-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Θα έχει επίσης αρκετό ενδιαφέρον να δούμε και αν η αστυνομία και η δικαιοσύνη έχει στοιχεία και για άλλους παραβατικους χώρους και λοιπά όμορφα.Γνωρίζεις και άλλους αρχηγούς κομμάτων που είναι νονοί της νύχτας;
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Πρεπει να εχεις παθει μεγαλη ηττα βρε dim8 με τη ΧΑ! Το περιμενες καιρο το γεγονος! Φανταζομαι εφτιαξες τουρτα με κερακια τις μερες που περιμενες .
Εχεις σκεφτει οτι ο κοσμος που τη ψηφισε εχει σοβαροτερα προβληματα απο το σημερινο καθεστως? Πιστευεις οτι η τιμωρια και ο περιγελος που σατηριζεις θα τους αλλαξει την ψυχολογια? Η μηπως η μνημη του Χιτλερ θα τους σωσει το σπιτι η τη δουλεια τους?
Και εχει ο θεος ακομα.Εσύ κ. συνάδελφε σκέφτηκες πως ο κόσμος που τους ψήφισε είναι ανεγκέφαλα φασιστάκια που δεν μάθανε τι σημαίνει ναζισμος;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τώρα που είπαμε για Κασιδιάρη, ο αδερφός του είναι εν ενεργεία Αξκός του Ε.Σ. Οπότε τουλάχιστον ένα σταγονίδιο έχουμε στις τάξεις μας. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν γίνονταν καμιά καταδρομική προς απελευθέρωση των 'αιχμαλωτισθέντων υπό του εχθρού φίλιων δυνάμεων'.
και ο γιος του Ντερτιλή ήταν αξκος, αλλά δεν ήταν σαν το πατέρα του
Επειδή τυγχάνω να γνωρίζω την συγγεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για Κασιδιάρη χ 2...
Επειδή ΔΕΝ γνωρίζεις τη συγκεκριμένη περίπτωση, κράτα καλύτερα το στόμα σου κλειστό.
Ουδέν πληκτρολόγιο από τα εδώ συμμετέχοντα διαθέτει το 1% των όρχεων, του πατριωτισμού και του δημοκρατικού φρονήματος του αείμνηστου Βασίλη. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αυτό που ανέφερε δηλαδή ο zorz ως αποτυχημένη πρόβλεψη μου.@zorz
τα λεβεντόπαιδα με τα μαύρα σιθρού δεν έκατσαν φρόνιμα γι αυτό και τώρα βιώνουμε την πτώση του Ε' Ράιχ (Γ' του Αδόλφου, Δ' του Καρατζαφέρη).Ελπίζω να μην γίνει πράξη αυτό που λέει ο greo γιατί τότε θα συνειδητοποιήσουμε ότι μια τέτοια βερσιόν ακροδεξιάς είναι απείρως πιο επικίνδυνη από τις δάδες, τις κατασκηνώσεις και τις λοιπές γραφικότητες της ΧΑ.
Με τον Καρατζαφέρη συγκεκριμένα αποκλείεται γιατί ο άνθρωπος εδώ και χρόνια έχει περάσει στο καλλιτεχνικό στερέωμα, με άλλον ιντελεκουέλ fasistaz μπορεί.
Τελικά επαληθεύτηκε η πρόβλεψη σου ή όχι ακόμα;
Ο Καρατζαφέρης είναι κάτι σαν το Βαπτισή Ιωάννη της ακροδεξιάς. Πρόδρομος που προφήτευσε και άνοιξε το δρόμο στα αυγά. Λίγος σεβασμός λοιπόν δε βλάπτει.Και παρεμπιπτόντως, συνεχίζεις βλέπω να ταυτίζεις τη ΧΑ μόνο με γραφικότητες κατασκηνώσεων και δάδες από τις ταινίες του Indiana Jones. Όλα αυτά τα βίαια εγκλήματα (δε μιλάμε για παράνομο παρκάρισμα ή φοροδιαφυγή), τα περνάμε για μια ακόμη φορά στο ντούκου, ε;
'προφητικο..? κειμενο απο την σελιδα τησ ΧΑ'
(εσ αυριον τα σπουδαια για Σαβατο 28 σεπτεμβριου, πριν αλεκτωρ φωνησαι τρις)Η ανακοίνωση της αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης δόθηκε στην δημοσιότητα μετά από άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, στο οποίο καταδεικνύονταν ο ρόλος του ΚΙΣ που ενορχήστρωσε την ανθελληνική υστερία εναντίον της Χρυσής Αυγής.
