-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Όσο ακόμη πλανάται στον αέρα αυτό το φάντασμα :
δεν πιστευω πως ειναι θεμα φαντασματος προηγουμενων ετων-δεκαετιων.
και ξαφνικα να εσκαγε απο το μηδεν στην χωρα μας, παλι τα ιδια σκ@τα θα πουλαγε.
ειπαμε, ο Ελληνας εχει απαιτησεις!Εγώ δεν κατάλαβα!
Θέλουμε τον καινούριο 0,9 απευθείας σε προσφορά μάλλον?!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
σαν σκεπτικο εχεις δικιο!
οσον αφορα ΜΟΝΟ το μοτερ ομως.
το υπολοιπο αμαξωμα πιστευω πως δεν μπορει να ακολουθησει την 'επικαιροτητα' του μοτερ. -
και ξαφνικα να εσκαγε απο το μηδεν στην χωρα μας, παλι τα ιδια σκ@τα θα πουλαγε.
Και η ΚΙΛ από το απόλυτο μηδέν έσκασε στη χώρα μας, όπως και η Χιουντάι νωρίτερα, αλλά και η Νταεγού. Πούλησαν από την πρώτη στιγμή έναν αγλέορα μαλακίες τύπου Σέπια, Λάνος και Λάντρα, και χωρίς να έχουν πατρονάρισμα από κάποιον μεγάλο, και τώρα είναι φίρμες. Είχαν καλές τιμές, φουλ εξοπλισμό και μεγάλες εγγυήσεις, χωρίς κάποιο φάντασμα να τις πλαγιοκοπεί.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εγώ δεν κατάλαβα!
Θέλουμε τον καινούριο 0,9 απευθείας σε προσφορά μάλλον?!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Ντάξ βασικά γω τιμολόγηση τη βρίσκω εντελώς άκυρη ειδικά αν λάβουμε υπόψιν τιμές και και γενικά μηχανικες επιλογές σε άλλες αγορές σε σχέση με εδώ
Βεβαιότατα αν παει με τέτοιες τιμές εδώ δεν θα πουλήσει αλλά έξω αυτη τη στιγμή πάει σε πωλήσεις- πρέπει να μας φέρουν όλες τις μηχανικές επιλογές που υπάρχουν έξω κι όχι τις μισές εξ αυτών
τι εννοεις? τον 1.2?
με ποιους ερχεται τωρα? με 0.9tce και 1.5dci?
btw στο site της dacia δεν βλεπω φως...Θέλουμε τον 0.9 που λόγο κυβικών (Τ.Τ. κτλ παιζει να βγαίνει πολύ κοντα με τον 1.2 σε τιμή)
Επίσης θέλουμε οι τιμές τους να πανε εκει που ειναι τα αντιστοιχα Σαντερο στην Ευρώπη -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Και η ΚΙΛ από το απόλυτο μηδέν έσκασε στη χώρα μας, όπως και η Χιουντάι νωρίτερα, αλλά και η Νταεγού. Πούλησαν από την πρώτη στιγμή έναν αγλέορα μαλακίες τύπου Σέπια, Λάνος και Λάντρα, και χωρίς να έχουν πατρονάρισμα από κάποιον μεγάλο, και τώρα είναι φίρμες. Είχαν καλές τιμές, φουλ εξοπλισμό και μεγάλες εγγυήσεις, χωρίς κάποιο φάντασμα να τις πλαγιοκοπεί.
ε το αυτο συζηταμε.
μιλησες πολυ σωστα για τις κινησεις που εκαναν οι κορεατες, τις οποιες ΔΕΝ εκαναν και προφανως ουτε και σκοπο εχουν να κανουν οι γαλλο-ρουμανοι.
και παρεπιπτοντως ο ανταγωνισμος ειχε αλλη 'φυση' τοτε απο τωρα. -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
... και προφανως ουτε και σκοπο εχουν να κανουν οι γαλλο-ρουμανοι...Που θεωρητικά κάποιος θα περίμενε από μία μάρκα με το όνομα DACIA (έστω και με το πατρονάρισμα από Renault) και με αυτοκίνητα που δεν έχουν να προβάλουν κάτι το ιδιαίτερο να ρίξει στην αγορά αυτοκίνητα ποιο φτηνά από όλους τους υπόλοιπους και να προσφέρουν κάτι το διαφορετικό ώστε να έλξουν κανά πελάτη.
