-
Το Φιέστα είναι πιο στενάχωρο μέσα από τη Φάμπια. Το Πούντο έχει καλούς χώρους μπροστά αλλά η τιμολόγησή του είναι λίγο εκτός εποχής.
-
Ισχύει. Και το Punto και το 500L έχουν τιμολόγηση εκτός πραγματικότητας. Ειδικά τα diesel. Σίγουρα θα έχουν βαρβάτες εκπτώσεις αλλά και πάλι δύσκολα θα βρούμε κάτι μέχρι τα 15.000€ στη Fiat.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ισχύει. Και το Punto και το 500L έχουν τιμολόγηση εκτός πραγματικότητας. Ειδικά τα diesel. Σίγουρα θα έχουν βαρβάτες εκπτώσεις αλλά και πάλι δύσκολα θα βρούμε κάτι μέχρι τα 15.000€ στη Fiat.αν εχουν και αποσυρση τοτε θα ερθει η τιμη πιο καλα!
για lpg τι λες?? το panda classic σε lpg εχει 12500€! ή για το νεο panda το twinair??
το πετρελαιο οντως ανεβαινει καπως αρκετα σε τιμη!
-
Εχετε σκεφτει μηπως το ΚΙΑ Venga; Φτηνο(11900-14800), ευρυχωρο και μικρο (μηκος 4070 - υψος 1600), ατμοσφαιρικο δε σπαει δε χαλαει
Η ακομα καλυτερα το νεο ceed. Τιμες αψογες:
http://www.kia.gr/Kia/topnav/models/new ... rices.html
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Εχετε σκεφτει μηπως το ΚΙΑ Venga; Φτηνο(11900-14800), ευρυχωρο και μικρο (μηκος 4070 - υψος 1600), ατμοσφαιρικο δε σπαει δε χαλαειΗ ακομα καλυτερα το νεο ceed. Τιμες αψογες:
http://www.kia.gr/Kia/topnav/models/new ... rices.html
τα ΚΙΑ μια χαρά χαλάνε.
τα μπερδεύεις με τα Daihatsu προφανώς.
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
για lpg τι λες?? το panda classic σε lpg εχει 12500€!
μιλάς για τιμή με απόσυρση ?
-
Καλά Panda classic δεν το συζητάμε καν. Ποιος ο λόγος για τόσο παλιό αυτοκίνητο? Επίσης προανέφερα για ποιους λόγους απορρίπτεται και ότι έχει σχέση με LPG.
Kia και λοιπά Κορεάτικα θα εξεταστούν μόνο ως έσχατη λύση.
Μέχρι στιγμής πάντως η ιδανική περίπτωση είναι το ανανεωμένο Fiesta με το 1000αρη ecoboost. To θέμα είναι αν υπάρχει υπομονή μέχρι Γενάρη, ποιες θα είναι οι τιμές του και αν θα ισχύει απόσυρση και με τη νέα χρονιά.
-
πάντα κλασικ μόνο πετρέλαιο και μόνο κάτω από 11 με το κλειδί στο χέρι... εκεί ναι , ολα τα άλλα είναι εκτός πραγματικότητας
-
κανα πολάκι μπουμότιο ? σέρνεται , αλλά για μπαρμπάδες μιλάς...
-
Λεφτά σε Φάουβε δεν θα δοθούν. Μόνο σε Skoda και αν. Ούτως ή άλλως Polo έχει και ο άλλος κολλητός και το χουν δει και δεν τους αρέσει. Ακόμα και στα μπαρμπάδια παπουδίστικο φαίνεται.
-
mazda 2 ?
-
απο τη στιγμη που οπως λες,δεν συντηρουν τα οχηματα τους,τοτε μακρια απο πετρελαιο.εχουμε ηδη τους ταριφες που βγαζουν την κακη φημη για τα πετρελαιοκινητα,δεν χρειαζομαστε κ αλλους να μας ποτιζουν ανθυγιεινα αερια....
αν θελουν οικονομια ας κοιταξουν το γιαρις 1λτ lpg η το πουντο 1.4λτ lpg.. -
Αν είναι να πέσουμε κάτω από τα 4μ τότε θα παίξουμε μόνο σε Group Fiat πιστεύω. Είπαμε οι άνθρωποι δεν έχουν αγκυλώσεις. Έχω εγώ όμως!
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
απο τη στιγμη που οπως λες,δεν συντηρουν τα οχηματα τους,τοτε μακρια απο πετρελαιο.εχουμε ηδη τους ταριφες που βγαζουν την κακη φημη για τα πετρελαιοκινητα,δεν χρειαζομαστε κ αλλους να μας ποτιζουν ανθυγιεινα αερια....
