-
Σε τι ακριβως αναφερεσαι γιατι σε χανω ?
-
Σε κάτι πορτοφολάδες.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μόνο για να ολοκληρωθεί η θεματική ενότητα μπορεί κάποιος να ποστάρει το μανιφέστο του καπταν Αγγελόπουλου (γιου της Yannas) ;
Αυτό; athensvoice.gr | Η εποχή των τεράτων
Ή αυτό; newsbomb.gr |Νέο επαναστατικό κείμενο από τον γιο της Γιάννας Αγγελοπούλου
{ Tags: Αγγελόπουλος | Γιάννα }
-
Πςςςςςςς αυτά είναι.
Και με παραπομπές ο Παναγιωτάκης. Γαμάτος...Εκ των σχολίων του πρώτου
Είστε κομπλεξικοί, τουλάχιστον. Δεν έχει δικαίωμα ο γιος της Αγγελοπούλου να εκφράζει την αποψή του δηλαδή;
+Ένγκελς
-
Και η -αναμενόμενη- απάντηση στο σχόλιο:
Οχι,δεν εχει.Θα το αποκτησει οταν φυγει απ το Χαρβαρντ και πιασει δουλεια σαν ηλεκτρολογος.Καιαποποιηθει φυσικα της κληρονομιας του.
-
Τα σχολια απο κατω ειναι μαγικα... και νομιζω οτι τον μικρο επαναστατη θα τον βλεπουμε συχνα στο μελλον...
-
αν ειχα και εγώ τόσα πολλά , επαναστάσεις που θα έκανα...
-
+DNA Παναγιωτάκη σε γιάφκες στο Γκστάαντ και το Μονακό.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
αν ειχα και εγώ τόσα πολλά , επαναστάσεις που θα έκανα...Εσυ αν ειχες τοσα πολλα, το μονο που θα κανες θα ταν να ξυνεσαι νυχθημερον και να μη μας βασανιζεις με τα μποστ σου στο φορουμζ.
Win win δλδ
-
Για τα ποστ στο φορουμ εισαι σιγουρος;
Φαντάσου να ειχε πολλα κι ο trident, τι θα γινόταν -
Κοιτα ποσο ολιγοποστος ειναι ο κουτσαν
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Παρεα με τον αλλο γιο του Βρουτση εκανε??? ισως θα πρεπει να τους βαλουν στο ιδιο κελλι.. για να ανταλλαξουν ιδεες... γονεις που δεν μπορουν να μεγαλωσουν παιδια θελουν να μας σωσουν.... ασε που μερικοι τους ψηφιζουν κιολας περιμενοντας χαρες.....Σύντροφε τα άλλα είναι χαζά και δικαιολογούνται να λένε μ@λ@κίες: ο ένας σκάβει λάκους να βάλει τα πτώματα αυτών πουυ θα καθαρίσει, ο άλλος δεν ξέρει ακόμα αν η αστυνομία κάνει ή όχι τη δουλιά της, ο άλλος νομίζει ότι οι ναζήδες θα σώσουν την Ελλάδα, αλλά εσύ δεν πρέπει να τα λές αυτά:
Ξέρεις πολύ καλά ότι όποιος λέει 'εγώ είμαι πολύ καλός οδηγός και δεν πρόκειται να τρακάρω ποτέ', απλά δεν είναι καλός οδηγός γιατί δεν έχει καταλάβει ότι στο δρόμο είναι τόσο πολλοί οι παράγοντες που ειναι αδύνατο να είσαι σίγουρος όσο καλός οδηγός και να είσαι ότι δε θα τρακάρεις ποτέ. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και όταν μεγαλώνεις παιδιά. Άμα λες εγώ ξέρω να τα μεγαλώσω και θα τα κάνω έτσι, έτσι κι έτσι πολύ απλά δεν ξέρεις. Ούτε υπάρχουν συνταγές για το πώς θα μεγαλώσεις ένα παιδί.
Επομένως νομίζω ότι είναι το λιγότερο χοντράδα αυτό που είπες γιατί άμα είσαι πατέρας ξέρεις ότι είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και δε ξέρεις τι πίκρα μπορεί να έχει ο καθένας για το παιδί του ανεξάρτητα τι λέει ο ίδιος.
Σε κάθε περίπτωση όμως όπως ένας καλός πιλότος μπορεί να μην είναι καλός υδραυλικός, έτσι κι ένας καλός πολιτικός μπορεί να μην είναι καλός πατέρας. Γιατί συγκρίνεις άσχετα πράγματα.
Και στο φινάλε δε μας είπες αυτοί που ψήφιζες τόσα χρόνια εσύ είναι καλύτεροι? Για πές μας τις χαρές που είδες εσύ? -
-
http://popaganda.gr/imoun-brosta-sti-si ... ikes-foto/
-
Μαδήθηκε η περούκα του Μαζιώτη - πορεία στο Σύνταγμα το απόγευμα για την αστυνομική βία.
