-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Αν πραγματικά το πιστεύεις αυτό τότε κοιμάσαι πολύ βαθιά...
Αν έχεις κάποια επιχειρήματα μπορείς να τα γράψεις. Δε με ξέρεις για να με χαρακτηριζεις,με λογια του αέρα.
Σε χαρακτήρισα με βάση αυτού που έγραψες... Αν εσύ βλέπεις κάτι τέτοιο, τότε απλά ζεις αλλού. Ό,τι και να σου πω δεν θα αλλάξεις γνώμη. Αλλά δεν είναι τίποτα δύσκολο να το δεις αρκεί να κοιτάξεις γύρω σου...
ΥΓ Μ' αρέσει που απ' τα παραπάνω σχολίασες μόνο αυτό...
-
Το να μου υποδεικνύεις τι να σχολιάσω είναι λίγο αντιδημοκρατικό.
Επίσης έσυ ζεις αλλού. -
Α καλά.. άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Δεν σου υπέδειξα τι να σχολιάσεις...
Σαν 5χρόνα. Εσύ είσαι χαζός, όχι εσύ είσαι...Καλή σου μέρα. Δεν έχω όρεξη...
-
-
zorz είναι η πολλοστή φορά που κάνουμε την ίδια συζήτηση και βλέπω ότι παρεξηγείς την άποψη μου περί ιδεολογικής ασυνέπειας και γελοιότητας της ΧΑ.
Για μένα η ΧΑ είναι εξίσου επικίνδυνη με μια συμμορία χουλιγκάνων που κάθε Κυριακή πηγαίνουν με κασκόλ και φανελίτσες στο γήπεδο να το παίξουν οπαδοί.
Το μενού και εκεί περιλαμβάνει δολοφονίες, ξυλοδαρμούς, προπηλακισμούς και λοιπούς τραμπουκισμούς.
Ούτε φούρνους πρόκειται να στήσουν, ούτε πογκρόμ κατά μεταναστών (υπό την έννοια της επιχείρησης 'σκούπα' - να αρχίζουμε να μετράμε πτώματα) πρόκειται να δούμε.
Άλλωστε με ποιούς θα κάνουν μπίζνα μετά;Οπότε δεν έχω πει πουθενά ότι δεν είναι επικίνδυνη και θα εκτιμούσα αν δεν μου το ξαναρώταγες.
Σχετικά με την 'πρόβλεψη'.
Θεωρούσα ότι οι τραμπούκοι μπαίνοντας στη Βουλή (=money) θα έβαζαν λίγο στην άκρη τα μαύρα σιθρού και τις δεήσεις στον Ρούντολφ Ες και θα άρχιζαν να αρμέγουν λίγο πιο αποτελεσματικά το θέμα 'κοινοβουλευτιλίκι'.Προφανώς δεν έκατσαν όλοι στα χρυσά αυγά τους --> προφανώς και μπαίνουν στη φυλάκα για το sequel του American History X.
ΥΓ: Οι genuine νοικοκυραίοι τρίβουν τα χέρια τους με αυτή την εξέλιξη...
-
-
Καλό το σόου αλλά το βράδυ έχει μνημόνιο.
Το σύνθημα των πρώην αντιμνημονιακών ηρώων που καθάρισαν το κέντρο της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες και βοηθούσαν τους ανήμπορους και τις γιαγιάδες και νυν φασισταριών απόγονων του Παπαδοπουλου, οπαδών του Χιτλερ και στυγερών δολοφόνων (ανεφέρομαι στις παρουσιαζόμενες τηλεεικόνες τους) δεν θα μπορούσε να περιέχει περισσότερη αλήθεια.
Όσο μας βόλευε η Χρυσή Αυγή ώστε μπροστά στο τερατούργημα να φαινόμαστε εμείς όμορφοι και ωραίοι προωθούσαμε την πρώτη εικόνα, έστω και όχι φωναχτά.
Μόλις άρχησαν να γίνονται επικύνδινοι-ανεξέλεκτοι για εμάς γυρνάμε το κουμπί, φανερώνουμε την δεύτερη εικόνα και τους 'καθαρίζουμε' εν μία νυκτί, παρουσιαζόμενοι ως τιμητές των πάντων και προστάτες της δημοκρατίας.Win-win situation.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
http://www.thepressproject.gr/article/47454/Parastasi-O-Dendias-antifasistas-kai-to-proto-maziko-kinima-tis-metapoliteusisΗ καλύτερη ανάλυση που έχω διαβάσει απο χτες
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
Παρολο που δεν ανοιγω πολιτικες κουβεντες σχεδον ποτε λογω του φανατισμου που υπαρχει στους Ελληνες, οσο και να διαφωνω με πολλες πρακτικες της ΧΑ , ( οχι ομως και με το εργο που παρουσιασε )..ΔΙΑΦΩΝΩ καθετα με πρακτικες του τυπου σε τυλιγω σε μια κολλα χαρτι και σε διαλυω επειδη ειμαι το κρατος .
ΟΧι παιδια να πα να γαμηθει η χρυση αυγη και η καθε χρυση αυγη αλλα αυτο το πραγμα που εγινε ειναι σαν να εκλεψε καποιος τους κωδικους απο πυρηνικα οπλα . Ενας πονηρος να βρεθει και να ξερει πως να διαχειριστει τετοιες καταστασειςκαι το μπαμ ειναι αναποφευκτο.
Χτυπηματα κατω απο τη μεση δεν τα δεχομαι . Δεν δεχομαι το 100 εναντιον 1(και αυτος ο ενας κανας πακιστανος πειναλεος) που κανουν τα περισσοτερα γιδια της ΧΑ αλλα δεν δεχομαι και οτι μια δολοφονια μεταξυ 2 φανατισμενων με την πολιτικη, αρκει για να γινει ολο αυτο .
Θα ηθελα να διαψευστω γιατι δεν θεωρω τα στελεχη που εχει η ΧΑ αυτη τη στιγμη ικανα να εκαναν κατι παραπανω απο 'αυτη' την αντιπολιτευση που κανουν ΑΛΛΑ
ειναι το μονο κομμα το οποιο δεν ειναι βουτηγμενο στη διαπλοκη και στο σκατο οπως τα υπολοιπα 3 . το μονο διαφορετικο . το μονο στο οποιο συμμετεχουν ατομα τα οποια εχουν δουλεψει στη ζωη τους εστω και δουλειες του ποδαριου .
Δεν διωξανε τους μεταναστες απο το κεντρο της Αθηνας με το σεις και με το σας, αλλα τους διωξανε .καλα ειχαμε ψιλοηρεμησει λιγο.Τωρα τι ? Θα γεμισει παλι ο τοπος πακιστανους βιαστες και μαχαιροβγαλτες ? δεν μας φτανουν οι δικοι μας δηλαδη .
Μηπως ολο αυτο τελικα ερθει μπουμερανγκ και μαζι με τα μπιλετακια που ερχονται απο την εφορια τωρα για να μην ξεβολευτουν αρκετες χιλιαδες δημοσιοι υπαλληλοι , γυρισει καμια βιδα στον Ελληνα και δεις μαζι με τις μαζικες καταθεσεις πινακιδων (καλη ωρα) ερθει και καμια μαζικη επιθυια για ψηφο στη ΧΑ ????
Ας μη μιλαμε λοιπον για φασισμους, για κομουνισμους κτλπ και ας επικεντρωνομαστε στα εργα του καθενος .
Αντωνακης με τα χιλια στη θεση που ειναι για αλλα 8 χρονια , αλλα και η ΧΑ εφερνε μια ισοροπια , ενα φοβο. τωρα ποιος θα τους τριζει τα δοντια ???
Είσαι φασίστας και Χρυσαυγίτης και ΕΣ-ΕΣ και Ναζί και ΜπουρΝάζι...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σχετικά με την 'πρόβλεψη'.
Θεωρούσα ότι οι τραμπούκοι μπαίνοντας στη Βουλή (=money) θα έβαζαν λίγο στην άκρη τα μαύρα σιθρού και τις δεήσεις στον Ρούντολφ Ες και θα άρχιζαν να αρμέγουν λίγο πιο αποτελεσματικά το θέμα 'κοινοβουλευτιλίκι'.το γεγονός ότι η 'πρόβλεψή'/λογικό επακόλουθο της 'θεωρίας' δεν είναι ναζί είναι το πρώσικο ιππικό και η χάρλευ τα ίδια έχει αποδεικνύεται προφανώς λάθος, δεν σου λέει και πολλά όμως.
-
Ποιός λογικά σκεπτόμενος (και όχι μόνο από το 'αριστερό παρεάκι' εκτός και αν ανήκουν σε αυτό ο Χρήστος Λάππας και ο christos.dimou) είπε ότι δεν είναι φασίστες / ναζί τα χρυσά αυγά ?
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλοι ή τουλάχιστον η πλειονότητα των ψηφοφόρων τους είναι φασίστες / ναζί. Εχει μια διαφορά.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Κατσε να ξεμεθυσουν οι συντροφοι απο τη 'χαρα της νικης' και θα σου πουν.
'Χαρά της νίκης'; Δεν νομίζω. Μάλλον ο Αντώνης και ο Βαγγέλης κάνουν το αδύνατο-δυνατό για να μην τους σηκώσουν από τις καρέκλες ώστε να συνεχίσουν το έργο τους.
Ο trident δεν εννοεί Αντώνη-Βαγγέλη. Καλά το γράφει, γιατί στη στρεβλή κοσμοθεωρία του, **όσοι αντιδρούσαν στη ΧΑ είναι από το 'αριστερό παρεάκι'. **Βασικά τα βλέπει όλα δυαδικά. Λχ. κερδίζει η Κωνσταντοπούλου ή ο πρόεδρος Βιρβιδάκης. Αντιμετωπίζοντας τα πάντα ως pissing contest, δεν χωράει ο νούς του το ότι ουσιαστικά χάνει η χώρα. Δεν είναι το ποιός θα τη πει σε ποιόν.
Δεν ξέρω τι εννοεί ο συγκεκριμένος χρήστης και ούτε με ενδιαφέρει.
Εγώ αναφέρθηκα σε αυτά που ακούω το κόσμο να λέει έξω από το ίντερνετ.
Στον οποίο κόσμο 'αριστερά παρεάκια' ή 'δεξιά παρεάκια' ή 'ακροδεξιά παρεάκια' δεν συναντώ.
Συναντώ μόνο, αραιά και που 'κομματικά βαμμένα παρεάκια' που αφορούν κυρίως μέλη κομμάτων ή συνδικαλιστές.
Ο υπόλοιπος κόσμος (η συντριπτική πλειοψηφία) ασχολείται μόνο με τα προβλήματα του.
Το ίντερνετ και ειδικά τα ανώνυμα φόρουμς δεν θεωρώ ότι αντικατοπτρίζουν τον καθρέπτη της κοινωνίας. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ποιός λογικά σκεπτόμενος (και όχι μόνο από το 'αριστερό παρεάκι' εκτός και αν ανήκουν σε αυτό ο Χρήστος Λάππας και ο christos.dimou) είπε ότι δεν είναι φασίστες / ναζί τα χρυσά αυγά ?Αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλοι ή τουλάχιστον η πλειονότητα των ψηφοφόρων τους είναι φασίστες / ναζί. Εχει μια διαφορά.
το αριστερό παρεάκι που κολλάει στην υπόθεση;
Ποιος λογικά σκεπτόμενος δεν ξέρω, αλλά δεν διαβάσαμε μόνο μία και δύο εδώ μέσα ότι δεν είναι ναζί είναι κάτι άλλο, και νταξ μωρέ τώρα δεν είναι σβάστικες είναι αρχαιοελληνικοί μαίανδροι, χαιρετισμοί, πρώσικο ιππικό και κράνη της χάρλευ και να μη δίνουμε βάση στις φανφάρες και κάτι τέτοια.
Έλα ρε συ nass τώρα, δεν έχει περάσει και τόσος καιρός.
Όσο για το τι είναι οι ψηφοφόροι τους, επίσης δεν κολλάει πουθενά. Δεν κατέληξα κάπου σε κάποιο συμπέρασμα για τους ψηφοφόρους τους, για να μου γράψεις ότι 'αυτό' δεν σημαίνει ότι [κλπ].
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
.......
....δε σημαίνει ότι όλοι ή τουλάχιστον η πλειονότητα των ψηφοφόρων τους είναι φασίστες / ναζί. Εχει μια διαφορά.οσοι γνωστοι μου εξεφραζαν, ως απειλη, αντιδραση, εκδικηση στο πολιτικο συστημα, την θετικη ψηφο προς την χα μονο φασιστες δεν μπορω να τους χαρακτηρισω....και μαλιστα σε δυο-τρεις περιπτωσεις εμεινα αφωνος με την επιλογη....
απ οτι λεγεται τους αποδιδεται η συσταση εγκληματικης οργανωσης 'παροχης' προστασιας, νυχτας και μερας, σε περιοχες της αθηνας...
βεβαια οι ανθρωποι συνεχισαν την 'δουλεια' τους και μετα την εκλογη τους ως βουλευτες.... -
Τι σχέση έχουν οι συμβολισμοί με το ότι δεν χειρίστηκαν το θέμα έξυπνα;
Απροπό στο άρθρο που κουόταρες γράφεται το εξής ενδιαφέρον:
Για ένα πράγμα είχε δίκιο ο Λοβέρδος: η Χρυσή Αυγή είναι κίνημα, δεν είναι απλώς συμμορία. Αυτό σημαίνει ότι αν με μια συμμορία ξεμπερδεύεις μόλις συλλάβεις τα μέλη της, για ένα κίνημα έχεις να αντιμετωπίσεις τις εκατοντάδες χιλιάδες των ντεμί-ναζί που τους ψήφισαν.
Εγώ λέω ότι ΔΕΝ είναι κίνημα (πλην 5-10 σκληροπυρηνικών fasistaz) και ΔΕΝ πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν κίνημα.
Ο Ρουπακιάς αν δεν υπήρχε η ΧΑ είναι πολύ πιθανό να βρισκόταν στο payroll της Θ7 και σε αντίστοιχη περίπτωση να μαχαίρωνε κάποιον βάζελο.
Το γεγονός ότι το έκανε φορώντας ένα μπλουζάκι με νεκροκεφαλή εμένα δεν μου λέει τίποτα απολύτως.
Αντίθετα λέει πολλά σε όσους θέλουν να υπερασπιστούν τα δικά τους σύμβολα και μπλουζάκια.
Η τόνωση του ναζιστικού branding στη ΧΑ είναι λουκούμι για όσους επιθυμούν να συνεχίζονται τραμπουκιλίκια με άλλο περιτύλιγμα.ΥΓ: Είπαμε, οι genuine νοικοκυραίοι τρίβουν τα χέρια τους.
Ο greo το χει ψυλιαστεί, οι υπόλοιποι όχι... -
το ξέρω ότι τίποτα δεν σου λέει απολύτως τίποτα, αλλιώς θα ήσουν αναγκασμένος να εξετάσεις γιατί οι βασικές υποθέσεις που κάνεις καταλήγουν σε προβλέψεις που αποδεικνύονται λάθος.
-
Και η απάντησή σου στον EDDIE_147 δεν κολλάει πουθενά, καθώς δε θυμάμαι ο συγκεκριμένος χρήστης να είναι σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν είναι σβάστικες αλλά μαίανδροι.
Και δε βλέπω να συνδέονται μεταξύ τους αυτά τα δύο: 'δεν είναι σβάστικες αλλά μαίανδροι' --> 'όταν μπουν στη Βουλή θα συμμαζευτούν' που εσύ τα βλέπεις συνδεδεμένα και άρα ότι το ένα δικαιολογεί την αποτυχία του άλλου.
-
Θυμάσαι λάθος από δω ως την Πρωσία
-
Μπορεί. Ας μας πει ο ίδιος.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@mjacobΚαι η απάντησή σου στον EDDIE_147 δεν κολλάει πουθενά, καθώς δε θυμάμαι ο συγκεκριμένος χρήστης να είναι σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν είναι σβάστικες αλλά μαίανδροι.
Και δε βλέπω να συνδέονται μεταξύ τους αυτά τα δύο: 'δεν είναι σβάστικες αλλά μαίανδροι' --> 'όταν μπουν στη Βουλή θα συμμαζευτούν' που εσύ τα βλέπεις συνδεδεμένα και άρα ότι το ένα δικαιολογεί την αποτυχία του άλλου.
για τις σβάστικες και τον eddie να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι, αλλά για πρώσικο ιππικό/totenkopf και δεν είναι γερμανικά β'ππ τα ίδια έχει και η χάρλευ, σαφώς και θυμάμαι.
Και το νόημα, είναι σαφώς αυτό που γράφει διαρκώς για το θέμα, και γράφει φυσικά και τώρα:
Η διαρκής υποβάθμιση του ναζιστικού χαρακτήρα της ΧΑ έναντι μιας απλά τραμπούκικης φάσης τύπου χουλιγκάνοι.
Και την υποβάθμιση αυτή, ο ίδιος την συνέδεε με τη θεωρία ότι μπαίνοντας στη βουλή θα γίνουν κυριλέ, γιατί στ' αλήθεια δεν ήταν ναζί και όλα αυτά τα σύμβολα ήταν φαμφάρες. Ως απόδειξη δε αυτού του τελευταίου, αναφερόταν η 'πρόβλεψη' ότι θα τα ξεχάσουν μόλις μπουν στη βουλή.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]