Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Επίσης στο αρχείο του τσατ εμφανίζεται μόνο 1 σελίδα, τώρα που έκλεισε το περι τεχνικών που θα το αναφέρω;
στις εκκλήσεις για βοήθεια βέβαια
Εργαζόμενο, αλλά Ρεμάλι! - Οδήγηση, gaming - iphone
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Επίσης στο αρχείο του τσατ εμφανίζεται μόνο 1 σελίδα, τώρα που έκλεισε το περι τεχνικών που θα το αναφέρω;
στις εκκλήσεις για βοήθεια βέβαια
στη δεθ θα εκθέτουν πυραμίδες; αν είναι να ανεβούμε
Δε μπορώ το διπλό ταμπλώ, να πηγαίνω από τη μία * στην άλλη
θέλω μόνιμη και σταθερή σχέση, θέλω μία * , αλλά θέλω αυτή η μία * να είναι καλή να με αγαπάει και να με σκέφτεται
έτσι λοιπόν μια μέρα ο φίλος μου ο Γρηγόρης μου γνώρισε μια νέα * , η οποία ήταν και γαμώ και έτσι αποφάσισα να βλέπω κι εκείνη
τη γνώρισαν κι άλλοι αυτοί και μου είπαν ότι όντως είναι και γαμώ και συμφώνησαν να τη βλέπουν και αυτοί
όμως πολλοί άλλοι δε πήραν χαμπάρι ότι βρήκα νέα, έτσι κι εγώ έπρεπε να τις βλέπω και τις δύο και πραγματικά βρέθηκα σε σύγχυση
τελικά όμως το πήρα απόφαση και είπα να αφήσω τη παλιά για τη νέα και επειδή μερικοί δε καταλαβαίνουν, τους χτύπησα χαμηλά μπας και ξυπνήσουν και με χτυπήσουν κι αυτοί χαμηλά, στην υπογραφή μου
γιατί την υπογραφή και το άλλο πρέπει να προσέχουμε πού τα βάζουμε
Δε μπορώ το διπλό ταμπλώ, να πηγαίνω από τη μία * στην άλλη
θέλω μόνιμη και σταθερή σχέση, θέλω μία * , αλλά θέλω αυτή η μία * να είναι καλή να με αγαπάει και να με σκέφτεται
έτσι λοιπόν μια μέρα ο φίλος μου ο Γρηγόρης μου γνώρισε μια νέα * , η οποία ήταν και γαμώ και έτσι αποφάσισα να βλέπω κι εκείνη
τη γνώρισαν κι άλλοι αυτοί και μου είπαν ότι όντως είναι και γαμώ και συμφώνησαν να τη βλέπουν και αυτοί
όμως πολλοί άλλοι δε πήραν χαμπάρι ότι βρήκα νέα, έτσι κι εγώ έπρεπε να τις βλέπω και τις δύο και πραγματικά βρέθηκα σε σύγχυση
τελικά όμως το πήρα απόφαση και είπα να αφήσω τη παλιά για τη νέα και επειδή μερικοί δε καταλαβαίνουν, τους χτύπησα χαμηλά μπας και ξυπνήσουν και με χτυπήσουν κι αυτοί χαμηλά, στην υπογραφή μου
γιατί την υπογραφή και το άλλο πρέπει να προσέχουμε πού τα βάζουμε
Κινητά, ταμπέλες, η portable Wi-Fi hotspot
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Νεος και εγω εδω μεσα...
Καλησπερα σε ολους!!!ΥΓ μπηκα μετα απο χρονια και βλεπω πυραμιδες,κρεμαστους κηπους και πολυ νταλαβερι σκηνικο! Τι σκατα εγινε?
Πού είσαι ρε thanix; σε χάσαμε και σε βρήκαμε τώρα;
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Red_monsterΑφού υπάρχει το τουμπανάκι z1 compact στην τιμή του g2 και μέγεθος ιδιο του 5/5s γιατι το κουράζεις?
+1 για νορμαλ μεγεθος κινητο.
Ναι το z1 compact είναι μάλλον το μόνο μικρό που έχει ακριβώς το ίδιο hw με το μεγάλο (πλην οθόνης)
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εντελώς άχρηστα εργαλεία σύγκρισης.
Εξάλλου όλες οι ναυαρχίδες smartphones έχουν παρόμοιο h/w.
Φορούν 800/801 Snapdragon και έχουν 2 ή 3 GB Ram.Αυτό που έχει σημασία για την πλειονότητα των αγοραστών είναι η εμπειρία χρήσης.
Κανένα κινητό δεν πούλησε πολύ γιατί είχε απλά πολλά mAh μπαταρίας ή πολλά megapixel camera ή πολλά ppi οθόνη ή γιατί γράφει top score στο Antutu.
Η επιτυχία ενός προϊόντος είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων συμπεριλαμβανομένου και του ψυχολογικού.
Για παράδειγμα αν στο προϊόν LG G3 που είναι το πιο πρόσφατο τουμπανοκινητό και έχει hype ήδη από πέρσι λόγω G2, έτσι όπως είναι του βγάλεις τα σήματα της LG και του βάλεις αυτά της Motorola, θα πάει άκλαφτο.
καλά άχρηστα κατ'εσε, γενικά τα benchmark δεν είναι άχρηστα ειδικά αν μιλάμε για το ίδιο hw δείχνουν κάποια πράγματα και το πώς χειρίζεται τι hw ο κάθε κατασκευαστής
και αυτό που περιγράφεις όντως ειναι marketing, το θέμα είναι να τα βάλεις κάτω και να πάρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει όχι να πάρεις κάτι λόγω hype
τόσα χρόνια (και ακόμα δηλαδή ) μεσουρανούσαν τα galaxy για πολλούς λόγους, και μαρκετινγκ αλλά και γιατί έκαναν κάποια πραγματά καλύτερα από άλλους, αυτή τη στιγμή μόνο το note έχει για μένα κάποιο νόημα να κοιτάξεις προς samsung
τώρα ξεπετάχτηκε η lg και καλά έκανε γιατί με το g2 όντως είχε τη καλύτερη προσφορά στα καλύτερα χρήματα, το g3 πάντως μου φαίνεται κάπως υπερβολικό λόγω ανάλυσης
@ace σε κάποια φάση νόμιζα ότι είχες g2 και αναρωτιόμουν γιατί έδινε τόσο καλό σκόρ
βασικά ας συγκρίνεις και με κάναν άλλον που να έχει snapdragon 801
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Γατάκι...
Αν και το κάνα με την τελευταια εκδοση. Η προηγούμενη 34800 κάτι έβγαζε.
Ναι και μένα μου ανέβηκε με τη 5.0
Άλλαξε το τεστ