-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για το Πίτα Time διαφωνώ αλλά ΟΚ.
παίζει να κλείνω όπου να'ναι και 10ετια που έχω να φάω από κει, μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά
αλλά σου λέω από κει που τρώγαμε πολύ από κει το κόψαμε όλοι μαχαίρι και πρόσφατα που το συζητούσαμε κανείς δε θέλει αν ξαναδοκιμάσει.
επίσης είχε ανοίξει και ένα φεγγάρι στη μπιφτεκούπολη, αλλά όπως άνοιξε έκλεισε
-
Υπήρχε παλιά ο '' Μάγος της Γεύσης'' στην Ελ. Βενιζέλου στην Ν.Σμύρνη..
Το θυμάται κανείς? τεράστια σουβλάκια , ο πρόγονος της πίτας του παππού.. -
Κιούση, δοκίμασε και αυτό της γειτονιάς μου, γωνία Ιασωνίδου και Καλλιπόλεως, το έχουν ανοίξει κάποιοι που δούλευαν παλιά στο Ελληνικό, στην Τριπόλεως.
Εγώ το βρίσκω καλύτερο.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Δοκιμαστε και «Σουβλακια Φιλοθεης» στη Καποδιστριου.Οχι πως ειναι κατι φοβερο ,απλα καλυτερο απο τα υπολοιπα.Ο Ευριπίδης ή κάπως έτσι κάτι πάει να πει εκεί, αλλά δεν είναι όσο καλό είναι το πρώτο μαγαζί του πίσω απ' το Αλσος Ν. Φιλαδέλφειας. Είχα μια πρώην εκεί κοντά και τσακίζαμε παϊδάκι κοτόπουλο πολύ δυνατό.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κιούση, δοκίμασε και αυτό της γειτονιάς μου, γωνία Ιασωνίδου και Καλλιπόλεως, το έχουν ανοίξει κάποιοι που δούλευαν παλιά στο Ελληνικό, στην Τριπόλεως.
Εγώ το βρίσκω καλύτερο.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
να πούμε ότι ερχόμαστε εκ μέρους σου? θα πέσει κέρασμα?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αναμένω επέμβαση από mods για το παραπάνω ποστ, τι κοτόπουλα και λοιπά ορεκτικά αναφέρονται;Και κοτοπουλο και στεγνο. Ελεος ρε γμτ...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
@otso:Το έχω δει αλλά δε δοκίμασα...Θα πάω για το αρνίσιο.Είδες, το χοιρινό πάλι μάπα.Είχες δοκιμάσει από το παλιό πρακτορείο?
Στέκι των σκιέρ ,πολύ, περασμένα μεγαλεία...
Για έναν λίγο πριν τη κρύα έχω ακούσει ότι είναι καλός.
@QsisVTS: Έχεις δίκιο,έτσι είναι.Το κοτόπουλο έτσι και είναι άψητο το επιστρέφω αμέσως.Το ίδιο και το μπιφτέκι.Φανταζομαι το ταρταρ ουτε να το ακούσεις ε;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δοκιμαστε και «Σουβλακια Φιλοθεης» στη Καποδιστριου.Οχι πως ειναι κατι φοβερο ,απλα καλυτερο απο τα υπολοιπα.
Ο Ευριπίδης ή κάπως έτσι κάτι πάει να πει εκεί, αλλά δεν είναι όσο καλό είναι το πρώτο μαγαζί του πίσω απ' το Αλσος Ν. Φιλαδέλφειας. Είχα μια πρώην εκεί κοντά και τσακίζαμε παϊδάκι κοτόπουλο πολύ δυνατό.
Απεναντι ειναι,πηρα μια φορα και απο τον Ευριπιδη αλλα δεν....
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πάντως με ένα γκουγκλάρισμα δε φαίνεται να απαγορεύεται η παρασκευή γύρου στο κατάστημα -απλά είναι μεγάλος μπελάς και είναι ευκολότερο να στον φέρνουν έτοιμο.
QsisVTS τι γνώμη έχεις για Ζάχο στη Γλυφάδα και Πίτα Time στη Βούλα ?
o ζάχος είναι ένα πολυσύνθετο ζήτημα
υποθετικά είναι παντού ο ίδιος, αλλά δεν είναιστη βάρκιζα θεωρείται καλός , μια δύο φορές έχω φάει ήταν οκ.
