-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ισως τελικα η VW να εχει πεισει τον κοσμο της να ψωνιζει ακριβα ,διοτι διαφορετικα δεν ισχυει το απο κατω.Η PSA χανει 2000 ευρω ανα ΑΜΑΞΙ , VW αναλογικα βγαζει 900 στο κομματι.
Και κακα τα ψεμματα,για να το πετυχεις αυτο πρεπει να παραγεις πολυ καλα προιοντα.
Η να χειρίζεσαι το μάρκετινγκ σωστά.
ΠΧ Android vs Apple -
Ναι ενταξει καπως ετσι ειναι , εχουν ολοι δικιο, αυο ο μαγαζι κερδοφορο δεν γυριζει με τιποτε. Παπαλα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οχι απλα ειμαι αναλυτης και χανει γιατι δεν μπορει να κανει αλλιως. Κανεις δεν αιμορραγει επειδη το επιλεγει, εκτος ισως του Τσακ Νορρις. Το προβλημα εναι οτι δεν παραγει πολυ και αποτελεσματικα και δεν το εχει μονο η PSA αλλα και το γκρουπνΦιατ και λιγοτερο η Ρενω. Γι αυτο σκοτωθηκε ο Μαρκιονε με την ΦαουΒε πριν απο μηνες καινγια αυτο προταθηκε η GM στο Ρυσελχαιμ να παραγει Citroen , Peugeot
ευχαρίστως θα έβλεπε τις πηγές σου ...
-
Μην πυροβολείτε την Citroen!
-
Το ότι η ΠΣΑ έχει οικονομικά προβλήματα λόγω κρίσης είναι γνωστό. Δεν αποκλείω να έχει βάλει νερό στο κρασί της εξαιτίας αυτών των προβλμάτων. Επίσης θεωρώ πιθανό και ο ντόπιος αντιπρόσωπος να έχει μειώσει το περιθώριό του για να μπει δυνατά στην αγορά τώρα που γυρίζει και το πετρέλαιο είναι στο ξεκίνημά του, για να χάσει πολύ δύσκολο.
Από εκεί και πέρα μόνο να εικάσουμε μπορούμε. Θέμα εξαπάτησης πάντως δεν υπάρχει έτσι όπως το διατυπώνει όπως έχω ξαναγράψει.http://www.autoblog.com/2013/02/11/ailing-peugeot-writes-down-over-5-5b-in-assets/
-
Μα αυτο ακριβως λεμε, οτι εινα ευκαιρια οχι μονο τα σιτροεν αλλα ολη η αγορα ειναι χαμηλοτερα λογω της σιτροεν αρα μπραβο τους
-
Εγώ στα 47μου δεν είχα ποτέ γαλλικό αυτοκίνητο και ομολογώ ότι δεν σκόπευα ποτέ να αποκτήσω. Ωσπου το περασμένο Ιούλιο υπέκυψα στο πειρασμό του C3 1.4 e-hdi SST ημιαυτόματου. Μέχρι τώρα παρά τους ενδοιασμούς στο πίσω μέρος του μυαλού έχω κάνει 14,000 υπεράνετα χλμ με μέση κατανάλωση 4.7-4.8 λίτρα (6-6.5 λεπτά/χλμ) χωρίς προβλήματα.