α) Κλασσικά πίσω απ'ολα οι Εβραίοι; Πάνε μ'όλα σαν τη Coca Cola...
β) Οι πατριδοκάπηλοι προσπαθούν να ταυτίσουν τον εαυτό τους με τη πατρίδα.απεναντιας το μεγαλυτερο ποσοστο των ψηφοφορων της χα αντιληφθηκε την πραγματικη εικονα της και ηδη αναθεωρουν την βεβιασμενη λαθος επιλογη που εκαναν...
Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω αυτό μέχρι στιγμής.
Είναι εντυπωσιακή πάντως η κινητοποίηση/αποτελεσματικότητα κρατικού μηχανισμού, δικαστικής εξουσίας, κτλ από τη στιγμή που το πήραν απόφαση. Καθίσταται προφανές ότι θα μπορούσαν να 'ξεσκαρτάρουν' μία μεγάλη υπόθεση διαφθοράς (υπουργών, μεγαλοεπιχειρηματιών) κάθε 3-4 μήνες αν το επιθυμούσαν...
Εύστοχη παρατήρηση. Να προσθέσω εδώ όμως ότι τα αυγά ουσιαστικά έβγαλαν τα μάτια τους με τα ίδια τους τα χέρια γιατί είχαν αποθρασυνθεί εντελώς, οπότε η έρευνα θα ήταν και πολύ πιο εύκολη από κάτι οικονομικά εγκλήματα με 150 offshore σε layers κρεμμυδιού να παίζουν πινγκ-πονγκ με εμβάσματα.
«Σταμάτα να μιλάς!» είπε ο Α. Ματθαιόπουλος στον Μ. Αρβανίτη, για να απαντήσει εκείνος «'Θα μου πεις εμένα να μην μιλάω; Ποιός είσαι εσύ;».
Αυτό, εκτός από απίστευτα διασκεδαστικό, είναι και πολύ ενθαρρυντικό γιατί δείχνει πόσο αρχηγοκεντρική είναι η οργάνωση. Με το που έκοψαν το κεφάλι του φιδιού, τα γίδια δεν ξέρουν τι να κάνουν.
Μια διευκρίνιση θα ήθελα:
τώρα που μπαγλαρώθηκαν οι χρυσαυγίτες το υπουργκό Ντέντια είναι ξηγημένο-γαμάτο;Αν αύριο μπαγλαρώσει το Ντέντια τίποτις κουτσούβελα που κρύβαν μολότωφ δίπλα στις κουδουνίστρες θα εξακολουθεί να είναι γαμάτο ή θα φτιάσουμε καμιά γελοιογραφία με αγκυλωτούς σταυρούς και την καράφλα του;
Η όποια κριτική ή επιβραβευση στον Δένδια γίνεται γι αυτά που κάνει, όχι ανάλογα με αυτούς που πιάνει.
Αν λοιπόν μαθευτεί αύριο φερ'ειπείν ότι τον Κασιδιάρη τον στρίμωξαν οι φύλακες σε μια γωνιά και του γνώρισαν τον έρωτα από πίσω (εξαιρετικά απίθανο, αλλά ως παράδειγμα) τότε προσωπικά θα κράξω τον Δένδια. Αντίστοιχα, καλά έγινε το ντου που έκαναν τα ΜΑΤ στη κατάληψη του ορφανοτροφείου στη Θεσσαλονίκη σήμερα.
Κατσε να ξεμεθυσουν οι συντροφοι απο τη 'χαρα της νικης' και θα σου πουν.
'Χαρά της νίκης'; Δεν νομίζω. Μάλλον ο Αντώνης και ο Βαγγέλης κάνουν το αδύνατο-δυνατό για να μην τους σηκώσουν από τις καρέκλες ώστε να συνεχίσουν το έργο τους.
Ο trident δεν εννοεί Αντώνη-Βαγγέλη. Καλά το γράφει, γιατί στη στρεβλή κοσμοθεωρία του, όσοι αντιδρούσαν στη ΧΑ είναι από το 'αριστερό παρεάκι'. Βασικά τα βλέπει όλα δυαδικά. Λχ. κερδίζει η Κωνσταντοπούλου ή ο πρόεδρος Βιρβιδάκης. Αντιμετωπίζοντας τα πάντα ως pissing contest, δεν χωράει ο νούς του το ότι ουσιαστικά χάνει η χώρα. Δεν είναι το ποιός θα τη πει σε ποιόν.
