-
Ο χρήστης tasospapa έγραψε:
Αν σκοπεύουν να το τραβήξουν όσο πάει, θα μπορούσαν από εκεί και πέρα να δώσουν πινακίδες από την Θεσσαλονίκη που έχει απόθεμα πάνω από 90000. Άρα χοντρικά 1,5 χρόνος ακόμα. -
Δεν νομίζω ότι πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη η ανακατανομή του Χολαργού. Τα διαθέσιμα ζεύγη πινακίδων για την περιφέρεια Αττικής είναι 40-45000. Ανάλογα με τις πωλήσεις φτάνουν για 1-1,5 χρόνο, και όσο μειώνεται το απόθεμα οι ανακατανομές θα γίνονται ποιο συχνές. Θα έχει ενδιαφέρων βέβαια να δούμε τι θα ακολουθήσει. Αν σκοπεύουν να το τραβήξουν όσο πάει, θα μπορούσαν από εκεί και πέρα να δώσουν πινακίδες από την Θεσσαλονίκη που έχει απόθεμα πάνω από 90000. Άρα χοντρικά 1,5 χρόνος ακόμα. Δεν πειράζει, σε δουλειά να βρισκόμαστε...Πάντως για να πω την αλήθεια, μπορεί να χρειάζονται απόθεμα, αλλά οι ανακατανομές κάνουν πιο ενδιαφέρον το χόμπι μας. Με τις σχεδόν ανύπαρκτες πλέον παρατηρήσεις που έχουμε, βλέπουμε συνέχεια καινούργιους συνδυασμούς, που αν υπήρχε απόθεμα, θα βλέπαμε τα ίδια και τα ίδια, και θα ρουτυνιάζαμε. Εμένα μου αρέσει πάντως η όλη φάση και δεν αποκλείεται να δούμε συνδυασμούς που θα βλέπαμε κανονικά ύστερα από πολλά χρόνια ή δεν θα βλέπαμε καθόλου. Μην αποκλείσουμε κάποια στιγμή πάντως να δούμε και κανένα ΚΗΒ έτσι όπωςπ άει
-
Υτβ 8808 κάπου στο Κορωπί
Τα διαθέσιμα ζεύγη πινακίδων για την περιφέρεια Αττικής ...
[...]
... θα μπορούσαν από εκεί και πέρα να δώσουν πινακίδες από την Θεσσαλονίκη που έχει απόθεμα πάνω από 90000. Άρα χοντρικά 1,5 χρόνος ακόμα...Θα δώσω τόσα λεφτά για να πάρω αυτοκίνητο από την ΑΘΉΝΑ κ θα μου δώσουν πινακίδες Θεσσαλονίκης??? Θεσσαλονίκης???
Μην βάζεις τέτοιες ιδέες. Αλλιώς να πάρεις εσύ πινακίδες Θεσσαλονίκης.
edit για να μην παρεξηγηθούμε, προφανώς κάνω πλάκα. Άλλωστε με κοπέλα και μάνα Θεσσαλονικιές, μάλλον τελικά δεν έχω καμία σχέση με την Αθήνα
Sent from HTC Desire X
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Υτβ 8808 κάπου στο ΚορωπίΤα διαθέσιμα ζεύγη πινακίδων για την περιφέρεια Αττικής ...
[...]
... θα μπορούσαν από εκεί και πέρα να δώσουν πινακίδες από την Θεσσαλονίκη που έχει απόθεμα πάνω από 90000. Άρα χοντρικά 1,5 χρόνος ακόμα...Θα δώσω τόσα λεφτά για να πάρω αυτοκίνητο από την ΑΘΉΝΑ κ θα μου δώσουν πινακίδες Θεσσαλονίκης??? Θεσσαλονίκης???
edit για να μην παρεξηγηθούμε, προφανώς κάνω πλάκα. Άλλωστε με κοπέλα και μάνα Θεσσαλονικιές, μάλλον τελικά δεν έχω καμία σχέση με την Αθήνα
Sent from HTC Desire X
Όχι τπτ άλλο αλλά και ο μπάμπης ο σουγιάς θα χάσει τη δουλειά του άμα αρχίσει η αττική να παίρνει από αλλού
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Υτβ 8808 κάπου στο Κορωπί
Τα διαθέσιμα ζεύγη πινακίδων για την περιφέρεια Αττικής ...
