-
Κοιτα,και εμενα οταν το αγοραζα καποιος πηγε να μου τους κανει δωρο,υπαρχουν αυτα χαχαχα
Οταν εβγαλα τον προφυλακτηρα παντως για να βαλω τα προβολακια,δεν μου φανηκαν για aftermarket.Εμενα το αμαξι απο το λιμανι πηγε κατευθειαν στην αντιπροσωπεια και εκει ανοιχτηκε μονο για να περαστει ο συναγερμος. -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Οσους ρυπους και αν εχει,αν οι τιμες ειναι αυτες που γραφτηκαν πιο πανω,οσοι το σκεφτεστε,και μπορειτε,αλλα και χρειαζεστε ενα τετοιο αυτοκινητο,προχωρηστε το χωρις περιστροφες....
Μια ματια στην D segment,και στα αμαξια που περιλαμβανονται σε αυτη,καθως και στο ποσο αυτα κοστιζουν,θα σας πεισει....
Το μονο αμαξι που ειναι ανταγωνιστικο του Xtrail,με οικονομικα δεδομενα τουλαχιστον,ειναι το Kodiaq...
Ολα τα αλλα ξεκινανε απο τα τα διπλα λεφτα τουλαχιστον...Πράγματι αν το δει κανείς από αυτή την πλευρά έχεις δίκιο αλλά απο την άλλη ουσιαστικά πρόκειται για ένα μεγαλύτερο qq τουλάχιστον σε ό,τι αφορά πλαίσιο, σχεδίαση εσωτερικού και μηχανικά μέρη. Δηλ. ενα επιμηκύμενο c-segm με μεγαλύτερες διαστάσεις.
Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, απλώς μου φαίνεται ότι ο μόνος λόγος αγοράς του έναντι του qq είναι οι μεγαλύτεροι χώροι-αντε κι ελαχιστα μεγαλύτερο ground clearance αν θυμάμαι καλα- , γι' αυτό και δεν απέχει πάρα πολύ από την τιμή του τελευταίου.
Επίσης, μην ξεχνάμε ότι μετράει σχεδόν 6 χρόνια στην αγορά , άρα είναι προς τη δύση της καριέρας του. -
Βάλε μέσα κυρίως την ανώτερη ποιότητα κατασκευής...μέρα με νύχτα.
Κουδουνίστρα vs ανηχοϊκός θάλαμος. -
Και οι μηχανες δεν ειναι ακριβως ιδιες.Ειναι δηλαδη,αλλα οι 1600αρηδες,τοσο ο diesel οσο και ο βενζινης,φορεθηκαν σε παρα πολυ μικρο ποσοστο στο Qashqai,το οποιο ως επι το πλειστον πουληθηκε με τον 1500 diesel και τον 1200 βενζινης....
Ακομα και ο 1300αρης των 160 ιππων που ειναι στανταρ πλεον στο Xtrail,στο Qashqai δεν ειναι τοσο δημοφιλης,αφου οι πιο πολλοι προτιμουν την 140αρα εκδοση του που ειναι αισθητα φθηνοτερη...
Αισθητικα απο την αλλη δεν το λες ξεπερασμενο ακομα,το 2014 ηρθε και μολις μπηκαμε στο 2019,5 ετων αμαξι ειναι,τι να πει και το Kuga που απο τοτε που βγηκε μεχρι τωρα,ουσιαστικα ενα facelift συνεχες ειναι,αλλα παρ'ολ'αυτα πουλαει... -
Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και έναν μήνα έχω παραγγείλει το X trail 1.7 dci n-connecta.. Δυστυχώς όσο και αν το έχω ψάξει, ούτε και από την αντιπροσωπεία μου έχουν απαντήσει μέχρι στιγμής, δεν μπορώ να βρω πληροφορίες σχετικά με το εάν οι καινούριες εκδόσεις του Xtrail θα έχουν το αναβαθμισμένο nissan connect με apple carplay και android auto όπως συμβαίνει με τις νέες εκδόσεις του qashqai.. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με αυτό;;
-
Θα σου ήταν εύκολο να μας ενημερώσεις και εμας που ενδιαφερόμαστε για την τιμή, το χρονικό διάστημα παράδοσης και τι χρηματοδοτικό προσφέρει η Nissan;
-
Ο χρήστης kotsosbaz έγραψε:
Θα σου ήταν εύκολο να μας ενημερώσεις και εμας που ενδιαφερόμαστε για την τιμή, το χρονικό διάστημα παράδοσης και τι χρηματοδοτικό προσφέρει η Nissan;Για βενζίνη παραδοση Ιούνιο 2019
Για πετρέλαιο 4x2 και 4x4 παράδοση Φεβρουάριος 2019
Για πετρέλαιο 4x2 cvt παράδοση Ιούνιο 2019
Για πετρέλαιο 4x4 cvt παράδοση Μάιο 2019Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
τι να πει και το Kuga που απο τοτε που βγηκε μεχρι τωρα,ουσιαστικα ενα facelift συνεχες ειναι,αλλα παρ'ολ'αυτα πουλαει...Off topic, αλλά καλό είναι να γράφουμε σωστά πράγματα και όχι ότι νάναι για να δικαιολογήσουμε κάτι. Το Kuga ναι είναι παλιό (2013 μοντέλο) και έχει κάνει 1 facelift (το τέλος του 2016). Πρίν ήταν άλλο μοντέλο (άλλη γενιά)...άρα που το είδες το συνεχές facelift?