Αλλά από ότι φαίνεται θέλουν να μένει η Dacia στην αφάνεια.
Όπως κάνουν και άλλοι κατασκευαστές που έχουν εξαγοράσει φίρμες άλλων χωρών. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αλλά από ότι φαίνεται θέλουν να μένει η Dacia στην αφάνεια.
Όπως κάνουν και άλλοι κατασκευαστές που έχουν εξαγοράσει φίρμες άλλων χωρών.το κανουν ομως σε 'αναπτυγμενες' χωρες.
σε μια οικονομια οπως πχ η Ρουμανια η ιδια η renault δεν αποσκοπει φανταζομαι σε κατι ιδιαιτερο. το αντιθετο θα απαιτει ομως απο την dacia.
οπως και πχ η nissan. στην Ευρωπη δεν θα απαιτει κατι απο την -εκ νεου- datsun. ισως και να μην ερθει ποτε. στην Ασια ομως... -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ποιός βολεύεται πλέον μόνο με αυτά? Δεν είμαστε στο 1990.Tα εταιρικά, τα προς ενοικίαση, κανένα αστυνομικό σε χώρες όπως Τσεχία, Ρουμανία, Βουλγαρία
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εγώ δεν κατάλαβα!
Ντάξ βασικά γω τιμολόγηση τη βρίσκω εντελώς άκυρη ειδικά αν λάβουμε υπόψιν τιμές και και γενικά μηχανικες επιλογές σε άλλες αγορές σε σχέση με εδώ
Βεβαιότατα αν παει με τέτοιες τιμές εδώ δεν θα πουλήσει αλλά έξω αυτη τη στιγμή πάει σε πωλήσεις- πρέπει να μας φέρουν όλες τις μηχανικές επιλογές που υπάρχουν έξω κι όχι τις μισές εξ αυτών
τι εννοεις? τον 1.2?
με ποιους ερχεται τωρα? με 0.9tce και 1.5dci?
btw στο site της dacia δεν βλεπω φως...Θέλουμε τον 0.9 που λόγο κυβικών (Τ.Τ. κτλ παιζει να βγαίνει πολύ κοντα με τον 1.2 σε τιμή)
Επίσης θέλουμε οι τιμές τους να πανε εκει που ειναι τα αντιστοιχα Σαντερο στην ΕυρώπηΝα βγείτε σε πορεία διαμαρτυρίας και απεργία!
Το αίτημα πάντως δεν γίνεται δεκτό...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Έχω εδώ αγγλικές τιμές από Νισσάν Νότε Αξέντα και Σαντέρο Αμπιάνς (μεσαία έκδοση), αμφότερα στα 1.200 κυβικά βενζίνης.
13.250 λιριά το μεν, 6.795 το δεν, ήγουν +95% το Νισσανάκι από το Ντάτσια, αρκετά ίσως για να μπεις σε σκέψεις.http://www.nissan.co.uk/GB/en/tool/car-builder/note.html
Στη Δανία του νότου έχουμε για το Νότε Αξέντα 12.690 ευρά, ενώ για το Σαντέρο Λάιφ (δεν έχει Αμπιάνς?) 10.150, ήγουν +25% το Νισσάν.
http://www.nissan.gr/#city_cars/range/note/configurator_vehicles_note
Δεν θα ξαναγράψω κάτι άλλο, είναι φανερό το θέμα τιμολόγησης που υπάρχει. Δεν θα πουλήσει η Ντάτσια με αυτές τις τιμές. Μπορεί και να μην ενδιαφέρονται να πουλήσουν σε αυτή τη φάση, για κάποιους λόγους.