Πείτε μου πως θα μπορούσα να βρω αυτοκίνητο με :
Ημιαυτόματο σειριακό με paddles
Ονομαστική κατανάλωση σε πετρέλαιο 3.4 λ/100χλμ, πραγματική +35-40%
Cruise Control / Speed Limiter
Πανοραμικό παρμπρίζ Zenith
Start Stop που δουλεύει άψογα
Hill Holder, προβολείς ομίχλης κλπ κλπκι όλα αυτά με κάτω από 14,000 ευρώ και με αξιοπρεπή ποιότητα κατασκευής. Εδωσα κι άλλα 400-500 για ζάντες αλουμινίου,χρώμια,φώτα ημέρας κλπ και το έφερα κοντά στο γούστο μου και θεωρώ ότι έχω ένα σύγχρονο, ήσυχο και ολοκληρωμένο αυτοκίνητο πόλης και όχι μόνο (έχω κάνει 2-3 μεγάλα ταξίδια χωρίς πρόβλημα) που σκοπεύω να το κρατήσω πολλά πολλά χρόνια
Σίγουρα υπάρχουν γρηγορότερα,ποιοτικότερα και πιθανόν πιο αξιόπιστα (αυτό θα φανεί εν καιρώ) αλλά η διαφορά τιμής δεν νομίζω ότι αξίζει τα παραπάνω λεφτά
Φυσικά και καταλαβαίνω το φίλο που άνοιξε το thread για τη κοροιδία αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ότι παίρνεις μπόλικο value for money κι αυτό είναι σίγουρο και πολύ δελεαστικό στις μέρες μας. Κοροιδία δυστυχώς υπάρχει παντού στη διαφήμιση, εδώ τουλάχιστον υπάρχει κι ένα απτό κέρδος -
Ο χρήστης balex έγραψε:
Εγώ στα 47μου δεν είχα ποτέ γαλλικό αυτοκίνητο και ομολογώ ότι δεν σκόπευα ποτέ να αποκτήσω. Ωσπου το περασμένο Ιούλιο υπέκυψα στο πειρασμό του C3 1.4 e-hdi SST ημιαυτόματου. Μέχρι τώρα παρά τους ενδοιασμούς στο πίσω μέρος του μυαλού έχω κάνει 14,000 υπεράνετα χλμ με μέση κατανάλωση 4.7-4.8 λίτρα (6-6.5 λεπτά/χλμ) χωρίς προβλήματα.
Hill Holder, προβολείς ομίχλης κλπ κλπκι όλα αυτά με κάτω από 14,000 ευρώ και με αξιοπρεπή ποιότητα κατασκευής. Εδωσα κι άλλα 400-500 για ζάντες αλουμινίου,χρώμια,φώτα ημέρας κλπ και το έφερα κοντά στο γούστο μου και θεωρώ ότι έχω ένα σύγχρονο, ήσυχο και ολοκληρωμένο αυτοκίνητο πόλης και όχι μόνο (έχω κάνει 2-3 μεγάλα ταξίδια χωρίς πρόβλημα) που σκοπεύω να το κρατήσω πολλά πολλά χρόνια
Σίγουρα υπάρχουν γρηγορότερα,ποιοτικότερα και πιθανόν πιο αξιόπιστα (αυτό θα φανεί εν καιρώ) αλλά η διαφορά τιμής δεν νομίζω ότι αξίζει τα παραπάνω λεφτά
Φυσικά και καταλαβαίνω το φίλο που άνοιξε το thread για τη κοροιδία αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ότι παίρνεις μπόλικο value for money κι αυτό είναι σίγουρο και πολύ δελεαστικό στις μέρες μας. Κοροιδία δυστυχώς υπάρχει παντού στη διαφήμιση, εδώ τουλάχιστον υπάρχει κι ένα απτό κέρδοςΠες μου λίγο αν θες, πώς πάει από θόρυβο; Ακούγεται; Οι χώροι πίσω; 'Βρίσκουν' τα πόδια στις πλάτες των καθισμάτων; Τί αίσθηση δίνει το Zenith? Αξίζει/το έχεις ανοικτό;
-
Ο θόρυβος για μένα είναι μια χαρά, ειδικά επειδή έχω κι ένα Τέριος αυτόματο του '10 που είναι αρκετά θορυβώδες μου φαίνεται το C3 σαφώς πιο αθόρυβο.. Φυσικά εξαρτάται με τι το συγκρίνεις..
Ο χώρος πίσω είναι στριμωγμένος δλδ για να είσαι άνετα μπροστά εγώ που είμαι 1.84 ο πίσω ενήλικας θα ακουμπάνε τα πόδια του στο κάθισμα. Στην περίπτωσή μου επειδή πίσω έχω μικρά παιδιά (5 & 9) δεν έχω θέμα. Το πόρτ μπαγκάζ - 300 λ -είναι μια χαρά ακόμη και για οικογενειακό 3-μερο, για περισσότερες μέρες προφανώς θέλεις κάτι μεγαλύτερο η μπαγκαζιέρα οροφής.