-
Να τα πούμε εδώ που το περνάτε χαλαρά , η να το βάλω στην ΧΑ που ανάβουν τα αίματα πιό εύκολα ?
8 σφαίρες και μία χειροβομβίδα που δεν πρόλαβε να απασφαλίσει έρριξε το παληκαράκι .
Ενας αστυνομικός την γλύτωσε λόγω του γιλέκου .
2 τουρίστες τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά .
Πυροβολισμοί στο τουριστικότερο σημείο της πόλης , στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου .
Αν είχαμε νεκρούς τουρίστες , τι θα γινόταν ?
Ακόμα αυτοί οι δικαστές που τον άφησαν ελεύθερο με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους , τιμωρήθηκαν η τους φτάνει που χώνουν μέσα τους ΧΑτες ?
Μετά θα αρχίσουν πάλι οι δήθεν φιλελεύθεροι Βαγγέληδες Τούρκογλου να ανησυχούν γιατί ο κόσμος ψηφίζει ναζιστές .
Το βίντεο από το σουβλατζίδικο , πόσο κακό θα κάνει στον τουρισμό της Αθήνας ?
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Να τα πούμε εδώ που το περνάτε χαλαρά , η να το βάλω στην ΧΑ που ανάβουν τα αίματα πιό εύκολα ?8 σφαίρες και μία χειροβομβίδα που δεν πρόλαβε να απασφαλίσει έρριξε το παληκαράκι .
Ενας αστυνομικός την γλύτωσε λόγω του γιλέκου .
2 τουρίστες τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά .
Πυροβολισμοί στο τουριστικότερο σημείο της πόλης , στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου .
Αν είχαμε νεκρούς τουρίστες , τι θα γινόταν ?
Ακόμα αυτοί οι δικαστές που τον άφησαν ελεύθερο με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους , τιμωρήθηκαν η τους φτάνει που χώνουν μέσα τους ΧΑτες ?
Μετά θα αρχίσουν πάλι οι δήθεν φιλελεύθεροι Βαγγέληδες Τούρκογλου να ανησυχούν γιατί ο κόσμος ψηφίζει ναζιστές .
Το βίντεο από το σουβλατζίδικο , πόσο κακό θα κάνει στον τουρισμό της Αθήνας ?
ΚΑι τι έπρεπε να γίνει;Να τον αφήσουν να φύγει;
Ποιος είναι ο Βαγγέλης ο Τούρκογλου; -
σημαντικο το οτι δεν εριξαν οι αστυνομικοι που ηταν και υπερβολικα πολλοι συγκεντρωμενοι στην περιοχη...
συμπτωση.....οι Ξηροι παπαδοπαιδια.....ο Μαζιωτης αδελφος παπα....
πολυ ρασο στην ελληνικη τρομοκρατια.... -
Δεν είπα εγώ να φύγει . Αλλωστε από ότι ακούστηκε από τον πρόεδρο των ειδικών φρουρών , ένας αστυνομικός που ερχόταν από την άλλη πλευρά έπεσε πάνω του γιά να τον αφοπλίσει και έφαγε 2 σφαίρες σε μάχη σώμα με σώμα .
Εγώ απορώ γιατί δεν έχει ακόμα παραιτηθεί ο Αθανασίου , που έχει και το θέμα του πόθεν έσχες σύμφωνα με το hot doc και γιατί δεν έχει ανακοινωθεί η τιμωρία των υπεύθυνων για την απελευθέρωση του .
Αλλωστε όπως είδαμε ξεκάθαρα στο θέμα Κασιδιάρη , μπορούν οι δικαστές να ξαναδικάζουν κάποιον γιά τμήμα της δικογραφίας που έχει ήδη κριθεί σε άλλη διάσκεψη και έτσι να προφυλακίζουν όσους δεν πρόκαναν που έλεγε και ο Χαρίλαος .
Αρα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο και στην προκειμένη περίπτωση που είχαμε πραγματικό ποινικό πρόβλημα και όχι μαιμουδιές σαν του Κασιδιάρη και αφού δεν το έκαναν είναι υπεύθυνοι .
Σκέφτεστε αν είχαμε 3-4 νεκρούς τουρίστες , τι θα συνέβαινε σήμερα στα ξενοδοχεία της Αθήνας και στα κρουαζιερόπλοια στον Πειραιά ?
Δεν πρέπει να πληρώσουν κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι ,η λειτουργοί που κρύβονται πίσω από την γνωστή δημοσιουπαλληλική διάχυση ευθύνης ?
-
Σύλληψη υπόπτων για ληστεία και τρομοκρατία [Διάσπαση]