-
όντως είναι πολύ παράξενο και γω δεν περίμενα να υπάρχει κάτι τέτοιο,πολύ περίεργη επιλογή
κατ ατ άλλα
ΧΚΝ-4720 σε μπλε μτχ Smart σε στενό της γειτονιάς
edit:
πάλι ναύπλιο στο car.gr
ΤΡΗ-1129
-
ΜΖΖ 629 σε παπι
-
ΙΡΕ 8351 την Παρασκευή στην Εθνική κοντά στην Τραγάνα
ΤΚΤ 1133 το απόγευμα στις στροφές του Δομοκού -
ΙΜΝ 1217
ΥΝΥ 1394 -
AZZ-6887 χθες το απόγευμα, honda αν θυμάμαι καλά.
-
Παρατηρήσεις,Πληροφορίες + كسكس (Κους-Κους) ...
ΚΒΤ-2996 στο +1 ... σε λευκό VW POLO TSI,έξω από τη εργασία μου ...
ΝΙΥ-7194(χ) σε μαύρο NISSAN MICRA,Ευκαρπία!!!
Πληροφορίες ανατολικής αντιπροσωπείας:
ΝΗΧ-7933 ... (11/10) +
ΝΗΧ-7952 (11/10)
ενώ παράλληλα είδαν με τα μάτια τους να δίνεται εκτός σειράς το:
ΝΝΖ-999 (11/10)
Η Σ.Ο. σημερινές (?!?) :
ΝΙΥ-6953 ... (Ίσως είναι από την Πέμπτη)!!! +
ΕΕΕ-5318 (Ίσως να είναι και από 11/10 ... καθώς δεν πέρασα λόγω καταιγίδος)!!!
Και στα χθεσινά 'νέα' τώρα της Σ.Ο.:
Περί την μεσημβρινή είχε στηθεί τσιμπούσι με ψησταριά και άλλα αξεσουάρ έξω από την σχολή οδηγών.Παρόν ο ιδιοκτήτης της συν γυναιξί και τέκνοις ... οι υπάλληλοι του, διάφοροι καλεσμένοι, ο κάτοχος του ΕΕΕ-5312 (ασημί TOYOTA YARIS) και ο ... Πρόεδρος Πολυτέκνων Ν.Θεσσαλονίκης!!! ... άρα εν μέρη ξεδιάλυνε το μυστήριο!!!
edit: @latest_plates: Εγώ είδα άλλο τότε και μάλλον ήταν 207!!! ... τότε σίγουρα θα ήταν ΥΡΥ!!!
-
KXZ-1717 σε Yaris
-
ΙΡΕ-9141
ΚΜΡ-8240Ο χρήστης rafi έγραψε:
...Και σιγουρα ΡΗΙ πανω απο 300Αχ αυτή η σιγουριά... ΡΗΙ δεν έχουν τυπωθεί ακόμα, σίγουρα ΡΗΗ είδες.
-
ΥΤΒ 8855 σε Polo Blue GT.
-
Μια απογευματινή παρατήρηση εν ριπή οφθαλμού ...
ΝΙΥ-6975(χ) σε λευκό ολοκαίνουργιο,μάλλον VW CADDY (πολύ μικρή πιθανότητα για VW TRANSPORTER T5),στα Εβραϊκά Κοιμητήρια...
-
ΙΜΜ 4124
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΙΡΕ-9141
ΚΜΡ-8240...Και σιγουρα ΡΗΙ πανω απο 300
Αχ αυτή η σιγουριά... ΡΗΙ δεν έχουν τυπωθεί ακόμα, σίγουρα ΡΗΗ είδες.
Χμμμ.. Ένα μηχανάκι με ταξινόμηση στο Ρέθυμνο τον Αύγουστο, τι πινακιδα περίπου θα έπαιρνε..; Το νούμμερο ηταν 397 η 398 , τελος πάντων λίγο πιο κάτω από 400..
-
ΝΙΥ-7234 σε ασημι ix35 χάρτινο
-
HKX 3504 παλιό Swift
-
Στα κρυφά ... κι απ' την δουλειά ...
Της ώρας ... και δεν κρατιόμουν ... να το γράψω ...ΝΝΗ-10 σε ζαχαρί (μάλλον) HONDA PCX!!! ... προ ώρας στην Τσιμισκή!!!
Εν ευθέτω χρόνο θα έχω και φωτό ... ενώ πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει και τα πρώτα ΝΡΕ ... αλλά δεν έχω δει ακόμη...
Υ.Γ:Με το που σχολάσω έχω δει και καλό χάρτινο κοκκινογράμματο ... θα φέρω και φωτό
-
Ρε παιδιά, μπα και είναι λίγο χαβιέδιασμα όλο αυτό;
-
Καρφωνουμε κανεναν?
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Στα κρυφά ... κι απ' την δουλειά ...
Της ώρας ... και δεν κρατιόμουν ... να το γράψω ...ΝΝΗ-10 σε ζαχαρί (μάλλον) HONDA PCX!!! ... προ ώρας στην Τσιμισκή!!!
Εν ευθέτω χρόνο θα έχω και φωτό ... ενώ πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει και τα πρώτα ΝΡΕ ... αλλά δεν έχω δει ακόμη...
Υ.Γ:Με το που σχολάσω έχω δει και καλό χάρτινο κοκκινογράμματο ... θα φέρω και φωτό
εγώ είδα το απόγευμα ΝΝΖ-992 και ήθελα να το αναφέρω αλλά με πρόλαβες!
κατ ατ άλλα και ένα ΗΜΙ-4994 σε κεραμιδί Yaris το οποίο είναι άραγε εντός,εκτός ή επι ταυτά?
-
-
ΗΑΝ 4897 σε Polo.
Επίσης με επιφύλαξη ΖΑΑ 556 δεν το είδα καλά.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013