό ακριβώς εννοώ Storm. Με άλλα λόγια πιστεύω ότι είναι χρήσιμος ένας συναγερμός, να μην πω απαραίτητος (παρότι ακόμα δεν έχω, αλλά ψάχνομαι να βάλω κι εγώ) γιατί είναι ένα plus στην αποτροπή της καταστροφής/κλοπής του αυτοκινήτου.
Κάποιοι συναγερμοί μπορεί να προσφέρουν μόνο βασική προστασία, ενώ άλλοι να έχουν πιο πολλές δυνατότητες περιορίζοντας ακόμα περισσότερο τους κακόβουλους και προστατεύοντας ακόμα καλύτερα το αυτοκίνητο και τα εξαρτηματα του... Δηλαδή να είναι πιο αποτελεσματικοί. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι εννοείς με τι λέξη 'αποτελεσματικός';**Θέλω να πιστεύω ότι δεν εννοείς, πως περιμένεις από έναν συναγερμό να κρατά και ένα ρόπαλο και μόλις πλησιάσει κάποιος το αυτοκίνητο να αρχίσει να τον βαρά... **
Καλά θα ήταν!
Ρόπαλο όχι, αλλά με proximity sensors μπορεί όταν πλησιάσει κάποιος(aka πριν καν μπει σε διαδικασία να κανει ζημιά/σπάσει/ανοίξει) να κάνει προειδοποιητικό ήχο...η αν θες κάτι πιο φανταζι...
Youtube VideoΚαι
Deuce's Viper Alarm w/ Voice & Motion Sensor: http://youtu.be/QtAO6UZDT70
-
Εγώ πάντως έχω και κραδασμικο και ραντάρ και proximity sensors στο δικο μου κι ο συναγερμός έχει κοντρολ με τηλεειδοποιηση(κι έχω αλλάξει το stock κοκκινο ledακι με υψηλής φωτεινότητας μπλε, ώστε να είναι έντονα εμφανής η ύπαρξη συναγερμού). Σε όλα μας τα αυτοκινητα τέτοιους συναγερμούς με τηλεειδοποιηση έχουμε. Οποτε ησυχαζεις απο το θέμα του....'να ναι το δικο μου άραγε αυτό που βαραει η όχι?'. Όταν βαραει βέβαια το κοντρολακι...τρέχω...meaning, δεν ψάχνω να βρω το κοντρολακι να τον σβήσω, πρωτα βγαινω εξω να δω τι γίνεται και μετα μπαίνω να ψαξω το κοντρολακι.
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Εγώ πάντως έχω και κραδασμικο και ραντάρ και proximity sensors στο δικο μου κι ο συναγερμός έχει κοντρολ με τηλεειδοποιηση(κι έχω αλλάξει το stock κοκκινο ledακι με υψηλής φωτεινότητας μπλε, ώστε να είναι έντονα εμφανής η ύπαρξη συναγερμού). Σε όλα μας τα αυτοκινητα τέτοιους συναγερμούς με τηλεειδοποιηση έχουμε. Οποτε ησυχαζεις απο το θέμα του....'να ναι το δικο μου άραγε αυτό που βαραει η όχι?'. Όταν βαραει βέβαια το κοντρολακι...τρέχω...meaning, δεν ψάχνω να βρω το κοντρολακι να τον σβήσω, πρωτα βγαινω εξω να δω τι γίνεται και μετα μπαίνω να ψαξω το κοντρολακι.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσο πλήρωσες για όλο αυτό;
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Με κάλυψες πλήρως Alxnks. Αυτό ακριβώς εννοώ Storm. Με άλλα λόγια πιστεύω ότι είναι χρήσιμος ένας συναγερμός, να μην πω απαραίτητος (παρότι ακόμα δεν έχω, αλλά ψάχνομαι να βάλω κι εγώ) γιατί είναι ένα plus στην αποτροπή της καταστροφής/κλοπής του αυτοκινήτου.
Κάποιοι συναγερμοί μπορεί να προσφέρουν μόνο βασική προστασία, ενώ άλλοι να έχουν πιο πολλές δυνατότητες περιορίζοντας ακόμα περισσότερο τους κακόβουλους και προστατεύοντας ακόμα καλύτερα το αυτοκίνητο και τα εξαρτηματα του... Δηλαδή να είναι πιο αποτελεσματικοί.ok. Κατανοητός.
Η αγορά (ευτυχώς) προσφέρει και πολλές μάρκες και μοντέλα με πολλές δυνατότητες. Ανάλογα τα φράγκα που θέλει να διαθέσει κάποιος αποφασίζει τι θα βάλει. Φυσικά κάποιο ρόλο παίζει και το αυτοκίνητο και η γενικότερη αξία του.
-
Ο χρήστης Antrikos έγραψε:
ΚΑΤΑ:
• Υπάρχει κάποιος λόγος που ο συναγερμός δεν μπαίνει εργοστασιακός, η τροποποίηση που γίνεται στην πλεξούδα είναι πολύ πιθανό να έχεις ως αποτέλεσμα ηλεκτρικά προβλήματα. Για την ακρίβεια τα προβλήματα που εμφανίζονται σε συναγερμούς είναι άπειρα και σε όσους ρώτησα δεν υπήρχε ούτε ένας που να μην του εμφάνισε πρόβλημα ο συναγερμός.Εγώ πάντως σε όσα αυτοκίνητα είχα (από το 1989 και μετά) ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε όσα αυτοκίνητα είχα συναγερμό.
