-
μήπως είδες αν είχε td το v40?
-
Ναι το είχε.Δεν ξέρω για Test drive αλλά στην έκθεση το είχε.Άλλωστε δεν πήγα για Test drive,καλύτερα είναι να το δοκιμάζεις στην έκθεση.
-
πως το δοκιμάζεις στην έκθεση ?? βαράς τα πλαστικά να δεις αν κάνουν ντοινγκ ντονγκ ή κάθεσαι πίσω από το τιμόνι και κάνεις ... 'βρουυυυμμμμ ' ?
-
Εννοούσα να πας σε έναν διανομέα της εταιρείας και να κάνεις test drive με την ησυχία σου.'Έκθεση' δεν είναι μόνο το πανηγύρι που γίνεται με όλες τις εταιρείες,αλλά και οι χώροι των διανομέων που επιδικνύουν τ'αυτοκίνητα τους.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Εννοούσα να πας σε έναν διανομέα της εταιρείας και να κάνεις test drive με την ησυχία σου.'Έκθεση' δεν είναι μόνο το πανηγύρι που γίνεται με όλες τις εταιρείες,αλλά και οι χώροι των διανομέων που επιδικνύουν τ'αυτοκίνητα τους.βασικά το έγραψα για να σε πειράξω...
-
για το κλιο αρχίζω και συμφωνώ μαζί σου χωρίς να το έχω δει... αρκετά κιτς... ενώ στην αρχή μάλλον μου άρεσε ...
-
Κρίμα που λείπουν τόσα τρανταχτά ονόματα.. Πραγματικά κρίμα... Μοντέλα όπως Yaris, Rio, Focus και πολλά άλλα με προοπτικές λάμπουν δια της απουσίας τους. Είχαμε σκοπό να έρθουμε με τον πατέρα αλλά μάλλον θα τα κλάψουμε τα 20 ευρώ diesel στο BMW, για να έρθουμε από Κόρινθο... Εδώ λέτε πως δεν αξίζουν τα 6...
-
Με δύο λόγια: ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ
Όσον αφορά την έκθεση τώρα... Ξεκινώ με τις τρανταχτές απουσίες όπως: Toyota, Fiat, Ford, Opel, Subaru, BMW, Suzuki, Daihatsu, KIA, Hyundai, Mazda.
Δεν ειχε ουτε Fiat? Δηλαδη να πηδηχτω απ το παραθυρο...
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Eγώ στην έκθεση κατάλαβα ότι εδώ μέσα γράφονται πολλές στα διάφορα reviews-εντυπώσεις και εξηγούμαι.Πού στο καλό έχετε δει ότι το v40 έχει το πιο ποιοτικό εσωτερικό συγκριτικά με την Α-class και την 1 series? .Πολύ κατώτερο της μερκ μου φάνηκε.....Επίσης ο χώρος για τους πίσω επιβάτες.....TRAGIC.Στα της mercedes,πολύ ποιοτικό αυτοκίνητο με μόνη παραφωνία τα πλαστικά της κεντρικής κονσόλας που μπαίνουν άνετα σε huydai-kia.Το up!από πού και ως πού είναι ποιοτικότερο του panda? .Ανοίγεις την πόρτα και βλέπεις ότι από τη μέσα μεριά είναι όλο λαμαρίνα στο χρώμα του αμαξώματος με ένα πλαστικό κομμάτι ίσα ίσα για να μην είναι τελείως τενεκές.Το δε Clio η απογοήτευση η ίδια.Ήταν το μοντέλο που ήθελα να δω από κοντά περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο,αλλά....όπως είπε και ο Alexkid κιτσαρία.Επίσης ακόμη και η λαμαρίνα ή το βάψιμο στη μέσα μεριά των θυρών και του πορτ μπαγκάζ δείχνει προχειροδουλειά.