-
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Απιστευτη προσπαθεια να προμοταρει το αμαξι του για να το πουλησει τα διπλα απ οσα πιανει, μεχρι και συγκριτικο με αλλα μοντελα εχει μεσα.
Κιμπαριλικι!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7205770/Θεός...
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Απρόσεκτος 'ιδιώτης'.....το τονίζει κιόλας
πραγματικα χιλιομετρα
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Απιστευτη προσπαθεια να προμοταρει το αμαξι του για να το πουλησει τα διπλα απ οσα πιανει, μεχρι και συγκριτικο με αλλα μοντελα εχει μεσα.
Κιμπαριλικι!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7205770/Έκθεση ιδεών! [emoji1] Ωραίος!
υπάρχει καποιος που να καθησε να διαβασει εστω τα μισα απ'οσα πόσταρε ο τυπος;;;
δε νομιζω
Υπάρχει ομως αυτός που έκοψε και έραψε κομματια κειμενων από διάφορες σελίδες στο νετ! Car and driver, Skai.gr κλπ. [emoji38]
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Απρόσεκτος 'ιδιώτης'.....
το τονίζει κιόλας
πραγματικα χιλιομετρα
Επειδή παρακολουθούσα σχετικές αγγελίες, όντως μέχρι τον Νοέμβριο το είχε στα 200Κ χιλιόμετρα, όσο και στο κοντέρ, μετά το κατέβασε αλλά δεν άλλαξε τη φωτογραφία
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Κιμπαριλικι!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7205770/Έκθεση ιδεών! [emoji1] Ωραίος!
Δεν ειναι δικο μου το αμαξι. Δεν εγραψα εγω το σεντονι στην περιγραφη. Επηδει τα ακουω για τα σεντονια που γραφω στο φορουμ. Να ξερετε. Το αμαξι δεν ειναι δικο μου.
Ποσες φωτογραφιες εβαλε το ατομο; -
Εγώ δεν καταλαβαίνω.. Αφού είναι τόσο τρομερό και φοβερό και πάνω από όλα οικονομικό γιατί το πουλάει?
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Απρόσεκτος 'ιδιώτης'.....
το τονίζει κιόλας
πραγματικα χιλιομετρα
Επειδή παρακολουθούσα σχετικές αγγελίες, όντως μέχρι τον Νοέμβριο το είχε στα 200Κ χιλιόμετρα, όσο και στο κοντέρ, μετά το κατέβασε αλλά δεν άλλαξε τη φωτογραφία
ουτε να κλεβει δεν ξερει.
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Εγώ δεν καταλαβαίνω.. Αφού είναι τόσο τρομερό και φοβερό και πάνω από όλα οικονομικό γιατί το πουλάει?Χάρη μας κάνει που μας το πουλάει και μάλιστα το δίνει ΜΟΝΟ 8 χιλιάρικα πάνω απ τον ανταγωνισμό
Ο τύπος κάνει την πλέον τελειωμένη προσπάθεια να βγάλει ό,τι λεφτά μπορέσει από κανέναν κακομοίρη που τσιμπάει με την πολύ πάρλαΑπρόσεκτος 'ιδιώτης'.....
το τονίζει κιόλας
πραγματικα χιλιομετρα
Ξεφτιλισμένος απατεώνας.
Αν ήμουν από τη περιοχή μιας και ψάχνω τέτοιο αμάξι θα κανόνιζα ραντεβού για να το δω, θα έσκαγα με τυπωμένη τη φωτογραφία και θα τον έβριζα. -
9 χρονών αυτοκίνητο έχουν ξεφτίσει όλα μέσα.
-
Και αν μπείτε τώρα στην αγγελία η έκθεση ιδεών έγινε περίληψη και οι μισές φωτογραφίες αφαιρέθηκαν.
