-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Μέχρι στιγμής όπου μπω ότι και να οδήγησα μέσα μου το συγκρίνω με το NISSAN....Απαντάς μόνος σου!
-
Το kodiaq βγαίνει μόνο 4x4 στα 150 άλογα.... Δεν το χρειάζομαι... Μου αρέσει το να κάθομαι ψηλά, ήταν και ο λόγος που με χαλάει η x1.. Το budget είναι 32000. Το μόνο ενδοιασμο που έχω ακόμα είναι το θέμα diesel.... Τα χιλιόμετρα που κάνω δεν τα δικαιολογουν αλλά δεν με νοιάζει, το CRV δεν το φτάνω μιας και δεν με μοιάζουν τα παλιά μοντέλα σε προσφορά.... Το οδήγησα καλό αλλά δεν με τρέλανε για να μπω στην πρίζα... Το KIA Sportage ωραίο τέλεια εγγύηση αλλά οι κινητήρες είναι πολύ ξεπερασμενοι.... Το kodiaq μια χαρά... Με χαλάει που ακριβαινει και που πρέπει να πληρώσω έξτρα τους αισθητήρες παρκαρισματος μπροστά....
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Εγω ημουνα αναμεσα στο Skoda και στο Nissan,το Ford δεν μου εκανε ποτε το 'κλικ',χωρις να το θεωρω κακο αυτοκινητο,αντιθετως...
Το Skoda ειναι πιο φαρδυ,πιο ευρυχωρο(οχι οτι το Nissan δεν ειναι),ενω και οι εξτρα δυο θεσεις στο Skoda ειναι κανονικες,ενω στο Nissan ειναι για παιδια πιο πολυ...
Εμφανισιακα θεωρω ομορφοτερο το Xtrail,ειχα παθει ζημια μαζι του με το που το πρωτοειδα,το Skoda πιο συντηρητικο σιγουρα,αλλα απο την αλλη πιο καινουριο και φρεσκο σχεδιαστικα...
Οτι και να παρεις θα το ευχαριστηθεις.Το x1 δεν νομιζω οτι μπαινει στην ιδια ζυγαρια με τα αλλα τρια.
Τους αισθητηρες να τους ζητησεις να σου τους κανουν δωρο... -
Αφού το νισσάν θέλεις, τι παιδεύεσαι? Πάρ' το με την ευχή μας, και να μας γράφεις συχνά για το πως πάει!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Thank you doctor!!! Εννοείται ότι πρώτοι θα τα μαθαίνετε....
-
Συμφωνώ με την εμφάνιση είναι πιο σαλονατο το kodiaq.... Άμα με έπαιρνε κυβικος για το NAVARA θα το είχα ήδη να οργωνω την Αθήνα....
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Άμα με έπαιρνε κυβικος για το NAVARA θα το είχα ήδη να οργωνω την Αθήνα....Μεσος κατοχος suv-διπλοκαμπινου...
Αχ τα χει πει ο Νονος εδω και χρονια... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Άμα με έπαιρνε κυβικος για το NAVARA θα το είχα ήδη να οργωνω την Αθήνα....
Μεσος κατοχος suv-διπλοκαμπινου...
Αχ τα χει πει ο Νονος εδω και χρονια...Πώς με νιώθεις. [emoji41][emoji41][emoji41]
-
Αμ πως, εγω δε σε νιωθω... Σας ξερω καλα σα κατηγορια... Να φανταστω σ αρεσει κυριως να καθεσαι ψηλα ε?
-
Αν είχα τιμόνι για την οροφή σαν έξτρα.... Θα το έβαζα [emoji12]
-
Μαγος ειμαι ρε πστ μου...
-
Είσαι ο 'Νονός' και θα σεβόμαστε! [emoji41]
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Αφού το νισσάν θέλεις, τι παιδεύεσαι? Πάρ' το με την ευχή μας, και να μας γράφεις συχνά για το πως πάει!Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1000
Πάρτο να ησυχάσουμε και μην μας ταλαιπωρείς άδικα. Με τα αν και τα μήπως και τα δεν, τελικά θα νομίζω πως το φόρουμ απέκτησε έναν νέο Storm. Φίλε Storm την καλημέρα μου. -
[emoji39]
-
Γέλα! Αμάξι παίρνεις και όχι γυναίκα για μια ζωή.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Γέλα! Αμάξι παίρνεις και όχι γυναίκα για μια ζωή. [emoji38]Πέρα από την πλάκα, υπάρχει κόσμος που και τη γυναίκα την παίρνει με ημερομηνία λήξης!
Να πάρεις το αμάξι που θα χαίρεσαι όταν το βλέπεις και θα ικανοποιεί τις περισσότερες ανάγκες σου. Πάντα κάτι θα μας λείπει, το χαβιάρι θα είναι μαύρο, η σαμπάνια ξινή, το τυρί μουχλιασμένο... (που έλεγε και σε μια διαφήμιση)!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλε dr.angelo έχεις απόλυτο δίκιο και προσυπογράφω!
-
Και εγω διπλοκαμπινος οπως λέει ο Νονος ( και ναι θα το σεβομαστε!).... και εγω στο ιδιο διλλημα... Kodiaq ( βενζινη , εχεις πιο ησυχο το κεφαλι σου ) η NISSAN ( diesel) και οτι γίνει..... Ιδιως το n-connecta ειναι σχεδον φουλ σε μπιχλιμπιδια, πολυ καλυτερη εγγυηση ιδιως αν παρεις τα 3 χρόνια επιπλεόν.... 6 συνολικα και 150000 χλμ, σε σχeση με τα 4 χρ και μεχρι 100000 χλμ ( καπου αλλου ακουσα 80000)... Απο οδηγηση το Kodiaq θυμίζει πιο σαλονατο με πολυ χωρο παντου! Το Nissan ειναι ενα σαλονατο ΝΑVARA... τωρα το θεμα που τελικα μενει ειναι οπως ειπε και ο προλαλλισαντας... Κοτας να πας σε Diesel??????
-
Eπίσης οδηγησα το x1 σε 1.5 ... Το αυτοκινητο ειναι πολυ καλό αλλά ο κινητηρας ειναι ανεπαρκης... το καταλαβαινεις οταν οδηγησεις τον 2.0 .... εκει καταλαβαινεις τι ειχαν στο μυαλο τους οι γερμανοι οι 'φίλοι' μας που ελεγε και στην ταινία.... Για τον μεσο Ελληνα τα 2.0 λιτρα ειναι δυσκολο εγχειρημα όπως και η αξία κτήσης.....
-
Κοτας? Που τη θυμηθηκες αυτη τη λεξη αγορινα?
Nissan X-Trail 2013