-
Είναι αξιοσημείωτο, πως παρόλο που η κοινωνία αυτό τον καιρό, τρέφει τα χειρότερα αισθήματα για το πολιτικό/οικονομικό κλπ κατεστημένο, εντούτοις, και η αποδοχή των τρομοκρατών είναι επίσης χαμηλή.
Εν αντιθέσει, με τις δεκαετίες '80 & '90 που ήταν σλόγκαν φράσεις του στιλ «ε ρε 17 Νοέμβρη που σας χρειάζεται». -
Κοιτα ρε μλκ κατι φατσες που πανε και γινονται τρομοκρατες...

-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Είναι αξιοσημείωτο, πως παρόλο που η κοινωνία αυτό τον καιρό, τρέφει τα χειρότερα αισθήματα για το πολιτικό/οικονομικό κλπ κατεστημένο, εντούτοις, και η αποδοχή των τρομοκρατών είναι επίσης χαμηλή.
Εν αντιθέσει, με τις δεκαετίες '80 & '90 που ήταν σλόγκαν φράσεις του στιλ «ε ρε 17 Νοέμβρη που σας χρειάζεται».Νομίζω ότι η εξήγηση βρίσκεται στην παρακάτω άποψη που άκουσα από κάποιον γνωστό μου:
'Όλοι αυτοί οι σύγχρονοι αυτοαποκαλούμενοι 'επαναστάτες' δεν είναι τίποτα άλλο από κοτούλες λυράτες που δεν τολμούν να τα βάλουν με αυτούς που πραγματικά απεχθάνεται το σύνολο των πολιτών. Οι 'επαναστάτες' αυτοί ποιο πολύ απεικονίζουν φερέφωνα της εξουσίας που εκτελούν εντολές παρακρατικές, παρά η οργή του λαού. Τσάμπα μάγκες'
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εν αντιθέσει, με τις δεκαετίες '80 & '90 που ήταν σλόγκαν φράσεις του στιλ «ε ρε 17 Νοέμβρη που σας χρειάζεται».Νομίζω ότι η εξήγηση βρίσκεται στην παρακάτω άποψη που άκουσα από κάποιον γνωστό μου:
'Όλοι αυτοί οι σύγχρονοι αυτοαποκαλούμενοι 'επαναστάτες' δεν είναι τίποτα άλλο από κοτούλες λυράτες που δεν τολμούν να τα βάλουν με αυτούς που πραγματικά απεχθάνεται το σύνολο των πολιτών. Οι 'επαναστάτες' αυτοί ποιο πολύ απεικονίζουν φερέφωνα της εξουσίας που εκτελούν εντολές παρακρατικές, παρά η οργή του λαού. Τσάμπα μάγκες'
...μη γράφεις τέτοια πράγματα... χαλάς την εικόνα της τρομοκρατίας στην Ελλάδα που με κόπο προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση!.. >Κοιτα ρε μλκ κατι φατσες που πανε και γινονται τρομοκρατες...

...μόλις είδα τη φωτό το πρώτο που σκέφτηκα ήταν: '...αυτός ο χαλβάς μπορεί να είναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ?..'...
-
απο την φατσα εσυ καταλαβαινεις τον τρομοκρατη? αν οι πληροφοριες που δινουν μερικα site ειναι ακριβη (φυσικος/χημικος) με μεγαλο Iq ε μιλαμε για καποιον που ξερει τι κανει (αν οντως ειναι αληθεια αυτα..)το οτι καθυστερησε τοσο την αστυνομια και δεν μιλαει με τιποτα + οτι πινει νερο μονο απο την δικηγορο του δειχνει καποιον που πραγματικα εχει εμπειρια σε τετοιου ειδους πραγματα (δεν ειναι και λιγο να εχεις αστυνομικους να σε βριζουν να σε ρωτανε συνεχως να φωναζουν κτλ κτλ και εσυ να κρατας ψυχραιμια και να κανεις λιτες και απερριτες σκεψεις ) δεν θα μου φανει περιεργο αν στο τελος τον καταδικασουν για κατι εμμεσο με την τρομοκρατια
-
Βασικα μαλλον δε θελουν, γιατι αν ηθελαν θα εσπαγε. Λες να εχει περασει Ρεντινα ο φιόγκος?
-
Don't judge a book by its cover! Σας περνάει δηλαδή η φάτσα του Γιωτόπουλου για φάτσα αρχιτρομοκράτη; Και πως είναι οι φάτσες των τρομοκρατών;
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Βασικα μαλλον δε θελουν, γιατι αν ηθελαν θα εσπαγε. Λες να εχει περασει Ρεντινα ο φιόγκος?μα δεν ξερουν σχεδον τιποτα για αυτον ψαχνουν το παρελθον του στην ιταλια/αγγλια εγω προσωπικα θα εκπλαγω αν ειναι ενας ακομη νορμαλ τυπος η μεχρι τωρα σταση του και ειδικα το 'πινω νερο μονο απο την δικηγορο' δειχνει οτι ξερει τι κανει(τετοιες πρακτικες εκαναν οι αγγλοι καποτε να βαζουν 'φαρμακα' στα νερα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Don't judge a book by its cover! Σας περνάει δηλαδή η φάτσα του Γιωτόπουλου για φάτσα αρχιτρομοκράτη; Και πως είναι οι φάτσες των τρομοκρατών;ok, δικιο εχεις και εσυ
Βασικα μαλλον δε θελουν, γιατι αν ηθελαν θα εσπαγε. Λες να εχει περασει Ρεντινα ο φιόγκος?
μα δεν ξερουν σχεδον τιποτα για αυτον ψαχνουν το παρελθον του στην ιταλια/αγγλια εγω προσωπικα θα εκπλαγω αν ειναι ενας ακομη νορμαλ τυπος η μεχρι τωρα σταση του και ειδικα το 'πινω νερο μονο απο την δικηγορο' δειχνει οτι ξερει τι κανει(τετοιες πρακτικες εκαναν οι αγγλοι καποτε να βαζουν 'φαρμακα' στα νερα
Δεν ειναι τραγικη αυτη η γνωση, δε χρειαζεται σπουδες.
Εχουν βρει ονοματεπωνυμο και κλειδια τωρα ψαχνουν λεει διαμερισματα κλπ -
καλα ναι απλα αλλο να το ξερεις επειδη σου ειπαν να κανεις αυτο και αλλο να το εχεις ζησει και να ξερεις εχει μεγαλη διαφορα το ενα με το αλλο για αυτο λεω
P.s μια φωτογραφια του

μου θυμισε τον

απο την ζηνα -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μα δεν ξερουν σχεδον τιποτα για αυτον ψαχνουν το παρελθον του στην ιταλια/αγγλια εγω προσωπικα θα εκπλαγω αν ειναι ενας ακομη νορμαλ τυπος η μεχρι τωρα σταση του και ειδικα το 'πινω νερο μονο απο την δικηγορο' δειχνει οτι ξερει τι κανει(τετοιες πρακτικες εκαναν οι αγγλοι καποτε να βαζουν 'φαρμακα' στα νερα
Πιο πιθανό είναι οι high iq αστυνομικοί μας να ξεχαστούν και να πιούν οι ίδιοι το νερό παρά ο οποιοδήποτε
άλλος κοινός άνθρωπος. -
Η Ελληνική Αστυνομία, στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, επιβεβαίωσε την είδηση της σύλληψης του Χριστόδουλου Ξηρού.

-
Άποψή μου. Μπορούσαν να τον έχουν συλλάβει σχεδόν από τη πρώτη στιγμή, πρώτους μήνες. Το έκαναν τώρα. Η συλλογή ψηφαλακίων έχει αρχίσει!!!
Σύλληψη υπόπτων για ληστεία και τρομοκρατία [Διάσπαση]