στη βουλιαγμένη εμένα είναι ο αγαπημένος μου, πάντα μου αρέσει και συχνά όταν θα περάσω από κει θα τσιμπήσω ένα
στη γλυφάδα που έχω και την περισσότερη εμπειρία, αυτό που έχω παρατηρήσει είναι μία αστάθεια και ασυνέχεια στη ποιότητα είναι μέρες που είναι αρκετά καλός, είναι μέρες που είναι μέτριος και είναι μέρες που είναι αίσχος
δεν έχω εμπιστοσύνη, αν και συχνά λόγω του ότι με βολεύει σαν σημείο σταματάω και παίρνω ακόμα από κει
αυτό που με χαλάει στο ζάχο είναι ότι οι πατάτες είναι τελείως ψεύτικες, ο γύρος είναι με τις μέρες τους , το ίδιο και η ποσότητα που βάζουν αλλά ποτέ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ΟΜΩΣ έχει ένα καλό
αν και τα καλαμάκια του είναι σχετικά μικρά είναι καλά, καθαρά χωρίς υπερβολικό λίπος
γενικά στο γύρο μπορείς να συγχωρέσεις διάφορα, τα καλαμάκια δεν είναι πάντα εύκολο να είναι καλά και του ζάχου είναι τίμια, οπότε από τον συγκεκριμένο παίρνω κυρίως καλαμάκια ή πίτα καλαμάκιατον τελευταίο καιρό αν πάω από κει παίρνω από διπλανό 'λαός και καλαμάκι', το οποίο αν και μέτριο έχει τεράστιο πιτόγυρο και σε ικανοποιεί με τη ποσότητα
βέβαια ο γύρος του είναι λύσσα και φαντάζομαι ότι όταν θα αρχίσει να πέφτει (γιατί δίπλα στο ζάχο δε του δίνω και πολύ μέλλον) η ποιότητα θα πέσει κατακόρυφα, αλλά αυτή τη στιγμή για να χορτάσεις με λίγα λεφτά είναι οκ...όσο για το pita time, άστο... έχω να φάω χρόνια μεν (μικρότερος να πω έχω φάει πολύ, ειδικά μετά από κάτι ξενύχτια απέναντι) αλλά έχω και τους λόγους μου που δεν το κάνω πλέον
δε θα πήγαινα να φάω στο pita time και κανείς από όσους ξέρω δε θα πήγαινε..το πιο καθαρό/ποιοτικό καλαμάκι στη γλυφάδα πάντως με διαρκώς σταθερή ποιότητα σαν μαγαζί το έχει η πιάτσα καλαμάκι (ο γύρος τους δε με τρελαίνει τόσο, αν και είναι σχετικά οκ) κι ας είναι και αυτό τρεντο-μάγαζο
η πιάτσα τυλιχτό είναι ban
Σε γενικές γραμμές κάπως έτσι είναι ο Ζάχος.
Το Γευστικόν είναι μετριότατο.
Τις προάλλες έφαγα στον 'Γάιδαρο'. Καλό ηταν (δεν έχει πίτες) αλλά μου έκανε εντύπωση ότι δεν είχε κόσμο, ενώ απέναντι στο Πιάτσα τάδε γινόταν της κακομοίρας. Αυτό στην Ιασωνίδου/Τριπόλεως είναι μέτριο επίσης (γευστικά τουλάχιστον, γιατί μου έχουν διαφημίσει τα κρέατά του σαν καλά).
Αυτό στη γειτονιά του HF δεν το έχω δοκιμάσει -
Ο γάιδαρος έχει ένα πράγμα σαν κυπριακή πίτα, αλλά γίνεται πολύ ψωμενια η όλη φάση με αυτό
Για να το καταπολεμήσεις θες διπλό κεμπάπ,διπλά καλαμάκια..
