-
Ο χρήστης Dnc έγραψε:
Είχες δίκιο τελικά! Οριστικά λοιπόν ΚΧΕ-9376 σε λευκό Α3 Sportback!
Δεν είναι παλιές!!!!!!
Ολοκαίνουργιες είναι ...Ο dr προφανώς εννοούσε ότι το ΚΧΕ-933x ήταν ήδη παλιό...
Sent from my iPad using Tapatalk
Να πουμε καλοριζικο?
Ειδα και το ΚΟΜ 7459 σε ενα Vito επαναταξινομημενο.
Επισης ΙΡΑ 3799 και 3801 σε i20 της Χερτζ. -
ΧΑΟ 2862 σε audi A1 (απο τα πολλα που ειδα στην Χαλκιδα )
ΥΝΤ 9250 σε καποιο peugeot (σιγουρα οχι απο τα καινουργια) -
Καλός ο Οικονομόπουλος,από που γύρισα , αλλά ακόμα καλύτερο το απογευματοβραδυνό ΝΗΧ που είδα...
Limit up σήμερα τα ΝΗΧ με:ΝΗΧ-6580 σε θηριώδες μαύρο ISUZU D-MAX ... Κ.Τούμπα!!!
Ο χρήστης edmond έγραψε:
ΥΝΤ 9250 σε καποιο peugeot (σιγουρα οχι απο τα καινουργια)χικ... εγώ πάλι γιατί το βλέπω σαν ΥΤΑ-9250 ... μήπως επειδή έχω πιεί??? ...χικ ...
-
IPA 3931 σε χρυσαφι VW JETTA( δικο μου, σημερινη κυκλοφορια)
-
HKX 1855 Corsa μαύρο απο χθές το βράδυ.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
ΥΝΤ 9250 σε καποιο peugeot (σιγουρα οχι απο τα καινουργια)μήπως εννοείς ΥΤΑ? γιατί ΥΝΤ τόσο μεγάλο δεν δικαιολογείται, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον
-
XNI 8444 λευκή Merc A180 σήμερα το πρωί στο Α/Ρ Ηρακλείου.
-
ΡΥΙ-686 χθές απόγευμα, ΡΥΙ-707 σήμερα
Που 'ναι τα νοικάρικα οέο?
Ο χρήστης Dnc έγραψε:
Είχες δίκιο τελικά! Οριστικά λοιπόν ΚΧΕ-9376 σε λευκό Α3 Sportback!
Ωραίος, έδωσες και φρέσκια ταξινόμηση. Καλορίζικο κιόλας
@ΕΕΕ333
Ο DNC είχε προβλέψει ότι θα πάρει 933χ κι απλά του ανέφερα ότι ήταν χλωμό μιάς και ήδη είχα δει 9332 καμιά βδομάδα πρίν. -
-
ΚΡΤ-2394 σε λευκό C3 Diesel (αλλά πρέπει να είναι παλιό και δεν έχω δει κάτι καλύτερο...)
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
XNI 8444 λευκή Merc A180 σήμερα το πρωί στο Α/Ρ Ηρακλείου.Ποια, η καινουρια, η το παλιο μπαουλο?
-
ΙΟΚ 7110 και ΙΡΕ 45**
Sent from HTC Desire X
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
ΥΝΤ 9250 σε καποιο peugeot (σιγουρα οχι απο τα καινουργια)
χικ... εγώ πάλι γιατί το βλέπω σαν ΥΤΑ-9250 ... μήπως επειδή έχω πιεί??? ...χικ ...
ΥΝΤ 9250 σε καποιο peugeot (σιγουρα οχι απο τα καινουργια)μήπως εννοείς ΥΤΑ? γιατί ΥΝΤ τόσο μεγάλο δεν δικαιολογείται, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον
mea culpa guys
εχετε δικιο. ΥΤΑ ειναι...
αλλος πινει, αλλος ζαλιζεται... -
MEH-6745 opel astra και ΗΑΝ-4689 fiat punto πετρέλαιο
-
ΚΤΖ-1795 σε θηριωδες vw amarok
Και επίσης ΝΗΧ-6587 σε μτχ μπλε matiz
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Xaxaxaxa, νουμεράκι 15ετίας έδωσες. Σκοπός δεν υπάρχει, το χόμπι μας κάνουμε, άλλοι παίζουν τάβλι, άλλοι βλέπουν αεροπλάνα, άλλοι μαζεύουν πεταλούδες, εμείς ψάχνουμε τις νεότερες ταξινομήσεις και όχι μόνο.Dr τι έχει η εποχή?
Ευχαριστώ για τις ευχές by the way!!! Τον χώρο του Προφήτη Αμώ τον ξέρεις?Έ, μια δυσκολία γενικά υπάρχει. Ακόμη και για να πάρεις δάνειο είναι λιγάκι δύσκολο. Anyway, τα καλύτερα εύχομαι.
Τον Αμώ τον γνωρίζω ως τοπωνύμιο, κάπου στο Φαληράκι δεν είναι?Ναι στο Φαληράκι είναι... έλα από εκεί καμιά μέρα να τα πούμε από κοντά
-
MIT 7983 η 7987 επαναταξινομηση σε Ford Focus II ph.1
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
XNI 8444 λευκή Merc A180 σήμερα το πρωί στο Α/Ρ Ηρακλείου.
Ποια, η καινουρια, η το παλιο μπαουλο?
brand new!!!
-
ΗΕΑ 476.
-
ΟΙΤ 330
ΒΝΚ 77
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013