Η διαφορά ομως των 125000 'πραγματικών' χλμ με των 200000 πραγματικων χλμ του trip computer ... δεν διορθώνεται με τίποτα! [emoji38]From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και αν μπείτε τώρα στην αγγελία η έκθεση ιδεών έγινε περίληψη και οι μισές φωτογραφίες αφαιρέθηκαν.
Η διαφορά ομως των 125000 'πραγματικών' χλμ με των 200000 πραγματικων χλμ του trip computer ... δεν διορθώνεται με τίποτα! [emoji38]From my SMO72HD via Tapatalk
Κάτσε μιλάμε για δύο διαφορετικές αγγελίες μη τα μπλέκουμε, η μια είναι αυτή με το κείμενο-παπάτζα και η άλλη με τα γυρισμένα χιλιόμετρα (άλλου τύπου παπάτζες δλδ )
-
Αααααα ναι! Σκουρόχρωμη η 159 με το υπερ-κείμενο. Είδα την ασημί με τα χλμ και ολιγολογη και μπερδεύτηκα. Σορρυ!
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αααααα ναι! Σκουρόχρωμη η 159 με το υπερ-κείμενο. Είδα την ασημί με τα χλμ και ολιγολογη και μπερδεύτηκα. Σορρυ!From my SMO72HD via Tapatalk
Σιγά, απλά για να μη κατηγορούμε για λάθος πράματα τον καθέναν τους
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ξεφτιλισμένος απατεώνας.
Αν ήμουν από τη περιοχή μιας και ψάχνω τέτοιο αμάξι θα κανόνιζα ραντεβού για να το δω, θα έσκαγα με τυπωμένη τη φωτογραφία και θα τον έβριζα.Kαλησπερα. εγω ειμαι απο την περιοχη αλλα ψαχνω πιο μικρο αμαξι. χθες ημουν τρικαλα. αυριο καρδιτσα. εαν περασω στην επιστροφη απο λαρισα να παω να τον κανω μια πλακα....?
αυτο σκεφτηκα και εγω. να παω με τυπωμενη την φωτο και να τον φτυσω. αλλα δεν του αξιζει κατι τετοιο. τοσο ανωδυνο.
θα παει και θα σβησει την φωτο. και απλα θα βρει θυμα και θα το δωσει.Ποιος ξερει ιταλικα απο εδω να τον κανουμε μια πλακα. να παρουμε το πλαισιο και να κανουμε ταχατες τηλεφωνο ιταλια και να μας πουνε τα χλμ στα ιταλικα..... απο ιταλια μερια. εγκεφαλικο θα παθει ο τυπος.
εαν εχετε καποια αλλη καλυτερη ιδεα δεκτη. απλα δεν ξερω εαν θα μπορεσω σιγουρα να περασω απο λαρισα....
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7438012
πλάκα μας κάνουν; 235.500€ βλέπω απο τον τιμοκατάλογο της Porscheενώ αυτό; http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7600952 (και δείχνει ένα φίλο μπρος σε μια 488 GTB...
o FRAGOS-ΤΥRES τη Ferrariή απλά copy-paste το site της Tesla? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7575475
-
Ο χρήστης gns έγραψε:
Ξεφτιλισμένος απατεώνας.
Αν ήμουν από τη περιοχή μιας και ψάχνω τέτοιο αμάξι θα κανόνιζα ραντεβού για να το δω, θα έσκαγα με τυπωμένη τη φωτογραφία και θα τον έβριζα.Kαλησπερα. εγω ειμαι απο την περιοχη αλλα ψαχνω πιο μικρο αμαξι. χθες ημουν τρικαλα. αυριο καρδιτσα. εαν περασω στην επιστροφη απο λαρισα να παω να τον κανω μια πλακα....?
αυτο σκεφτηκα και εγω. να παω με τυπωμενη την φωτο και να τον φτυσω. αλλα δεν του αξιζει κατι τετοιο. τοσο ανωδυνο.
