-
Φιλε eltassos, εγω προσωπικα ποτε δεν ζηλευα αυτοκινητα αλλων και οσοι σε κοιτουσαν με μισο ματι ειναι πολυ μαλακες.Βλεπω μια ferrari και λεω μπραβο του παιδιου που το εχει και το συντηρει και μου δινει την δυνατοτητα εστω να το βλεπω..αλλα ετσι ειναι η ρατσα μας χαιρεκακη...Ενα φιλαρακι μου στη δικη μου ηλικια (25 ετων) πηρε audi q3 2.0 tdi 40000 ευρω...δεν τον ζηλεψα καθολου..του πεταξα και ενα ταλιρακι μεσα..
Αν ειχα την ελληνικη νοοτροπια θα επρεπε να τον βρισω και αντι να του το ασημωσω θα επρεπε να του το γρατζουνισω και να του το καψω γιατι εκεινος μπορει ενω εγω οχι... -
Αυτό γιατί το λες?? Έχουν δώσει στοιχεία άλλοι ευρωπαίοι πως δεν ζηλεύουν τα σκριβά αυτοκίνητα ενώ εμείς το κάνουμε?? Παντού ισχύει αυτό που λες, αλλού σε μεγάλο βαθμό και αλλού σε λιγότερο.
-
Πανο εδω ο ELTASSOS σου λεει πουλησε το αμαξι του για να μην τον κοιτανε με μισο ματι..εχω ακουσει απειρες ιστοριες παιδιων που το αμαξι τους,τους το ζωγραφισαν με κλειδι γιατι ηταν καλουτσικο πλυμμενο και ομορφο..εχω ακουσει ιστορια ανθρωπου με lamborghini που τον εβριζαν γιατι σε τετοιους καιρους ειχε lambo και προκαλουσε!Γενικα ειναι ετσι ετσι η φαρα μας που χαιρομαστε με την καταντια των αλλων και στεναχωριομαστε που καποιοι ειναι καλυτερα απο μας..δεν υπαρχει ερευνα..το ζω καθε μερα οταν βγαινω απο το σπιτι μου..
-
Δε διαφωνώ, ισχύει απλά δεν είμαστε οι μόνο. Και σε άλλες χώρες τα κάνουν.
-
Φιλε τι ακουγα απο τα συνεργεια (τους πιτσιρικαδες) ακομη και απο παρκαδορους..δεν λεγεται
Τοχα δανεισει σε φιλο μου διαζευγμενο μπας και βρει γκομενα και η πρωην συζυγος τον ειδε και του εκανε αγωγη ζητωντας αυξηση διατροφης ισχυριζομενη οτι εκρυβε τα εισοδηματα του...κρινοντας απο την αξια του οχηματος.
Στα βενζιναδικα ακουγα κουβεντες πως το συντηρεις ρε φιλε τι αναγκη εχεις εσυ αλοιμονο απο μας...τα μονα ωραια σχολια ηταν απο πιτσιρικια 7-8 χρονων που λεγανε μαμα αυτο μου αρεσει (απονηρευτα) και η μαμα ελεγε ασε δεν ειναι αυτα για μας...δυνατα να το ακουσω.
Πως βα βγω με φιλο μου που ξερω οτι λογω δυσκολιων εδωσε 2-λιτρο για να παρει 1.4...τι να λεω δηλαδη, οταν η κουβεντα ηταν για αμαξια...
Μου ετυχε περιπτωση να μου κανει ωτοστοπ 40-αρα κυρια και μολις εσκασε με τον κωλο στο καθισμα, λογω χαμηλωματος αμαξιου, οχι κωλου, μου λεει πηγαινε με μια βολτα να χαρω. Μολις το ακουσα την κατεβασα σε 2 τετραγωνα.
Ο κολλητος που του τοχα δανεισει ειχε αναγκαστει να νοικιασει κλειστο γκαραζ 2 τετραγωνα πιο κατω διοτι ντρεποταν να τον βλεπει η γειτονια να μπαινοβγαινει στο αμαξι...και αναγκαζοταν να δικαιολογηθει σε συναδελφους και φιλους οτι δεν πλουτισε ξαφνικα και πονηρα καθοτι δημοσιος υπαλληλος, αλλα ηταν δανεικο...στο τελος μου το επεστρεψε φοβουμενος ζημια απο καλοθελητες
Προσωπικα ομως πιο πολυ γουσταρω να βλεπω ιστορικα καλοσυντηρημενα ομορφα με τους οδηγους να τα απολαμβανουν σε ωραιες διαδρομες...και δεν ντρεπομαι να ριχνω ματιες στα φαναρια και ας καρφωνομαι, εαν δεν συνοδευεται βεβαια, μηπως γινει παρεξηγηση.
Για το ιδιο λογο, ο γειτονας εκλεισε την καρρερα στο γκαραζ μονιμα-αν και οικονομικα υπερ-ανετος και κυκλοφορει με ΜΧ5 γιατι δεν αντεχε τα σχολια...ουτε η γυναικα του.
Εχω τυχει στην καφετερια της γειτονιας να σκασει μυτη ΦΕΡΑΡΙ 2-ετιας με ελληνικα νουμερα, με τον μπαμπα να την οδηγει και απο πισω η ΚΑΓΙΕΝ με τη μαμα και το παιδακι τους να παρκαρουν φατσα και να πινουν οικογενειακα καφε...μολις εφυγαν εγινε σουσουρο στο μαγαζι ποιος ειναι αυτος κλπ..λαμογιο..μας προκαλει..,που τα βρηκε...κλπ
Εγω ηξερα βεβαια οτι ηταν ο γνωστος εμπορας πολυτελων αυτοκινητων και τα ειχε παρει απο την μαντρα του για βολτα, αλλα τα σχολια ηταν ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΚΑΚΑΑΑΑ. **Να δεις για ποτε ανεβηκαν οι μετοχες μου στο μαγαζι **επειδη ειπαμε μια καλημερα και μιλησαμε για αυτοκινητα, εστω στο ορθιο (τον ειχα επισκεφθει προ ημερων στο μαγαζι του, και με θυμοταν οπως και εγω, αλλα δεν ειχε κατσει η δουλεια και με ρωταγε τι πηρες, ελα απο το μαγαζι να πιουμε καφε και να το ξαναδουμε, κατι θα κανουμε, εχω κατι καλο για σενα,... κλπ)υγ-1 η συζυγος μου παντως τσιμπησε στη φερραρι...τι ειναι τουτο..και τι ωραιο ειναι...κλπ ασε που με ρωταγε ΥΠΟΠΤΑ 'εσυ που τον ξερεις αυτον?...'
υγ-2 Σε cabrio με μπαλωμενη κουκουλα απο δολιοφθορα-maxairia δεν την αλλαζα διοτι αν εβλεπε ο κακος ανθρωπος καινουργια κουκουλα, νομιζω θα μου την ξαναεσκιζε...δεν το επλενα ποτε και τοχα λιγο μεσα στη μπιχλα επιτηδες.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Φιλε τι ακουγα απο τα συνεργεια (τους πιτσιρικαδες) ακομη και απο παρκαδορους..δεν λεγεταιΤοχα δανεισει σε φιλο μου διαζευγμενο μπας και βρει γκομενα και η πρωην συζυγος τον ειδε και του εκανε αγωγη ζητωντας αυξηση διατροφης ισχυριζομενη οτι εκρυβε τα εισοδηματα του...κρινοντας απο την αξια του οχηματος.
Στα βενζιναδικα ακουγα κουβεντες πως το συντηρεις ρε φιλε τι αναγκη εχεις εσυ αλοιμονο απο μας...τα μονα ωραια σχολια ηταν απο πιτσιρικια 7-8 χρονων που λεγανε μαμα αυτο μου αρεσει (απονηρευτα) και η μαμα ελεγε ασε δεν ειναι αυτα για μας...δυνατα να το ακουσω.
Πως βα βγω με φιλο μου που ξερω οτι λογω δυσκολιων εδωσε 2-λιτρο για να παρει 1.4...τι να λεω δηλαδη, οταν η κουβεντα ηταν για αμαξια...
Μου ετυχε περιπτωση να μου κανει ωτοστοπ 40-αρα κυρια και μολις εσκασε με τον κωλο στο καθισμα, λογω χαμηλωματος αμαξιου, οχι κωλου, μου λεει πηγαινε με μια βολτα να χαρω. Μολις το ακουσα την κατεβασα σε 2 τετραγωνα.