Είχαν πάρει θάρρος γιατί επί χρόνια δεν τους πείραζε κανείς
Την επόμενη φορά δε θα μπορούν να συσχετιστούν έτσι εύκολα η επόμενη ηγεσία με τους υποκοσμιακους κάφρους που κάνουν τα πογκρόμ
Από ότι βλέπετε και από το παρόν θέμα η απήχησή τους δεν έχει πέσει ιδιαίτερα..+1
Ας φροντίσουν οι πολιτικοί να ξεσκιστούν για μας. Τους πολίτες. Εμείς μετράμε. Όχι αυτοί. Άυτοί δουλεύουν και ζούν για εμάς. Έτσι πρέπει να γίνεται. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΌΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ. Αυτό είναι το χειρότερο. Αλήθεια, πότε ξεστόμισε ένας από αυτούς τη λέξη, 'ναι φταίω. Συγγνώμη. Αν πιστεύετε ότι πρέπει να δεσμευτεί η περιουσία μου για τα λάθη μου ας γίνει έτσι'. Ένας ρε γαμώτη. Ένας πολιτικός με αρχίδια και συναισθήματα ευθύνης. Αριστερός, κεντρώος, δεξιός και ό,τι άλλο. ΚΑΝΕΝΑΣ. Όλοι 'ερασιτέχνες διπλωμάτες'.
Όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, θα πρέπει όλοι οι πολιτικοί να κοιταχτούν στο καθρέφτη και να συλλογιστούν ότι τα έκαναν τόσο μα τόσο πουτάνα, που έφτασαν στο σημείο μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μαλάκες να θεωρούν ως λύση αυτό το θίασο θρασύδειλων τραμπούκων. Φυσικά και δεν πρόκειται να γίνει, γιατί αν είχαν έστω και λίγη τσίπα πάνω τους δεν θα έφταναν τη κατάσταση εδώ εξ'αρχής.
Αντίστοιχα, αυτό το 6,92% που ψήφισε τους νεοναζί κουραδόμαγκες θα πρέπει να πάρουν φόρα και να κοπανήσουν τη κούτρα τους σε κανένα ντουβάρι σαν τον Γιάνκοβιτς, γιατί υποστήριξαν έμπρακτα τη φασιστική συμμορία.
Τώρα που είπαμε για Κασιδιάρη, ο αδερφός του είναι εν ενεργεία Αξκός του Ε.Σ. Οπότε τουλάχιστον ένα σταγονίδιο έχουμε στις τάξεις μας. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν γίνονταν καμιά καταδρομική προς απελευθέρωση των 'αιχμαλωτισθέντων υπό του εχθρού φίλιων δυνάμεων'.
+1, +ξάδερφος Γλέτσου.
τι εγινε ρε?ημουν στη δευτερη δουλεια στο χαρβαντ>
Υποτίθεται ότι έχουν σταματήσει εδώ και χρόνια τα πειράματα σε ζώα!
Δεν μου λες της Ουρανιας της τον ακουμπαγες αμα τυχαινε η μπα?
Αμα βαζει camay !
Κατάλαβα, χωρίς camay δεν γκαμάει, ε;
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
: Ένα ερώτημα μου τρώει το μυαλό: Ποιός θα λέει 'εγέρθητο' όταν ο Μιχαλολιά θα μπαίνει στο εστιατόριο των φυλακών;ΤΑΞΗ, Προσό-ΧΗ!!!
Κλίνατ-ε επ' αρί και επί δέ-ΞΙΑ!!!
Ο Πρωτοετής Χ να ψάλλει την προσευχή φαγητού!Μου θύμησες την ΣΣΕ ρε μπαγάσα...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Επειδή τυγχάνω να γνωρίζω την συγγεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για Κασιδιάρη χ 2...
Επειδή ΔΕΝ γνωρίζεις τη συγκεκριμένη περίπτωση, κράτα καλύτερα το στόμα σου κλειστό.
Ουδέν πληκτρολόγιο από τα εδώ συμμετέχοντα διαθέτει το 1% των όρχεων, του πατριωτισμού και του δημοκρατικού φρονήματος του αείμνηστου Βασίλη.Ξέρεις καλύτερα από εμένα τι γνωρίζω Νίκο;
Τα λοιπά σε ΠΜ αν θες καθώς είμαστε και γνωστοί, καλώς ή κακώς...ΥΓ: Αναφέρομαι στον αδερφό του Ηλία Κασιδιάρη.
-
Εγώ αναφέρομαι στον αείμνηστο Υποναύαρχο ΠΝ Βασίλη Ντερτιλή, που σταδιοδρόμησε λαμπρώς και ανδραγάθησε επί δημοκρατίας, παρά το βαρύ χουντικό όνομα του φανατικού πατρός του - τέλος παρανοήσεως
-
Όντως παρανόηση. Τα σέβη μου.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ο trident δεν εννοεί Αντώνη-Βαγγέλη. Καλά το γράφει, γιατί στη στρεβλή κοσμοθεωρία του, όσοι αντιδρούσαν στη ΧΑ είναι από το 'αριστερό παρεάκι'. Βασικά τα βλέπει όλα δυαδικά. Λχ. κερδίζει η Κωνσταντοπούλου ή ο πρόεδρος Βιρβιδάκης. Αντιμετωπίζοντας τα πάντα ως pissing contest, δεν χωράει ο νούς του το ότι ουσιαστικά χάνει η χώρα. Δεν είναι το ποιός θα τη πει σε ποιόν.Εδω μεσα, με ελαχιστες εξαιρεσεις που και αυτες ποτε ποτε ξεφευγουν, ειναι ποιος θα την πει σε ποιον, σιγα μη νοιαζεται το 90% 'για τη χωρα'. Δουλευομαστε μεταξυ μας?
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
ειναι το μονο κομμα το οποιο δεν ειναι βουτηγμενο στη διαπλοκη και στο σκατο οπως τα υπολοιπα 3 . το μονο διαφορετικο . το μονο στο οποιο συμμετεχουν ατομα τα οποια εχουν δουλεψει στη ζωη τους εστω και δουλειες του ποδαριου .
-
Έχετε καταλάβει ότι το κόμμα αυτό εμπλέκεται σε ανθρωποκτονία ,πιθανώς προμελετημένη? Ή όχι?
Έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν στοιχεία και αυτόπτες μάρτυρες που συνδέουν το κόμμα αυτό με την υπόθεση?
Το κράτος έκανε λάθος γιατί έπρεπε να κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες και για τις δολοφονίες αλλοδαπών που προηγήθηκαν. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Έχετε καταλάβει ότι το κόμμα αυτό εμπλέκεται σε ανθρωποκτονία ,πιθανώς προμελετημένη? Ή όχι?
Έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν στοιχεία και αυτόπτες μάρτυρες που συνδέουν το κόμμα αυτό με την υπόθεση?
Το κράτος έκανε λάθος γιατί έπρεπε να κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες και για τις δολοφονίες αλλοδαπών που προηγήθηκαν.Εχεις καταλαβει οτι τα αλλα 3 κόμματα εμπλέκονται σε μαζικές εκκαθαρίσεις σαφέστατα προμελετημένες? Μιλάμε για χιλιάδες θανάτους και οχι απο φυσικά αίτια. Και φυσικά στοιχεία υπάρχουν αλλά απλά επειδη στην κεφαλη της δικτατορίας ειναι αυτοί τώρα, δεν παιζει να καταδικάσουν τον εαυτό τους...
Για να μην παρεξηγούμαι... ναι πολυ πιθανά η ΧΑ να ήταν εγκληματική συμμορία, και εφόσον έχει έτσι καλα κάναν και τους πιάσανε! Την ίδια ομως δικαιοσύνη και ανάλογη τύχη επιθυμώ/απαιτώ για τους υπολοίπους χιλιάδες θανάτους...
Δημοκρατία δεν έχεις οταν ο ενας εγκληματίας καταδικάζεται και ενας αλλος κυκλοφορεί ελευθερος ευλογώντας τα γένια του!
Kill one man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are a god.
-
Δηλαδή η άποψη σου είναι ότι δεν έπρεπε να τους συλλάβουν?
Δε θυμάμαι άλλη περίπτωση να υπάρχουν ειδικά στοιχεία για ανθρωποκτονία σε βάρος πολιτικού κόμματος.
Είναι κουράστικό όμως κάθε φορά να παραπονιόμαστε ότι η αστυνομία και το κράτος δεν κάνουν τίποτα και όταν γίνετε κάτι να αρχίζουμε τις συγκρίσεις με τη χούντα. Πρωταθλητές σε αυτό το σπορ είναι βέβαια οι αριστεροί.
Για τους υπόλοιπους συμφωνώ και εγώ .Μαζί σου.
Βέβαια πρέπει να μπει μέσα και ένα 50% των κατοίκων αυτής της χώρας.Πρώτον γιατί 40 χρόνια τώρα ψηφίζει τα ίδια λαμόγια και δεύτερον γιατί δεν ήρθαν ξένοι πράκτορες να πάρουν μίζες ,να κλέψουν/διοριστούν στο δημόσιο και φάνε με χρυσά κουτάλια .'Ελληνες ήταν. -
Tο άλλο Σ/Κ τι θα παίξει το σινεμά βρε παιδιά ?