[...]
Sent from HTC Desire X
Όχι τπτ άλλο αλλά και ο μπάμπης ο σουγιάς θα χάσει τη δουλειά του άμα αρχίσει η αττική να παίρνει από αλλού
Ο Μπάμπης ο Σουγιάς , όσο υπάρχει η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του φόρουμ, θα συνεχίσει να κάνει καλά την δουλειά του και να σπάει τα σωστά αυτοκίνητα, έστω και αν έχουν πινακίδες της περιφέρειάς του. Οι ανεγκέφαλοι πέρα από την πλάκα υπάρχουν παντού , μην τα βάζουμε με την Θεσσαλονίκη μόνο...
-
Ο χρήστης dg57 έγραψε:
Φίλε μου θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το ελληνικό κράτος δεν είναι σε καλή φάση για να κάνει νέα προμήθεια πινακίδων , εδώ δεν υπάρχει γραφική ύλη στις δημόσιες υπηρεσίες ,για να μην αναφερθώ σε ουσιωδέστερες ελλείψεις σε νοσοκομεία, σχολεία κλπ. 'Ομως το ελληνικό κράτος ίσως ποτέ δεν θα είναι σε καλή φάση για να κάνει στοιχειωδώς προγραμματισμένες παραγγελίες βασισμένες σε πραγματικά και στατιστικά δεδομένα. Θέλω να πώ ότι εάν οι αρμόδιοι είχαν βασιστεί σε δεδομένα ταξινομήσεων ανά διεύθυνση, με το συνολικό απόθεμα που υπάρχει τώρα, 380.000 περίπου ζεύγη πινακίδων για τα αυτοκίνητα και 200.000 ζεύγη για τα δίκυκλα, εάν δεν κάνω λάθος, δεν θα είχαν πρόβλημα για αρκετά χρόνια όλες ή σχεδόν όλες οι διευθύνσεις. Δεν μπορεί ο Άλιμος να ψάχνει κάθε λίγο συνδυασμό για τα δίκυκλα και η Ευρυτανία να έχει απόθεμα για 50 χρόνια... Έτσι δεν θα χρειαζόταν κάθε φορά να κάνουμε τις χαρτορίχτρες για να δούμε εάν θα πάρει η Κοζάνη από τα Γρεβενά ή από την Καστοριά.
@thaliarque:για μια ακόμη φορά
@ikarus260:Και να υπάρχει περίπτωση νέας προμήθειας, φοβάμαι ότι θα είναι με το παλαιό σκεπτικό. Μακάρι να διαψευστώ. Μπορεί ας πούμε να παραγγείλουν ένα συνδυασμό για τα δίκυκλα στην Φλώρινα για να έχει επάρκεια αποθέματος για 40 χρόνιαΦίλε μου τα λες πολύ σωστά. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αυτή η έλλειψη προγραμματισμού είναι που μας χαρακτηρίζει ως κράτος εδώ και χρόνια και δυστυχώς τα πράγματα δεν φαίνεται να αλλάζουν... Και αυτή η μανία να μην ακολουθούμε τα στατιστικά για σωστό προγραμματισμό...
Όσον αφορά το θέμα μας: Χαχαχαχαχαχα, 'εάν οι αρμόδιοι είχαν βασιστεί σε δεδομένα ταξινομήσεων ανά διεύθυνση...', ας γελάσω καλύτερα. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν ποτέ! Πάντα στα τυφλά θα βαδίζουν. Και οι νέες προμήθειες θα είναι πάντα στο περίπου και μόνο εκεί που υπάρχει άμεση ανάγκη. Με αποτέλεσμα μετά από λίγα χρόνια να χρειάζονται άλλες διευθύνσεις νέους συνδυασμούς, και δώστου πάλι ανακατανομές και δώστου πάλι 'βλακώδεις' νέες προμήθειες.
Γιατί... π.χ. κάτι μου λέει, ότι με τη νέα προμήθεια, θα δώσουν συνδυασμούς στο δυτικό τομέα της Θεσσαλονίκης, παρόλο που ο ανατολικός έχει απόθεμα για 35-40 χρόνια, από όπου θα μπορούσε να πάρει συνδυασμούς ο πρώτος. Έτσι, θα είχαμε και εξοικονόμηση πόρων και καλύτερο σχεδιασμό νέων προμηθειών, κάτι που όμως αναμφίβολα δεν θα γίνει.Η Κοζάνη, το 2010 είχε ξεμείνει από απόθεμα και πήρε από Καστοριά. Παρόλα αυτά, στη νέα προμήθεια, πήρε μόνο 5000 νούμενα (ήταν αρκετό θεώρησαν οι υπεύθυνοι), με αποτέλεσμα, 2,5 χρόνια μετά να επαναλαμβάνονται και πάλι οι ανακατανομές (2 ως τώρα από Καστοριά και ποιος ξέρει πόσες άλλες κι από πού). Άραγε και βάλουν μυαλό και στη νέα προμήθεια για δώσουν αρκετό απόθεμα? Δεν νομίζω, πιο πιθανό είναι θα τυπώνουν το υπόλοιπο ΚΖΧ και 3000-4000 νούμερα από το ΚΖΖ...
Η ίδια έλλειψη προγραμματισμού βάσει στατιστικών στοιχείων φαίνεται και στις κόκκινες πινακίδες. Παρόλο το πολύ μεγάλο απόθεμα σε παλαιού τύπου κόκκινες πινακίδες (χωρίς το GR), οι νέες προμήθειες είχαν προμήθειες και κόκκινων πινακίδων. Το αποτέλεσμα? Άλλες διευθύνσεις να δίνουν νέου και άλλες παλαιού τύπου κόκκινες πιανακίδες. Ένας αχταρμάς! Αν είναι δυνατόν! Εν έτει 2013, δίνονται ακόμα πινακίδες χωρίς το GR (και θα δίνονται και θα δίνονται για πολλά χρόνια ακόμα), τη στιγμή που άλλα βαλκανικά κράτη έχουν εκσυγχρονιστεί περισσότερο στο τομέα αυτό.Πάντως για να πω την αλήθεια, μπορεί να χρειάζονται απόθεμα, αλλά οι ανακατανομές κάνουν πιο ενδιαφέρον το χόμπι μας. Με τις σχεδόν ανύπαρκτες πλέον παρατηρήσεις που έχουμε, βλέπουμε συνέχεια καινούργιους συνδυασμούς, που αν υπήρχε απόθεμα, θα βλέπαμε τα ίδια και τα ίδια, και θα ρουτυνιάζαμε. Εμένα μου αρέσει πάντως η όλη φάση και δεν αποκλείεται να δούμε συνδυασμούς που θα βλέπαμε κανονικά ύστερα από πολλά χρόνια ή δεν θα βλέπαμε καθόλου. Μην αποκλείσουμε κάποια στιγμή πάντως να δούμε και κανένα ΚΗΒ έτσι όπωςπ άει
Ναι, όντως οι ανακατανομές κάνουν πιο ενδιαφέρον το χόμπι μας. Και συμφωνώ ότι βλέπουμε συνδυασμούς, που κανονικά βάσει των σημερινών ρυθμών και ελέω μεγάλου αποθέματος σε όλες τις διευθύνσεις, θα βλέπαμε μετά από πολλά χρόνια. Όπως συνέβη με το υπόλοιπο ΚΤΖ της Καστοριάς στην Κοζάνη, το ΥΝΥ στον Άλιμο, το ΙΜΜ τώρα στο Χολαργό, σίγουρα αργότερα τα ΙΜΝ και ΙΟΥ σε διάφορες διευθύνσεις, τα οποία και θα βλέπαμε μετά από αρκετά χρόνια βάσει του πολύ αργού ρυθμού στο Περιστέρι.
Υ.Γ. Πάντως εγώ δεν αποκλείω να δω στην Αττική και συνδυασμούς από άλλα άσχετα με την Αττική μέρη.Αυτά!
-
μου αναφερθηκε IPA-9861 σε clio
-
ΥΝΥ-2139 στην Ερμού σε τί άλλο?λευκό Opel Vivaro!
-
Τελικά οι πληροφορίες,αναδεικνύονται πρωταθλητές ... και πιο γρήγορες από τις παρατηρήσεις!
Παρατήρηση μία:
NPB-886 ... μαύρο YAMAHA CRYPTON-X 135, Νοτ.Εύοσμος!!!
