-
@tifosi Συμφωνω,απλα αυτο μενει να αποδειχθει απο τις ερευνες.Αντιθετα,ολοι το θεωρουν δεδομενο απο την πρωτη στιγμη (οτι ηταν στοχευμενη επιθεση) και γραφουν οτι να ναι.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ερωτηση: Αν δε σχετιζοταν με την ΧΑ και ηταν βαζελος/παοκτζης/whatever θα ηταν λιγοτερο διαταραγμενος ψυχικα ενας ανθρωπος με οικογενεια που καρφωνει μαχαιρι σ εναν αλλον?Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Η επισημη ιδεολογια των ομαδων δεν ειναι το μισος και ο αφανισμος των διαφωνουντων.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
έχουν ιδεολογία οι ομάδες;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ερωτηση: Αν δε σχετιζοταν με την ΧΑ και ηταν βαζελος/παοκτζης/whatever θα ηταν λιγοτερο διαταραγμενος ψυχικα ενας ανθρωπος με οικογενεια που καρφωνει μαχαιρι σ εναν αλλον?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Η επισημη ιδεολογια των ομαδων δεν ειναι το μισος και ο αφανισμος των διαφωνουντων.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Και στο κάτω-κάτω αν κάποιος πορωθεί τόσο με το γαύρο και σκοτωθεί με τον απέναντι βάζελο, αυτό ναι, είναι αντικείμενο -και- ψυχιατρικής μελέτης. Το να παίρνεις εντολή π.χ. 'σκοτωνόμαστε στη Λαυρίου' ή 'έλα στην xyz οδό να σκοτώσεις αυτόν' δεν έχει σχέση με ομάδες ούτε με πολιτικές ιδέες, είναι εγκληματική ενέργεια, plain 'n' simple...
-
@tifosi Συμφωνω,απλα αυτο μενει να αποδειχθει απο τις ερευνες.Αντιθετα,ολοι το θεωρουν δεδομενο απο την πρωτη στιγμη (οτι ηταν στοχευμενη επιθεση) και γραφουν οτι να ναι.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Εννοείται ότι θα πρέπει να αποδειχτεί!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και ναι ουτε μια μερα δεν περασε και το Shitstorm αρχισε ηδη !
http://athensmagazine.gr/portal/athenstalk/53360ολοι οι χρυσαυγιτες ειναι σε killing spree!
το λινκ που εβαλες σου διμιουργει χαρουλες και κεφακια?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
http://athensmagazine.gr/portal/athenstalk/53360ολοι οι χρυσαυγιτες ειναι σε killing spree!
προφανως δεν βλεπω την ωρα να παρω και εγω την χατζαρα μου και να αρχισω να μαχαιρωνω κοσμο (μαλλον φετες για τοστ)
-
delete
-
@tifosi Συμφωνω,απλα αυτο μενει να αποδειχθει απο τις ερευνες.Αντιθετα,ολοι το θεωρουν δεδομενο απο την πρωτη στιγμη (οτι ηταν στοχευμενη επιθεση) και γραφουν οτι να ναι.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
του τηλεφωνησαν.πηρε το μαχαιρι πηγε στη καφετερια,ηρθαν και αλλοι 10-20-30 αλλα δεν ηταν στοχευμενη θες να πεις?
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Προσωπικά χέστηκα τι δηλώνει και τι χρώμα κασκόλ ή σώβρακο φοράει ο καθένας. Δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει όμως τι κάνει και σαν πολίτης απαιτώ να εφαρμόζεται ο νόμος για όλους χωρίς διακρίσεις.
Pattern recognition ειδοποιός διαφορά της ανθρώπινης ευφυΐας, και βασικός πυλώνας της ικανότητας για 'επιστήμη'.
(αν έπιασα το σχόλιο, πιθανότητα 36%)
Το σχετικό pattern της συγκεκριμένης περίπτωσης το καλύπτει και το αντιμετωπίζει μια χαρά (εφόσον εφαρμοστεί προφανώς) ο νόμος που έβαλα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κλπ.Ο νόμος έχει την ικανότητα να κάνει διάκριση μεταξύ ενός φόνου πάνω 'στη τρέλα' μεταξύ οπαδών σε ένα γήπεδο και ενός φόνου που έγινε προμελετημένα και με συγκεκριμένη οργάνωση. Και οι ποινή είναι εντελώς διαφορετική. Οπότε που διαφωνείς αν διαφωνείς?
Μπορεί κάποιος (ειδικά αν είναι βλαξ - δε το λέω για εσένα, αλλά για τους άλλους 2 - ) να εκλάβει το ποστ μου σαν τη στάση του 'νοικοκυραίου'. Δηλαδή σα να λέω 'εγω θέλω την ησυχία μου, όλοι είναι ίδιοι, ΤΑΡΑΞΙΕΣ μαζέψτε τους'.
Καμία σχέση. Αυτό που λέω είναι πως όταν απειλείται η δημοκρατία, η [b]μόνη [/αντιμετώπιση είναι να μην κάνουμε κανέναν απολύτως συμβιβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς. Αυτό απαιτεί την άψογη (το δυνατόν) έστω λειτουργία του κράτους, και σε επίπεδο νομοθεσίας και σε επίπεδο εφαρμογής αυτής. Αυτή είναι η μόνη αντιμετώπιση. -
Μα μαζευτικαν εκει μετα απο τηλεφωνημα οι 30 της ΧΑ. αλλο αυτο και αλλο οτι τον πηραν τηλεφωνο αυτον ειδικα και του ειπαν παρε μαχαιρι γιατι θα χρειαστει να μαχαιρωσεις καποιον... αυτο δεν ειναι ευκολο να αποδειχθει εκτοςκαι αν το βαλιτσακι κανει το θαυμα του και καλα θα κανει να το κανει το θαυμα...
-
@διμ8 Θελω να πω οτι δε του τηλεφωνησε ο Κασιδιαρης ή ΧΥ βουλευτης του κομματος(με τα ως τωρα στοιχεια).
Το να με παρουν εμενα τηλεφωνο οι ΧΑτες φιλοι μου,και να μου πουν να σκοτωσω καποιον ,δε καθιστα τη ΧΑ υπευθυνη για μενα.
Οπως δε καθισταται ο ΠΑΟ/ΟΣΦΠ υπευθυνος για τα ραντεβου με τα μαχαιρια των οπαδων του.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Καλά σοβαρολογείς τώρα; Άμα δεν τον πήρε ο Κασιδιάρης δηλαδή, αθώα η ΧΑ; Μόνο από celebrities δεχόμεθα;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
προφανως δεν βλεπω την ωρα να παρω και εγω την χατζαρα μου και να αρχισω να μαχαιρωνω κοσμο (μαλλον φετες για τοστ)
πηγαν χρηγαυγιτες για ασημαντη αιτια σε σχολειο και τραμπουκισαν μαθητες και εσυ το ριχνεις στην τρελλιτσα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Καλά σοβαρολογείς τώρα; Άμα δεν τον πήρε ο Κασιδιάρης δηλαδή, αθώα η ΧΑ; Μόνο από celebrities δεχόμεθα;ε ναι προφανως αμα σε περνει ο φιλος σου να ερθεις και στην τελικη σκοτωσεις καποιον αυτοματα ο τριτος ο ασχετος που δεν εδωσε εντολη ειναι ο υπαιτιος
γιατι δεν πηγαν στην φυλακη τον προεδρο του οφη? (καλα οκ δεν υπαρχει ετσι και αλλιως..)
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Και ο χορός των 'εξομοιώσεων' καλά κρατεί! Από εχτές έχω μάθει ότι:
Δολοφόνος = θύμα
Φασίστας = αριστερός
Κακία του Χίτλερ = κακία του Στάλιν
Κατεστραμένα μαγαζιά και περιουσίες = μια χαμένη ζωή ενός νέου ανθρώπουΣήμερα μάθαμε ότι και:
Βάζω ταμπέλες = είμαι φασίστας
Και η ανοησία συνεχίζεται!
οταν ταμπελιαζεις χωρις να ξερεις καποιον και τον λες φασιστα εισαι το ιδιο και χειροτερο απο την φαρα που ταμπελιαζεις..
αλλα το ξεχασα η ακροαριστερα δεν ειναι φασιστες απλα καινε ανθρωπους και βαζουν βομβες για το καλο της κοινωνιαςΜιας και ο φασισμός είναι πολιτική ιδεολογία/πρακτική, δεν χρειάζεται να έχετε πάει για ούζα μαζί ούτε να έχετε κάνει καμάκι στη Ρόδο παρέα για να τον κρίνεις ως φασίστα ή όχι. Την πολιτική του στάση κρίνεισ, η οποία είναι δημόσια και μπορει πεύκολα να συμπερανθεί από ένα φόρουμ, π.χ. Τώρα, αν ένας φασίστας ενοχλεέται που τον λένε φασίστα ή δεν έχει καταλάβει τί του γίνεται ή δεν έχει το θάρρος της γνώμης του
ε ναι γιατι ολοι ξερουμε οτι εδω μεσα κρινουμε την πολιτικη στατη του καθενος οτι τις φρασεις η τις αμφιβολιες που εχει ο καθενας για το αμα εγινε ετσι η οχι το καθε περιστατικο.. (οπου περιστατικο βαλε τα καθε λογης πραγματα που εχουν συμβει)
Ξαναγράψτο ώστε να βγάζει νόημα
Ξαναδιάβασε το, μπας και καταλαβεις
Το συντακτικό δεν αλλάζει με την επανάληψη. Εσύ έχεις ιδιαίτερες δεξιότητες στο να καταλαβαίνεις ό,τι θέλεις, εγώ, δυστυχώς, προσπαθώ να καταλάβω αυτό που ήθελε να πει αυτός που το έγραψε
-
Για να λέμε και τα καλά. Πρίν λίγο ΧΑτης εδώ στη γειτονιά βοήθησε γριούλα να περάσει τον δρόμο. Τον κέρασε και πτιφούρι ή γιαγιά για τον κόπο του παλικαριού.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Καλά σοβαρολογείς τώρα; Άμα δεν τον πήρε ο Κασιδιάρης δηλαδή, αθώα η ΧΑ; Μόνο από celebrities δεχόμεθα;Στιγματιστηκα ηδη.
Εδωσα απλα ενα ακραιο παραδειγμα.Δηλαδη αν 5 ατομα ειναι εθνικιστες κ ψηφιζουν ΧΑ,αυτοματα η ΧΑ αποκτα ευθυνη γ αυτους?Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Δυναμικό comeback IKE στον Αντίλογο.
-
Πώς καταφέρνει μια οργάνωση του 0,5% να αναδειχθεί σε κοινοβουλευτική δύναμη της τάξης του 7%; Πού βρίσκει τους πόρους να κάνει προεκλογική εκστρατεία;
Είναι απλό σύμφωνα με τη Στέφου. Πριν από 10 και βάλε χρόνια, η τότε ΝΔ έκανε τα έξοδα για προεκλογικά φυλλάδια για τις ευρωεκλογές στην ΧΑ, και έτσι τα χρυσαύγουλα σάρωσαν.
Στις εκλογές του Μαίου του 2012, ακατανόμαστα κόμματα (πληθυντικός) έδωσαν 60.000 ευρώ για προεκλογικά φυλλάδια, και έτσι η ΧΑ έπιασε 7%.
Και τώρα, υποθέτω εγώ όχι η Στέφου, κάποια άλλα κόμματα, ίσως η ΝΔ, εξασφαλίζουν χρηματοδότηση στην ΧΑ, και έτσι αυτή εμφανίζεται να έχει ακόμη και 13% στις δημοσκοπήσεις.
A, ξέχασα, έκανε και κάτι πανηγύρια ο πανηγυρτζής Ψωμιάδης το 1998-99. Για κανά 2-3% από το 7% υπολογίζω τη συνεισφορά τους, αλλά αυτά είναι δικοί μου υπολογισμοί και χρήζουν επαλήθευσης.Cool story sister Stefou, but needs more dragons.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]