-
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Youtube VideoΤο βασικοτερο οχι μονον για τις φαρμακοβιομηχανιες αλλα για ολους τους κλαδους στην οικονομια.
-
This Shocking Map of Battles Throughout History Isn't Even Close to Complete
Reading about famous wars in textbooks has nothing on this interactive map of battles across space and time. And the blood-splattered depiction of civilization isn’t even the half of it.
Wikipedia user Nodegoat created the map, shown above, by downloading 8,049 entries for battles that have taken place around the world over the apparently very sad and terrible history of our species. But the dots that ended up on his map represent just a fraction of the times different groups of humans have inflicted violence on one another. In fact, this map only contains the 2,657 battles that Nodegoat could geocode and date.
Still, some striking trends jump out. For one, the overwhelming majority of battles in North America took place centuries ago, when white Europeans were methodically kicking out the continent’s previous inhabitants and waging war on each other. Fighting across Europe has come and gone in waves, while most documented battles in Southeast Asia and Africa have occurred in modern times. (Although I’d wager that a lack of historic records is a major factor here.)
You can really get lost in Nodegoat’s work and learn a ton of surprising things. For instance, did you know there were two military operations on the frigid wasteland of Svalbard during World War II? Or that the United States got caught up in a tribal war on the Polynesian island of Nuku Hiva in 1813? You probably did know that the best way to escape our tortured past is to hole up where nobody lives, in Siberia.
But don’t let me spoil all the surprises for you—get lost in humanity’s forever war for yourself.
-
Λέτε να κάνουν της Ουκρανίας εδώ;
Νέος Aμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα ο Τζέφρεϋ Πύατ
Ενας έμπειρος αλλά και σκληρός διπλωμάτης επελέγη από το Στέητ Ντηπάρτμεντ ως ο επόμενος Aμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα. Πρόκειται γιά τον Τζέφρεϋ Πύατ ο οποίος είναι σήμερα πρέσβης στην Ουκρανία.
Ο κ. Πύατ έγινε ευρύτερα γνωστός λόγω της συνομιλίας που είχε με την υφυπουργό Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές υποθέσεις των ΗΠΑ κ. Βικτόρια Νούλαντ κατά την διάρκεια της κρίσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας τον Ιανουάριο του 2014. Η συνομιλία είχε υποκλαπεί και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
Ο κ. Πύατ είναι διπλωμάτης καριέρας και διατηρεί στενές σχέσεις με την κ. Νούλαντ η οποία έχει εδώ και καιρό την ευθύνη της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής γιά την Ανατολική Μεσόγειο. Η Ουάσιγκτον έχει ήδη στείλει τα σχετικά έγγραφα στην ελληνική κυβέρνηση και ζητά την συμφωνία της προκειμένου να έλθει στην Αθήνα ο κ. Πύατ.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ο Κωστας-Χανια ειχε ρωτησει για αυτο αν θυμαμαι το θεμα. Ετυχε ενας φιλος να μου στειλει email και να ειναι αυτο το θεμα. Τωρα ο καθενας αναλογα με το πως το κρινει. Τι να πω....Μπορει να ειναι συμπτωση, μπορει να μην ειναι.
Για να ειμαι ειλικρινης, γιατι δεν μου αρεσει να κρυβω την αποψη μου. Προσωπικα, την ολιστικη ιατρικη δεν μπορω να την δεχθω. Οταν η επισημη ιατρικη που βασιζεται στο πειραμα, στην ερευνα, υιοθετησει καποιες τεχνικες ή και ολη την ολιστικη, τοτε θα βασιστω.