Ξεπεράστηκε όμως από τις πληροφορίες:ΝΡΒ-889 λευκό HONDA PCX 125 από 27/9 ... του πελατολογίου ...
... μέσα στο μήνα τα πρώτα ΝΡΕ ...
Πληροφορία από moto market στα ανατολικά 'MAK...':
ΝΝΖ-959 2/10 ...
... οριακά πριν το ΝΡΕ, εδώ θα χουμε τα πρώτα ΝΝΗ, με την ισοπαλία να παίζει στα πρώτα διψήφια!!!
Η σχολή οδηγών σήμερα εκπλήρωσε την προ 12ημέρου παραγγελία της!!!
ΝΙΥ-6893 ...
ΕΕΕ-5311 ...αλλά και:
ΕΕΕ-5312 ... θα ανακαλύψω ποιόν λάκκο έχει η φάβα ...
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Θα δώσω τόσα λεφτά για να πάρω αυτοκίνητο από την ΑΘΉΝΑ κ θα μου δώσουν πινακίδες Θεσσαλονίκης??? Θεσσαλονίκης???Μην βάζεις τέτοιες ιδέες. Αλλιώς να πάρεις εσύ πινακίδες Θεσσαλονίκης.
Θ Ε Ο Σ !!!
@thaliarque: Thanks 4 all
-
ΝΙΥ-7025 Spark Χαρτινη
-
Επίσης
ΑΝΜ-1805 107
XNI-9300 polo παλιό
ΧΝΙ-9333 swift μτχ
ΧΝΙ-9400 Χ5 μτχ
ΧΝΙ-9494 500 μτχ
ΧΝΙ-9291 bmw 1 νεα (εντος σειρας, σημερινη)ΜΗΟ-8150 207 μτχ
-
ΗΑΝ 4877 σε MG Rover.
ΗΕΑ 917. -
KXZ-1642 σε Aygo
-
ΥΝΥ-2208 πάλι σε Opel Vivaro λευκό στην Λ. Στρατού(πόσα Vivaro έχουν ταξινομηθεί στα ΥΝΥ?)
-
Κάλλιο 1 και στο (μάτι) παρά 10 στο (παρακάτι) ...
ΚΙΗ-2127 σε λευκό MAN LE 110,Φοίνικας προ ώρας!!!
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Συνάδελφος αγόρασε χθες μαύρο SYM GTS 300i ... σήμερα θα αριθμοδοτήτο ... αύριο θα το μάθω ... άρα έχω σίγουρη (παρατήρηση) ... πληροφορία ... υπολογίζω να είναι στην τελευταία 10άδα του 89*!!! Είδομεν ...ΝΙΥ-887 ... το ΝΙΥ-888 δόθηκε εκτός σειράς πιο πριν, πινακιδόθηκε 27/9 ... τώρα πρέπει να 'μαστε στην 2η δεκάδα του 900!!!
-
ΑΥΕ 462
-
Ο χρήστης christhess έγραψε:
ΥΝΥ-2208 πάλι σε Opel Vivaro λευκό στην Λ. Στρατού(πόσα Vivaro έχουν ταξινομηθεί στα ΥΝΥ?)Ιδου η απαντηση!!
http://www.autoblog.gr/2013/10/03/h-jti ... -ths-opel/
-
άμεση απάντηση Focusman!
Από την Avis όμως δεν θα πρεπε να είναι ΙΜΧ 8***?περίεργο να πάρουν από Άλιμο
-
Ταξινομήθηκαν από την Opel. Πιο περίεργο είναι το γεγονός ότι η Avis έδωσε καλύτερη προσφορά από την (ομόσταυλη της Opel) Hertz.
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Συνάδελφος αγόρασε χθες μαύρο SYM GTS 300i ... σήμερα θα αριθμοδοτήτο ... αύριο θα το μάθω ... άρα έχω σίγουρη (παρατήρηση) ... πληροφορία ... υπολογίζω να είναι στην τελευταία 10άδα του 89*!!! Είδομεν ...
NPB-887 ... το NPB-888 δόθηκε εκτός σειράς πιο πριν, πινακιδόθηκε 27/9 ... τώρα πρέπει να 'μαστε στην 2η δεκάδα του 900!!!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013