θα παει και θα σβησει την φωτο. και απλα θα βρει θυμα και θα το δωσει.Ποιος ξερει ιταλικα απο εδω να τον κανουμε μια πλακα. να παρουμε το πλαισιο και να κανουμε ταχατες τηλεφωνο ιταλια και να μας πουνε τα χλμ στα ιταλικα..... απο ιταλια μερια. εγκεφαλικο θα παθει ο τυπος.
εαν εχετε καποια αλλη καλυτερη ιδεα δεκτη. απλα δεν ξερω εαν θα μπορεσω σιγουρα να περασω απο λαρισα....
Δε ξερω ιταλικα αλλα νομιζω οτι αρκει να του πεις πως δουλευεις στην εργοστασιακη υπηρεσια ποιοτητας στολου Alfa Romeo Autopanini Occhio del Falco και οτι ξερετε απο τα κεντρικα πως αυτο το αμαξι εχει κανει πανω απο 200K και καιει και λαδια. Τον ενημερωνεις πως η εταιρεια ξερει για την απατη του και πρεπει να το γυρισει σε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο για να επαναφερουν τα χιλιομετρα στον πραγματικο τους αριθμο και να συμπληρωσουν και ενα λιτρο Selenia. Mετα φευγεις και χανεσαι στο ηλιοβασιλεμα οδηγωντας μια GT Junior '65 σε κατάσταση κούτας.
Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο
-
Για την ασημί Ιταλίδα, δεν έχω να προσθέσω κάτι, καθώς τα έχουν πεί όλα οι προλαλήσαντες.
Για την μπλέ σκούρα όμως, θεωρώ εξόχως θεμιτό να μετέρχεται κάποιος όποιον προσφορότερο τρόπο θεωρεί εκείνος, προκειμένου να πουλήσει το αυτοκίνητό του. Με μέτρο όμως. Θα αρκούσαν κάποιες αναφορές περί αποτελεσμάτων δοκιμών. Προσωπικώς, εκτιμώ τις φωτογραφίες στο βιβλίο service, θα προτιμούσα να συνοδεύονται και από φωτογραφίες παραστατικών, καθώς και το πρώτο service να έχει γίνει σε συνεργείο Alfa Romeo και όχι σε κάποιας άλλης εταιρείας. Επίσης, ως λάτρης της αυθεντικότητος, διαφωνώ με την τοποθέτηση των ζαντών της Gullieta, της διχρωμίας στο δερμάτινο τιμόνι και της διαφορετικής επένδυσης στον επιλογέα ταχυτήτων (γιατί να χαλάσεις ένα τέτοιο στολίδι;...), καθώς και με την τοποθέτηση συστήματος υγραεριοκίνησης, αλλά αυτό είναι προσωπικό/οικονομικό θέμα του καθενός. -
δεν είμαι σίγουρος πως ταιριάζει εδώ η αγγελία
γιατί εσείς μιλάτε για αυτοκίνητα
και εδώ έχω ειδική περίπτωσημια φορά ιδού
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6209249/
Volkswagen Golf ΤΡΕΙΛΕΡ-ΚΛΕΙΣΤΟ '00 - 800
Τιμή:
€ 800Κατηγορία:
Αυτοκίνητο - ΤρέιλερΧρονολογία
2 / 2000Χρώμα:
ΑσπροΣασμάν:
ΧειροκίνητοΚίνηση:
Πισωκίνητο (RWD)Ιδιαιτερότητες
Καινούργιο,Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Περιγραφή
''''VW COLF'' ΤΡΕΙΛΕΡ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ 1.50,ΜΗΚΟΣ'' ΦΡΕΝΑ,ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ''ΜΕ ΕΓΚΡΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ'' ''ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ'' ''ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ '' -
εγω εδω στο χωριο ειχα δει μια καροτσα απο datsun ή κατι τετοιο χωρις καμπινα σαν καροτσα
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα