Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@trident1971
Πάλι η θεωρία των δυο άκρων. Ειλικρινά πιστεύεις ότι βοηθά στη συζήτηση;Και για να βγούμε ακόμα περισσότερο και η ΝΔ ακολουθεί την ίδια τακτική.
Σαφως και ακολουθει την ιδια τακτικη,
στο κειμενο μου το αρχικο αναφερω οτι: 'Οτι κάνει ο Κασιδιάρης, ειναι μερος της πολιτικής, μερος του πολιτικου λογου παγκόσμια.'Απλα σημειώνω, με την ευκαιρια του ποστ σου, όχι σε εσενα προσωπικα, αλλα στο συντακτη του κειμενου που παρεθεσες και στους αλλους εδω, οτι αναφερει πως χρησιμοποιει το λογο η ΧΑ, ξεχνωντας οτι το ιδιο γινεται παντου.
Για να μη πουμε για μεσα εδω που η φραση/τεχνικη του 'πετας τη μπαλα εξω απο το γηπεδο' ειναι κοινος παρονομαστης για ολες τις συζητησεις.Πιστεύεις, δηλαδή, ότι η μεθοδολογία της ΧΑ συμπίπτει με αυτή των υπόλοιπων κομμάτων;
Η μεθοδολογια ειναι ο τροπος/βηματα για να κανεις κατι. Θα πρεπει να μου διασαφηνισεις ποιο ειναι το κατι για το οποιο ρωτας, για να απαντησω.
Εφοσον αναφερομαστε στη διαλογικη, η μεθοδολογια της 'συζητησης' ειναι η ιδια. Δεν εχω δει ποτε συζητηση οπως την αντιλαμβανομαι εγω προσωπικα, απο πολιτικους στην Ελλαδα, ολοι γκαριζουν/βριζουν/αποπροσανατολιζουν. Εκτος αν μιλανε μεταξυ τους ατομα απο το ιδιο κομμα, ξαφνικα όλοι ειναι μια χαρα.