-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
5079km για το service λεει το αμαξι και ο γατος το παρουσιαζει ως 5100km απο καινουργιο... Και τιμουλα,χαρισμα... και καπω-προφυλακτηρας μου φαινονται ξαναβαμμενα-επανατοποθετημενα.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6520795/Χαχαχαχα και 5Κ να είχε (λέμε τώρα), είναι δυνατόν για Citroën του '06 να δώσει κανένας λογικός άνθρωπος 9500€;
-
Για C6 ανετα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για C6 ανετα..Οκ. Για C4 ομως;
-
Οχι βεβαια.
-
excuse me ?
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
excuse me ?Aς μου εξηγησει καποιος γιατι υπαρχουν αυτες οι αγγελιες ? περα απο το να τρολαρει καποιος καποιον φιλο του ...'σε φαση κοιτα τι βρηκα μτχ'
-
Καλημέρα στην παρεα. Για άλλο εψαχνα και κατά λαθος βρηκα αυτό εδώ :
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6801220/
θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας. Επειδή τελικα δεν είναι μονο οι μαντραδες απατεωνες. και οι ιδιωτες δεν πανε πισω.
QUIZ : Βρειτε μου τι μοντελο είναι και ποσα χλμ εχει το 'λουλουδι'.
-
Ο χρήστης gns έγραψε:
Καλημέρα στην παρεα. Για άλλο εψαχνα και κατά λαθος βρηκα αυτό εδώ :http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6801220/
θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας. Επειδή τελικα δεν είναι μονο οι μαντραδες απατεωνες. και οι ιδιωτες δεν πανε πισω.
QUIZ : Βρειτε μου τι μοντελο είναι και ποσα χλμ εχει το 'λουλουδι'.
'σου δίνει μία θαυμάσια αίσθηση υπεροχής'
δεν χρειαζεται να διαβασω παρακατω, πειτε μου που ειναι να παω να το παρω... -
'Προσπάθησα να βάλω φωτογραφίες απο όλες τις πιθανές στάσεις':mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
Πανω απο την σφραγιδα υπηρεσιας γραφει 2019? Το χρωμα αυτο με σκλαβωνει Για 5000 ευρω συζητησιμα καλα ειναι. Τα χιλιομετρα μυριζουν μαμουνια. Ομως μου αρεσει που τα δειχνει ολα τα χαρτια. Ενταξει τουλαχριστον εχει καλη προθεση, μεχρι και το επιθετο του φαινεται. Αυτα ειχαν βγει αξιοπιστα. Το ειχε η μητερα μου (και εγω ). Βασικα της το πηρα και το επαιρνα και εγω (ετσι κανω οποτε μου αρεσει ενα αμαξι αλλα δεν το κυκλοφορω πολυ). Της εβαλα και φιμε τζαμια, ηχεια, γουφερ, ενισχυτες. Μουρη την εκανα τη μητερα μου. Το 2002 ηταν. 12 χρονια το κρατησαμε παραπονο κανενα. Εκει που χανανε ηταν στην ποιοτητα των πλαστικων, με τριγμους και γενικα ποιοτητα συναρμογης μακρια απο τα στανταρ της Merc. Αυτο το μοντελο μας εκανε και ρεζιλι. Αυτο δεν ειχε ξαπλωθει στην αποφυγη ταρανδου;
-
Μονο 79.000 χλμ κατεβασε, καλα ειναι...
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Πανω απο την σφραγιδα υπηρεσιας γραφει 2019? Το χρωμα αυτο με σκλαβωνει Για 5000 ευρω συζητησιμα καλα ειναι. Τα χιλιομετρα μυριζουν μαμουνια. Ομως μου αρεσει που τα δειχνει ολα τα χαρτια. Ενταξει τουλαχριστον εχει καλη προθεση, μεχρι και το επιθετο του φαινεται. Αυτα ειχαν βγει αξιοπιστα. Το ειχε η μητερα μου (και εγω ). Βασικα της το πηρα και το επαιρνα και εγω (ετσι κανω οποτε μου αρεσει ενα αμαξι αλλα δεν το κυκλοφορω πολυ). Της εβαλα και φιμε τζαμια, ηχεια, γουφερ, ενισχυτες. Μουρη την εκανα τη μητερα μου. Το 2002 ηταν. 12 χρονια το κρατησαμε παραπονο κανενα. Εκει που χανανε ηταν στην ποιοτητα των πλαστικων, με τριγμους και γενικα ποιοτητα συναρμογης μακρια απο τα στανταρ της Merc. Αυτο το μοντελο μας εκανε και ρεζιλι. Αυτο δεν ειχε ξαπλωθει στην αποφυγη ταρανδου;νομιζω 2013 γραφει... γιατι να ειναι ψευτικα ? αν ειναι του 2007 και πολλα εχει κανει ΕΔΙΤ τωρα ειδα το χαρτι του ΚΤΕΟ καλα σοβαρος ειναι ???
Δεν κατεβασε 79000 μονο γιατι το προηγουμενο κτεο ηταν πριν τρια χρονια
-
Που τα βρισκετε τα νουμερα; Εγω βλεπω 4/8/2015 στο χαρτι να εχει 100.896χλμ και στη φωτο 100.916. Ναι 3 πρεπει να ειναι. 2013.
-
Φάτσα κάρτα όλα...
Αληθινά χιλιόμετρα, ονοματεπώνυμα, αριθμός κυκλοφορίας αυτοκινήτου, αριθμός δελτίου ταυτότητας...Στο προηγούμενο ΚΤΕΟ ήταν με 179032χλμ...
Στο ΚΤΕΟ του Αυγούστου που μας πέρασε πήγε με 108996χλμ... ούτε 101000χλμ... -
Δεν υπάρχει σωτηρία
-
Μιλαμε για συνδυασμο τερμα βλακα και κουτοπονηρου
-
Α ναι! Στα αριστερα λεει για τα 179.000χλμ. Και βγαζει και δειχνει και το χαρτι Storm βλεπω να εξαφανιζεται το χαρτι απο το car.gr. Οποτε παω κτεο το μονο που κοιταω ειναι η ημερομηνια αν εχει γραφτει σωστα και ο αριθμος του moto - auto. Σημασια δεν δινω στα αλλα. Γενικα δεν μπορω δημοσια εγγραφα.
-
διεγραψε την αγγελια.
Τα πειστηρια ομως εμειναν στο φορουμ εδω χαχαχακανονικα επρεπε να ασκειται διωξη για απατη, εδω ο τυπος παρεθεσε απο μονος του και τα τεκμηρια...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
διεγραψε την αγγελια.EMENA MOY THN ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ . ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΤΕΟ.
Τα πειστηρια ομως εμειναν στο φορουμ εδω χαχαχα
ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΧΛΜ.....
κανονικα επρεπε να ασκειται διωξη για απατη, εδω ο τυπος παρεθεσε απο μονος του και τα τεκμηρια...
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΣΥΝ-ΦΟΡΟΥΜΙΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ 'ΦΟΒΙΣΕΙ' ΛΙΓΟ....?
-
Κλασσική Ελληνική κουτοπονηριά, συνήθως κατεβάζουν τα χιλιόμετρα λίγο κάτω ή πολύ κοντά στα 100.000 χλμ γιατί αυτό είναι ένα ψυχολογικό όριο για πολλούς αγοραστές...
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα