-
Δεν το νομίζω. Δεν θα σκορπίσει βέβαια, αλλά στο όριό του κάθε αυτοκίνητο που δεν είναι 'σπορ', είτε πλέει, είτε το τιμόνι του τρέμει ή χάνει σε αίσθηση, είτε τα φρένα του είναι ανεπαρκή. Είναι όριο, όχι ενδεικτική επίδοση. Πώς άλλωστε να είναι ενδεικτική, αφού δεν πάνε παραπάνω;
ΟΔΗΓΩ ένα αυτοκίνητο σημαίνει ότι μπορώ να το χειριστώ ανά πάσα στιγμή, αν μου προκύψει κάτι που συνεπάγεται γρήγορη αλλαγή πορείας, επιβράδυνση, αποφυγή εμποδίου. Μπορεί να το κάνει αυτό κάποιος με γκολφάκι στα 180; Ή με i10 στα 150; Ενώ κάποιος με subaru sti, σε τέτοιες ταχύτητες, μάλλον δεν θα το χάσει εύκολα. Στα 250 βέβαια, αγκαλιάζει κι αυτός μπαριέρες κι ό,τι άλλο του τύχει.
Να δούμε πώς το εξηγεί η κυρία στο 2:20 του παρακάτω βίντεο :
-
Προσωπικά το εξέλαβα ως απορία που σχετίζεται με ενδεχόμενο πρόβλημα του αυτοκινήτου
Προφανώς και το να πηγαίνει κανείς συνέχεια με τελική δεν συνιστάται. Από την άλλη δεν είναι και τόσο τραγικά όπως τα παρουσιάζεις φίλε Coyot και εξαρτάται και από το απόλυτο νούμερο της ταχύτητας και το είδος του αυτοκινήτου και το να πάει κανείς 1-2 φορές με τελική δεν είναι δα και έγκλημα αν έχει διασφαλίσει κάποιες προϋποθέσεις. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν το νομίζω. Δεν θα σκορπίσει βέβαια, αλλά στο όριό του κάθε αυτοκίνητο που δεν είναι 'σπορ', είτε πλέει, είτε το τιμόνι του τρέμει ή χάνει σε αίσθηση, είτε τα φρένα του είναι ανεπαρκή. Είναι όριο, όχι ενδεικτική επίδοση. Πώς άλλωστε να είναι ενδεικτική, αφού δεν πάνε παραπάνω;ΟΔΗΓΩ ένα αυτοκίνητο σημαίνει ότι μπορώ να το χειριστώ ανά πάσα στιγμή, αν μου προκύψει κάτι που συνεπάγεται γρήγορη αλλαγή πορείας, επιβράδυνση, αποφυγή εμποδίου. Μπορεί να το κάνει αυτό κάποιος με γκολφάκι στα 180; Ή με i10 στα 150; Ενώ κάποιος με subaru sti, σε τέτοιες ταχύτητες, μάλλον δεν θα το χάσει εύκολα. Στα 250 βέβαια, αγκαλιάζει κι αυτός μπαριέρες κι ό,τι άλλο του τύχει.
Να δούμε πώς το εξηγεί η κυρία στο 2:20 του παρακάτω βίντεο :
Στα συγχρονα αυτοκινητο το οριο ειναι συνηθως πανω απο την τελικη. Αλλωστε συνηθως προσφερονται και με ισχυροτερους κινητηρες χωρις πολλες αλλαγες.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ε συνήθως με αρκετές αλλαγές από φρένα έως σινεμπλόκ κτλ.
Δε νομίζω αναρτήσεις-φρένα-διεύθυνση-τροχοί-ευθυγράμμιση του 306 GTI να είναι 'χωρίς πολλές αλλαγές' από τα αντίστοιχα του 306 1.4 -
Καταρχάς να ευχαριστήσω τους διαχειρηστές του φόρουμ για την κατανόηση κ για τις διαγραφές!! Θέλω να πω ακόμα οτι το 306 που έχω όντως ήταν 1.4 χωρίς τα απαραίτητα ''σπορτίβ'' χαρακτηριστηκά για να πάει με 200 χλμ όπως πχ το 306 gti όμως το αμάξι δεν είναι όπως ήταν εργοστασιακό. Έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς (ανάρτηση-φρένα-αεροδυναμική-δέσιμο σασί κτλ) όχι με τυχαία ανταλακτικά αλλά με γνώσεις από μηχανικό της peugeot που ο ίδιος έχει αγωνιστικό 306. Πάω με 180χλμ εθνική κ το αμάξι δεν κάνει κιχ ούτε κουνάει ούτε τίποτα όποιος διαφωνεί ας έρθει καρδίτσα να τον πάω βόλτα. Όσοι το έχουν οδηγήσει έχουν πάθει πλάκα κ μου λένε οτι αυτό δεν είναι αμάξι αλλά καρτ!! Ανηφόρα δομοκό κ δε με έφτανε clio williams το 2000κυβ φίλου μου. Δοκιμή σε φρένα με golf gti 5 κ σταματάω από τα 120χλμ μισό αμάξι πιο πίσω από το golf (2 φορές δοκιμάσαμε). Ξαναλέω δεν τρέχω σαν τρελός προσέχω όταν το κάνω κ πάντα κοιτάω ο δρόμος να είναι άδειος κ πάντα σε εθνική κ όχι σε επαρχιακό δρόμο. Φιλικά!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ε συνήθως με αρκετές αλλαγές από φρένα έως σινεμπλόκ κτλ.
Δε νομίζω αναρτήσεις-φρένα-διεύθυνση-τροχοί-ευθυγράμμιση του 306 GTI να είναι 'χωρίς πολλές αλλαγές' από τα αντίστοιχα του 306 1.4Δε μιλουσα για τετοιες διφορες. Ειχα στο μυαλο μου τις διαφορες ενος 1400 με ενα 1600 π.χ. που ειναι αμελητεες.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Και κατι αλλο που ξεχασαμε εντελως,απο ευθυγραμιση πως εισαι;γιατι λιγο να χανει παει η τελικη.Ομοιως και για τις πιεσεις των ελαστικων.
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Ειδικά ο sv2 από την μία χαίρομαι που υπάρχει την σήμερον ημέρα άνθρωπος στην Ελλάδα με τόσο ωραία και ακριβά αυτοκίνητα. Από την άλλη μην μας κάνει τον μάγκα που κληρονόμησε τα λεφτουδάκια του μπαμπά του. Να σκεφτεί μόνο ότι όποιος από τη γενιά του δημιούργησε τα χρήματα που καρπώνεται, ποτέ δεν θα έκανε τον έξυπνο.
ΥΓ έχει μπει και στο cardetailing.gr και εκεί να δείτε να μας λέει: τι γυαλίζετε τους κουβάδες σας;
Όταν ήμουν 18 μου αγόρασε ένα κουβά ο μπαμπάς. Όταν αγόρασα με τον ιδρώτα του προσώπου μου άλλο αμαξάκι ήμουν εξαιρετικά υπερήφανος. Το έβλεπα αμαξάρα και ο sv2 κουβά!Απορώ πως βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να με γνωρίζεις ......ένα έχω να σου πω.Το μόνο που έχω κληρονομήσει από τον πατέρα μου ήταν η ευχή του σε κάθε μου αυτοκίνητο μου να είναι καλοτάξιδο.Και το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν Citroen Visa μεταχειρισμένο και με δάνειο.
Οσο για το cardetailing συνεχίζω να απορώ γιατί τα γιαλίζετε είτε είναι κουβάδες είτε Bugatti......γίνεστε δούλοι των αυτοκινήτων σας ενώ το αυτοκίνητο είναι για να μας εξυπηρετεί.Και όσο περισσότερες φθορές δείχνει τόσο περισσότερο το έχουμε ευχαριστηθεί.Σαν τις βούρτσες δεν έχει....σε τρία λεπτά είσαι κουκλί πιάνεις και μιά 120άρα και στεγνώνει αμέσως .
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ειδικά ο sv2 από την μία χαίρομαι που υπάρχει την σήμερον ημέρα άνθρωπος στην Ελλάδα με τόσο ωραία και ακριβά αυτοκίνητα. Από την άλλη μην μας κάνει τον μάγκα που κληρονόμησε τα λεφτουδάκια του μπαμπά του. Να σκεφτεί μόνο ότι όποιος από τη γενιά του δημιούργησε τα χρήματα που καρπώνεται, ποτέ δεν θα έκανε τον έξυπνο.
ΥΓ έχει μπει και στο cardetailing.gr και εκεί να δείτε να μας λέει: τι γυαλίζετε τους κουβάδες σας;
Όταν ήμουν 18 μου αγόρασε ένα κουβά ο μπαμπάς. Όταν αγόρασα με τον ιδρώτα του προσώπου μου άλλο αμαξάκι ήμουν εξαιρετικά υπερήφανος. Το έβλεπα αμαξάρα και ο sv2 κουβά!Απορώ πως βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να με γνωρίζεις ......ένα έχω να σου πω.Το μόνο που έχω κληρονομήσει από τον πατέρα μου ήταν η ευχή του σε κάθε μου αυτοκίνητο μου να είναι καλοτάξιδο.Και το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν Citroen Visa μεταχειρισμένο και με δάνειο.
Οσο για το cardetailing συνεχίζω να απορώ γιατί τα γιαλίζετε είτε είναι κουβάδες είτε Bugatti......γίνεστε δούλοι των αυτοκινήτων σας ενώ το αυτοκίνητο είναι για να μας εξυπηρετεί.Και όσο περισσότερες φθορές δείχνει τόσο περισσότερο το έχουμε ευχαριστηθεί.Σαν τις βούρτσες δεν έχει....σε τρία λεπτά είσαι κουκλί πιάνεις και μιά 120άρα και στεγνώνει αμέσως .
Κοίτα για το θέμα γυάλισμα θα διαφωνίσω γιατί ο ένας μπορεί να είναι μερακλής κ ο άλλος να το έχει να το πλύνει 2 χρόνια δεν είναι όλοι ίδιοι. Καθαρό σπίτι μισός νοικοκοίρης που λένε...
-
Το βρώμικο αυτοκίνητο έχει μικρότερη τελική
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το βρώμικο αυτοκίνητο έχει μικρότερη τελικήΕγώ πάντως το πλένω τακτικά!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το βρώμικο αυτοκίνητο έχει μικρότερη τελικήΕτσι..αλλά δεν μιλάμε για βρώμικα αλλά για καθαρά των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν είναι υποχόνδριοι να είναι με τοις αλοιφές και τους πηλούς....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το βρώμικο αυτοκίνητο έχει μικρότερη τελική
Ετσι..αλλά δεν μιλάμε για βρώμικα αλλά για καθαρά των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν είναι υποχόνδριοι να είναι με τοις αλοιφές και τους πηλούς....
Τι κάθε μέρα γυάλισμα?? οκ όντως είναι υπερβολή!
-
Το κρατάω με το που ανάρτησες το πρόβλημα σου και δεν μπορώ άλλο, θα το πετάξω!!!
Το χειρόφρενο το έχεις λύσει;!!!!!
-
Ο χρήστης fabil έγραψε:
Το κρατάω με το που ανάρτησες το πρόβλημα σου και δεν μπορώ άλλο, θα το πετάξω!!!Το χειρόφρενο το έχεις λύσει;!!!!!
ωπα, είσαι φάουλ [Mod]
-
Άστον να εκφραστεί. Δεν έγινε τπτ. Ο γραπτός ο λόγος είναι επιρρεπής σε παρεξηγήσεις.
Χιούμορ vaggelis_306, χιούμορ επειδή δεν έμεινε και τπτ άλλο.
-
Ο χρήστης fabil έγραψε:
Άστον να εκφραστεί. Δεν έγινε τπτ. Ο γραπτός ο λόγος είναι επιρρεπής σε παρεξηγήσεις.Χιούμορ vaggelis_306, χιούμορ επειδή δεν έμεινε και τπτ άλλο.
Α οκ σορρυ!! νόμιζα οτι όλα τα εικονίδια επιτρέπονται!!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ειλικρινά φίλε αντονν πόσο κομπλεξικός νιώθεις μετά την παραπάνω απάντηση ?
πόσο τελευταίος που είσαι ακόμα με κουβά και ο σβ2 χαίρεται το φερραρικο χωρίς να κάνει σαν παστρικιά στα διάφορα φόρα γυαλίσματος κλπ @@ριών ?
-
Τι ακριβως χαιρεται?
Βασικα ποσο κομπλεξικος ειναι καποιος που γραφεται σε ενα φορουμ περιποιησης αυτοκινητου για να τους πει οτι εχει φεραρι που δε την προσεχει
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τι ακριβως χαιρεται?Βασικα ποσο κομπλεξικος ειναι καποιος που γραφεται σε ενα φορουμ περιποιησης αυτοκινητου για να τους πει οτι εχει φεραρι που δε την προσεχει
Αν θυμάμαι καλά σε κάποια συζήτηση για αράχνες και άλλα έντομα στο χρώμα ,πηλούς ,αλοιφές χοντρές ,ψηλές ,πανιά με μοκροίνες ,χοντροίνες κτλ τους ανέβασα μιά φωτό με μία Lamborghini στις βούρτσες .
Χαμηλή τελική ταχύτητα