-
Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
εγκαταλελειμμένη πίστα καρτ στα σύνορα Βάρης-Κορωπίου.
Εννοεις την Speed Force στο Κίτσι;
Ναι, αυτήν.
-
Στην Αγ. Μαρίνα μπαίνατε καθόλου την περιόδο της εγκατάλειψης;
-
Γιατι μωρε Ζηκο μου κοβεις τα φτερα και εσυ. Τα κοβει που τα κοβει η παρουσα κατασταση.
Δηλαδη ενα 300 αρι δοση δεν θα ειχε ενα μχ5 με ολα μεσα για 3 χρονακια να το ξεσκισω να το ευχαριστηθω και ο πικραμενος, να πηγαινω στην δουλεια και σε επαγγελματικα ραντεβου και ας πληρωνω βενζινα.
Και ας εχω ενα ντεποζιτο για οικογενειακο.
Να πηγαινω στην δουλεια με ενα τετοιο καθε μερα και ας πληρωνω μπενζιναΠαντα με παλια μεταχειρησμενα θα τη βγαζουμε
-
300άρι δόση; Για κάνε το επί δύο. 300άρι βγαίνει με το ΦΠΑ για ένα i20 για τέσσερα χρόνια. Μεταχειρισμένο μια ζωή, Ιάπωνας να μη χαλάει κι αγορά για ένα κομμάτι ψωμί. Δώσε τέσσερα χιλιάρικα να δεις το φως σου.
Στην Αγία Μαρίνα μπαίναμε νόμιμα, 20 ευρώ κάθε Σάββατο πρωί. Δεν ήξερα ότι είχε περάσει φάση εγκατάλειψης. Το κακό ήταν αφενός ότι η πίστα ήταν πολύ αδιάφορη (άξιζε μόνο ένα εσάκι, καμία σχέση με της Βάρης που ήταν όργιο), αφετέρου ο ιδιοκτήτης. Κάθε Μάιο που άνοιγε η δουλειά λόγω μπάνιων του λαού, μας έδιωχνε με άσχημο τρόπο, σαν τα σκυλιά. Κάθε φθινόπωρο μας παρακαλούσε γονυπετής να ξαναπάμε.
-
Τοσο πολυ;
Εγω ελεγα πρωτο μισθωμα οσο ενα μεταχειρησμενο με 4-5 χηνες και ενα μισθωμα με 300 350 ευρα να παιρναει ως εξοδο κιολας να μην με ενδιαφερει αν χαλασει αν σπασει, τιποτα απολυτως.
Δεν παιρνω τιποτα, θα παρω ηλεκτρικο πατινι.
-
Συμφωνα με το λογιστη μου, υπαρχει περιπτωση να σου βαλει χερι και η εφορια αν πας να περασεις εξοδο leasing καμπριολε.
Το εξοδο πρεπει να δικαιολογειται απο τη δραστηριοτητα και να εξυπηρετει σκοπο της επιχειρησης. Το επιπλεον κοστος για ζμπορ αμαξι μπορει να θεωρηθει εκμεταλλευση της εκπιπτουσας αξιας για προσωπικους λογους και να στο ακυρωσουν απο τα εξοδα.
-
https://www.leaseplan.gr/page/smart-for ... io?lang=GR
Αν ισχυει οντως αυτο δεν το γνωριζα, νομιζα πως ισχυε η απαγορευση για αυτοκινητα οπως πικ απ, ή φορτηγακια για προσωπικη χρηση και οχι επαγγελματικη.
Αυτο τους μαρανε, δηλαδη, το οτι περνουν για λιζινγκ κατι μανταμιτσες την νεα α κλαςς για να πανε απο γραφειο σπιτι και εχουν ενα τουπε λες και οδηγουν μουρχιελανγκο δεν το κοιτουν, εχουν και τη α κλαςς με τη βασικη μικρη οθονη οχι τη μεγαλη, ντροπης πραγματα δηλαδη .
Το μιατα σε εναν πετρολχεντ τους πειραζει.
Καλα κρασα δηλαδη, μπαλενακι να πηγαινουμε στη δουλιτσα μας και μετα στο σπιτακι μας.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Στην Αγία Μαρίνα μπαίναμε νόμιμα, 20 ευρώ κάθε Σάββατο πρωί. Δεν ήξερα ότι είχε περάσει φάση εγκατάλειψης. Το κακό ήταν αφενός ότι η πίστα ήταν πολύ αδιάφορη (άξιζε μόνο ένα εσάκι, καμία σχέση με της Βάρης που ήταν όργιο), αφετέρου ο ιδιοκτήτης. Κάθε Μάιο που άνοιγε η δουλειά λόγω μπάνιων του λαού, μας έδιωχνε με άσχημο τρόπο, σαν τα σκυλιά. Κάθε φθινόπωρο μας παρακαλούσε γονυπετής να ξαναπάμε.Πολλά ράμματα γιά την γούνα του. Ας μην το συζητήσουμε εδώ.
Πέρασε ναι, κάποιους τυχαίους χειμώνες. Μάλλον βαριόταν και την παράταγε. Το 01, το 03, το 06 και κάποιους άλλους μετά.
-
-
Σοβαρό κασόνι....
Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για τον φίλο μου τον Λαπ:
https://www.car.gr/18049549-toyota-mr-2
MR2 με το μοτέρ της Celica T-Sport με τα 192 άλογα. Με τα λεφτά που θα έδινες προκαταβολή για το λίζινγκ, το φοράς και πετάς (θυμάστε την παλιά διαφήμιση?)
Αν το κάνεις βόλτα, βλέπω να πέφτει το κασέρι.
-
Ε, ρε Ζηκο τι μου θυμησες.
Θυμαμαι ενα τεστ στο ντραίβ το περιοδικο που το ειχε και το εκθιαζε. Δεν το εχω πλεον, τα πεταξα ολα και εγω δεν ξερω γιατι, ενα απο τα μεγαλα μου λαθη.
Θελω τζιτζιλονι, δεν θελω μεταχειρα.
Να σου πω, εσυ που ξερεις απο τζαπαν. Αυτο το μοτερ νομιζω ειχε σοβαρο προβλημα και υπηρξε ανακληση, ή κανω λαθος;
-
Το μικρό μοτέρ (143 ίπποι) είχε ένα θέμα με τους προκαταλύτες που θρυμματίζονταν. Τους αφαιρούσες κι όλα καλά.
Αν θες τζιτζιλόνι, μιλάμε για GT86 στα 35 χιλιάρικα. Για αυτό σε λέω, πολύ καλομαθημένο τον έχεις τον απαυτό σου χαχαχα!
MR2 με 192 ίππους κυνηγάει φτιαγμένα S2000 στα Μέγαρα.
Με τα μισά χρήματα από το Baleno. Υγραίνεσαι ακόμα με το τελευταίο;
-
Τον εχω με προδερμ και ταλκ
Καποια στιγμη θα την κανω τη τρελα.
Φαντασου παντως ηλεκτρικο διθεσιο ροουντστερ με e pedal. Αμεση ροπη, σηκωνεις το ποδι, φρεναρει αυτοματως ομαλα, ξαναπατας τρελη ροπη στο φουλ.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Να σου πω, εσυ που ξερεις απο τζαπαν. Αυτο το μοτερ νομιζω ειχε σοβαρο προβλημα και υπηρξε ανακληση, ή κανω λαθος;Το μικρό μοτέρ (143 ίπποι) είχε ένα θέμα με τους προκαταλύτες που θρυμματίζονταν. Τους αφαιρούσες κι όλα καλά.
Για προκαταλυτες δεν θυμαμαι κατι . Ομως εκαναν οβαλ τα χιτωνια και εκαιγε λαδι
-
Φοβερα συγχρονιζε κιβωτιου, ελαφρυ και σταθερο μπροστινο μερος. Στην κορυφη της στροφης κανει διορθωση του μπροστινου μερους και το μπροστινο μερος υπακουει ακαριαια χωρις παρατραγουδα. Να η διαφορα του κεντρομηχανου, φοβερο πραγματικα.
Ο τυπος εχει και φθαρμενα τα πισω λαστιχα κιολας. Υπαρχει υπερστροφη αδρανειας πολλες φορες παρ ολα αυτα ξυριζει.
Αλλα επειδη Ζηκο παιζεις υπουλο παιχνιδι και βαζεις φιτιλιες που δεν σβηνουν ευκολα, ενα θα πω:
-
Χαχαχα, είσαι ψυχάρα!
Αφού δε σε έριξα με το Arona CNG, έβαλα μπροστά τα μεγάλα κόλπα, χτύπησα στο συναίσθημα.
Πάντως, πέρα από αγορές και λίζινγκ, χάσε ένα απόγευμα να κάνεις βόλτα ένα από δαύτα. Κατά προτίμηση ένα από τα ακριβότερα, ώστε να είναι σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται. -
δείτε το πιό ακριβό μεταχειρισμένο αμάξι πού πωλείται τώρα στό car.gr ....μόνο με 290.000 ευρώ
https://www.car.gr/12737762-mercedes-be ... mansory-21 -
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
δείτε το πιό ακριβό μεταχειρισμένο αμάξι πού πωλείται τώρα στό car.gr ....μόνο με 290.000 ευρώ
https://www.car.gr/12737762-mercedes-be ... mansory-21Ώρες την χάζευα. Πρέπει να έχει γίνει... viral η αγγελία.
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
https://www.car.gr/12737762-mercedes-be ... mansory-21Ώρες την χάζευα. Πρέπει να έχει γίνει... viral η αγγελία.
ενταξει , δεν ειναι όμως για γέλια ή για κλάματα....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα