-
Με 6η το 12-140 είναι 9,4
-
Και να εμφανίζεται στις 4000 η ισχύ του, το αυτοκίνητο προφανώς δεν θα έχει πρόβλημα αφού η 4η φτάνει μέχρι τα 167 στον κόφτη. Πάντως, και με 5η η συγκεκριμένη μέτρηση είναι επίσης 8'.
-
Nissan X-Trail Hybrid με 2λιτρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 147 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και 207 Nm ροπής στις 4.400 σ.α.λ. και με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 40 ίππων και 160 Nm ροπής. Για τη μετάδοση της κίνησης υπάρχει το CVT κιβώτιο ταχυτήτων XTRONIC, ενώ θα υπάρχουν δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με το σύστημα ALLMODE 4x4i. Στο υβριδικό σύστημα περιλαμβάνεται και μια υψηλής απόδοσης μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία φορτίζει πολύ γρήγορα. Ο συσσωρευτής έχει κόμπακτ διαστάσεις και έτσι αφήνει αρκετό χώρο για τις αποσκευές (400 λίτρα), ωστόσο καταργείται η τρίτη σειρά καθισμάτων.
-
θα έρθει αυτό Ευρώπη;; και αν ναι πότε ;
και τότε γιατί το QQ θα κάνει 2-3 χρόνια να ετοιμαστεί; -
Έτσι,σ'αναμμένα κάρβουνα για να μάθεις να μη συμβουλεύεις τους άλλους να μη βιάζονται
-
διάβασα ότι το υβριδικό σύστημα είναι παρόμοιο με αυτό της Honda, άρα αυτό κατεβάζει αρκετά το επίπεδο, καθώς η οικονομία περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό
Βέβαια όλα αυτά πρέπει να τα δούμε στην πράξη!
Το μέλλον πάντως είναι τα plug in...
Το ερώτημα είναι : πόσο μακριά/κοντά είναι το μέλλον;; -
X-trail με το νέο ισχυρό βενζινοκινητήρα 1.6 DIG-T με τα 163 άλογα και τα 24,5 kgm ροπής.
http://www.newsauto.gr/ke-to-x-trail-me ... 163-ippon/ -
Ωραία εμφάνιση, καλή πρώτη εντύπωση. Αναμένουμε να δούμε Έχει κανείς ιδέα πότε έρχεται στην Ελλάδα;
-
Εγώ ένα έχω να πω. Είχε αγοράσει ο πατέρας μου το πρώτο Χ-Τrail και παρόλο που το άλλαξε με τη bmw Χ3 είχαμε μείνει τόσο εντυπωσιασμένοι από τις δυνατότητες του που δυσκολευτήκαμε να εκτιμήσουμε την BMW.
-
Είχα στο μυαλό μου το παλιό μοντέλο και μόλις πρόσφατα παρατήρησα το καινούριο X-Trail κι αυτό επειδή ήταν παρκαρισμένο ένα δίπλα μου . Μπορώ να πω πως μου άρεσε πολύ, έχει πολλές καταβολές απο qq εμφανισιακά αλλά είναι εμφανώς πιο μεγάλο.
-
Ο χρήστης J.Walker έγραψε:
Είχα στο μυαλό μου το παλιό μοντέλο και μόλις πρόσφατα παρατήρησα το καινούριο X-Trail κι αυτό επειδή ήταν παρκαρισμένο ένα δίπλα μου . Μπορώ να πω πως μου άρεσε πολύ, έχει πολλές καταβολές απο qq εμφανισιακά αλλά είναι εμφανώς πιο μεγάλο.Θα συμφωνήσω απόλυτα! Δεν ξέρω αν φταίει η ένωση με Renault γι αυτό ή όχι, αλλά τα τελευταία χρόνια η nissan βγάζει πολύ ωραία μοντέλα. Και αναφέρομαι κυρίως στο αισθητικό κομμάτι, γιατί ο Ιάπωνας το ποιοτικά πάντα το είχε.