Υπαρχουν τετοιοι γιατροι (δεν ξερω και κατα ποσο ειναι γιατροι, επιστημονες) που σου δινουν το νερο του Καματερου που λεει ο λογος για να γινεις καλα απο ολα. Δλδ να ξεχασω την Φραπελια; Ε δεν μπορω. Ας κρινει ο καθενας οπως νομιζει.Τραγικό: Βρέθηκαν δολοφονημένοι οι γιατροί που ανακάλυψαν στα παιδικά εμβόλια ένζυμα που προκαλούν αυτισμό (ΒΙΝΤΕΟ)
Αποκάλυψη δολοφονήθηκαν οι γιατροί ολιστικής ιατρικής στην Φλόριδα των ΗΠΑ που ανακάλυψαν την απάτη τους!!Έτσι, βασικά …ο θάνατος των γιατρών αυτών σχετίζεται με το ότι είχαν βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο ή είχαν βρει την επιτυχή θεραπεία του αυτισμού. Οι γιατροί είχαν την έρευνα και την απόδειξη ότι τα εμβόλια που κάνουν στα πολύτιμα παιδιά μας προκαλούν καρκίνο και αυτισμό !! Και αυτό, προφανώς, γίνεται συνειδητά και σκόπιμα! Ο γιατροί που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα είχαν συνεργαστεί και ετοιμάζονταν να δημοσιοποιήσουν τις πληροφορίες.
http://tilegrafima.gr/world1/item/20035-tragiko-vrethikan-dolofonimenoi-oi-giatroi-pou-anakalypsan-sta-paidika-emvolia-enzyma-pou-prokaloyn-aftismo-vinteo -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Ο Κωστας-Χανια ειχε ρωτησει για αυτο αν θυμαμαι το θεμα. Ετυχε ενας φιλος να μου στειλει email και να ειναι αυτο το θεμα. Τωρα ο καθενας αναλογα με το πως το κρινει. Τι να πω....Μπορει να ειναι συμπτωση, μπορει να μην ειναι.
Για να ειμαι ειλικρινης, γιατι δεν μου αρεσει να κρυβω την αποψη μου. Προσωπικα, την ολιστικη ιατρικη δεν μπορω να την δεχθω. Οταν η επισημη ιατρικη που βασιζεται στο πειραμα, στην ερευνα, υιοθετησει καποιες τεχνικες ή και ολη την ολιστικη, τοτε θα βασιστω.
Υπαρχουν τετοιοι γιατροι (δεν ξερω και κατα ποσο ειναι γιατροι, επιστημονες) που σου δινουν το νερο του Καματερου που λεει ο λογος για να γινεις καλα απο ολα. Δλδ να ξεχασω την Φραπελια; Ε δεν μπορω. Ας κρινει ο καθενας οπως νομιζει.Τραγικό: Βρέθηκαν δολοφονημένοι οι γιατροί που ανακάλυψαν στα παιδικά εμβόλια ένζυμα που προκαλούν αυτισμό (ΒΙΝΤΕΟ)
Αποκάλυψη δολοφονήθηκαν οι γιατροί ολιστικής ιατρικής στην Φλόριδα των ΗΠΑ που ανακάλυψαν την απάτη τους!!Έτσι, βασικά …ο θάνατος των γιατρών αυτών σχετίζεται με το ότι είχαν βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο ή είχαν βρει την επιτυχή θεραπεία του αυτισμού. Οι γιατροί είχαν την έρευνα και την απόδειξη ότι τα εμβόλια που κάνουν στα πολύτιμα παιδιά μας προκαλούν καρκίνο και αυτισμό !! Και αυτό, προφανώς, γίνεται συνειδητά και σκόπιμα! Ο γιατροί που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα είχαν συνεργαστεί και ετοιμάζονταν να δημοσιοποιήσουν τις πληροφορίες.
http://tilegrafima.gr/world1/item/20035-tragiko-vrethikan-dolofonimenoi-oi-giatroi-pou-anakalypsan-sta-paidika-emvolia-enzyma-pou-prokaloyn-aftismo-vinteoΝα γελάς ή να κλαις που ορισμένοι πιστεύουν ό,τι συνωμοσιολογικό διαδοθεί ανεύθυνα και ανυπόστατα στο διαδίκτυο;
Θα έλεγα έχει παραγίνει το κακό με τις συνωμοσιολογίες ιδιαίτερα στο ελληνικό διαδίκτυο τελευταία
και ναι μεν υπάρχει ελευθερία της έκφρασης
αλλά όταν πρόκειται για ανυπόστατες διαδόσεις που θέτουν σε κίνδυνο την ατομική και τη δημόσια υγεία
θα όφειλε κάποιος εισαγγελέας να ενδιαφερθεί.Η εμπειρία έχει δείξει πως πίσω από τα συνωμοσιολογικά σενάρια υποκρύπτονται δυστυχώς συμφέροντα τύπου φραπελιάς, γαλάζιου σκορπιού, φυτικών ζωμών και δε συμμαζεύεται.
Το να προωθήσει κάποιος τις ιδέες και τα προϊόντα του είναι ένα πράγμα,
το να προκαλέσει βλάβη στην υγεία των ανθρώπων για να αισχροκερδήσει με πλήρη δε επίγνωση
είναι ζοφερό και εγκληματικό. -
Άλλη μία μαύρη νύχτα η σημερινή που βάφτηκε με αίμα δεκάδων ανυποψίαστων πολιτών επειδή κάποιοι ψυχοπαθείς αποφάσισαν να αιματοκυλήσουν μια πόλη και μάλιστα ανήμερα εθνικής εορτής σε μια χώρα με αυστηρά ( ; ) μέτρα ασφαλείας.Αρχίζει και σοβαρεύει το πράγμα,όχι μόνο για τους Γάλλους..
Θα μου πεις στη Γάζα ή στην Αφρική που δεν ασχολείται κανείς τόσα χρόνια δεν είναι εξίσου σοβαρό;Και άντε ν'απαντήσεις
-
Αναρχικοι, τωρα και σε εκδοση vegan:
https://athens.indymedia.org/post/1567772/
Κείμενο ανάληψης ευθύνης για χτυπήματα σε χασάπικα και ψαράδικα
από @anstispeciest 08/01/2017 4:45 πμ.
Θεματικές: Ολική απελευθέρωση ζώων και γής,
Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ Ακολουθεί κείμενο ανάληψης ευθύνηςΑπό τις 19-29 Δεκέμβρη 2016 στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών-Αττική χτυπήσαμε με κόκκινα μαύρα και πράσινα σπρέι βιτρίνες καταστημάτων που ειδικεύονται στη πώληση σάρκας ζώων, χασάπικα-ψαράδικα, με βασικό σύνθημα 'ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ'. Χτυπήσαμε τα ακραιφνή σύμβολα του εμπορίου θανάτου και τελευταίο σταθμό ενός απερίγραπτου εφιάλτη για δισεκατομμύρια μη ανθρώπινα ζώα. Ζώα που γεννήθηκαν με μοναδική προοπτική το βασανισμό και το θάνατο τους. Ζώα που συντηρούν τις βιομηχανίες του κεφαλαίου, που η κάθε ανάσα τους μετριέται σε κέρδος και κόστος, απαλλαγμένα από κάθε δικαίωμα, που αποτελούν το καύσιμο της καπιταλιστικής λαίλαπας του κέρδους.
#pws_xwraei_tosh_malakia_se_toso_mikrh_xwra
#vencereparekatimalakes
-
Τι άνθρωποι υπάρχουν [emoji33] [emoji33]
Η μ@λ@κι@ στο μεγαλείο της.... -
Αφήστε ήσυχους τους συντρόφους.
Αλληλέγγυοι και εμπαναστάτες όλου του κόσμου ενωθείτε!...! -
Παλιές καλές εποχές (με εξαίρεση τα επεισόδια).
-
Μου είχαν στείλει ενημέρωση/πρόσκληση από το FB, αλλά ευτυχώς δεν πήγα....αλλά πρέπει να πήγε ο κουμπάρος μου, κάτσε να τον πάρω τηλέφωνο, μπας και είναι μέσα
-
Δεν ξέρω που να το ποστάρω.
Ένα άρθρο που περιγράφει πραγματικά τι γίνεται στις ΗΠΑ και πως σκέφτονται οι Αμερικάνοι.
Για όποιον δεν στέκεται σε στερεότυπα.Με ενδιαφέρει στο μέτρο της απλής κοινωνικής συναλλαγής να υπάρχει μια cool, χαλαρή ατμόσφαιρα. Μέχρι εκεί. Δεν θέλω να βρω επιπλέον δεσμούς. Θέλω να μην υπάρχει το αγριεμένο βλέμμα στο ασπράδι που βλέπω εδώ κάθε μέρα. Ζητώ μια αστικού τύπου ευγένεια που λιπαίνει τις σχέσεις των ανθρώπων. Δεν γουστάρω την Ανατολή που κάθονται μεσ' στη μέση της ερήμου και ρωτάνε για όλο σου το σόϊ μέχρι να ξημερώσει. Και τι σε νοιάζει, ρε φίλε, τι κάνουν σπίτι; Για πόκα θα μαζευτούμε;
-
Πω ρε φίλε! Έτσι όπως ακριβώς τα έζησα και εγώ τους λίγους μήνες που ήμουν εκεί...
Ωραίος!...
-
Καρανίκας
Το μέλλον αυτού του τόπου!!http://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/psifoforia-antidrastikoi-vs-koyltoyriarides
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Δεν ξέρω που να το ποστάρω.
Ένα άρθρο που περιγράφει πραγματικά τι γίνεται στις ΗΠΑ και πως σκέφτονται οι Αμερικάνοι.
Για όποιον δεν στέκεται σε στερεότυπα.Με ενδιαφέρει στο μέτρο της απλής κοινωνικής συναλλαγής να υπάρχει μια cool, χαλαρή ατμόσφαιρα. Μέχρι εκεί. Δεν θέλω να βρω επιπλέον δεσμούς. Θέλω να μην υπάρχει το αγριεμένο βλέμμα στο ασπράδι που βλέπω εδώ κάθε μέρα. Ζητώ μια αστικού τύπου ευγένεια που λιπαίνει τις σχέσεις των ανθρώπων. Δεν γουστάρω την Ανατολή που κάθονται μεσ' στη μέση της ερήμου και ρωτάνε για όλο σου το σόϊ μέχρι να ξημερώσει. Και τι σε νοιάζει, ρε φίλε, τι κάνουν σπίτι; Για πόκα θα μαζευτούμε;
Απίστευτο κείμενο! Ευχαριστούμε Ανδρέα!
-
Παντου κερδαει η αριστερα συντροφοι, ΜΕ το λαο και ΓΙΑ το λαο:
http://marketnews.gr/article/501498/mad ... JlH6q.dpuf
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δήλωσε πως δεν ξέρει πότε θα διεξαχθούν ξανά εκλογές στη χώρα, ενώ διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση του δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει «παραδοσιακή πολιτική».
«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε απλή παραδοσιακή πολιτική. Όχι! Σε κανέναν τομέα, ούτε στον εκλογικό τομέα, όταν γίνουν εκλογές», είπε ο Μαδούρο σε ομιλία του.
**Ο Νικολάς Μαδούρο υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει πότε το Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο (CNE) θα προκηρύξει εκλογές, αλλά αυτές θα πρέπει να γίνουν μόνο όταν το κόμμα του θα έχει πρώτα εξασφαλίσει ότι θα τις κερδίσει.
«Όταν γίνουν εκλογές, όταν το CNE τις προκηρύξει, δεν γνωρίζω πότε, ποια χρονιά, αλλά όταν πάμε ξανά σε μια εκλογική αναμέτρηση, πρέπει πρώτα να έχουμε εξασφαλίσει τη νίκη μας, μαζί με την πολιτική δύναμη, μαζί με τη λαϊκή δύναμη, με την οργάνωση μιας νέας εποχής»**, δήλωσε ο Μαδούρο.
Ο Μαδούρο τόνισε ότι αυτή την περίοδο γίνεται μια αναδιάρθρωση στη δομή της κυβέρνησης και στο σοσιαλιστικό κόμμα PSUV.
Αντιπολίτευση: Ο Μαδούρο δεν θα κάνει ξανά εκλογές
Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Νικολάς Μαδούρο ότι δεν θα επιτρέψει να διεξαχθούν προεδρικές εκλογές, οι οποίες σύμφωνα με το Σύνταγμα προβλέπονται για το 2019. Η Ενωμένη Αντιπολίτευση (MUD) πέρυσι ζητούσε επίμονα την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την καθαίρεση του Μαδούρο, που προβλέπεται από το Σύνταγμα, αλλά ο πρόεδρος της χώρας αρνήθηκε. **Μέχρι σήμερα η κυβέρνηση Μαδούρο αρνείται την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, γνωρίζοντας ότι, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, θα υποστεί μεγάλη ήττα και θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την εξουσία.
Ο Μαδούρο… ξέχασε να κάνει δημοτικές εκλογές**
Χαρακτηριστικό των προθέσεων του Νικολάς Μαδούρο είναι το γεγονός ότι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 στη Βενεζουέλα έπρεπε να είχαν διεξαχθεί δημοτικές εκλογές, αλλά αυτές αναβλήθηκαν «λόγω της οικονομικής κρίσης και της πτώσης της τιμής του πετρελαίου», σύμφωνα με την εκδοχή της κυβέρνησης, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα διεξαχθούν οι δημοτικές εκλογές στη χώρα.
Στρατιωτικοποίηση της κυβέρνησης Μαδούρο
Ο Νικολάς Μαδούρο τον περασμένο Ιανουάριο τοποθέτησε στη θέση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης τον Ταρέκ ελ Αϊσάμι, ο οποίος κατηγορήθηκε επίσημα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι εμπλέκεται με τα πανίσχυρα καρτέλ της κοκαϊνης. Στην κυβέρνηση του ο Μαδούρο έχει τοποθετήσει πολλούς στρατιωτικούς και πολλοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι η επόμενη φάση της κυβέρνησης Μαδούρο θα είναι ο πλήρης έλεγχος της εξουσίας από τους στρατιωτικούς αλλά και η επιβολή ακόμη μεγαλύτερων περιορισμών στην ελευθερία του Τύπου, στην ελευθερία της έκφρασης αλλά και των δραστηριοτήτων της αντιπολίτευσης, την οποία ο Μαδούρο έχει χαρακτηρίσει «παράνομη».
- See more at: http://marketnews.gr/article/501498/mad ... CSWpH.dpuf
-
Ο ληστης της γεωπονικης εστειλε επαναστατικο μανιφεστο, παρτε βαθεια ανασα και διαβαστε
'Πάντα ήθελα να φεύγω. Να πετάει η ψυχή μου σαν τα πουλιά. Να νιώθω τη γλύκα μιας ατέλειωτης φυγής. Όχι να φεύγω γι' άλλους τόπους. Από την ίδια τη ζωή μου να φεύγω. Να ρίχνω τα «στοπ» στον δρόμο μου. Να γκρεμίζω τις πινακίδες που σηματοδοτούσαν διαδρομές. Να πατάω στις διαχωριστικές γραμμές. Ν' αψηφώ τα όρια της ταχύτητας. Να φεύγω χωρίς προορισμό.'
'Την Τετάρτη10 Μαΐου επιχειρήσαμε να ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΟΥΜΕ χρήματα ανεφοδιασμού σε ATM των νόμιμων τοκογλύφων της Εθνικής Τράπεζας'.
'ο υπερβάλλοντας ζήλος των φυλάκων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, που έθεσαν τα χρήματα της τράπεζας πάνω από την ασφάλεια των ανθρώπων που υποτίθεται ότι προστατεύουν'
'Μου αποσπάται ΠΑΡΑΤΥΠΑ (σσ: κοιτα να δεις που εδω θυμηθηκε κανονισμους και νομους...) DNA με τη βία'
'η εργασία είναι μία συνθήκη καταναγκαστική. Ενας εκβιασμός αυτών που κατέχουν τον πλούτο σε όσους είναι αναγκασμένοι να πουλήσουν την εργατική τους δύναμη για να βγάλουν τα προς το ζην. Ένας εκβιασμός που όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε έρθει αντιμέτωποι, αλλά **στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου επέλεξα να τον αρνηθώ, γνωρίζοντας το κόστος των επιλογών μου.