Κάτι διπλό τελοσπαντωνΔεν είναι κακός ο γάιδαρος, αλλά πολύ ακριβός (και ας έχει ποιοτικά κρέατα, δε λέω) και σύντομα τον βαριέσαι
Καλύτερα να πας Ηλιούπολη pita bar να φας την αντίστοιχη πίτα πιο φθηνά και πιο χορταστική με τον αρκετά καλό γύρο που έχουνΤο απέναντι ξεκίνησε κάπως καλά, αλλά έχει πέσει πάρα πολύ και ο κόσμος του έχει πέσει αισθητά, γενικά είναι σα να μην υπάρχει για μένα και μου τη σπάει μιας και είναι κοντά στη λαοδικης που βγαίνω συχνά και πιέζομαι σαν εύκολη και κοντινή λύση να πάω εκεί
Βέτο πλέον για το τυλιχτο
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@otso:Το έχω δει αλλά δε δοκίμασα...Θα πάω για το αρνίσιο.Είδες, το χοιρινό πάλι μάπα.Είχες δοκιμάσει από το παλιό πρακτορείο?
Στέκι των σκιέρ ,πολύ, περασμένα μεγαλεία...
Για έναν λίγο πριν τη κρύα έχω ακούσει ότι είναι καλός.
@QsisVTS: Έχεις δίκιο,έτσι είναι.Το κοτόπουλο έτσι και είναι άψητο το επιστρέφω αμέσως.Το ίδιο και το μπιφτέκι.Φανταζομαι το ταρταρ ουτε να το ακούσεις ε;
Aαντιθέτως για ένα περίεργο λόγο τρελαίνομαι και τρώω ποσότητες στο εξωτερικό...Με αυγουλάκι ωμό
Το μπιφτεκι όμως το θέλω καλοψημένο . -
Αντιθετως εγω προτιμω ολα τα κρεατα ελαφρα ψημενα.
-
Όλα; Δεν στο συνιστω
Sent from Corsair's brick
-
Zaxος στη Βουλιαγμενης εχετε φαει μεριδα καλαμι κοτοπουλο με την κιτρινη σως? Το καλυτερο εβερ για μενα,ειδικα η σως.Εχει και τα μικρα πιτακια που ειναι κορυφη για βουτα μεσα στη σως.
-
Κεχαγιας λέμε!
Ασπρόπυργο και Ελευσίνα! Δοκιμάστε! -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Κεχαγιας λέμε!
Ασπρόπυργο και Ελευσίνα! Δοκιμάστε!ειναι ο ιδιος που εχει τα χοιροτροφεια?
-
Ναι.
Και κρεοπωλειο επίσης. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όλα; Δεν στο συνιστωSent from Corsair's brick
Ε το κοτοπουλο οχι λογω σαλμονελας. Αλλα δεν το πολυτρωω ετσι κι αλλιως.
-
Και το χοιρινό θέλει καλό ψήσιμο και οι κιμαδες αν δεν είναι γνωστή η ποιότητα και το ποσο φρέσκο είναι.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Ακόμα θυμάμαι ένα μικρο σουβλατζίδικο στην Ρόδο εκει κοντά στα ξενοδοχεία που έκανε ένα μικρο καλαμάκι με πίτα και ντομάτα κρεμμύδι αλλά γινόταν γενικό προσκύνημα . Αναλογία 2/1 και ψήσιμο στα κάρβουνα...Μίλησε η γνώση! Αξάς και τα μυαλά στα κάρβουνα. Ό,τι καλύτερο έχω φάει στη Ρόδο και από σουβλάκι νομίζω δεν έχω τύχει άλλο τόσο δυνατό. Μικρό σε μέγεθος (τρώω 4-5), το μαγαζί σαν κουζίνα σπιτιού παρατημένη το 1930, οι 2 στατλερ-γουόλντορφ πιο βρώμικοι από οτιδήποτε φανταστείς, αλλά το σουβλάκι απίστευτο. Οι ξένοι εκεί παίρνουν γύρο.
Μακάρι να είχαμε στη Θεσσαλονίκη τέτοιο σουβλάκι (κρέας χοιρινό που είναι περασμένο μέσα από ξύλινο ή μεταλλικό ραβδί - μικρή σούβλα). Μεγάλη έλλειψη.
@jmarr
Δεν νομίζω να υπάρχει νομικό ζήτημα στο να φτιάξεις μόνο σου τον χοιρινό γύρο και να μην τον πάρεις έτοιμο από π.χ. τον Εξηνταβελόνη ή τον Ζελιαλίδη. Έχω δει πολλές φορές να γίνεται, το έχω πει και στο προς Θεσσαλονικείς. Εκτός αν το κάνουν παράνομα.
Καλαμάκι ή Σουβλάκι <<Father of all topics>>