-
1 χθεσινό ... (6/10) ... σήμερα τπτ ...
ΑΗΜ-9242 σε ασημί μτχ. OPEL CORSA CDTi,(Παραλιακή)!!!
-
ΡΒΗ-426 στο πιο μοδάτο και καλοπουλημένο μηχανάκι της Κορίνθου... Piaggio Beverly 300
-
ΝΙΥ-7122 χάρτινο σε κόκκινο Opel Corsa(επιτέλους κάτι διαφορετικό από λευκό) το πρωί στην Β. όλγας με Μαρτίου
-
Ο ...ανάπηρος που λέγαμε. Μάλλον ανάπηρο είναι το κράτος που του δικαιολογεί αδασμολόγητο αυτοκίνητο με τελική 300+
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
ΡΒΗ-426 στο πιο μοδάτο και καλοπουλημένο μηχανάκι της Κορίνθου... Piaggio Beverly 300οπως τα λες Τασο,μοδάτο.Ο Δχχχχχχς είναι ο μόνος αντιπρόσωπος μέσα στη κρίση, που έκανε επέκτασηχ3 στο μαγαζί του.
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
ΡΒΗ-426 στο πιο μοδάτο και καλοπουλημένο μηχανάκι της Κορίνθου... Piaggio Beverly 300
οπως τα λες Τασο,μοδάτο.Ο Δχχχχχχς είναι ο μόνος αντιπρόσωπος μέσα στη κρίση, που έκανε επέκτασηχ3 στο μαγαζί του.
Τον έκαναν πλούσιο οι κάγουρες που ''αράζουν'' όλη μέρα στο Soul...
-
ας μου πει καποιος αν αυτος ειναι Γερμανος ή Ολλανδος...!!
-
ΥΝΥ 2225 στο Μαρούσι
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
ας μου πει καποιος αν αυτος ειναι Γερμανος ή Ολλανδος...!!
KLE= Kleve
Παραμεθόριος Γερμανίας-Ολλανδίας -
Χθεσινά...
HAN-4882 lada niva
HAN-4883 nissan navara
HAN-4884 fiat 500
Δείτε το αυριανό επεισόδιο με τα ΗΑΝ-4885, ΗΑΝ-4886 και ΗΑΝ-4887 -
Ταχύτατοι ρυθμοί ταξινομήσεων επαγγελματικών αλλά και moto!!!
Το πρωινό ξεκίνησε από που αλλού(?) ... από την Λαχαναγορά με παρατήρηση:
NIY-6949(x)... σε λευκό ψυγείο προσφάτως εκτελωνισμένο IVECO DAILY ...PPB-8976 σε λευκό CITROEN C3 ... στα Λαδάδικα ...
Στην συνέχεια και στον [+]:
ΝΡΒ-906 ... σε μαύρο παπί ... ενώ 5' μετά:ΝΡΒ-990(χ) χειροποίητο χάρτινο σε ασημί μάλλον HONDA INNOVA!!! ...σαν γρήγορα δεν φτάσαν στο τέλος ... ... ζήτημα ημέρας (σήμερα-αύριο) τα πρώτα ΝΡΕ!!!
Τέλος η Σ.Ο.:
ΝΙΥ-7136
ΝΙΥ-695* ... +
ΝΙΥ-6965
Ο χρήστης edmond έγραψε:
ας μου πει καποιος αν αυτος ειναι Γερμανος ή Ολλανδος...!!Ολλανδός που ζει στο Kreis (Νομός) του Kleve (Γερμανίας) στα Ολλανδικά σύνορα 10 χλμ. περίπου από το Nijmegen (NL),
... το σηματάκι έμπροσθεν είναι πειραγμένο και από D το έκανε NL ... (Να σου θυμήσω περσινή μου φωτό με Γερμανικές πινακίδες που στο ίδιο μέρος Πολιχνιώτης είχε τυπώσει στην θέση του D το 'ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ'!!!
Εξάλλου εάν δεν ήταν Ολλανδός δεν θα 'διάλεγε' σαν βοηθητικά γράμματα το NL καταμεσής στην πινακίδα του
... άλλωστε αυτό το κάνουν και πολλοί Έλληνες μετανάστες επιλέγοντας το GR σ' αυτά τα γράμματα!!!edit: Από το πελατολόγιο: ΝΝΖ-958 ... σε μπλε SUZUKI FL125SDW!!! ... πινακιδόθηκε 2/10
-
garvaniti και EEE333 ευχαριστω.
παραποιημενες γερμανικες πινακιδες δηλαδη!! -
ΥΤΒ 3282 σε Clio.
YNT 5301 Astra fl. -
ΤΥΙ-479 προηγουμενης εβδομαδας
και ΧΝΙ-9294 σε polo -
ΑΥΕ 521
-
1 μόνο ... στο +4 των Πιερίων, (μικρότερο και από την σημερινή μπασκετική ήττα) ...
ΚΝΤ-3625 σε λευκό M/B SPRINTER, στα Δικαστήρια!!!
@edmond: Πάντα στην διαθεσή σου ... ... our pleasures !!!
-
ΥΤΒ 8862
ΥΝΤ 5334 σε Smart -
HKX 3436 λευκό 'Κασκάι'
-
ΙΜΜ-4101
ΟΗΜ 320 -
ΝΙΥ-7190 χάρτινη σε μτχ Suzuki Swift στην ΔΕΘ
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013