Τα χρήματα της ληστείας λοιπόν προορίζονταν για να καλύψουν τις ανάγκες της καθημερινής μου διαβίωσης**. Ηταν μια συνειδητή επιλογή να αρνηθώ τη σύγχρονη μορφή εργασίας που θέλει τον άνθρωπο ως πειραματόζωο στα χέρια του εκάστοτε εργοδότη, να αρνηθώ την τυραννία του ξυπνητηριού, το επικριτικό βλέμμα του αφεντικού, τις καθημερινές προσβολές, τις 'φιλικές παραινέσεις' για μεγαλύτερη παραγωγικότητα και γενικότερα τη ρομποτοποιημένη καθημερινότητα του εργαζόμενου στα πλαίσια της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.'
'Στον αξιακό μου κώδικα υπάρχει μια βεντάλια επιλογών για όποιον θέλει να αντιπαλέψει το καπιταλιστικό τερατούργημα και συγκεκριμένα την εκφυλισμένη μορφή της εργασίας εντός του. Από ... ως τις απαλλοτριώσεις και τις επιθέσεις στα αφεντικά'
Και εμεις πρεπει να πληρωνουμε τα γαμησιατικα ή τα οδοιπορικα του μαλακα, και τωρα θα του πληρωνουμε και τη σιτηση στις φυλακες...ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ τον το μαλακα.
ΥΓ εχω δυστυχως γνωρισει ανθρωπο που σκεφτεται ετσι (ευτυχως δεν εχει φτασει στο σημειο να 'απαλλοτριωνει τα χρηματα της τραπεζας για τις αναγκες της καθημερινης του διαβιωσης'), ο οποιος εχει κανει δυο παιδια και επειδη φυσικα δεν τα βγαζει περα οικονομικα, καθε 3+λιγο καταριεται το αναλγητο κρατος που δεν τον στηριζει και δεν φροντιζει για τα παιδια του.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ο ληστης της γεωπονικης εστειλε επαναστατικο μανιφεστο, παρτε βαθεια ανασα και διαβαστε'Την Τετάρτη10 Μαΐου επιχειρήσαμε να ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΟΥΜΕ χρήματα ανεφοδιασμού σε ATM των νόμιμων τοκογλύφων της Εθνικής Τράπεζας'.
'ο υπερβάλλοντας ζήλος των φυλάκων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, που έθεσαν τα χρήματα της τράπεζας πάνω από την ασφάλεια των ανθρώπων που υποτίθεται ότι προστατεύουν'
Εδώ βλέπουμε ότι ο τύπος δηλώνει ότι ήταν στο μυαλό του να κάνει κακό στους ανθρώπους που προστάτευαν οι φύλακες , τους οποίους βέβαια στοχοποίησε κιόλας . Πιστεύω ότι αυτά τα θέματα θα πρέπει να προστεθούν στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ώστε να καταλάβει ότι όλα αυτά δεν είναι παιχνιδάκια ...
-
ο τυπος θα σου απαντησει (και θα το πιστευει) οτι για οτιδηποτε κακο συνεβαινε, θα εφταιγαν οι φυλακες που αντεδρασαν 'για να προστατευσουν τη κακη τραπεζα' και δεν τους αφησαν ανενοχλητους να 'απαλλοτριωσουν τα κακα λεφτα της κακιας τραπεζας', οποτε αν γινοταν τιποτα κακο θα εφταιγαν οι φυλακες που τους 'αναγκασαν' να ριξουν και καμμια σφαιρα. Οπως 'εφταιγε η αστυνομια' πχ που οταν βρηκε τον Μαζιωτη, προσπαθησε να τον συλλαβει στο κεντρο της αστυνομιας και τον 'αναγκασε' να πυροβολαει προς τα πισω χωρις καν να κοιταει που ριχνει...
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]