Το φινιστρίνι πίσω από τις πίσω πόρτες το έβαλαν μόνο για σχεδιαστικούς λόγους,το τζαμάκι είναι πολύ μικρό για να δεις έξω και το c-pillar τεράστιο!Εν τω μεταξύ είναι το μόντέλο που βλέπεις μόλις μπαίνεις στην έκθεση και όλοι πάνε να το δουν πρώτο πρώτο και έχουν φέρει 2 εκδόσεις οι οποίες έχουν πίσω μανιβέλες για τα παράθυρα (ποιος ξύπνιος εισαγωγέας ).Το δε 208 που το είδα ας μην το σχολιάσω ,πλαστικά ίδιας ποιότητας με του daewoo 15ετίας που είχε για χαμάλη ο father (τουλάχιστον έβλεπες πάνω από των πίνακα οργάνων παρά τις που διάβαζα στα περιοδικά ότι πρέπει να είσαι τουλάχιστον 1.80 ).Tέλος στο γκολφ δεν είχε σχεδόν καθόλου κίνηση .Κάποιοι έλεγαν ''Α,το καινούργιο είναι?'' ενώ υπήρχε ολόκληρος τοίχος που έγραφε ''ΝΕΟ GOLF'' .Σε χώρους,εντάξυ αυξήθηκαν σε σχέση με το προηγούμενο αλλά δεν έβλεπες και καμιά τρελή διαφορά σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας.Ποιοτικά δεν είδα καμιά αναβάθμιση,μάλιστα τα πλαστικά σε κεντρική κονσόλα και αεραγωγούς μου φάνηκαν φτηνιάρικα.Ειδικα για το πρωτο σκελος θα συμφωνησω . Για το Clio οταν τα εγραφα με λεγανε γραφικο .
-
Εντυπωσεις απο την έκθεση χθες
Καταρχάς έλειπαν κολοσσοί όπως BMW,Toyota/Lexus/Mini, Ford, Mazda αλλά και μικρότερες (Daihatsu, Suzuki, Porsche, Subaru ktl). Το πιο ακριβο αμάξι εκτος απο τα κλασσικά Mercedes/Audi πρεπει να ήταν το 370Z.
Λιγα λογια για τα νεα μοντέλα στα οποια εδωσα ενα κάποιο ενδιαφερον μεχρι να ανοιξουν τα test drive:
- Νεο Γκολφ. Πολύ μικρό το ενδιαφέρον (!) στην έκθεση... είχαν φέρει κατι 5ταχυτα tsi/tdi (διαδρομες θεομακρες, κουμπωμα μετριο) και όχι τα νεα 1.4/122/140. Το αμάξι παραμένει 'δωρικό' μεσα αλλά αρκετά πιο αναλαφρο απο το προηγούμενο, με την οθόνη να δεσποζει στο κεντρο του ταμπλο. Σε συνδυασμό με το ελαφρως μεγαλυτερο πορτ μπαγκαζ κ πρακτικότητα (τα πισω καθισματα κανουν ενιαιο δαπεδο με το πορτμπαγκαζ) θα πουλήσει πολύ καλά. Και όχι, ουτε καπω ανοιξα ουτε επεσα κατω να δω κανενα ημιακαμπτο κτλ.
- Νεο Σιβικ. Ελάχιστο ενδιαφερον. Κριμα γιατι το αμαξι είναι πάρα μα πάρα πολύ πιο προσεγμένο σε σχεση με το προηγούμενο, πολύ λιγοτερο 'χτισμενο' γυρω απο τον οδηγο, με καλυτερα υλικά και επενδυσεις. Επιλογέας με κοντες διαδρομες, πενταλ για μυτοτακουνο. Στα τεράστια εργονομικά φαουλ το πολυ χαμηλο υψος (σχεδον εβρισκα πανω με το καθισμα τερμα κατω) και η τοποθέτηση της οθονης 4'' (κατα πωλητή) που είναι χωμένη στο ταμπλο δυο επιπέδων (!) μισο μετρο μακρυα απο τον συνοδηγό! Η θεα απο τον καθρεφτη πισω εχει βελτιωθεί λιγο αλλά παραμένει ενα θεμα..
