-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όχι δεν είναι διακοσμητικές οι εγκάρσιες. Εκεί δένεις δέματα κλπ και επίσης πιάνεσαι όταν πατάς στα μαρσπιέ, σε εκτός δρόμου καταστάσεις. Οπότε δεν έρχομαι στα λόγια σου. Και μιλάω για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο:Οκ.Εσυ μπορει να θελεις να μεταφερεις και ανθρωπους στην οροφη,να εχουν απο καπου να πιαστουν ρε παιδι μου,απλα,επειδη ο μεσος οδηγος και το μεσο αυτοκινητο,δεν κινειται στα περιχωρα της Βαγδατης,ουτε κανει Παρισι-Ντακαρ,εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι κυριως διακοσμητικες
Over and out απο εμενα για το συγκεκριμενο θεμα.- -
Ο χρήστης Jagos έγραψε:
...αυτό που μπαίνει μπροστά στο καπό και διώχνει τα μυγάκια στο δρομο(κάνει τρελή δουλειά...Έχεις κάποιο link για το συγκεκριμένο; Δεν το έχω ξανακούσει. Είναι δύσκολο στην τοποθέτηση;
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
απλα,επειδη ο μεσος οδηγος και το μεσο αυτοκινητο,δεν κινειται στα περιχωρα της Βαγδατης,ουτε κανει Παρισι-Ντακαρ,εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι κυριως διακοσμητικεςΟ μέσος οδηγός δεν ξέρει καν ότι όταν το ABS αρχίζει και δονεί το πεντάλ του φρένου, ΔΕΝ πρέπει να το αφήσει. Οπότε ο μέσος οδηγός, σε ένα φόρουμ αυτοκινητάδων, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Over and out from myself, also.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Dvr με σύστηματα ειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και εμπρόσθιας πρόσκρουσης.
Κάτι σαν αυτή που μου έχει περισσέψει σφραγισμένη και τη δίνω 50 ευρώΤι είπες τώρα??
Είμαι σε φάση αναζήτησης τόση ώρα, γιατί να σου πω την αλήθεια είναι κάτι που θα ήθελα να έχει το tucson. Κάτι τέτοιο φαντάζει ιδανικότερο αλλά σίγουρα ακριβότερο. -
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Dvr με σύστηματα ειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και εμπρόσθιας πρόσκρουσης.
Κάτι σαν αυτή που μου έχει περισσέψει σφραγισμένη και τη δίνω 50 ευρώΤι είπες τώρα??
Είμαι σε φάση αναζήτησης τόση ώρα, γιατί να σου πω την αλήθεια είναι κάτι που θα ήθελα να έχει το tucson. Κάτι τέτοιο φαντάζει ιδανικότερο αλλά σίγουρα ακριβότερο.Όντως είναι τσεκαρισμενο από άλλο μοντέλο που έχω και λειτουργεί άψογα. Με την ίδιο ακριβώς τρόπο που λειτουργούν και μαμά συστήματά που άλλωστε βασίζονται σε κάμερα τοποθετημένη στο ίδιο περίπου σημείο.
-
Το σύστημα από το eBay link δεν μπορεί να συγκριθεί με τα εργοστασιακά συστήματα. Καταρχήν παρέχει μόνο προειδοποίηση, αν πεταχτεί πεζός απλά θα κάνει μπιπ, δεν θα φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο. Επίσης χρησιμοποιεί μόνο κάμερα, όταν πχ η προειδοποίηση για προπορευόμενο στα εργοστασιακά χρησιμοποιεί και ραντάρ πέρα από κάμερα. Αν διαβάσει κάποιος το manual θα δει ότι λειτουργεί μόνο ημερα. Από τίποτα σίγουρα είναι καλύτερο, αλλά δεν φτάνει τη δυνατότητα εργοστασιακού. Μόνο η αυτόματη εναλλαγή μεγάλης σκάλας φαίνεται ενδιαφέρουσα αλλά λειτουργεί μόνο σε συγκεκριμένα οχήματα και δεν βρήκα περισσότερες πληροφορίες.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Το σύστημα από το eBay link δεν μπορεί να συγκριθεί με τα εργοστασιακά συστήματα. Καταρχήν παρέχει μόνο προειδοποίηση, αν πεταχτεί πεζός απλά θα κάνει μπιπ, δεν θα φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο. Επίσης χρησιμοποιεί μόνο κάμερα, όταν πχ η προειδοποίηση για προπορευόμενο στα εργοστασιακά χρησιμοποιεί και ραντάρ πέρα από κάμερα. Αν διαβάσει κάποιος το manual θα δει ότι λειτουργεί μόνο ημερα. Από τίποτα σίγουρα είναι καλύτερο, αλλά δεν φτάνει τη δυνατότητα εργοστασιακού. Μόνο η αυτόματη εναλλαγή μεγάλης σκάλας φαίνεται ενδιαφέρουσα αλλά λειτουργεί μόνο σε συγκεκριμένα οχήματα και δεν βρήκα περισσότερες πληροφορίες.Εννοείται πως δεν μπορεί να συγκριθεί με τα εργοστασιακά, δεν είπε κάποιος το αντίθετο. Η κάμερα που πρότεινε ο iceman7 πιάνει και τη νύχτα. Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο?
edit: άνοιξα ένα θέμα στην κατηγορία Τεχνικά θέματα - Βελτιώσεις, μιας και δεν υπάρχει κάτι μέχρι στιγμής
-
Ο χρήστης Jagos έγραψε:
Αν έχω νεκρά μέσα μέσα παίρνει χωρίς συμπλεκτη.αν έχω ταχύτητα πρέπει να πατησω αλλιώς δε μιζαρει.Εγώ πέρα από αυτά που έβαλα όταν το πήρα (κοτσαδόρο, μπάρες,ποδηλατιερα,φιμέ,ανεμοθραύστες κτλ) έβαλα προβολείς ομίχλης ,τα led που μπαίνουν πάνω από τους προβολείς,σκαλοπάτια,άλλαξα ράδιο με κορυφαία Android κάμερες μπρος πίσω καταγραφικό τηλεόραση ψηφιακό ραδιόφωνο obd) άλλαξα ηχεία έβαλα και tweeter,ηλεκτρικό πορτ μπαγκαζ,αυτό που μπαίνει μπροστά στο καπό και διώχνει τα μυγάκια στο δρομο(κάνει τρελή δουλειά) led αυτά που όταν ανοίγεις τη πόρτα μπαίνουν στο μαρσπιέ, καρχαρία κεραία και κάτι αλλά ψιλά στο εσωτερικο). Τώρα θα βάλω και δερμάτινη τούμπανο επένδυση στο τιμόνι και νεταρα νομίζω.
Αν μόνο είχα και κλιματισμό...
Καλημερα, ενδιαφερομαι για καποια απο τα πραγματα που ανεφερες για το δικο μου αυτοκινητο (οχι xtrail) και ηθελα να ρωτησω:
- το ηλεκτρικο πορτ μπαγαζ ειναι μονο με κουμπι ή εχει και αισθητηρηρα για το ποδι κατω απο τον πισω προφυλακτηρα;
- κοτσαδορο εβαλες στην αντιπροσωπεια ή ηταν εργοστασιακος ή τον εβαλες 'εξω' σε καποιο μαγαζι;
-
Ζωντάνεψε το thread του X-Trail
To xtrail energy ήταν μια εξαιρετική περίπτωση, κομμένη και ραμμένη για αυτούς που δε μπορούσαν / ήθελαν να περάσουν τις 22.500€ και ήθελαν βενζίνη, πραγματικό vfm όμως ήταν το Kodiaq. Στα ίδια χρήματα και με σκάλες ανώτερο εξοπλισμό. Το έπαιρνες και δε χρειαζόταν να βάλεις τπτ aftermarket.Αυτή τη στιγμή, αν το acenta έχει 26.500€ και το n-connecta 28.500 (αυτόματα DCT), αν έφερναν έφερναν το energy με μηχανικό κιβώτιο, η τιμή του δεν θα πρέπει να περνούσε τα 23.000€.
-
Ο χρήστης alejandrok έγραψε:
To xtrail energy ήταν μια εξαιρετική περίπτωση, κομμένη και ραμμένη για αυτούς που δε μπορούσαν / ήθελαν να περάσουν τις 22.500€ και ήθελαν βενζίνη, πραγματικό vfm όμως ήταν το Kodiaq. Στα ίδια χρήματα και με σκάλες ανώτερο εξοπλισμό. Το έπαιρνες και δε χρειαζόταν να βάλεις τπτ aftermarket.Αυτή τη στιγμή, αν το acenta έχει 26.500€ και το n-connecta 28.500 (αυτόματα DCT), αν έφερναν έφερναν το energy με μηχανικό κιβώτιο, η τιμή του δεν θα πρέπει να περνούσε τα 23.000€.
Πολυ καλο και το Kodiaq,στα 22000 αλλα ηταν και 40 αλογα λιγοτερα απο το Xtrail,και βαρυτερο.
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Πολυ καλο και το Kodiaq,στα 22000 αλλα ηταν και 40 αλογα λιγοτερα απο το Xtrail,και βαρυτερο.
