-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καρφωνουμε κανεναν?Όταν αναφέρετε τόπο, χρόνο, όχημα και πινακίδες δεν καρφώνετε;
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Με το που σχολάσω έχω δει και καλό χάρτινο κοκκινογράμματο ... θα φέρω και φωτόΝα μην ξεχνιόμαστε κι όλας ... η εργασία,εργασία αλλά και οι παρατηρήσεις,παρατηρήσεις ... όλα κι όλα:
EEE-5321(χ) σε λευκό AUDI A3 TDI!!! Και σα να μου φαίνεται ότι κι αυτό στην Σ.Ο. θα πινακιδωθεί ...
Ολόιδιο ΑUDI A3 TDI, το απόγευμα στην Β.Όλγας: ΙΜΜ-6169... Avis !!!
Ενώ στον ίδιο δρόμο σε αντιπροσωπεία: ΝΗΧ-7940 ...Καρφωνουμε κανεναν?
Όταν αναφέρετε τόπο, χρόνο, όχημα και πινακίδες δεν καρφώνετε;
Who cares?
Αυτοί στο δρόμο τους ... κι εγώ στον δικό μου ... κι ας είν' ο ίδιος ... αυτοί έρχονται σε μένα ... δεν τους 'ψάχνω' εγώ
... την άλλη φορά ας αλλάξουν δρόμο ... -
EEE-3875 σε Zafira εισαγωγής
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Καρφωνουμε κανεναν?
Όταν αναφέρετε τόπο, χρόνο, όχημα και πινακίδες δεν καρφώνετε;
Who cares?
Αυτοί στο δρόμο τους ... κι εγώ στον δικό μου ... κι ας είν' ο ίδιος ... αυτοί έρχονται σε μένα ... δεν τους 'ψάχνω' εγώ
... την άλλη φορά ας αλλάξουν δρόμο ...Κατέκρινα κάπου ότι τις παρατηρείτε; Απ' αυτό το σημείο, όμως, μέχρι σε δημόσιο φόρουμ να αναφέρετε τόπο, χρόνο και χαρακτηριστικά οχήματος μήηηπως είναι λίγο μεγάλη η απόσταση;
-
ΧΚΝ-4774 σε τουριστικό λεωφορείο το πρωί στη Ν. Εγνατία
-
Από παρατηρήσεις σχεδόν τίποτα, πέραν μιας περίεργης Τούρκικης ...
ΝΙΥ-7204(χ) ... μαύρο SMART 4,2, πριν λίγο Μενεμένη ...
Από πληροφορίες της HONDA για τα ΝΡΒ, βρίσκονται περίπου στο ΝΡΒ-950... το ΝΡΒ-990 σίγουρα εκτός σειράς και πιθανολογούν ότι έχει δoθεί εκτός σειράς και το ΝΡΒ-999!!!
Από το πελατολόγιο:
Πολύ παλιός συμμαθητής μου αντικατέστησε της πινακίδες του από ΚΜΡ-1771 στο ίσως και οριακά εκτός σειράς σε:ΝΗΧ-7999 στην κόκκινη BMW X6 !!!
Μετά τα τουρκικά σήριαλ τώρα και τουρκικές πινακίδες ... τέτοια όμως δεν είχα ξαναδεί:
16 BEYCE/TURIZM 007 beyaz (λευκό) M/B TOURISMO ... δεν είχα ξαναδεί ποτέ την ονομασία του τουριστικού γραφείου τυπωμένη σε πινακίδα κυκλοφορίας!!!
-
απο χθες...
ΙΜΜ 6196 σε λευκο -τι αλλο- Α3 TDI -
HKX 3522 παραδόθηκε σήμερα έξω απο την BMW. Δεν ξέρω αν ήταν σειρά 1 'η 3 το είδα απο μπροστά. Πιθανόν 1 ήταν.
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Μετά τα τουρκικά σήριαλ τώρα και τουρκικές πινακίδες ... τέτοια όμως δεν είχα ξαναδεί:
16 BEYCE/TURIZM 007 beyaz (λευκό) M/B TOURISMO ... δεν είχα ξαναδεί ποτέ την ονομασία του τουριστικού γραφείου τυπωμένη σε πινακίδα κυκλοφορίας!!!
