-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πάντως φιλοκορεάτικο δεν είναι καθόλου.Θα επρεπε; Ποια η συμβολη της Κορεας στην αυτοκινηση; Ποιες οι πρωτοποριες της;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάντως φιλοκορεάτικο δεν είναι καθόλου.
Θα επρεπε; Ποια η συμβολη της Κορεας στην αυτοκινηση; Ποιες οι πρωτοποριες της;
Σωστά, φιλοιταλικό λοιπόν,ένεκα της συμβολής των Ιταλών στα... ελληνικά συνεργεία.
-
Φίλος του ggab ??
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Σωστά, φιλοιταλικό λοιπόν,ένεκα της συμβολής των Ιταλών στα... ελληνικά συνεργεία.
Απαντώντας στο στερεότυπο με άλλο στερεότυπο, έχω να πω ότι καλύτερα να συμβάλεις στα ελληνικά συνεργεία παρά στα ιδιωτικά νοσοκομεία και κέντρα αποκατάστασης μετά από ατυχήματα με τα κορεάτικα φέρετρα.
-
-
Απαντώντας στο στερεότυπο με άλλο στερεότυπο, έχω να πω ότι καλύτερα να συμβάλεις στα ελληνικά συνεργεία παρά στα ιδιωτικά νοσοκομεία και κέντρα αποκατάστασης μετά από ατυχήματα με τα κορεάτικα φέρετρα.
Πάντα large οι Ιταλόφιλοι, για αυτό ο Ευρωπαικός Νότος προοδεύει
Sorry mod
-
Ο χρήστης taxidiwtis έγραψε:
...κι όχι σα φιάτ...
Καλοτάξιδο, αλλά καλύτερα να αποφεύγεις τις συγκριτικές αναφορές με Ιταλία πλευρά εδώ μέσα.
Ειδικά όταν η σύγκριση (κατασκευαστικά) αφορά με Τουρκία μεριά.fixed
Thanks! Έμαθα και κάτι! Δεν το ήξερα...
Τουρκία ε;
Βρε, κοίτα οι γείτονες εξέλιξη... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...κι όχι σα φιάτ...
Καλοτάξιδο, αλλά καλύτερα να αποφεύγεις τις συγκριτικές αναφορές με Ιταλία πλευρά εδώ μέσα.
Ειδικά όταν η σύγκριση (κατασκευαστικά) αφορά με Τουρκία μεριά.fixed
Thanks! Έμαθα και κάτι! Δεν το ήξερα...
Τουρκία ε;
Βρε, κοίτα οι γείτονες εξέλιξη...Εδω και χρονια αλλα και εκει ... Tofas το μεγαλο κομματι της πιτας 'κεμπαπ'!!!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
τα κορεατικα φερετρα ειναι 5 αστερων μου φαινεται και η προσφορα της κορεας στην αυτοκινηση ειναι οτι τουλαχιστον στην Ελλαδα μας απαλλαξαν απο yugo-lada-dacia και κατι πλαστικα ιταλικα-ισπανικα χρεπια στις αρχες του 90'
αλλωστε τα κορεατικα φερετρα δεν σβηνουν στα καλα καθουμενα,δεν μπετωνει το τιμονι πανω στη στροφη και τα πρωινα ξερεις οτι θα παρει μπροστα και θα πας στη δουλεια σου......
ακομη οι κορεατες ηταν αυτοι που αναγκασαν τους ευρωπαιους να βαψουν τους προφυλακτηρες και να κανουν τον 1χρονο εγγυησης 2
ειλικρινα βαριεμαι να γραψω αλλα......... -
Μια διορθωση. Το Εxcel των 90ies δεν ηταν 5αστερο. Οπως και κανενα Accent.
A! To i30 του 2007 ηταν!!!Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
τα κορεατικα φερετρα ειναι 5 αστερων μου φαινεται και η προσφορα της κορεας στην αυτοκινηση ειναι οτι τουλαχιστον στην Ελλαδα μας απαλλαξαν απο yugo-lada-dacia και κατι πλαστικα ιταλικα-ισπανικα χρεπια στις αρχες του 90'
αλλωστε τα κορεατικα φερετρα δεν σβηνουν στα καλα καθουμενα,δεν μπετωνει το τιμονι πανω στη στροφη και τα πρωινα ξερεις οτι θα παρει μπροστα και θα πας στη δουλεια σου......
ακομη οι κορεατες ηταν αυτοι που αναγκασαν τους ευρωπαιους να βαψουν τους προφυλακτηρες και να κανουν τον 1χρονο εγγυησης 2
ειλικρινα βαριεμαι να γραψω αλλα.........Είσαι πραγματικά εντελώς άσχετος. Καλά χρυσά τα κορεάτικα, αλλά μπορούν να χαρακτηριστούν αυτοκίνητα μόλις τα τελευταία 5-7 χρόνια. Και επιτέλους πάρε χαμπάρι ότι η αξιοπιστία δεν είναι αποκλειστικό κριτήριο αξιόλογησης των αυτοκινήτων. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φράγκα να το φτιάξουν αν χαλάσει. Οι υπόλοιποι έπαιρναν Κορεάτικο.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ειλικρινα βαριεμαι να γραψω αλλα.........Οπότε όταν θα φύγω με μούτρα, θα είμαι τουλάχιστον ήσυχος ότι έχει 5 αστέρια και άρα είναι Α/ΓΕΕΘΑ!
Ακόμα και 10ετίας Κορεάτικα είναι απλά για γέλια στον δρόμο. Φρένα θέλεις; Τιμόνι; Αναρτήσεις; Απλοί ανθρωπομεταφορείς είναι. Δεν έχω κάτι προσωπικό εναντίον τους, απλά δεν θα αγόραζα ποτέ ανθρωπομεταφορέα από όποια χώρα και αν προέρχονταν. Αν βγάλει η Hyundai σοβαρό αυτοκίνητο που στρίβει σαν τα καλύτερα του ανταγωνισμού, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το πάρω*.
Από ότι διαβάζω, τέτοιο είναι το νέο Picanto. Θα πήγαινα να το δω!
ΥΓ: Από άνθρωπο που έχει Mazda 6, περίμενα να μπορεί να εντοπίσει διαφορές στην οδήγηση ανάμεσα σε ένα μέτριο και σε ένα καλό αυτοκίνητο!
-
γιατι ηταν κανενα ευρωπαικο 5στερο εκεινα τα χρονια;;;;;;
και να θυμησω οτι το elantra δεν αγινε 5* γιατι μετακινηθηκε το καθισμα του οδηγου 1cm!!!!!!!!!!!!!
τεσπα ας νομιζετε οτι τα κορεατικα ειναι φερετρα......απλα τα ευρωπαικα εχουν και χερουλια -
το γεγονος οτι δεν εχουν το ''πατημα'' του 6αριου δεν τα κατατασει αυτοματα στα φερετρα......
η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να οδηγησω ενα τις σειρας i για να δω ποσο πισω ειναι σε σχεση με το 6 -
Μια χαρά για τα χρήματά τους πάντα τα βρίσκω τα Κορεάτικα. Επίσης κατάφεραν σύντομα να κερδίσουν έδαφος σε έναν τομέα που ακόμη κάποιες ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες πάσχουν λίγο. Την αξιοπιστία.
-
Μετράω τις ώρες μέχρι αύριο που θα γίνει επίσημα δικό μου...!
Πάντως για όποιον έχει έρθει Χίο έχω να πω ότι στο Picanto που έδωσα σήμερα δεν ακουγόταν ούτε τσικ.Το χρώμα του κράτουσε αν και σε μερικά σημεία είχε λίγη ψωρίτσα.Εξάλλου δικαιολογείται γιατί μένω στη δευτερη σειρα σπιτιών του λιμανιού.Τα πλαστικά φαίνονταν φτηνά αλλά ήταν μια χαρά!Το σίγουρο ψεγάδι του ήταν τα μπροστινά πλαστικά στα φώτα που είχαν θαμπώσει/κιτρινίσει. -
Το πήρα!Ποιότητα εξαιρετική!Τα πλαστικά και η συναρμογή υπεράνω κριτικής.Με κλειστά παράθυρα ο κινητήρας δεν ακούγεται!Κυκλοφορούσα με 3η μέσα στην πόλη για πλάκα...Η δύναμη υπάρχει παντού και πάντα!Το κιβώτιο είναι σα να κόβεις βούτυρο με ζεστο μαχαίρι.Οι χώροι πολύ καλοί για εμάς και τα κορίτσια.Κατανάλωση στιγμιαία είδα από 4.7 έως 5.5...!Μέση κοντά στα 5 υπολογίζω.Εξαιρετικό ηχοσύστημα.Οδική συμπεριφορά που θυμίζει ανώτερης κατηγορίας γερμανικό αυτοκίνητο.Πολύ στιβαρό.Φιλτράρει ικανοποιητικά τις ανωμαλίες του δρόμου.Το έβαλα κοντά στο Toyota Corolla sedan του 2001 του πεθερού μου και συνειδητοποίησα ότι δεν είναι τόσο μικρό όσο νόμιζα...Για 13.000 το αυτοκίνητο είναι ευκαιρία.Α!Υπάρχει και υδατοπαγίδα στο φίλτρο πετρελαίου.
-
Καλορίζικο.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Καλορίζικο.ευχαριστω!
-
Ο χρήστης jpk chios έγραψε:
Το πήρα!Ποιότητα εξαιρετική!Τα πλαστικά και η συναρμογή υπεράνω κριτικής.Με κλειστά παράθυρα ο κινητήρας δεν ακούγεται!Κυκλοφορούσα με 3η μέσα στην πόλη για πλάκα...Η δύναμη υπάρχει παντού και πάντα!Το κιβώτιο είναι σα να κόβεις βούτυρο με ζεστο μαχαίρι.Οι χώροι πολύ καλοί για εμάς και τα κορίτσια.Κατανάλωση στιγμιαία είδα από 4.7 έως 5.5...!Μέση κοντά στα 5 υπολογίζω.Εξαιρετικό ηχοσύστημα.Οδική συμπεριφορά που θυμίζει ανώτερης κατηγορίας γερμανικό αυτοκίνητο.Πολύ στιβαρό.Φιλτράρει ικανοποιητικά τις ανωμαλίες του δρόμου.Το έβαλα κοντά στο Toyota Corolla sedan του 2001 του πεθερού μου και συνειδητοποίησα ότι δεν είναι τόσο μικρό όσο νόμιζα...Για 13.000 το αυτοκίνητο είναι ευκαιρία.Α!Υπάρχει και υδατοπαγίδα στο φίλτρο πετρελαίου.η κατανάλωση σίγουρα θα πέσει και άλλο με τα κμ...
όλα τα σύγχρονα πετρέλαια έχουν υδατοπαγίδα...
το κλισέ για την οδ συμπεριφορά το αφήνω ασχολιαστοκαλοτάξιδο για εσένα και την οικογενειά σου
HYUNDAI I20