-
Στη Γερμανία
BMW 316i με αυτόματο 8-τάχυτο κιβώτιο 30.950 (με μηχανικό 6-τάχυτο 28.800!) κ γυμνή δεν τη λες.
Δε βάζω τη σειρά 1.Επίσης στη Γερμανία
Mercedes CLA 180 με μηχανικό 6-τάχυτο 28.976,50 .
Δε βάζω Α ή Β ή C-Klasse.Τέλος πάλι στη Γερμανία
Audi A4 1.8 TSI 120hp με αυτόματο CVT multitronic 29.950
(1.8 TSI 120hp με μηχανικό 6-τάχυτο 27.750,
ενώ 1.8 TSI 170hp με αυτόματο CVT multitronic 33.350 & 1.8 TSI 170hp με μηχανικό 6-τάχυτο 31.150)
Δε βάζω Α1, Α3.Αυτά τα ολίγα διαθέτει ο premium ανταγωνισμός.
-
Η Skoda τιμολογιακά έχει καβαλήσει καλάμι από καιρό... αλλά το marketing της εταιρείας, στο οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, έχει πείσει τον κόσμο ότι φτιάχνει (ακόμη) προσιτά αυτοκίνητα...
Μέχρι σήμερα νόμιζα ότι ήταν ακριβότερη από τη Seat για το ίδιο ακριβώς προϊόν (Μii-Citygo, Rapid-Toledo), αλλά απ' ό,τι φαίνεται έφτασε ο καιρός να φάει τη BMW και τη 'Μερσεντέ'. Αφού βρίσκουν κορόιδα... μπράβο τους!
-
Τα συγχαρητήρια να απευθύνονται στη μαμά της, που την έμαθε αυτούς τους τρόπους.
-
Δεν ειναι μονο αυτό.
Απλα εμμέσως πλην σαφως λένε 'καρμιριδες που αγορασατε Octavia τελος.Τώρα Rapid'
Μ' αρέσει παντως που λογο της κρίσης τα προϊόντα γίνονται όλο και οικονομικότερα
Αν συνεχίσουν έτσι όσον αφορά εμενα τουλαχιστον θα τα βαλουν στο κ@λο τους (όλοι ανεξαιρετως οι κατασκευαστες για να μην περεξηγιόμαστε έτσι) -
Mήπως είναι ώρα να βγάλει καμμιά καινούργια φίρμα από το μανίκι της, πραγματικά φθηνή? Πως έκανε η Ρενώ με τη Ντάτσια και τώρα με τη Λάντα και αύριο με τη Ντατσούν? Κάτι από Κίνα ίσως.
-
Μα ανακοινωση υπαρχει για τέτοιου τύπου φίρμα
Μοντελα περιμενουμε -
Που ρε σεις, έχω χάσει επισόδια.
-
Έχουν βγει κατα καιρους αρθρα που λενε ότι ετοιμαζει χαμηλου κοστους μοντελα
Να μας κανουν καλαμπούρια?
Είμαστε btw -
Θα έρθει πιο φτηνό εδώ αλλιώς να μην έρθει καθόλου γιατί δεν έχει νόημα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Που ρε σεις, έχω χάσει επισόδια.http://www.autoblog.gr/2013/02/13/volks ... e-in-2015/
-
Μου αρεσει πιο πολυ απο το 'sedan'.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μου αρεσει πιο πολυ απο το 'sedan'.+1
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μου αρεσει πιο πολυ απο το 'sedan'.
Golfίζει αρκετά άλλα είναι ωραίο.
-
http://www.carscoops.com/2013/03/skoda- ... RSCOOPS%29
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Mήπως είναι ώρα να βγάλει καμμιά καινούργια φίρμα από το μανίκι της, πραγματικά φθηνή? Πως έκανε η Ρενώ με τη Ντάτσια και τώρα με τη Λάντα και αύριο με τη Ντατσούν? Κάτι από Κίνα ίσως.Κατι τετοιο ειχε γραφτει για το psa καποια στιγμη σχετικα με την talbot..
Πιστεψα οτι θα ξαναβγει αμαξι με υστερουντες αλλα... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Mήπως είναι ώρα να βγάλει καμμιά καινούργια φίρμα από το μανίκι της, πραγματικά φθηνή? Πως έκανε η Ρενώ με τη Ντάτσια και τώρα με τη Λάντα και αύριο με τη Ντατσούν? Κάτι από Κίνα ίσως.
Κατι τετοιο ειχε γραφτει για το psa καποια στιγμη σχετικα με την talbot..
Πιστεψα οτι θα ξαναβγει αμαξι με υστερουντες αλλα...Η VW θα βγάλει, ετοιμάζεται. Νομίζω υπάρχει και θέμα. Για PSA παίζει ακόμα αυτό με την Talbot άραγε; Πάει καιρός που δεν έχει ακουστεί κάτι.
-
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Για PSA παίζει ακόμα αυτό με την Talbot άραγε; Πάει καιρός που δεν έχει ακουστεί κάτι.To 2008 το συζήταγαν. Και ακόμα οι φήμες στο 'ίσως' είναι για το 2014. Αφορά και τον Κινέζο συνεργάτη τους, την Dongfeng η οποία μάλλον διαφωνεί.
Επισήμως το 2011 η PSA το διέψευσε ως ενδεχόμενο χρήσης του ονομάτος Talbot ή Simca για low badget εταιρία. -
-
Το 'v' μπροστά από το 'RS' δεν το έχει δει ποτέ κανείς μας; Πως και στην Ελλάδα σ' όλες τις γενιές του το αποκαλούμε 'RS' αντί του 'VRS'; Έχουμε κάποια τοπική αυτοκινητοβιομηχανία που έχει κατοχυρώσει το 'vRS' στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου; Γνωρίζει κανείς ποια απ' όλες;
Skoda Octavia 2013