-
Ειδικά αν είναι και κόκκινο χρώμα, χτυπάς πάνω στο 1.6 τον αριθμό πλαισίου και είσαι άρχοντας. Το ίδιο ισχύει και για κάθε άλλο χρώμα, απλώς τότε θα πρέπει να δηλώσεις την αλλαγή χρώματος, ώστε να βγει νέα άδεια κυκλοφορίας.
-
Αμ θέλει να την κάνει τη λαμογιά... Αμ το φωνάζει κιόλας!!!!!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εικονικη κλοπη αυτοκινητου λεγεται...Αυτος θα το παραδωσει στον αγοραστη κανονικα, κ μετα θα πει στη τραπεζα 'μου το κλεψανε'. Η τραπεζα κ ο αγανακτισμενος ιδιοκτητης θα στραφουν στην ασφαλιστικη, η οποια το πρωτο πραγμα που θα (πρεπει να) του ζητησει, ειναι τα 2 κλειδια του οχηματος...
Αυτο δεν ειναι προβλημα... Το οδηγανε μεχρι το μερος που θελουνε, και μετα ο ιδιοκτητης παιρνει τα κλειδια και τελος! Καπως θα βρουνε να παραβιασουνε τις κλειδωνιες και οτι αλλο χρειαζεται.
Ή απλά το αφήνουν ξεκλείδωτο εκεί που θα το 'κρύψουν'.
-
Η Ελλάδα του σήμερα!
Αυτό μας αξίζει, αυτό έχουμε... -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εικονικη κλοπη αυτοκινητου λεγεται...Αυτος θα το παραδωσει στον αγοραστη κανονικα, κ μετα θα πει στη τραπεζα 'μου το κλεψανε'. Η τραπεζα κ ο αγανακτισμενος ιδιοκτητης θα στραφουν στην ασφαλιστικη, η οποια το πρωτο πραγμα που θα (πρεπει να) του ζητησει, ειναι τα 2 κλειδια του οχηματος...
Αυτο δεν ειναι προβλημα... Το οδηγανε μεχρι το μερος που θελουνε, και μετα ο ιδιοκτητης παιρνει τα κλειδια και τελος! Καπως θα βρουνε να παραβιασουνε τις κλειδωνιες και οτι αλλο χρειαζεται.
Παιζει να κλειδωσει για αυτο το λεω! Παντος αξιζει αυτο, και αμα ηθελα να κανω το αμαξι μου τουρμπατο ισως και να το αγοραζα να εκανα τη τραμπα... Και φυσικα επειδη ειμαι αναντιων των τραπεζων!!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Παιζει να κλειδωσει για αυτο το λεω! Παντος αξιζει αυτο, και αμα ηθελα να κανω το αμαξι μου τουρμπατο ισως και να το αγοραζα να εκανα τη τραμπα... Και φυσικα επειδη ειμαι αναντιων των τραπεζων!!
Και θα φορτωνόσουν αρκετά άρθρα του Ποινικού Κώδικα... Συν του ότι θα το αποχαιρετούσες λόγω κατάσχεσης, εάν σε εντόπιζαν οι αρχές...
-
Το αμάξι το προσέχω περισσότερο από την γυναίκα μου (όχι πως αυτό είναι πάντα καλό αν κρίνουμε τι εστι γυναικά αλλά στην περίπτωση μου μιας και την αγαπάω είναι πολύ καλό πιστέψτε με) Φυλάσσεται όχι σε γκαράζ (εκεί φυλάσσετε η γυναίκα μου) αλλά στο σαλόνι μου κυριολεκτικά. Η μεγαλύτερη διαδρομή που έχει κάνει είναι σαλόνι κουζίνα κ πίσω δεν το περπατάω.
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Το αμάξι το προσέχω περισσότερο από την γυναίκα μου (όχι πως αυτό είναι πάντα καλό αν κρίνουμε τι εστι γυναικά αλλά στην περίπτωση μου μιας και την αγαπάω είναι πολύ καλό πιστέψτε με) Φυλάσσεται όχι σε γκαράζ (εκεί φυλάσσετε η γυναίκα μου) αλλά στο σαλόνι μου κυριολεκτικά. Η μεγαλύτερη διαδρομή που έχει κάνει είναι σαλόνι κουζίνα κ πίσω δεν το περπατάω.Δεν κατάλαβα... Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι από την Σύρο ή από την Συρία;;;;;
-
Απ τη Συρια το κοβω...
Στα συν ο ''αλαλαγμος'' που κανει το αμαξι οταν πατας ενα συγκεκριμενο κουμπι -
Από τη Συρία σίγουρα Αφού βάζει και τη γυναίκα του στο γκαράζ
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Απ τη Συρια το κοβω...
Στα συν ο ''αλαλαγμος'' που κανει το αμαξι οταν πατας ενα συγκεκριμενο κουμπιΚαι παρόλο που 'ξέρει αρκετά' από αυτοκίνητα , πατάς το κουμπί και αλαλάζει η ΔΟΜΗ του αυτοκινήτου...
Ούτε ο Optimus Prime δεν το κάνει αυτό
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εικονικη κλοπη αυτοκινητου λεγεται...Αυτος θα το παραδωσει στον αγοραστη κανονικα, κ μετα θα πει στη τραπεζα 'μου το κλεψανε'. Η τραπεζα κ ο αγανακτισμενος ιδιοκτητης θα στραφουν στην ασφαλιστικη, η οποια το πρωτο πραγμα που θα (πρεπει να) του ζητησει, ειναι τα 2 κλειδια του οχηματος...Κανονικά δεν έπρεπε να του έχει κατάσχει το αμάξι αφού αδυνατεί να αποπληρώσει τις δόσεις;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ειδικά αν είναι και κόκκινο χρώμα, χτυπάς πάνω στο 1.6 τον αριθμό πλαισίου και είσαι άρχοντας. Το ίδιο ισχύει και για κάθε άλλο χρώμα, απλώς τότε θα πρέπει να δηλώσεις την αλλαγή χρώματος, ώστε να βγει νέα άδεια κυκλοφορίας.Είμαστε τελικά μεγάλα λαμόγια. Όχι εμείς εδώ στο φόρουμ. Αυτοί που βάζουν τέτοιες αγγελίες με αυτά τα σκεπτικά
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Κανονικά δεν έπρεπε να του έχει κατάσχει το αμάξι αφού αδυνατεί να αποπληρώσει τις δόσεις;
το κατάσχουν μόνο αν τους το πας εσύ κ το παραδώσεις οικιοθελώς
-
Μπορει να σπρωχνει και να σπρωχνει λιγο με τις δοσεις... Οι να δινει 200 ευρω μια φορα στο 6μηνο!
-
Hell yeaaaah..
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4200322/ -
η κατάσταση στο car.gr ξεφεύγει σιγά σιγά
-
http://m.youtube.com/watch?v=zoMlZ55ThQE
Πωλείται το θρυλικό παπί της Βίκυς...
http://www.aniwthoi.net/2013/10/z.html?m=1
Δείτε την περιγραφή ...Sent from xperia z using smoke signals
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4187222/
Τέρας αξιοπιστίας ή τέρας βλακείας;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4187222/Τέρας αξιοπιστίας ή τέρας βλακείας;
Μπέρδεψε τα μηδενικά της τιμης με των χιλιομέτρων .
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα