-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@trident1971
Πάλι η θεωρία των δυο άκρων. Ειλικρινά πιστεύεις ότι βοηθά στη συζήτηση;Και για να βγούμε ακόμα περισσότερο και η ΝΔ ακολουθεί την ίδια τακτική.
Σαφως και ακολουθει την ιδια τακτικη,
στο κειμενο μου το αρχικο αναφερω οτι: 'Οτι κάνει ο Κασιδιάρης, ειναι μερος της πολιτικής, μερος του πολιτικου λογου παγκόσμια.'Απλα σημειώνω, με την ευκαιρια του ποστ σου, όχι σε εσενα προσωπικα, αλλα στο συντακτη του κειμενου που παρεθεσες και στους αλλους εδω, οτι αναφερει πως χρησιμοποιει το λογο η ΧΑ, ξεχνωντας οτι το ιδιο γινεται παντου.
Για να μη πουμε για μεσα εδω που η φραση/τεχνικη του 'πετας τη μπαλα εξω απο το γηπεδο' ειναι κοινος παρονομαστης για ολες τις συζητησεις.Πιστεύεις, δηλαδή, ότι η μεθοδολογία της ΧΑ συμπίπτει με αυτή των υπόλοιπων κομμάτων;
Η μεθοδολογια ειναι ο τροπος/βηματα για να κανεις κατι. Θα πρεπει να μου διασαφηνισεις ποιο ειναι το κατι για το οποιο ρωτας, για να απαντησω.
Εφοσον αναφερομαστε στη διαλογικη, η μεθοδολογια της 'συζητησης' ειναι η ιδια. Δεν εχω δει ποτε συζητηση οπως την αντιλαμβανομαι εγω προσωπικα, απο πολιτικους στην Ελλαδα, ολοι γκαριζουν/βριζουν/αποπροσανατολιζουν. Εκτος αν μιλανε μεταξυ τους ατομα απο το ιδιο κομμα, ξαφνικα όλοι ειναι μια χαρα.
-
-
-
το οτι εχουμε ελληνες παρανομους δεν σημαινει οτι πρεπει να ανεχτουμε κ τους ξενους. Εφοσον ειναι παρανομοι δεν με νοιαζει οτι κ να παθουν.Σε οτι αφορα τους πολιτικους ο τροπος που απευθυνονται οι βουλευτες της χρυσης αυγης στους αλλους βουλευτες αποτελει μορφη βιας , λεκτικης μεν , βιας δε.Δεν ξερω πολλους βουλευτες που θα ελεγαν στον βενιζελο σκασε. Οποτε δεν μπορει να πει καποιος οτι τους δειχνουν σεβασμο η οτι δεν τους ξεμπροστιαζουν.
-
Δηλαδή σε ένα Έλληνα που πήγε με φοιτητική Visa στην Αμερική ή στην Αυστραλία και εργάζεται εκεί προσπαθώντας να βγάλει τίμια το ψωμάκι του θα αξίζει να τον ξυλοκοπήσουν επειδή κάποιοι άλλοι Έλληνες έκαναν εγκλήματα. Αυτό λες;
-
οταν λεω να τους ξεμπροστιασουν,εννοω να βγαλουν στην φορα αυτα που εκαναν οι πολιτικοι.οχι να τους πουν σκασε..
η μονη αντιδραση του μπενι στο σκασε θα ηταν να ''αναψει''..να ''φτιαχτει''..το να μην ανεχτουμε τους ξενους εγκληματιες που κολλαει με το να μην ανεχτουμε τους ξενους γενικοτερα?κ εγω τοσα χρονια ξενος ημουν.δεν ειχα κανενα προβλημα με τους εκει.ουτε εγκληματα εκανα..
οποτε να απαγορευσουμε κ τον τουρισμο.. -
Καλά απορώ με την υπομονή/αφέλεια σας να μιλάτε με ανθρώπους κατά τεκμήριο ηλίθιους. Το ότι κάποιοι έχουν ακόμα μικροαστική ανατροφή και μιλάνε κάπως πιο ήρεμα και λογικά αυτό δεν τους κατατάσει αυτομάτως στα Homo Sapiens. Αυτοί μόνο με ξύλο εκφράζονται. Και προφανώς μόνο από ξύλο καταλαβαίνουν. Μετά τους σημερινούς μαυρισμένους κώλους θα ξανασκεφτούν πολύ να ασχοληθούν με το ΚΚΕ, στα 5 ξύλα οι Μητρογλου των επαρχιακών πόλεων όπως ο Μιχος τσι με τις κομμένες εξατμίσεις θα δούνε ότι πάλι της φάπας κόμμα υποστηρίζουν και θα τζασουν ήρεμα κι ωραία
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δηλαδή σε ένα Έλληνα που πήγε με φοιτητική Visa στην Αμερική ή στην Αυστραλία και εργάζεται εκεί προσπαθώντας να βγάλει τίμια το ψωμάκι του θα αξίζει να τον ξυλοκοπήσουν επειδή κάποιοι άλλοι Έλληνες έκαναν εγκλήματα. Αυτό λες;Χρηστακι οι ελληνες που πανε στο εξωτερικο δεν σκοτωνουν για πλακα ,ουτε μπαινουν στα σπιτια με καλασνικοφ και τελος, δεν πανε παρανομα στις χωρες αυτες.
Καταλαβε αυτα τα βασικα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και εδω ειμαι εγω να σου λυσω τις οποιες αποριες. -
οι Μητρογλου των επαρχιακών πόλεων
Είσαι ρατσιστης
-
εγω μιλησα για παρανομους Χρηστο και εννοω παρανομους με συνεχομενη παραβατικη συμπεριφορα που δεν εχουν καμια διαθεση να ενταχθουν στην ελληνικη κοινωνια
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καλά απορώ με την υπομονή/αφέλεια σας να μιλάτε με ανθρώπους κατά τεκμήριο ηλίθιους. Το ότι κάποιοι έχουν ακόμα μικροαστική ανατροφή και μιλάνε κάπως πιο ήρεμα και λογικά αυτό δεν τους κατατάσει αυτομάτους στα Homo Sapiens. Αυτοί μόνο με ξύλο εκφράζονται. Και προφανώς μόνο από ξύλο καταλαβαίνουν. Μετά τους σημερινούς μαυρισμένους κώλους θα ξανασκεφτούν πολύ να ασχοληθούν με το ΚΚΕ, στα 5 ξύλα οι Μητρογλου των επαρχιακών πόλεων όπως ο Μιχος τσι με τις κομμένες εξατμίσεις θα δούνε ότι πάλι της φάπας κόμμα υποστηρίζουν και θα τζασουν ήρεμα κι ωραίαΗΣΕ ΤΡΩΛ Η ΚΩΜΟΥΝΕΙ?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
ΗΣΕ ΤΡΩΛ Η ΚΩΜΟΥΝΕΙ?Cum-muni!
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Δηλαδή σε ένα Έλληνα που πήγε με φοιτητική Visa στην Αμερική ή στην Αυστραλία και εργάζεται εκεί προσπαθώντας να βγάλει τίμια το ψωμάκι του θα αξίζει να τον ξυλοκοπήσουν επειδή κάποιοι άλλοι Έλληνες έκαναν εγκλήματα. Αυτό λες;
Χρηστακι οι ελληνες που πανε στο εξωτερικο δεν σκοτωνουν για πλακα ,ουτε μπαινουν στα σπιτια με καλασνικοφ και τελος, δεν πανε παρανομα στις χωρες αυτες.
Καταλαβε αυτα τα βασικα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και εδω ειμαι εγω να σου λυσω τις οποιες αποριες.μη παιρνεις κ ορκο..
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καλά απορώ με την υπομονή/αφέλεια σας να μιλάτε με ανθρώπους κατά τεκμήριο ηλίθιους. Το ότι κάποιοι έχουν ακόμα μικροαστική ανατροφή και μιλάνε κάπως πιο ήρεμα και λογικά αυτό δεν τους κατατάσει αυτομάτους στα Homo Sapiens.+oo
-
α) Για το αν υπάρχουν Έλληνες εγκληματίες στο εξωτερικό κάνε ένα κόπο να δεις εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Philadelphia_Greek_Mob
(δεν μιλάμε για μεμονωμένους εγκληματίες, αλλά για οργανωμένη μαφία)β) Έχω αρκετούς φίλους πλέον που έχουν πάει στην Αμερική, όσο και στην Αυστραλία παράνομα για να εργαστούν. Άνθρωποι σοβαροί, φιλήσυχοι που απλά ψάχνουν ένα καλύτερο μέλλον.
Τώρα που ξεκαθαρίσαμε ότι και Έλληνες εγκληματίες υπάρχουν στα ξένα, και παράνομοι μετανάστες Έλληνες ζουν στην αλλοδαπή, τι λες; Είναι ή δεν είναι πρέπον κάθε φορά που βλέπουν Έλληνα οι ντόπιοι να τον ξυλοφορτώνουν;
(Θα μεταφέρω πάντως τις απόψεις σου στα φιλαράκια, είμαι σίγουρος ότι θα τις βρουν πολύ ενδιαφέρουσες)Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Χρηστακι...
θα περίμενε κανείς να ξέρεις πως γράφεται το υποκοριστικό του ονόματος σου, αλλά φαντάζομαι πάει πακέτο με την κομματική τοποθέτηση.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Καλά απορώ με την υπομονή/αφέλεια σας να μιλάτε με ανθρώπους κατά τεκμήριο ηλίθιους. Το ότι κάποιοι έχουν ακόμα μικροαστική ανατροφή και μιλάνε κάπως πιο ήρεμα και λογικά αυτό δεν τους κατατάσει αυτομάτους στα Homo Sapiens. Αυτοί μόνο με ξύλο εκφράζονται. Και προφανώς μόνο από ξύλο καταλαβαίνουν. Μετά τους σημερινούς μαυρισμένους κώλους θα ξανασκεφτούν πολύ να ασχοληθούν με το ΚΚΕ, στα 5 ξύλα οι Μητρογλου των επαρχιακών πόλεων όπως ο Μιχος τσι με τις κομμένες εξατμίσεις θα δούνε ότι πάλι της φάπας κόμμα υποστηρίζουν και θα τζασουν ήρεμα κι ωραία
ΗΣΕ ΤΡΩΛ Η ΚΩΜΟΥΝΕΙ?
Πραιπη να υμμε αινα μωννω από τα δγειό;
-
α) Για το αν υπάρχουν Έλληνες εγκληματίες στο εξωτερικό κάνε ένα κόπο να δεις εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Philadelphia_Greek_Mob
(δεν μιλάμε για μεμονωμένους εγκληματίες, αλλά για οργανωμένη μαφία)β) Έχω αρκετούς φίλους πλέον που έχουν πάει στην Αμερική, όσο και στην Αυστραλία παράνομα για να εργαστούν. Άνθρωποι σοβαροί, φιλήσυχοι που απλά ψάχνουν ένα καλύτερο μέλλον.
Τώρα που ξεκαθαρίσαμε ότι και Έλληνες εγκληματίες υπάρχουν στα ξένα, και παράνομοι μετανάστες Έλληνες ζουν στην αλλοδαπή, τι λες; Είναι ή δεν είναι πρέπον κάθε φορά που βλέπουν Έλληνα οι ντόπιοι να τον ξυλοφορτώνουν;
(Θα μεταφέρω πάντως τις απόψεις σου στα φιλαράκια, είμαι σίγουρος ότι θα τις βρουν πολύ ενδιαφέρουσες)Χρηστακι...
θα περίμενε κανείς να ξέρεις πως γράφεται το υποκοριστικό του ονόματος σου, αλλά φαντάζομαι πάει πακέτο με την κομματική τοποθέτηση.
+1
εξαιρετικος.(τι $κ@τ@ παιχτηκε πριν?? )
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καλά απορώ με την υπομονή/αφέλεια σας να μιλάτε με ανθρώπους κατά τεκμήριο ηλίθιους. Το ότι κάποιοι έχουν ακόμα μικροαστική ανατροφή και μιλάνε κάπως πιο ήρεμα και λογικά αυτό δεν τους κατατάσει αυτομάτους στα Homo Sapiens. Αυτοί μόνο με ξύλο εκφράζονται. Και προφανώς μόνο από ξύλο καταλαβαίνουν. Μετά τους σημερινούς μαυρισμένους κώλους θα ξανασκεφτούν πολύ να ασχοληθούν με το ΚΚΕ, στα 5 ξύλα οι Μητρογλου των επαρχιακών πόλεων όπως ο Μιχος τσι με τις κομμένες εξατμίσεις θα δούνε ότι πάλι της φάπας κόμμα υποστηρίζουν και θα τζασουν ήρεμα κι ωραία
ΗΣΕ ΤΡΩΛ Η ΚΩΜΟΥΝΕΙ?
Πραιπη να υμμε αινα μωννω από τα δγειό;
ΟΧΕΙ, μπωρεις να οισε κε τα δηο ΤΗ ΗΣΕ ΤΕΛΥΚΑ?
(σορρυ, με κουραζει να γραφω ετσι)Ελπιζω να μη σοβαρολογεις με τα παραπανω.
-
Τι; Ότι μόλις φάνε 3-5 μαπίδια από τους κνίτες (που στην παρούσα φάση τους έχουν με το ένα χέρι και με το άλλο να εξακολουθούν να πουλάνε Οδηγητή) οι καγκουροχρυσαυγίτες θα τζασουν; Σοβαρολογώ (παραδόξως)
-
β) Έχω αρκετούς φίλους πλέον που έχουν πάει στην Αμερική, όσο και στην Αυστραλία παράνομα για να εργαστούν. Άνθρωποι σοβαροί, φιλήσυχοι που απλά ψάχνουν ένα καλύτερο μέλλον.
Αμα τους ξυλοφορτωσουν που ειναι εκει παρανομα θα ειναι φασιστες οι ντοπιοι???
περαν της εδω συζητησης, πες στους φιλους σου να ριξουν μιαματια εδω http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work/skilledmigrant/LinkAdministration/ToolboxLinks/essentialskills.htm?level=3
θελουν πολυ κοσμο, καιπληρωνουν καλα, ξερω περιπτωση με αποδοχες και που δε φανταζεσαι
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]