-
Facelift για το Xtrail ή Rogue,όπως το ονομάζουν στην Αμερική..
*Στην γκάμα των κινητήρων του Rogue τοποθετείται για πρώτη φορά υβριδικό σύνολο συνδυαστικής απόδοσης 176 ίππων. Αυτό αποτελείται από ένα 2.0 λτ. κινητήρα βενζίνης ισχύος 141 ίππων και 195 Nm ροπής και από ένα ηλεκτροκινητήρα με απόδοση 40 ίππων και 160 Nm ροπής. Ο υβριδικός κινητήρας συνδυάζεται με σύστημα Start/Stop, σύστημα ανάκτησης ενέργειας από την πέδηση και η μετάδοση γίνεται μέσω του CVT κιβωτίου ταχυτήτων Xtronic. Η μεικτή κατανάλωση είναι στα 6,9 λτ./100 χλμ. για το Rogue με κίνηση στους εμπρός τροχούς και 7,1 λτ./100 χλμ. για το 4κίνητο. Εκτός από το υβριδικό, στις Η.Π.Α. το Rogue διατίθεται και με τον κινητήρα βενζίνης των 2.5 λτ. ισχύος 170 ίππων.Στο υβριδικό σύστημα περιλαμβάνεται και μια υψηλής απόδοσης μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία φορτίζει γρήγορα. Ο συσσωρευτής έχει κόμπακτ διαστάσεις και έτσι αφήνει αρκετό χώρο για τις αποσκευές (400 λίτρα), ωστόσο καταργείται η τρίτη σειρά καθισμάτων.*
-
Ο χρήστης Alex1234 έγραψε:
Εγώ ένα έχω να πω. Είχε αγοράσει ο πατέρας μου το πρώτο Χ-Τrail και παρόλο που το άλλαξε με τη bmw Χ3 είχαμε μείνει τόσο εντυπωσιασμένοι από τις δυνατότητες του που δυσκολευτήκαμε να εκτιμήσουμε την BMW.Απο τα λιγα suv της εποχης που πραγματικα δε κωλωναν ευκολα, απο προσωπικη εμπειρια.
-
Το θεωρώ πολύ όμορφο για το είδος του. Μοιάζει με το QQ αλλά οι μεγαλύτερες διαστάσεις το ομορφαίνουν. Για μένα οι μόνες ελλείψεις του ένα καλό αυτόματο στην τετρακίνητη έκδοση και ένας λίγο πιο δυνατός κινητήρας, ο 1.6d πολύ καλός αλλά μάλλον οριακός για το βάρος του. Αν ήταν με τα 160 άλογα το ξανασυζητάγαμε. Τώρα βέβαια με τις τιμές στο θεό στοχεύει σε δύσκολο target group.
-
*Για το 2017 σχεδιάζει η Nissan να φρεσκάρει το μεσαίο SUV της, το X-Trail, νωρίτερα μάλιστα από ότι αναμενόταν, προφανώς εξαιτίας της αύξησης της ανταγωνιστικότητας στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Πέρα από τον πλουσιότερο εξοπλισμό, τις δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις και το καθιερωμένο αισθητικό ρετούς εντός και εκτός που θα το καταστήσουν σύγχρονο στα μάτια όλων, το αναβαθμισμένο X-Trail θα φιλοξενήσει στη γκάμα του έναν νέο δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα με ισχύ 190 ίππους. Από κάτω, θα υπάρχουν τόσο η έκδοση βενζίνης των 1,6 λίτρων με τούρμπο και 163 ίππους, όπως επίσης και το 1.6 diesel με απόδοση 130 ίππους και αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο ελληνικό ενδιαφέρον.
Το σημαντικότερο νέο είναι πως σύμφωνα με ανθρώπους της Nissan, το ανανεωμένο X-Trail ενδέχεται να φέρει στον προαιρετικό εξοπλισμό, ένα εξελιγμένο σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης, ως ο προθάλαμος για ότι έπεται.
*
-
Αυτό το νέο τιμόνι που έβαλαν και στο Micra είναι πάρα πολύ ωραίο!!
-
Δυνατότερο κινητήρα χρειαζόταν σίγουρα. Επίσης ένα καλό αυτόματο κιβώτιο να συνδυάζεται επιτέλους με τετρακίνηση (δεν το βλέπω). Τέλος ολ' αυτά (δυνατότερος κινητήρας, τετρακίνηση, αυτόματο) να τιμολογηθούν στην πλούσια έκδοση κάτω από 40 χιλιάρικα (αυτό κι αν δεν το βλέπω).
Κρίμα όμως γιατί ένα τόσο ωραίο και ικανό όχημα δεν το βοηθάει η τιμή του. Ποιος θα πάει να δώσει 40τόσα χιλιάρικα για μια καλή έκδοση του Xtrail, ειδικά όταν βγαίνει με τους 130 ίππους (πολύ καλός κινητήρας αλλά λίγος για τέτοιο όγκο) και χωρίς καν αυτόματο κιβώτιο;
Εντάξει υπερβάλω λίγο, και κάτω από 40k παίρνεις καλή 4κίνητη έκδοση, αλλά με τον 1600άρι που είναι λίγος. Αν στις ίδιες τιμές φέρουν το δίλιτρο κάτι γίνεται Βέβαια αυτόματο κιβώτιο δεν (για 4x4 πάντα).
-
Τι ανάλογο μπορείς να βρεις κάτω από 40.000??
Ο ανταγωνισμός μάλλον ακριβότερος είναι.
Με ανάλογο εξοπλισμό και τετρακίνηση βέβαια [emoji6] [emoji6] -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Με ανάλογο εξοπλισμό και τετρακίνηση βέβαια [emoji6] [emoji6]Και το Tiguan (μαζί με τα ξαδερφάκια του) παίζει κάτω από €40.000 και το Kuga (όσαν έχουν μείνει, με το νέο δεν ξέρω τι θα γίνει από τιμές) και το RAV4 και το Subaru Forester.
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Με ανάλογο εξοπλισμό και τετρακίνηση βέβαια [emoji6] [emoji6]Ως προς την τετρακίνηση μόνο το Forester είναι καλύτερο. Εκεί έχει σαφές πλεονέκτημα το X-Trail. Τα βασικά του μειονεκτήματα είναι όμως:
- Ο κινητήρας. Όπως είπα και πριν όχι ότι δεν είναι πολύ καλός αλλά οι 130 ίπποι είναι λίγοι για το αμάξωμά του. Ο ανταγωνισμος δίνει 2λιτρες προτάσεις στα λεφτά αυτά.
- Απουσία αυτόματου κιβωτίου στην τετρακίνητη έκδοση. Δεδομένου του χειροκίνητου θα έπρεπε να είναι φτηνότερο.
Καλά για τις εκδόσεις πάνω από 40 χιλιάρικα δεν το συζητώ καν...
Αν στο facelift δώσει τουλάχιστον τη 2λιτρη έκδοση με καλό εξοπλισμό και τετρακίνηση κάτω από 40 χιλιάρικα τότε θα μιλάμε για πολύ αξιόλογη πρόταση, για όσους θέλουν και λίγο σοβαρό offroad (καλά δεν είναι και Land Cruiser αλλά από κάτι τετρακινήσεις κατ' όνομα είναι καλύτερο). Για αυτόματο δεν το συζητάω, νομίζω είναι ευσεβής πόθος σε 4x4 έκδοση. Πάντως δεδομένης της τωρινής τιμολόγησης δεν το βλέπω να έχουμε τέτοιες τιμές...
PS: προσωπικά μ' αρέσει πάρα πολύ και εμφανησιακά και σα σύνολο (τετρακίνηση, χώροι κτλ.). Αλλά εξακολουθώ να το θεωρώ πολύ ακριβό. Ξέρω φταίνε τα νέα τέλη κτλ. αλλά τα ίδια τέλη έχουν ν' αντιμετωπίσουν κι οι άλλοι.
Nissan X-Trail 2013