- Νεο Α3. Ελάχιστο ενδιαφερον κ παλι (!). Απο τη μεση κ πισω δε μου αρεσε καθολου που παραμοιαζει στο Α1 κ κρυβει τις διαστασεις του. Πολυ ποιοτικό μεσα (ΑΛΛΗ κλαση σε σχεση με Golf) αλλά αοσμο, αδιαφορο. Το τιμονι φορτωμενο με διακοπτες (το χουν παρακανει ισως), στην κεντρικη κονσολα ο πολυδιακοπτης που αλλαζει τα μενου, τηλεφωνο, ολα πολυ ωραια πολυ προσεγμενα, πολυ ποιοτικά τοσο που βαρέθηκα. Ο'τι περιμένει να δει κανεις σε ενα Αουντι και με τη γνωστή αίσθηση χρηματοκιβωτίου στο κλείσιμο της πόρτας. Μπηκα-ειδα-βγηκα χωρις κανενα συναισθημα αλλά δε γινεται να μη Like, το φαι είναι πολυ καλό αν κ ξαναζεσταμενο.
- Νεα Α κλας. Ουρες τριγυρω. Πανεμορφο σχημα, ωραιο μπλε χρωμα, αλλά αυτοματα κιβωτια . Το νεο Α είναι level up σε σχεδιασμό σε σχεση με τα νεα VAG αν εξαιρεσουμε λιγο το καπως φτηνιαρικο πλαισιο του κεντρικου ταμπλο. Οθονη, ποιοτητα Μερσεντές οπου κ να ακουμπήσεις, συναρμογή εξαιρετική, πορτ μπαγκαζ γενναιδωρο και το μονο μειον μια ντιζα που επαιζε χυμα στο χωρο μοτερ. Στο AMG πακέτο με τρυπητους δισκους, ολα τα λεφτα (>35Κ). Like^2
- Νεο Κλιο. Πολυ μεγαλο ενδιαφερον. Μετα τα παραπάνω (πηγα αναποδα στην εκθεση) τα πλαστικά ειναι απλά μετρια (μια χαρά ομως με απολυτους ορους), οταν πατας ενα κουμπι νομιζεις οτι θα σου μεινει στο χερι, εχει κ καποια μικροολισθηματα στη συναρμογή το αμαξι ομως είναι πολύ 'μοδατο' σε σχεδιασμό και μέσα. Ολοφρεσκος σχεδιασμός, συνδυασμοι χρωματων μεσα εξω και τη φασα στην πορτα ατελειωτοι και μοτερ 0.9τουρμπο κουφετο για Ελλαδα. Με καπου 13Κ τιμη νομιζω είναι λιγο ακριβο αλλά αρεσει σαν εξελιξη για το ταργκετ γκρουπ που απευθύνεται.
- Νεο 208. Λιγο το ενδιαφερον. Μοδατο (λιγοτερο απο το Κλιο), πολύ ωραιο εξωτερικά αλλά πιο μετριo ποιοτικά μέσα, το εχουν φερει σε κατι παλ περιεργα χρωματακια που πραγματικά και γυναικα να είσαι ντρεπεσαι να μπεις μέσα. Αθλια πλαστικά, μετρια συναρμογή, η οθονη στο κεντρο δε σωζει την εικόνα, κατα τα άλλα εχει κ γενναίους χωρους. Απο μοτερ δυστυχώς μονο τα ντιζελ αξιζουν, τουλαχιστον ολα εχουν
-
H Daihatsu τι να κανει;Αφου φευγει απο την Ευρωπη με τον νεο χρονο.
-
Δηλαδή απόσο κατάλαβα η Peugeot με το 208 έκανε ένα βήμα πίσω σε σχέση με το 207 και ποιοτικά?