Το Zenith γενικά σε εντυπωσιάζει στην αρχή, απλά μέσα σε μια εβδομάδα το έχεις συνηθίσει σαν αίσθηση και μόνο αν μπεις σε άλλο αυτοκίνητο το συνειδητοπιείς. Εγώ γενικά το θέλω πάντα ανοιχτό κι ας χρειάζομαι γυαλια ηλίου, η σύζυγος το κλείνει πάντα σε λιακάδα, είναι θέμα προσωπικό... -
Και κάτι λίγο offtopic.. Επειδή αφότου το αγόρασα συνέχισα να παρακολουθώ την αγορά (διαχρονικό κουσούρι) μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το πόσο μπαναρισμένο είναι το C3 από site,περιοδικά, τέστ κλπ, σχεδόν είναι σα να μην υπάρχει. Βλέπεις πχ συγκριτικό - τα φτηνότερα μικρομεσαία diesel - πουθενά το C3.. Σε σημείο που να σκέπτεσαι, τι γίνεται εδώ, κάτι παίζει κι είναι εξαφανισμένο...
-
Ο χρήστης balex έγραψε:
Και κάτι λίγο offtopic.. Επειδή αφότου το αγόρασα συνέχισα να παρακολουθώ την αγορά (διαχρονικό κουσούρι) μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το πόσο μπαναρισμένο είναι το C3 από site,περιοδικά, τέστ κλπ, σχεδόν είναι σα να μην υπάρχει. Βλέπεις πχ συγκριτικό - τα φτηνότερα μικρομεσαία diesel - πουθενά το C3.. Σε σημείο που να σκέπτεσαι, τι γίνεται εδώ, κάτι παίζει κι είναι εξαφανισμένο...Εμ λογικό, αφού δεν τους τα σκάει, δεν την αναδεικνύουν-προβάλλουν.. Η Citroen πάντα προτιμούσε να διαφημίζει τα προιόντα της μέσω της τηλεόρασης η του ραδιοφώνου και ΟΧΙ μέσω περιοδικών,site κ.τ.λ
-
Ο χρήστης balex έγραψε:
Φυσικά και καταλαβαίνω το φίλο που άνοιξε το thread για τη κοροιδία αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ότι παίρνεις μπόλικο value for money κι αυτό είναι σίγουρο και πολύ δελεαστικό στις μέρες μας. Κοροιδία δυστυχώς υπάρχει παντού στη διαφήμιση, εδώ τουλάχιστον υπάρχει κι ένα απτό κέρδοςΈχω ακριβώς την ίδια εμπειρία (από άλλη, συγγενική, γαλλική εταιρεία) και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Η τιμή στην οποία η Citroen πουλάει τα μοντέλα diesel είναι ακτύπητες. Αν συνυπολογίσεις την πολύ χαμηλή κατανάλωση φτάνεις σε ένα οικονομικό αποτέλεσμα που, σε αυτούς τους καιρούς, είναι εξαιρετικά δελεαστικό. Είναι σίγουρο ότι μπορείς να βρεις καλύτερα αυτοκίνητα στην αγορά αλλά θα πρέπει να πληρώσεις δυσανάλογα μεγαλύτερο κόστος.
Από την πλευρά μου είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί πήρα ένα σύγχρονο, πολιτισμένο αυτοκίνητο και η μόνη επιφύλαξη που έχω είναι για το πόσο θα αντέξει στο χρόνο. Τα γαλλικά αυτοκίνητα δεν φημίζονται για την μακροχρόνια αξιοπιστία τους…. -
Πάντως έχει πουλήσει το C3 1.4 diesel. Παντού βλέπεις λευκά με τάσια. Εμένα μου αρέσει. Θα έπαιρνα ένα σαν το παρακάτω:
-
Ο χρήστης balex έγραψε:
Και κάτι λίγο offtopic.. Επειδή αφότου το αγόρασα συνέχισα να παρακολουθώ την αγορά (διαχρονικό κουσούρι) μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το πόσο μπαναρισμένο είναι το C3 από site,περιοδικά, τέστ κλπ, σχεδόν είναι σα να μην υπάρχει. Βλέπεις πχ συγκριτικό - τα φτηνότερα μικρομεσαία diesel - πουθενά το C3.. Σε σημείο που να σκέπτεσαι, τι γίνεται εδώ, κάτι παίζει κι είναι εξαφανισμένο...εσύ τί νομίζεις ότι παίζει? απλά η σιτροεν δεν τους δίνει αμάξι για τεστ. τί να κάνουν τα περιοδικά, να αγοράσουν ένα για το δοκιμάσουν?
