-
Πάντως το Xtrail με τις νέες τιμές είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ περίπτωση. Ειδικά το N-connecta σε πετρέλαιο εχει πολυυυυ καλο εξοπλισμο (διζωνικό, περιμετρικές κάμερες και ενα σωρό αλλα) και προσφατα επαιζε και μια γερη επιπλεον εκπτωση (στο f/l πάντα)
Με τον κολλητό κοιτάζαμε και οι 2 για kodiaq που μας αρεσε πολυ...
τελικά ομως μετα τις αντίστοιχες μειώσεις καταλήξαμε σε sportage diesel εγω και ο κολλητος - που του έκατσαν δυο μπικικινια παραπανω - σε xtrail Ν-connecta πετρέλαιο.Επειδή αποφασίσαμε παρέα και για τα δυο, μπορώ να πω οτι το 'japanese' του xtrail μας επηρέασε λιγο παραπάνω (σε σχέση με το Kodiaq...)
-
Και οι δύο επιλογές εξαιρετικές... Φίλος έχει το προηγούμενο sportage.... Μόνο λάδια τακακια... Ένα από τα δύο και για μένα....
Σε τι χρώμα το πήρε και πόσο εκτιμά την αναμονή? -
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Και οι δύο επιλογές εξαιρετικές... Φίλος έχει το προηγούμενο sportage.... Μόνο λάδια τακακια... Ένα από τα δύο και για μένα....
Σε τι χρώμα το πήρε και πόσο εκτιμά την αναμονή?Γκρι - ανθρακί, κατέληξε στο 4χ4 , παραγγελία μπήκε τελευταία εργάσιμη του έτους και του 'παν για αρχές Μαρτίου...
-
Ο χρήστης KOSTASAG έγραψε:
Σε τι χρώμα το πήρε και πόσο εκτιμά την αναμονή?Γκρι - ανθρακί, κατέληξε στο 4χ4 , παραγγελία μπήκε τελευταία εργάσιμη του έτους και του 'παν για αρχές Μαρτίου...
καλορίζικο και στους δυο σας!!!
-
KOSTASAG απο που παραγγελθηκε το xtrail;
ειχε καμια εκπτωση, κανενα δωρο; -
Εμένα δεν μου έκαναν έκπτωση όταν ρώτησα τιμή. Όπως είπα μου κακό φάνηκε που το μεταλλικό χρώμα ( δεν υπάρχει απλό) το προσθέτουν σαν extra 300 e.
Παρεμπιπτόντως την έκδοση βενζίνη την απορριπτουμε?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
γιατί να την απορρίψεις; 163hp αποδίδει ο κινητήρας.
θυμάμαι απλώς ότι κάποιος έγραψε εδώ μέσα ( ; ) ότι ειναι θορυβώδης.
επίσης αν θες 7θέσιο δε βγαίνει με κινητήρα βενζινης. -
Ο χρήστης KOSTASAG έγραψε:
Πάντως το Xtrail με τις νέες τιμές είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ περίπτωση. Ειδικά το N-connecta σε πετρέλαιο εχει πολυυυυ καλο εξοπλισμο (διζωνικό, περιμετρικές κάμερες και ενα σωρό αλλα) και προσφατα επαιζε και μια γερη επιπλεον εκπτωση (στο f/l πάντα)Με τον κολλητό κοιτάζαμε και οι 2 για kodiaq που μας αρεσε πολυ...
τελικά ομως μετα τις αντίστοιχες μειώσεις καταλήξαμε σε sportage diesel εγω και ο κολλητος - που του έκατσαν δυο μπικικινια παραπανω - σε xtrail Ν-connecta πετρέλαιο.Επειδή αποφασίσαμε παρέα και για τα δυο, μπορώ να πω οτι το 'japanese' του xtrail μας επηρέασε λιγο παραπάνω (σε σχέση με το Kodiaq...)
Με το καλό να παραλάβετε! Πολύ καλές επιλογές!
-
Ο βενζινοκινητήρας επίσης νομίζω δε βγαίνει με τετρακίνηση. Αλλά κρατάω μια μικρή επιφύλαξη, δεν έχω ρωτήσει από κοντά.
-
συμφωνα με το επισημο σαιτ:
βενζινοκινητηρας μονο σε 2κινητο, μονο 5θεσιο, μονο εκδοση energy + accenta
-
δεν υπάρχει n-connecta .... δεν ξερω και πως τα παει με την κατανάλωση..... 7.9 δινει αρα 10. και δεν μπαινει στον δακτυλιο.... απο την άλλη δεν φοβασαι να μεινεις χωρις οχημα στην προτευουσα σε 5-6 χρόνια...
-
Σύμφωνα με τεστ των 4τροχών (στο QQ) το συγκεκριμένο μοτέρ είναι ράθυμο, τραχύ, τραβάει μετά τις 3.000σαλ, δεν επιβεβαιώνει την ονομαστική του ιπποδύναμη και καίει και αρκετά. Καταλαβαίνω ότι είναι 1 γενιά πίσω σαν κινητήρας.
-
αναφέρεσαι στον βενζινοκινητήρα έτσι;
-
Μολις διαβασα ενα αρθρο
http://www.newsbomb.gr/ellada/news/stor ... tin-athina
Αυτοκινητα σαν το xtrail κατ εμε δεν τα παιρνεις βενζίνη..... τα 10-12 λίτρα ερχονται χαλαρα με ενα τετοιο σκαρι... και επιπλεον τουλάχιστον στην ελλάδα δεν εχεις ουτε τον καλο εξοπλισμο ουτε 4 κινηση ( αν την θελεις)... το εχετε διαβασει το παραπανω? -
Τετοια οχηματα πρεπει να εισαι large για να τα κινεις με βενζινη. Σκεφτεσαι να πας μια βολτα. Εγω πανω απο 8 δεν βλεπωκαι σε αυτςς τις περιπτωσεις δε με πιανει κανεις (που λεει ο λογος) και αν θελει να με ακολουθησει με βενζινη θα δει απο 12 και πανω
-
Καλησπέρα Nikos Golf ! το θεμα με την καταργηση των diesel σε απασχολει? Κοινως θα επαιρνες παλι diesel αν αγοραζες τωρα?
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Καλησπέρα Nikos Golf ! το θεμα με την καταργηση των diesel σε απασχολει? Κοινως θα επαιρνες παλι diesel αν αγοραζες τωρα?Στην Ελλάδα τουλάχιστον για τα επόμενα 10 χρόνια δεν βλέπω κάτι να αλλάζει...
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Τετοια οχηματα πρεπει να εισαι large για να τα κινεις με βενζινη. Σκεφτεσαι να πας μια βολτα. Εγω πανω απο 8 δεν βλεπωκαι σε αυτςς τις περιπτωσεις δε με πιανει κανεις (που λεει ο λογος) και αν θελει να με ακολουθησει με βενζινη θα δει απο 12 και πανωΘα γράψω αναλυτικά όταν μπορέσω στο νήμα του Kuga, αλλά είναι λίγο μύθος αυτό. Έκανα 1.000 χιλιόμετρα στις γιορτές σε μια εκδρομή που πήγα...με diesel θα είχα ένα κόστος περί τα €30-40 λιγότερο, ποσό αμελητέο για μια τέτοια εκδρομή και το συνολικό της κόστος. Δηλαδή, οι 4-5 εκδρομές που μπορώ να κάνω τον χρόνο, δεν θα εξαρτηθούν από τα +/- €200 του κόστους μετακίνησης. Προσωπικά μιλάω πάντα, αλλά πιστεύω ότι είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα παρά ουσιαστικό.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Τετοια οχηματα πρεπει να εισαι large για να τα κινεις με βενζινη. Σκεφτεσαι να πας μια βολτα. Εγω πανω απο 8 δεν βλεπωκαι σε αυτςς τις περιπτωσεις δε με πιανει κανεις (που λεει ο λογος) και αν θελει να με ακολουθησει με βενζινη θα δει απο 12 και πανω
Θα γράψω αναλυτικά όταν μπορέσω στο νήμα του Kuga, αλλά είναι λίγο μύθος αυτό. Έκανα 1.000 χιλιόμετρα στις γιορτές σε μια εκδρομή που πήγα...με diesel θα είχα ένα κόστος περί τα €30-40 λιγότερο, ποσό αμελητέο για μια τέτοια εκδρομή και το συνολικό της κόστος. Δηλαδή, οι 4-5 εκδρομές που μπορώ να κάνω τον χρόνο, δεν θα εξαρτηθούν από τα +/- €200 του κόστους μετακίνησης. Προσωπικά μιλάω πάντα, αλλά πιστεύω ότι είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα παρά ουσιαστικό.
Ισως ειναι και ψυχολογικο για μια βολτα. Οταν μαζευπνται ομως πολλες βολτες και δουλειες εκει ισως αλλαζει το πραγμα
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Καλησπέρα Nikos Golf ! το θεμα με την καταργηση των diesel σε απασχολει? Κοινως θα επαιρνες παλι diesel αν αγοραζες τωρα?Ναι θα επαιρνα γιατι και να υπαρχει προβλημα τοτε απλα δε θα κυκλοφορεις στο κεντρο σε πρωτη φαση. Εγω ετσι κι αλλιως κεντρο δε μπαινω. Φορο αμα βαλει παλι με τη καταναλωση που εχω δεν υπαρχει προβλημα. Ακομα και να εξισωθει το κοστος ουτε τοτε θα βγω ζημιωμενος
Αυτο που θα με κολλαγε θα ηταν στη τιμη αγορας. Π.χ. τωρα ισως να μην εδινα 28 για το τιγκ και να εδινα 22 για το κοντιακ βενζινη
Nissan X-Trail 2013