-
Χωρις να εχω κατι με το Kuga,μια χαρα αμαξι ειναι,αυτο που γραφω ειναι οτι αυτο που βγηκε το 2008...
https://ibb.co/st2DnWN
...ειναι το ιδιο με αυτο που κυκλοφορει το 2019...
https://ibb.co/TWCSdW2
Σορρυ αν σου'θιξα το αμαξι,αλλα ετσι το βλεπω εγω,και δεν προσπαθω να δικαιολογησω τιποτα... -
Και οι μηχανες δεν ειναι ακριβως ιδιες.Ειναι δηλαδη,αλλα οι 1600αρηδες,τοσο ο diesel οσο και ο βενζινης,φορεθηκαν σε παρα πολυ μικρο ποσοστο στο Qashqai,το οποιο ως επι το πλειστον πουληθηκε με τον 1500 diesel και τον 1200 βενζινης....
Ακομα και ο 1300αρης των 160 ιππων που ειναι στανταρ πλεον στο Xtrail,στο Qashqai δεν ειναι τοσο δημοφιλης,αφου οι πιο πολλοι προτιμουν την 140αρα εκδοση του που ειναι αισθητα φθηνοτερη...
Αισθητικα απο την αλλη δεν το λες ξεπερασμενο ακομα,το 2014 ηρθε και μολις μπηκαμε στο 2019,5 ετων αμαξι ειναι,τι να πει και το Kuga που απο τοτε που βγηκε μεχρι τωρα,ουσιαστικα ενα facelift συνεχες ειναι,αλλα παρ'ολ'αυτα πουλαει...Η λογική μου ήταν ότι αν δεν έχεις ανάγκη τους παραπάνω χώρους πας κατευθείαν στο QQ, αφού κατά τα άλλα τα αυτοκίνητα ειναι ίδια. Άντε να δεχθούμε κ την διαφορά στην ποιότητα κατασκευής, αν και προσωπικά σε 2 qq που μπαίνω περιστασιακά δεν με εχει ενοχλήσει τπτ από τριγμούς. Ισχύει αυτό που λες για τις πωλήσεις, αλλά οποιος πραγματικά ήθελε κάτι καλύτερο είχε την επιλογή να πάρει τα 1.6 μοτέρ, συνδυασμένα δε και με ακριβώς την ίδια 4κινηση στην περίπτωση του diesel. Το εσωτερικό δε είναι copy-paste σε σημείο που δεν τα ξεχωρίζεις.
Για μένα η Nissan θα έπρεπε να τα έχει διαφοροποιήσει περισσότερο κάπως. Θα μου πεις πόσες εταιρείες το κάνουν πλέον αυτό, κι όμως υπάρχουν. Πχ το xc40 με το xc60 έχουν εντελώς διαφορετικά πλαίσια.
Έτσι ο αγοραστής αισθάνεται ότι πήρε πραγματικά d-segm και όχι απλά ένα πιο μακρύ c-segm. -
Από θόρυβο κύλισης,πώς είναι το X-trail παιδιά;
-
@Dimts
Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να σου απαντήσει σε αυτό. Όταν πήγα σε μια αντιπροσωπεία έκανα (εκτός άλλων) τις παρακάτω δύο ερωτήσεις.- Τι εξοπλισμό θα έχει η n-connecta και αν θα είναι ίδιος με αυτόν που είχε με το 1.6 πετρέλαιο.
- Αν θα έχει το καινούργιο infotainment.
Και στα δύο μου απάντησαν λογικά ναι, αλλά θα το ξέρουμε σίγουρα όταν έρθει η επίσημη ενημέρωση.
Λίγο γενικά και αόριστα τα πράγματα. Έχουν βγάλει τιμές και εκδόσεις και δέχονται παραγγελίες, αλλά ακόμα δε μπορούν να σου πουν με σιγουριά τι ακριβώς θα πάρεις. Πάντως για κάποιον που θέλει πετρέλαιο το 1.7 n-connecta φαίνεται εξαιρετική λύση.
Γενικά όσο έχω ψάξει ούτε και στο εξωτερικό έχουν βγάλει αναλυτικά τι έχει η κάθε έκδοση με τους νέους κινητήρες.