Όλα όμως είχαν συναγερμό που είχε μπει εδώ στην Ελλάδα και ήταν στα 'δώρα' της αγοράς.Ωστόσο έχω δει αρκετά αυτοκίνητα να έχουν βγάλει προβλήματα, τα οποία όμως οφείλονταν σε κακές τοποθετήσεις, σε λαθεμένες επιλογές συναγερμών και κυρίως σε κακούς εγκαταστάτες και εμπόρους συστημάτων ασφαλείας.
Θεωρώ ότι μεγάλο ρόλο παίζει η εμπειρία του εγκαταστάτη και η διάθεσή του να ψάξει να βρει το ποιο **συμβατό **μοντέλο συναγερμού για το εκάστοτε αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Εγώ πάντως έχω και κραδασμικο και ραντάρ και proximity sensors στο δικο μου κι ο συναγερμός έχει κοντρολ με τηλεειδοποιηση(κι έχω αλλάξει το stock κοκκινο ledακι με υψηλής φωτεινότητας μπλε, ώστε να είναι έντονα εμφανής η ύπαρξη συναγερμού). Σε όλα μας τα αυτοκινητα τέτοιους συναγερμούς με τηλεειδοποιηση έχουμε. Οποτε ησυχαζεις απο το θέμα του....'να ναι το δικο μου άραγε αυτό που βαραει η όχι?'. Όταν βαραει βέβαια το κοντρολακι...τρέχω...meaning, δεν ψάχνω να βρω το κοντρολακι να τον σβήσω, πρωτα βγαινω εξω να δω τι γίνεται και μετα μπαίνω να ψαξω το κοντρολακι.
Πόσο πλήρωσες για όλο αυτό;
Αγορες κάνω απο εξωτερικο, οποτε παίρνω αρκετά φθηνότερα απο οτι εδώ τους συναγερμούς κι εγκατάσταση μόνος μου..οποτε δωρεάν. Όπως καταλαβαίνεις μου βγαίνει πολύ φθηνά το συνολικό κοστος
-
Γεια σας , οι ημέρες των διακοπών πλησιάζουν και αναγκαστικά θα αφήσω το αυτοκίνητο στον δρόμο για πάνω απο ενα μήνα μιας και θα πάμε με το 206 της μητέρας μου. Συναγερμό δεν μπορώ να βάλω αφου θα βγάλω τον πόλο . Το θέμα ειναι πως στην γειτονιά οι κλοπές έχουν αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο και στόχοι δεν ειναι τα αυτοκίνητα που θα έπρεπε . Πλέον κινδυνεύουμε όλοι και με ανησυχεί πολυ οτι θα λείπω τόσο μεγάλο διάστημα και το αμάξι θα ειναι στον δρόμο . Έχω ενα μπαστούνι που είχα πάρει απο το πρακτικερ 25 € αλλα ξέρω οτι δεν αρκεί . Τι προτείνετε να κάνω για να είμαι ήσυχος τα βραδια;ξέρω οτι ζητάω πολλά ....
-
Δεν μπορείς να το παρκαρεις σε φυλασόμενο μέρος;Πχ στο γκαράζ φίλου σου,κοντά σε αστυνομικό τμημα,σε πυλωτή γνωστού;
-
δεν ειμαι υπερ του συναγερμου οταν ο ιδιοκτητης θα λειπει για μεγαλο χρονικο διατημα, σε καποια δυσλειτουργεια του ή σε καποια κλοπη εξαρτηματος θα σπασεις τα παπαρια των γειτονων, μεγα μαλακια.
καντου ασφαλεια μερικης και ολικης κλοπης, το μονο σιγουρο ειναι. -
Δυστυχως δεν υπάρχει διαθέσιμο γκαράζ φίλων ... Όσο για την ασφάλεια εννοείται . Πέρα όμως απο το οτι θα λείπουμε πάνω απο μήνα και μια κλοπή θα δηλωθεί πολυ αργοπορημένα , μια πρακτική αντικλεπτική προστασία ίσως βοηθήσει . Επιπλέον έχει και ψυχολογικό λόγο ύπαρξης για μένα που θα αγωνιώ στο νησί .
Λέτε οτι δεν υπάρχει κάτι πραγματικά αποτελεσματικό ; Έχω χιλιοακουσει το ' αμα θέλουν να στο πάρουν θα στο πάρουν ' αλλα δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι που έστω να καθυστερεί πολυ τον επίδοξο κλέφτη ... -
Ο χρήστης mixalis_peugeot έγραψε:
Λέτε οτι δεν υπάρχει κάτι πραγματικά αποτελεσματικό ; Έχω χιλιοακουσει το ' αμα θέλουν να στο πάρουν θα στο πάρουν ' αλλα δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι που έστω να καθυστερεί πολυ τον επίδοξο κλέφτη ...' άμα θέλουν να στο πάρουν θα στο πάρουν ' και δεν υπάρχει κάτι που θα τον καθυστερήσει πολύ αν το έχει βάλει στο μάτι και ξέρει πως να το κάνει.
-
Πάρε το μαζί σου εαν είναι να αραζεις στην παραλία και να αγωνιας και να σου ανεβαίνει η πιεση εαν σου κλέψουν ενα μάτσο σίδερα.
Συναγερμός