Και για να πουλήσεις σε εταιρικά πρέπει να έχεις πρόταση, Αν δείτε με τι φάκελλο πάνε σε εταιρείες οι κορεάτες και η Τουότα, τι προσφορές δίνουν, τι στοιχεία για αξιοπιστία παραθέτουν και τι οικονομική ανάλυση κάνουν κ.τ.λ., θα καταλάβετε ότι οι πωλήσεις αυτές είναι οι πιο δύσκολες γιατί δεν υπάρχει συναίσθημα, αλλά μόνο νούμερα. Και με αυτά το νούμερα η Ντάτσια είναι πολύ μακρυά νυχτωμένη.Γειά σας, κάποιος μας κοροιδεύει εδώ και δεν είναι η Νισσάν αυτή. Όταν αποφασίσουν να σοβαρευτούν, πείτε μου.
-
Εγώ είμαι ένας υποψήφιος αγοραστής diesel έκδοσης.
Όταν κοιτούσα τη Dacia για το Stepway και με δεδομένη την κυκλοφορία του Duster, είχα σα πλάνο τις τιμές του πρώτου μοντέλου Stepway συν ένα μικρό bonus για το lIfting που κάνανε.
Ωστόσο ήξερα τι θα έπαιρνα, γιατί θα το έπαιρνα και ένοιωθα ότι όταν το πάρω θα ήμουν ικανοποιημένος. Διότι το αμάξι για εμένα είναι μέσο για την κυκλοφορία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.
ΟΜΩΣ και ενώ περίμενα κάνα χρόνο για να έρθει Ελλάδα, πήγα στην αντιπροσωπεία μόλις έφτασε και έπεσα από τα σύννεφα, όχι για τα όποια μειονεκτήματά του, τα οποία ήξερα, αλλά για τη σχέση Value for Money, ένα πλεονέκτημα που μαζί με τον κινητήρα Renault μου ηχούσε καλά στο μυαλό.
Δεν είμαι και ειδικός να κρίνω αν είναι σωστή η αύξηση στην τιμή, κοντά στα 2000 για to lifting, αλλά απομακρύνθηκα απλά από το ενδεχόμενο αγοράς του.
Ίσως πουλήσει, ίσως όχι. Θα δείξει ο χρόνος, αλλά με τα ίδια λεφτά παίρνω κάτι ποιοτικότερο και με μεγαλύτερους χώρους.
Είπαμε μέσο κυκλοφορίας αλλά δεν θα νοιώθω και κορόιδο. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Έχω εδώ αγγλικές τιμές από Νισσάν Νότε Αξέντα και Σαντέρο Αμπιάνς (μεσαία έκδοση), αμφότερα στα 1.200 κυβικά βενζίνης.
13.250 λιριά το μεν, 6.795 το δεν, ήγουν +95% το Νισσανάκι από το Ντάτσια, αρκετά ίσως για να μπεις σε σκέψεις. -
Στην Αγγλία η full έκδοση με μεταλλικό χρώμα και οθόνη touch screen και με ο,τι extra υπάρχει βγαίνει
11,475.00 Λίρες aka 13.695,41 Euros.
Εδώ είμαστε 1800 ευρώ ακριβότεροι....
-
Με χρονοκαθυστέρηση προστέθηκαν και στην ελληνική ιστοσελίδα Sandero και Sandero Stepway.
-
Το λοιπόν, το Stepway 0.9ΤCE Style έχει πολύ καλό εξοπλισμό και νομίζω ότι η τιμή είναι προσιτή. Ωστόσο θεωρώ ότι θα μπορούσαν να δώσουν μία ζαντούλα αλουμινίου, έστω και κάποιο παλιό σχέδιο από την Renault.
-
Δίκιο έχεις για τις ζάντες.
Με το σχέδιο της εσωτερικής σιδερένιας ... νόμιζα πως είναι ζάντα αλουμινίου.
-
ουπς!...
Τρελή μεταλλική ζαντούλα!... Με πατούρα...!...
15άρα είναι; -
16άρα αναφέρει το εγγλέζικο φόρουμ.
-
Και στο Ελληνικο site της dacia 16αρες αναφερει!
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Όμορφη είναι...
Δεν θα με χάλαγε καθόλου ένα Stepway **ασημένιο **με αυτή την μαύρη μεταλλική ζαντούμπα... -
Ωραία πατέντα για να μοιάζει με αλουμινίου. Χαχα! Δεν την είχα προσέξει...
Dacia Sandero II