-
Το 208 το έχω δει στην έκθεση της Lion hellas με την ησυχία μου.Διαφωνώ κάθέτα με την άποψη του astanapan.Εκτός και αν είσαι προκατειλημένος με την peugeot και κοινωνός της άποψης 'τα Γαλλικά είναι προβληματικά αμάξια' που κυκλοφορεί ακόμα και από άτομα που δεν έχουν οδηγήσει Γαλλικά αμάξια!Μια χαρά είναι το 208,και σίγουρα στα ίδια επίπεδα με το 207,και σε κάποια σημεία βελτιωμένο.Δεν το έχω οδηγήσει όμως να πω την άποψή μου,αλλά θα το κάνω κάποια μέρα τον επόμενο μήνα,αν και η κατηγορία που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι του 308.
-
6 ωρες στην Εκθεση Αυτοκινητου...
Συμπερασμα : Οι τσιπια σε ολο της το μεγαλειο, ολα τα μοντελα ειχαν εμφανη σημαδια τσιπιας...
Καλυτερο αυτοκινητο : Mercedes A-class με διαφορα.
Χειροτερο αυτοκινητο : Audi A3 ή Golf 7...
Δε ξερω ποιο απο τα δυο ειναι πιο αθλιο. Ισως το Α3 γιατι ειχε πολυ ανωτερο εσωτερικα παλαιοτερο μοντελο.Ηighlight της εκθεσης : εκλεψε της εντυπωσεις το εκκεντρικο και πανεμορφο κατ'εμε Renault Clio. Θα το ηθελα σε ενα λιγοτερο κραυγαλεο χρωματικα εσωτερικο απο εκεινο το καφε-κεραμιδι. Το αμαξι ειναι ποιημα!!!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πως το δοκιμάζεις στην έκθεση ?? βαράς τα πλαστικά να δεις αν κάνουν ντοινγκ ντονγκ?Ανελεητα...
-
Καταφερα και πηγα και εγω σημερα..
Τη μεγαλυτερη απογοητευση την πηρα απο το clio και μιλαω για το εσωτερικο.. Μετρια συναρμομη,ακομα πιο μετρια υλικα.. Σε καποιο απο τα 2-3 που μπηκα η επενδυση της οροφης στον εσωτερικο καθρεφτη ηταν στον αερα.. Επισης το εχουν παρακανει με τις πλαστικες γυαλιστερες επιφανειες και στις πορτες και στο τιμονι.. Κανει το εσωτερικο πιο φτηνο και σε κουραζει η υπερβολικη γυαλαδα Γενικως κακη εντυπωση απο το εσωτερικο, ενω εξωτερικα εχει μεγεθος και ογκο και το δειχνει και ειναι καλο.. Το 208 αρκετα καλυτερο εσωτερικα.Ds5 μακρααν το μεγαλυτερο σκαλωμα με εσωτερικου αυτοκινητου.. Νομιζεις οτι βρισκεσαι σε αεροπλανο με τα κουμπια στην οροφη και τις τεραστιες ηλιοροφες αλλα και την σχεδιαση της εσωτερικης κονσολας.. Απιθανη αν και λιγο υπερβολικη εξωτερικα.. Την αγοραζεις μονο γι αυτο το εσωτερικο..Πολυ ποιοτικη επισης.-
Παρομοια φιλοσοφια και στη ds4 που εχουν φερει τη 200αρα γεματη γεματη με δερματινο ταμπλω και 19αρες .. Τρεεελα..Πολυ καλη εντυπωση απο το aveo σχετικα με το συνδυασμο τιμης-κινητηρων και της πολυ καλης εξωτερικης σχεδιασης και της ποιοτητας.Μακαρι να πηγαινει και καλα πανω στο δρομο.
