Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εμείς μια χαρά πάμε Νίκο μου. Και ναι, όταν τελειώνει το ωράριο σου, ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟΒΟΗΘΟ ΣΟΥ!!! Το ξέρεις πως σε στρατιωτικά πόστα που διαχειρίζονται αεροπλάνα, πυραύλους, βλήματα κλπ κλπ υπάρχει πάντα αντικαταστάτης; Στη δική σου γαμοδουλειά γιατί δεν μπορεί να υπάρξει; Τι είσαι ρε φίλος; Ο Πρόεδρος της Ρωσίας που έχει το βαλιτσάκι με τα πυρηνικά για να καταστρέψει όλο τον κόσμο;
Με συγχωρείς που μιλάω απότομα. Σε συμπαθώ γενικά αλλά λες χαζομάρες ρε φίλε τώρα...
Μισό λεπτό, γιατί τα έχουμε παρεξηγήσει τα πράγματα...
Σε θέσεις σοβαρές δύσκολα υπάρχει αντικαταστάτης... Θα σου τηλεφωνήσουν κ στο σπίτι, θα χρειαστεί να περάσεις κ από το γραφείο κτλ...
Εγώ θυμάμαι πως κ στον στρατό σε περιόδους προετοιμασίας για ασκήσεις, καθώς κ σε μεγάλες θέσεις, διευθυντές 2ου κ 3ου γραφείου, οι αξιωματικοί (συνταγματάρχες κυρίως) πήγαιναν κ το απόγευμα στο γραφείο 1-2 ώρες. Κάποτε στη Στρατιά για μήνες έφτιαχναν τους χάρτες θυμάμαι... Επίσης θυμάμαι πως όσο ανέβαινε ο βαθμός, τόσο λιγότερες άδειες... κυρίως λόγω ευθύνης... τώρα αν τα τηρούν ή όχι όλοι οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί αυτά, δεν ξέρω... όμως τα έβλεπα σε πολλούς...
Άλλες φορές κ καμιά Κυριακή για καμιά ώρα πάλι συνέβαινε αυτό...
Και στο νοσοκομείο μου, αν συμβεί κάτι κ θέλουμε κάποιον εξειδικευμένο ιατρό, ακόμη κ αν δεν έχει εφημερία, του τηλ. Όπως κ με τη Σάλκε που τρέχω τώρα, αν συμβεί κάτι, πάντα δέχομαι τηλέφωνο (18 ώρες το 24ωρο) κ είτε το κανονίζω μόνος, είτε οργανώνω να κανονιστεί...
Το πρόβλημα έγκειται όχι στο γεγονός ότι δουλεύουν τα καταστήματα Κυριακές... έγκειται στο κ#λοκράτος που ζούμε κ στο οποίο παρανομεί ο καθένας... έτσι κ εδώ μάλλον αντί οι εργαζόμενοι να πληρωθούν αυτά που τους αναλογούν, φωνάζουν όλοι γιατί φοβούνται ότι δε θα πληρωθεί ο εργαζόμενος ή δε θα πάρει τη Δευτέρα ως ελεύθερη...
Το μέτρο ως μέτρο δεν είναι κακό αν τηρηθούν οι κανόνες...