παρακαλω, θα μπορουσες να κοιταξεις το ερωτημα που σου εχω κανει 2-3 ποστ πιο πανω;
ευχαριστω!
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
παρακαλω, θα μπορουσες να κοιταξεις το ερωτημα που σου εχω κανει 2-3 ποστ πιο πανω;
ευχαριστω!
Στον Jagos δεν απευθυνεσαι;
-
Εχεις απολυτο δικιο!
@Jagos ακουει να δωσει απαντηση; -
[quote]το ηλεκτρικο πορτ μπαγαζ ειναι μονο με κουμπι ή εχει και αισθητηρηρα για το ποδι κατω απο τον πισω προφυλακτηρα;
- κοτσαδορο εβαλες στην αντιπροσωπεια ή ηταν εργοστασιακος ή τον εβαλες 'εξω' σε καποιο μαγαζι;
dettol
4TF A5 Driver
Last Visit: 31 Δεκ 2018 12:12
/quote]Καλησπέρα dettol και παρέα.
Γενικότερα δε ξερω τι γίνεται και μετά από κάποιες ώρες που είμαι. Μέσα μετά με πετάει έξω και αντε να ξαναμπείς...
Μία δεν είναι σωστο το μειλ μια ο κωδικός μια το ενα μια το άλλο τελικα μπηκα!!!Λοιπόν το πορτμπαγκάζ το ηλεκτρικό έχει και knock sensor ναι.remote open close και όταν είναι να κλείσει έχει Suction air. Γενικότερα είναι σχεδόν εφάμιλλο του εργοστάσιακου και πολύ ποιοτικό.
Ο κοτσαδορος είναι γνήσιο αξεσουάρ της Nissan που μπήκε στο αυτόκινητο πριν τη παραλαβή του στον εξουσιοδότημενο αντιπροσωπο.
-
Ο χρήστης Jagos έγραψε:
Λοιπόν το πορτμπαγκάζ το ηλεκτρικό έχει και knock sensor ναι.remote open close και όταν είναι να κλείσει έχει Suction air. Γενικότερα είναι σχεδόν εφάμιλλο του εργοστάσιακου και πολύ ποιοτικό.Πού το έβαλες? Κόστος?
-
[quote]
Re: Nissan X-Trail 2013
Δημοσίευσηαπό TimDeLAY » 13 Ιαν 2019 17:51Jagos έγραψε:
...αυτό που μπαίνει μπροστά στο καπό και διώχνει τα μυγάκια στο δρομο(κάνει τρελή δουλειά...Έχεις κάποιο link για το συγκεκριμένο; Δεν το έχω ξανακούσει. Είναι δύσκολο στην τοποθέτηση;/quote]
Ειναι αυτο:
https://www.google.com/search?q=x-trail ... e&ie=UTF-8
Γνήσιο αξεσουάρ Nissan
-
Το έφερα από Κίνα 250 usd και έδωσα αλλά 100 euro σε επίσημη αντιπροσωπεια να μου το βάλει.
-
Έχεις κάποιο λινκ? Γιατί μέχρι στιγμής ότι βρίσκω είναι στα 600+
-
Εγω αγοράζω απευθείας από κινα οπότε πηγαίνω εκεί.
Ναι αν θες να φέρεις εσύ τόσο θα αγορασεις
-
Όσον αφορά τις μπάρες εγω στην αρχή σκεφτόμουν να βάλω τις διαμηκεις των πλουσιότερων εκδόσεων αλλά όταν άκουσα για τρύπες πριτσινια κόλλες κτλ αναθεώρησα.
Τελικά έβαλα τις εγκαρσιες εργοστάσιακες και δε το μετάνιωσα καθόλου.
Το αμαξι δείχνει στα μάτια μου πολύ πιο αγριο και όμορφο.Να ξεκαθαρίσω ότι από τη παραλαβή του αυτοκινητου που τις έβαλα μέχρι και σήμερα ποτέ δεν εχω βάλει κάτι και ούτε μάλλον θα βάλω ποτέ.
Ψυχολογικα και μόνο αν ποτέ τις χρειαστώ τις έχω..
Απλα τις γούσταρα.
Οσον αφορά τις διαμηκεις ποτέ δε μου έλειψαν... Αν θέλω να κρεμάσω κάτι το κρεμάω από τις βάσεις των εγκαρσιων (2σε κάθε πλευρά) και αν θέλω να ανέβω ουρανό επίσης από εκεί πιάνομαι.Ναι όταν πάω ταξίδι έχω υψηλότερη κατανάλωση έχω λίγο θόρυβο πάνω από 150 αλλά δε με ενδιαφέρει...
Όταν σταματήσω και το βλέπω το γουσταρω
Nissan X-Trail 2013