Α-class απιθανη.. Δε βρηκα το παραμικρο να με ενοχλησει.. Ενα test drive θα εμενε αν ηθελα αμαξι premium και seg C. Την προτιμω ευκολα εναντι 1 και a3 και το v40 θυμιζει πολυ s60 αλλα με χαλασε τρελα το στροφομετρο -> δεικτης βενζινης ,ενω εχει και μικρο πορτμπαγκαζ οπως και το s60.
Και μιας που ειπα s60 ,αν και το χω ξαναδει σε εκθεση, ξανακατσα και απλα το βρισκω αψογο αλλα λιγο τσιμπημενο οπως ειχα ξαναπει.
Το μονο αμαξι για το οποιο αναθεωρησα,κατι που σπανια το παθαινω, ειναι η Y.. Και εξωτερικα μ αρεσει πλεον και εσωτερικα που δε την ειχα δει τη βρηκα πολυ ωραια και καλοφτιαγμενη και πισω εχει χωρο και συμπαθητικο πορτμπαγκαζ.
Χαριζουν κατι lancer 1.6 και 1.8 επισης με κατω απο 15.000e.. Ηρωες και στη honda που κατεβασαν 2λιτρο βενζινοκινητο accord.. Κλασσικα κολλησα εκει με το crz , αποστροφη το νεο civic..
Μου κανει εντυπωση ποσο καλα κραταει ακομα σχεδιαστικα και ποιοτικα το εσωτερικο του 308 και χαζομαρα να μη φερουν το 508..
Στο περιπτερο της audi εψαχνες να βρεις διαφορες μεταξυ νεου και απερχομενου a3.. Ωραιο το νεο a3 αλλα οπως και το golf απλα τα νιωθεις οτι δεν ειναι πρωτοεμφανιζομενα..βαρεμαρα τελειως ,μεχρι και ο κοσμος το εδειχνε που δε πολυ στεκοταν και ηταν και λιγος.Γελιo κατα την αποψη μου το εσωτερικο του up! Εξω δε μ ενοχλει η λογικη κουτακι-πολης..ειναι το δειχνει και καλα κανει.. μια ζαντα και μαυρο ,οπως ενα εκει ειναι πολυ ωραιο.
Bmw,ford,opel,lexus,toyota,suzuki,subaru,mazda δεν εχουν αναγκη για πωλησεις...
Α και μη ξεχασω μας παιρνουν στη citroen τη xantia Ι '95 8000e και μας βγαινει υδροπνευματικη c5 prestige στα 17.000e του κουτιου.. Εβλεπες τον πατερα να μουρμουριζει, να σκεφτεται οτι δε μας παιρνει αλλα να χει κολλησει.
Υ.Γ. Υπαρχουν ακομα ανθρωποι που κλοτσανε ροδα να δουν αν ειναι καλο...
-
Πήγα και εγώ σήμερα στην έκθεση.
Κόσμος νορμάλ.Ακρως εντυπωσιακή η λευκή A-class που έχουν.
Το εσωτερικό της είναι απαιχτό!
Και τα bucket της
Oλοι είχαν χαζέψει.Ενδιαφέρον το Renault Twizy και το νέο Clio.
Mπήκα και σε μερικά αυτοκίνητα που ήθελα (Guilleta Quadrifoglio,Delta,DS3 και Ypsilon)
Επίσης μου άρεσε πολύ ένα Fabia Monte Carlo που είχαν λευκό
Γενικά,αξίζει μια βόλτα δεν ήταν άσχημα.
Μοναδικό μειονέκτημα η αισθητή απουσία της BMW,της Ford και της Mazda. -
Πήγα για να δω το Clio, το Rapid και το 500L...
Το Clio εμφανισιακά τολμώ να πω, πως μ' άφησε κάπως αδιάφορο, ιδιαίτερα εκείνο το πίσω μέρος, που θυμίζει Mitsubishi (πρέπει να το δω να κυκλοφορεί στους δρόμους για να εκφέρω άποψη ...). Το εσωτερικό του για τους εμπρός επιβάτες ήταν το ίδιο στενάχωρο με το ΙΙΙ και το ΙΙ, οι χώροι για τα πόδια των πίσω κάπως βελτιωμένοι, αλλά οι 'γυαλιστερές' πλαστικές γαρνιτούρες, μαζί με κάποια χειριστήρια και μοχλούς που προέρχονταν από τις προηγούμενες γενιές Renault, άφηναν μια εντύπωση αρνητική (στους 'ρενάκηδες' τουλάχιστον φαντάζομαι)...
Το 500L είχε πολύ ευχάριστο εσωτερικό, μεγάλους χώρους, ενώ μ' αρέσει και εξωτερικά. Με τέτοιες τιμές όμως αγοράζεις Venga ή C3 Picasso...
Για μένα (και άλλους οικογενειάρχες υποθέτω) το Rapid ίσως να ήταν η αποκάλυψη της έκθεσης: με 14,5 χιλιάρικα παίρνεις τον 1.2 TSi, αχανή χώρο αποσκευών και ένα πάρα πολύ ευρύχωρο εσωτερικό (αν και με πολύ φτηνιάρικα πλαστικά ταμπλώ...), ενώ κι ο εξοπλισμός είναι κάθε άλλο παρά φτωχός.
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο OrestisD, που έγραψε παραπάνω πως η 'τσιπιά' είναι πλέον ο κανόνας στα εσωτερικά των σύγχρονων αυτοκινήτων ...
Τέλος, οδήγησα για πάρα πολύ λίγο (περιμένοντας με τον γιό μου να δω την δοκιμή πρόσκρουσης και την επίδειξη διάσωσης από τους Πυροσβέστες) ένα 208 1.2 κι ένα Leon (II) 1.6 TDi Ecomotive. Στο 208 αρνητική εντύπωση μου έδωσε το 'νεκρό' τιμόνι και θετική ο κινητήρας. Το δε Leon χαντακώνεται άσχημα απ' αυτόν τραχύ κινητήρα, ο οποίος 'δούλευε' επιπλέον πάνω από τις 1800-2000 στροφές ...
Σαν συμπέρασμα, μια αξιοπρεπέστατη εκδήλωση, μέσα σ' αυτούς τους χαλεπούς καιρούς... -
Το B max δλδ δε θα το δουμε εκει ε;
Sent from my Galaxy S2
-
Εντυπωσεις μετα απο 4μιση και βαλε ώρες με τον OrestiD στην έκθεση
Για μενα κυριοι το Clio ειναι πολυ ωραιο.Πολυ πλαστικουρα γενικα και παντου αλλα οκ πλαστικουρα.Φτηνο μεσα δεν ειναι.Τωρα για τη συναρμογη που διαβασα αυτη βελτιώνεται με τον καιρό και τετοιες βλακείες συνηθως στις πρωτες παρτιδες συμβαινουν στα περισσότερα αυτοκίνητα.Επίσης δεν ήταν κακη η συναρμογη.Το μονο σημείο που το λες κακο είναι στις πόρτες με την πλαστικουρα και την έλλειψη εσωτερικης μονωσης που αν χτυπησεις το πλαστικο της πορτας καταλαβαινεις ότι είναι άδεια μέσα γιατι για μενα λειπει ο κετσές απο τη μεσα μερια που θα έκανε το άκουσμα πιο μπασο και γεματο.Δηλαδή δεν μπορω να δώσω αλλη εξήγηση
Κατα τα λοιπα ποιοτικώς όλα soft touch ειναι κι ευχαριστα στη αφή.Επισης για τα χειρηστηρια που διάβασα ειναι απο τα τωρινα Renault απ' όσο είδα