ωραίο το c3 αλλά από επιδόσεις με τον 1.4 ντίζελ πρέπει να είναι πολύ αργό, αν κρίνω από το αντίστοιχο 208 -
Σ'ενα site νομιζω ειχε παρει το ματι μου να λενε οτι, πουλαει τοσο πολυ που δεν υπαρχει αυτοκινητο ευκαιρο..
-
Ο χρήστης dimitris_43 έγραψε:
. Τα γαλλικά αυτοκίνητα δεν φημίζονται για την μακροχρόνια αξιοπιστία τους….
-
Γιατί προβληματίζεσαι;;
Θέλεις να σου πω για το κολτάκι που είχα; Αισθητήρες-ντουλαπάκια-τριγμοί-ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ...... -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Και κάτι λίγο offtopic.. Επειδή αφότου το αγόρασα συνέχισα να παρακολουθώ την αγορά (διαχρονικό κουσούρι) μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το πόσο μπαναρισμένο είναι το C3 από site,περιοδικά, τέστ κλπ, σχεδόν είναι σα να μην υπάρχει. Βλέπεις πχ συγκριτικό - τα φτηνότερα μικρομεσαία diesel - πουθενά το C3.. Σε σημείο που να σκέπτεσαι, τι γίνεται εδώ, κάτι παίζει κι είναι εξαφανισμένο...
εσύ τί νομίζεις ότι παίζει? απλά η σιτροεν δεν τους δίνει αμάξι για τεστ. τί να κάνουν τα περιοδικά, να αγοράσουν ένα για το δοκιμάσουν?
ωραίο το c3 αλλά από επιδόσεις με τον 1.4 ντίζελ πρέπει να είναι πολύ αργό, αν κρίνω από το αντίστοιχο 208Δεν ξέρω από που συμπεραίνεις ότι το 208 1.4 hdi είναι πολύ αργό. Ούτε τα νούμερα που υπάρχουν για τα ρεπρίζ (π.χ. στο site του autotriti) ούτε και η προσωπική μου εμπειρία δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Γρήγορο δεν θα το έλεγα, αλλά οι επιδόσεις του είναι αξιοπρεπέστατες.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Γιατί προβληματίζεσαι;;
Θέλεις να σου πω για το κολτάκι που είχα; Αισθητήρες-ντουλαπάκια-τριγμοί-ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ......Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει κανείς με Mitsubishi .
-
Ο χρήστης balex έγραψε:
Ο θόρυβος για μένα είναι μια χαρά, ειδικά επειδή έχω κι ένα Τέριος αυτόματο του '10 που είναι αρκετά θορυβώδες μου φαίνεται το C3 σαφώς πιο αθόρυβο.. Φυσικά εξαρτάται με τι το συγκρίνεις..
Ο χώρος πίσω είναι στριμωγμένος δλδ για να είσαι άνετα μπροστά εγώ που είμαι 1.84 ο πίσω ενήλικας θα ακουμπάνε τα πόδια του στο κάθισμα. Στην περίπτωσή μου επειδή πίσω έχω μικρά παιδιά (5 & 9) δεν έχω θέμα. Το πόρτ μπαγκάζ - 300 λ -είναι μια χαρά ακόμη και για οικογενειακό 3-μερο, για περισσότερες μέρες προφανώς θέλεις κάτι μεγαλύτερο η μπαγκαζιέρα οροφής.
Το Zenith γενικά σε εντυπωσιάζει στην αρχή, απλά μέσα σε μια εβδομάδα το έχεις συνηθίσει σαν αίσθηση και μόνο αν μπεις σε άλλο αυτοκίνητο το συνειδητοπιείς. Εγώ γενικά το θέλω πάντα ανοιχτό κι ας χρειάζομαι γυαλια ηλίου, η σύζυγος το κλείνει πάντα σε λιακάδα, είναι θέμα προσωπικό...το τέριο δεν αποτελεί και σοβαρό αντίπαλο σε θέματα ηχομόνωσης...
εκεί το σ3 πάσχει ... σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό μοιάζει 1 γεννιά στην καλύτερη πίσω... ενδεικτικά είναι πιο θορυβώδες από πουντο του 04...
Μόνο εγώ αισθάνομαι ότι δουλευόμαστε; (diesel now)