@gatsoulos
Σε back to back test drive για αρκετή ώρα στο ίδιο δρομολόγιο, QQ 1.2 και xtrail 1.6 163, ήταν η μέρα με τη νύχτα. Άλλο αυτοκίνητο. Όταν ρώτησα τη γυναίκα μου ποιο σου άρεσε είπε με τη μια xtrail γιατί το άλλο είχε θόρυβο μέσα στην καμπίνα. Τώρα με τα καινούρια μοτέρ δεν ξέρουμε πως θα είναι ο θόρυβος της μηχανής μέσα στην καμπίνα και αν το 1.3 160 θα είναι μεγαλύτερος. Μόλις έρθει θα δούμε. -
Το CVT πόσο παραπάνω πάει από την τιμή του χειροκινητου;
Θα έχει και hill descent control στον 1.7;
Παλιά είχε μόνο στον διλιτρο... -
Σε qq 140 είναι σχεδόν αθόρυβο απο πλευράς κινητήρα. Το έκανα 3 test drive.
-
Αλέξανδρε και Αντώνη ευχαριστώ πολύ.
-
Ο χρήστης alejandrok έγραψε:
@Dimts
Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να σου απαντήσει σε αυτό. Όταν πήγα σε μια αντιπροσωπεία έκανα (εκτός άλλων) τις παρακάτω δύο ερωτήσεις.- Τι εξοπλισμό θα έχει η n-connecta και αν θα είναι ίδιος με αυτόν που είχε με το 1.6 πετρέλαιο.
- Αν θα έχει το καινούργιο infotainment.
Και στα δύο μου απάντησαν λογικά ναι, αλλά θα το ξέρουμε σίγουρα όταν έρθει η επίσημη ενημέρωση.
Λίγο γενικά και αόριστα τα πράγματα. Έχουν βγάλει τιμές και εκδόσεις και δέχονται παραγγελίες, αλλά ακόμα δε μπορούν να σου πουν με σιγουριά τι ακριβώς θα πάρεις. Πάντως για κάποιον που θέλει πετρέλαιο το 1.7 n-connecta φαίνεται εξαιρετική λύση.
Γενικά όσο έχω ψάξει ούτε και στο εξωτερικό έχουν βγάλει αναλυτικά τι έχει η κάθε έκδοση με τους νέους κινητήρες.
@gatsoulos
Σε back to back test drive για αρκετή ώρα στο ίδιο δρομολόγιο, QQ 1.2 και xtrail 1.6 163, ήταν η μέρα με τη νύχτα. Άλλο αυτοκίνητο. Όταν ρώτησα τη γυναίκα μου ποιο σου άρεσε είπε με τη μια xtrail γιατί το άλλο είχε θόρυβο μέσα στην καμπίνα. Τώρα με τα καινούρια μοτέρ δεν ξέρουμε πως θα είναι ο θόρυβος της μηχανής μέσα στην καμπίνα και αν το 1.3 160 θα είναι μεγαλύτερος. Μόλις έρθει θα δούμε.Από ένα ισπανικό site (κάντε Google translate) ,μπορείς να πάρεις μια γεύση τι επίπεδο εξοπλισμού θα έχει. Για το infotainment, δεν έχει κάτι συγκεκριμένο
https://www.autofacil.es/nissan/x-trail ... 48317.html
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Χωρις να εχω κατι με το Kuga,μια χαρα αμαξι ειναι,αυτο που γραφω ειναι οτι αυτο που βγηκε το 2008...
Σορρυ αν σου'θιξα το αμαξι,αλλα ετσι το βλεπω εγω,και δεν προσπαθω να δικαιολογησω τιποτα...Εσένα μπορεί να σου φαίνεται ίδιο, αλλά η ουσία είναι ότι το πρώτο Kuga βασίζεται στο Focus mk2 και το δεύτερο Kuga στο Focus mk3.
Βασίζονται δηλαδή σε άλλη πλατφόρμα και είναι άλλα αμάξια!
-
Βγαίνει και αυτόματο στην 4κίνητη έκδοση; Ενδιαφέρον... Βέβαια δεν ξέρω πόσο καλό είναι το CVT που φοράει αλλά ο 1.7dci φαίνεται πολλά υποσχόμενος.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Σορρυ αν σου'θιξα το αμαξι,αλλα ετσι το βλεπω εγω,και δεν προσπαθω να δικαιολογησω τιποτα...Εσένα μπορεί να σου φαίνεται ίδιο, αλλά η ουσία είναι ότι το πρώτο Kuga βασίζεται στο Focus mk2 και το δεύτερο Kuga στο Focus mk3.
Βασίζονται δηλαδή σε άλλη πλατφόρμα και είναι άλλα αμάξια!
Εγω δεν εξεταζω το που βασιζεται το καθενα.
Λεω οτι βλεπω 12 χρονια,ουσιαστικα το ιδιο αμαξι,απο πλευρας 'σουλουπιου'....
Αυτο εννοω συνεχες facelift. -
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Βγαίνει και αυτόματο στην 4κίνητη έκδοση; Ενδιαφέρον... Βέβαια δεν ξέρω πόσο καλό είναι το CVT που φοράει αλλά ο 1.7dci φαίνεται πολλά υποσχόμενος.Δεν είναι cvt, αλλά διπλού συμπλέκτη. Πρώτη φορά το εισάγει μετά το qashqai φέτος και πιο παλιά με το GT-R
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Nissan X-Trail 2013