Παντως σε ποιοτικα επιπεδα ειναι καλο το αυτοκινητο στα ιδια επίπεδα με το 208 (ελαφρως καλυτερα για μενα στο Clio καθώς το 208 ειδικα σε κατι σημεια το πλαστικο δείχνει λες και το ξέφαψαν απο κατι αμαξια 7ετίας με το Clio να χανει με την υπερχρήση piano black πλαστικου το οποίο όμως απ' όσο έχω δει μπαινει μεσω customizing αρα δεν υπαρχει θεμα.Αν θες το βανεις )
Επισης τρομερη η Α-Klasse .Το αμαξι ειναι εξαιρετικο (που βαλανε τα τζιμανια όμως το χειρισμο του κλιμαστιμου ) αν και είναι ελαφρως κατωτερο ποιοτικα απο το V40 σε καποια σημεια εσωτερικα.C-class coupe τι να λεμε.Απλα Τα υπολοιπα δεν με κολυ κόφτανε
Παρουσία πολλων φτηνών sedan είχαμε με κατω απο 15000.Cruze,Lancer,Rapid, C- Elysse και 301 με τα 3 τελευταια να μοιάζουν απο πολυ έως παρα πολυ τσίπικα.Βεβαια έτσι όπως παμε σε 3-4 χρονια τετοια θα κυκλοφοράνε καθως 1.6 ντιζελ με χώρους λιμουζιναρας και 15000 δεν βρισκεις.Τα Cruze, Lancer βεβαια σε πολυ καλυτερα επιπεδα και τιμες κανονι
Χλιαρό το νέο Golf, το νέο Α3 με απογοήτευσε απολυτα.Ειδικα το εσωτερικο του είναι το πιο ανεμπνευστο πραγμα που έχω δει σε αυτοκινητο απ' όσο με θυμαμαι.Προσπαθει να συνδυάσει σχεδιαστικα στοιχεια απο BMW, Alfa και δικα τους και το αποτελεσμα ειναι τραγικότατο.Το προηγουμενο φαινεται επισης καινουριο μοντελο μπροστα του ειδικα με το S packet
Σειρα DS εξαιρετικη με την 5αρα και την 4αρα να κλεβουν τα βλεματα.Η πενταρα βεβαια τρομακτικα αντιεργονομικη αλλα οκ ειναι φαντεζι το αυτοκινητο για τις εντυπωσεις και αυτες τις κλέβει ανετότατα με την ποιότητα της τους χώρους κλπ και η 4ρα που είχε ήταν το κατι αλλο με τις καθισματαρες και τις ζανταρες της . Παρατηρηση.Στα DS παιδιά λιγοτερο χοντροκομενα εσωτερικα και λιγοτερο μαυρο.Το εσωτερικο ειναι σαν να σκαλισες ογκόλιθο.Η λέξη λεπτότητα όταν τα βλέπεις αποκτα αστεία χροιά
Επισης αλλαχτε ρε το καραβοτίμονο στην DS4 Ουτε παλαια Merc αυτο το πραγμα πια
Volvαρα τα έχουμε πει για το V40 το οποίο κατ' εμε μαζί με τη Merc Α ρίχνουν σφαλιαρες στην κατηγορία.Πραγματικα ειναι πολλα κλικ μπροστα απο τον ανταγωνισμο
Τα Ρενώ οκ τα έχω δει 500 φορές και τα ξερω απ' έξω.Εντυπωσιακο το Megane coupe gt line
Nissan τα γνωστα αμαξια, Alfa και Seat επίσης και Fiat το country.. εεεεεεεεεε το μεγαλο 500 ειναι πολυ οκ.Θα μπορουσε βεβαια να ειναι καλυτερο σε καποια σημεια αλλα νταξ.Επισης ειδα την Lancia Y που δεν είχα δει και την αγαπησα
Οι Hondaιοι μας τρελαναν καλα λεει ο νονος με την άσπρη διλιτρούμπα (εγω αυτο το αμαξι το θέλω )
Επισης greetings στην ξανθια με το ποδι χιλιόμετρο στο περίπτερο της Skoda και στην καστανη στη Renault
Επισης συναντησαμε τους G.Busso και focusman
Έκθεση «Αυτοκίνηση 2012»