αν θελουν οικονομια ας κοιταξουν το γιαρις 1λτ lpg η το πουντο 1.4λτ lpg..Είπαμε LPG δεν θέλουμε. Δεν βολέυει και λεφτά υπάρχουν για πετρέλαια και βενζίνες. Αν δεις πουθενά δεν έχω αναφέρει ως κριτήριο την κατανάλωση. Το πετρέλαιο το κοιτάμε κυρίως λόγω της χρήσιμης μέσα στην πόλη τουρμποροπής του.
-
Θα απεφευγα τουρμπο για ασυντηρητους ανθρωπους...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
τοτε μιας κ ειπες οτι θελουν χωρους,προτεινω χοντα τζαζ..με τουρμποροπη εχουμε παντα-πουντο 0.9..σε φορντ εχουμε το b-max με τον 1λτ-100 αλογα..που κατα την αποψη μου,ειναι η καλυτερη επιλογη..
+1 στον αλεξανδρο..
υ.γ.
κοιτα κ την γκολφω με τον 1.2τσι..θα εχει καλουτσικους χωρους..κ τουρμποροπη που την κανει ταχυτερη απο το gt86 -
Αλέξανδρε ότι και να τους δώσεις είναι σιδεροφάγοι οι άνθρωποι. Εδώ η κυρία έχει πάρει στρόφαλο στη μασχάλη στο Focus ΜΚ1 και δεν ξέρω πόσους δίσκους έχουν αλλάξει στα αμάξια τους την τελευταία 10ετια επειδή δεν αφήνει το πόδι από το συμπλέκτη ποτέ και παρόλα αυτά στις μισές αλλαγές ακούς γρατζούνισμα. Ότι θα το χαλάσουν είναι δεδομένο, ότι κι αν είναι. Μόνο χειρότεροι μπορούν να γίνουν σε αυτή την ηλικία.
CLAB ωραία ιδέα το B-Max με τον Ecoboost. Θα τσεκαριστεί πάραυτα. Διατηρώ μόνο κάποιες αμφιβολίες για το αν θα αρέσει το πολυμορφιζον σχήμα.
-
Αν μια φορά το χρόνο το κάνουν σέρβις ή ανα πόσα χλμ λέει ο κατασκευαστής, δε θα υπάρχει θέμα στο τουρμπο.. Τι στο καλο, κανούριο αμάξι παίρνουν, δε θα το κανουν σέρβις;; Το i30 καλή ιδέα ακούγεται γι αυτούς ωστόσο
-
Αλέξανδρε ότι και να τους δώσεις είναι σιδεροφάγοι οι άνθρωποι. Εδώ η κυρία έχει πάρει στρόφαλο στη μασχάλη στο Focus ΜΚ1 και δεν ξέρω πόσους δίσκους έχουν αλλάξει στα αμάξια τους την τελευταία 10ετια επειδή δεν αφήνει το πόδι από το συμπλέκτη ποτέ και παρόλα αυτά στις μισές αλλαγές ακούς γρατζούνισμα. Ότι θα το χαλάσουν είναι δεδομένο, ότι κι αν είναι. Μόνο χειρότεροι μπορούν να γίνουν σε αυτή την ηλικία.Κλασσικη περιπτωση βλαβης σε focus mk1...
Καλυτερα να πανε σε fiesta diesel αλλα οι δισκοι θα κοστιζουν πολυ...
-
ρε παιδια,αφου δεν συντηρουν τα οχηματα τους,γιατι προτεινετε πετρελαιο??εννοειται οτι ειμαι ΠΑΝΤΑ υπερ του πετρελαιου,αλλα οταν συντηρειται κ οχι οταν επισκεπτεται συνεργειο μονο για βλαβες..
-
Αλέξανδρε ότι και να τους δώσεις είναι σιδεροφάγοι οι άνθρωποι. Εδώ η κυρία έχει πάρει στρόφαλο στη μασχάλη στο Focus ΜΚ1 και δεν ξέρω πόσους δίσκους έχουν αλλάξει στα αμάξια τους την τελευταία 10ετια επειδή δεν αφήνει το πόδι από το συμπλέκτη ποτέ και παρόλα αυτά στις μισές αλλαγές ακούς γρατζούνισμα. Ότι θα το χαλάσουν είναι δεδομένο, ότι κι αν είναι. Μόνο χειρότεροι μπορούν να γίνουν σε αυτή την ηλικία.CLAB ωραία ιδέα το B-Max με τον Ecoboost. Θα τσεκαριστεί πάραυτα. Διατηρώ μόνο κάποιες αμφιβολίες για το αν θα αρέσει το πολυμορφιζον σχήμα.
κάτι με αυτόματο κιβώτιο τότε καλύτερα, θα τους βγει πιο φτηνά και θα τους βολέψει περισσότερο.
SuperMini-Μικρομεσαίο για ζεύγος 60ρηδων