Με απογοήτευσες πλήρως... Δεν περίμενα με τίποτα ότι θα πιανόσουν αδιάβαστος...
http://www.olavsplates.com/turkey_abroad.html
ενώ περιλαμάνονται κι εδώ
http://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle_re ... _of_Turkey
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι έχω πάρα πολύ καιρό να δω τέτοιες τούρκικες πινακίδες στην Ελλάδα...
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Με απογοήτευσες πλήρως... Δεν περίμενα με τίποτα ότι θα πιανόσουν αδιάβαστος...
http://www.olavsplates.com/turkey_abroad.html
ενώ περιλαμάνονται κι εδώ
http://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle_re ... _of_Turkey
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι έχω πάρα πολύ καιρό να δω τέτοιες τούρκικες πινακίδες στην Ελλάδα...
Ποτέ δεν είπα ότι τα ξέρω ... όλα!!! ... όσο ζω ... μαθαίνω ...
Όντως αυτό μου είχε διαφύγει ... δεν ήξερα ότι οι Τούρκοι (όπως οι Αυστριακοί και οι Σουηδοί κ.α.) είχαν απελευθερώσει με ιδιωτικές πινακίδες, έμεινα πίσω σ' αυτόν τον τομέα ενημέρωσης ... έχω και πάρα πολύ καιρο να μπω στο site του olaf!!!
thanks πάντως για την ενημέρωσηΣτα καθ' ημάς τώρα ... κάτω από το σπίτι μου στο παρά 2:
KIH-2151 ... λευκό CITROEN C3!
-
ΥΤΒ 8972
-
ΙΡΕ 8329
ΥΤΒ 3272 smart στη Βασ. Σοφίας
ΧΑΟ 4049 στους ΑμπελόκηπουςΟ χρήστης Megane98hp έγραψε:
HKX 3522 παραδόθηκε σήμερα έξω απο την BMW. Δεν ξέρω αν ήταν σειρά 1 'η 3 το είδα απο μπροστά. Πιθανόν 1 ήταν.Όμορφο (σειρά 3) ή άσχημο (σειρά 1) ήταν?
... δεν ήξερα ότι οι Τούρκοι (όπως οι Αυστριακοί και οι Σουηδοί κ.α.) είχαν απελευθερώσει με ιδιωτικές πινακίδες...
Ένας εύκολος τρόπος να βγάζαμε λεφτά και εμείς εδώ από τις πινακίδες. Ή έστω να δίναμε πιο ακριβά τα εύκολα νούμερα (1000, 4 ίδια κλπ), όταν τυπωνόταν κάθε παρτίδα.
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
................HKX 3522 παραδόθηκε σήμερα έξω απο την BMW. Δεν ξέρω αν ήταν σειρά 1 'η 3 το είδα απο μπροστά. Πιθανόν 1 ήταν.
Όμορφο (σειρά 3) ή άσχημο (σειρά 1) ήταν?
Δεν έχω προσέξει, για να πω την αλήθεια, ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Επίσης, χθες αργά το απόγευμα ΗΚΧ 3521 σε σε λευκό Yaris!!!
-
ΒΧΝ 495 στην Λυκόβρυση
-
ΝΙΥ-7160 Xαρτινη σε Focus Diesel
-
KAM 6666 σε Q5 στη λαρισα.
-
ΥΝΝ-9972 σε λεωφορείο των ΟΣΥ που πέρασε ΚΤΕΟ προχθές. Ένα καλό παιδί από Καμίνια μεριά να μας πει τις προηγούμενες πινακίδες του;
-
ΡΑΖ-2950 σε απαστράπτον σκούρο μπλέ Mitsubishi ASX το απόγευμα στα Πανεπιστήμια
-
MIT 8561Vw Polo λευκό
-
Παρατηρήσεις: Μια βραδυνή και μια περιέργα προχωρημένη (αμφιλεγόμενη) πρωινή!!!
HNE-3984 σε μολυβί HYUNDAI i30,στον Εύοσμο!
Την επόμενη είμαι σίγουρος ότι την είδα σωστά ... θέλει διερεύνηση γιατί αρκετά προχωρημένη την βλέπω:
ΗΟΖ-407 σε ολοκαίνουργιο λευκό HONDA LEAD 125 στο Κέντρο!!!
edit: Σωστή η άνωθεν παρατήρηση διότι απ' ότι βλέπω το τελευταίο ΗΟΖ (ΗΟΖ-198) εγώ το είχα βρει στο car.gr τον Αύγουστο, αλλά κυκλοφορεί από τα μέσα Ιουνίου...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013