ΕΡΤ , ίντυ , ανταρσία ?
Περιμένουμε την αντιπαροχή προς τους δεξιούς ψηφοφόρους .Ενδιάμεσα βέβαια θα έχουμε την νέα ισχυρή Ελλάδα που θα είναι σεβαστή στους φίλους της και τρομερή στους εχθρούς της .
Ταυτόχρονα τα σπρέντ θα πέσουν και οι αναβαθμίσεις των διεθνών κριτών ώστε να βλέπουμε τα Α από κοντύτερα .Καλό επάγγελμα ο συνταγματολόγος . Ελεύθερος επαγγελματίας βέβαια και σκέφτεται ανάλογα με τα συμφέροντα του εργοδότη του .
Εχει πλάκα στα κανάλια , τι γίνεται με τους δημοσιογράφους όταν ένας νομικός η άλλος γνώστης εκφράσει μιά άλλη άποψη .
Αμέσως του την πέφτουν και τον κόβουν .
Είναι πολλά τα λεφτά του pay book Αρη . -
http://www.thepressproject.gr/article/4 ... politeusis
Η καλύτερη ανάλυση που έχω διαβάσει απο χτες
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το κράτος έκανε λάθος γιατί έπρεπε να κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες και για τις δολοφονίες αλλοδαπών που προηγήθηκαν.Εχεις καταλαβει οτι τα αλλα 3 κόμματα εμπλέκονται σε μαζικές εκκαθαρίσεις σαφέστατα προμελετημένες? Μιλάμε για χιλιάδες θανάτους και οχι απο φυσικά αίτια. Και φυσικά στοιχεία υπάρχουν αλλά απλά επειδη στην κεφαλη της δικτατορίας ειναι αυτοί τώρα, δεν παιζει να καταδικάσουν τον εαυτό τους...
Εκκαθαρίσεις διαβάζω, χιλιάδες θάνατοι, προμελετημένοι κιόλας ΚΑΙ με στοιχεία.
Ποιός τα έκανε όλα αυτά?
-
Ριγε Αυγη.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
http://www.thepressproject.gr/article/47454/Parastasi-O-Dendias-antifasistas-kai-to-proto-maziko-kinima-tis-metapoliteusisΗ καλύτερη ανάλυση που έχω διαβάσει απο χτες
To γνωστό τροπάριο .Πάει κάποιος να βάλει μια στοιχειώδη τάξη μέσα στο χαμό της λαθρομετανάστευσης και τον ονομάζουμε σκίνχεντ υπουργό.
Και μετά βέβαια φταίνε όλοι οι υπόλοιποι για την άνοδο της Χ.Α. Όχι εμείς. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Το κράτος έκανε λάθος γιατί έπρεπε να κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες και για τις δολοφονίες αλλοδαπών που προηγήθηκαν.Το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχουν στοιχεία. Οι 'αυτόπτες μάρτυρες' δύσκολα να στείλουν κάποιον φυλακή... Διάβασα 10 κατηγορίες που τους βαραίνουν, απ' όσο λένε τουλάχιστον αλλά έχω μια επιφύλαξη για την εγκυρότητά τους. Αν καταφέρουν με αυτές τις κατηγορίες να τους στείλουν φυλακή ξεχνάμε την όποια δικαιοσύνη. Εδώ ο φάκελος του Δένδια βοήθησε στο να βγουν εντάλματα... Τι λέμε τώρα?
Αν υπάρχουν κατηγορίες και στοιχεία που τους στέλνουν φυλακή, τότε καλά θα κάνουν να τους στείλουν. Μέχρι τώρα όλα αυτά που ακούμε και διαβάζουμε είναι γελοιότητες και ψέματα. Εδώ χθες είπαν στην tv οτι φώναζαν τον Μιχαλολιάκο Φύρερ...
Άντε να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση... Όχι οτι θα χάσω τον ύπνο μου απλά θέλω να δω την δημοκρατία, αξιοκρατία και το κράτους δικαίου μας...
ΥΓ:
To γνωστό τροπάριο .Πάει κάποιος να βάλει μια στοιχειώδη τάξη μέσα στο χαμό της λαθρομετανάστευσης και τον ονομάζουμε σκίνχεντ υπουργό.
Αν πραγματικά το πιστεύεις αυτό τότε κοιμάσαι πολύ βαθιά...
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Αν πραγματικά το πιστεύεις αυτό τότε κοιμάσαι πολύ βαθιά...
Αν έχεις κάποια επιχειρήματα μπορείς να τα γράψεις. Δε με ξέρεις για να με χαρακτηριζεις,με λογια του αέρα.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]