Ο κολλητος που του τοχα δανεισει ειχε αναγκαστει να νοικιασει κλειστο γκαραζ 2 τετραγωνα πιο κατω διοτι ντρεποταν να τον βλεπει η γειτονια να μπαινοβγαινει στο αμαξι...και αναγκαζοταν να δικαιολογηθει σε συναδελφους και φιλους οτι δεν πλουτισε ξαφνικα και πονηρα καθοτι δημοσιος υπαλληλος, αλλα ηταν δανεικο...στο τελος μου το επεστρεψε φοβουμενος ζημια απο καλοθελητες
Προσωπικα ομως πιο πολυ γουσταρω να βλεπω ιστορικα καλοσυντηρημενα ομορφα με τους οδηγους να τα απολαμβανουν σε ωραιες διαδρομες...και δεν ντρεπομαι να ριχνω ματιες στα φαναρια και ας καρφωνομαι, εαν δεν συνοδευεται βεβαια, μηπως γινει παρεξηγηση.
Για το ιδιο λογο, ο γειτονας εκλεισε την καρρερα στο γκαραζ μονιμα-αν και οικονομικα υπερ-ανετος και κυκλοφορει με ΜΧ5 γιατι δεν αντεχε τα σχολια...ουτε η γυναικα του.
Εχω τυχει στην καφετερια της γειτονιας να σκασει μυτη ΦΕΡΑΡΙ 2-ετιας με ελληνικα νουμερα, με τον μπαμπα να την οδηγει και απο πισω η ΚΑΓΙΕΝ με τη μαμα και το παιδακι τους να παρκαρουν φατσα και να πινουν οικογενειακα καφε...μολις εφυγαν εγινε σουσουρο στο μαγαζι ποιος ειναι αυτος κλπ..λαμογιο..μας προκαλει..,που τα βρηκε...κλπ
Εγω ηξερα βεβαια οτι ηταν ο γνωστος εμπορας πολυτελων αυτοκινητων και τα ειχε παρει απο την μαντρα του για βολτα, αλλα τα σχολια ηταν ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΚΑΚΑΑΑΑ. **Να δεις για ποτε ανεβηκαν οι μετοχες μου στο μαγαζι **επειδη ειπαμε μια καλημερα και μιλησαμε για αυτοκινητα, εστω στο ορθιο (τον ειχα επισκεφθει προ ημερων στο μαγαζι του, και με θυμοταν οπως και εγω, αλλα δεν ειχε κατσει η δουλεια και με ρωταγε τι πηρες, ελα απο το μαγαζι να πιουμε καφε και να το ξαναδουμε, κατι θα κανουμε, εχω κατι για σενα στο μυαλο μου... κλπ)υγ η συζυγος μου παντως τσιμπησε στη φερραρι...τι ειναι τουτο..και τι ωραιο ειναι...κλπ ασε που με ρωταγε ΥΠΟΠΤΑ 'εσυ που τον ξερεις αυτον?...'
Ντροπη σου και σε σενα και στον εμπορα με τη ferrari και στο γειτονα σου που τολματε να προκαλειται με τα πλουτη σας τον πεινασμενο ελληνικο λαο...ΟΥΣΤ!ΛΑΜΟΓΙΑ!,,,,
-
Όλα αυτά με τι αυτοκίνητο??
-
Ωραιο ποστ..
Απο εκει και περα αν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου και εχεις παρει με προσωπικο κοπο ενα αυτοκινητο που σε ικανοποιει ή ειναι εστω μια πολυτελεια κοβωντας απο αλλου γιατι το γουσταρεις ,δε βρισκω το λογο να νιωθεις ασχημα για τη ζηλια και το κομπλεξ του αλλου απεναντι σου μεχρι φυσικα το οριο της δολιοφθορας.. Ειναι και ενας τροπος να κανεις διαχωρισμο για τους ανθρωπους που αξιζουν γυρω σου. -
Και στο εξωτερικό μια από τα ίδια συμβαίνει.
-
Γενικά η ζήλια είναι άσχημο πράγμα, ειδικά με την τώρα κατάσταση τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, θεωρούν ότι προκαλείς κιόλας.
Βρήκα και το θέμα του sv2 με τα τότε σχόλια που οι εποχές ήταν καλύτερεςviewtopic.php?f=13&t=21983&hilit=%CE%BC%CE%B7%CF%80%CF%89%CF%82+%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9+%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82
@διας
+1
Είναι αυτό που είπα και πριν, δεν είμαστε μόνο εμείς κομπλεξικοί. -
Παντως παιδια για να ειμαι και δικαιος,ενα πραγμα που μου τη σπαει ειναι οταν βλεπω παιδακια 18 χρονων να κυκλοφορουν αμαξαρες που κατα 99% ειναι του μπαμπα τους ή αγορασμενο απο τον μπαμπα τους,να εχουν την γκομενα μεσα και να το παιζουν μουρη.Αυτο με στραβωνει λιγο για να ειμαι ειλικρινης .Που πας ρε σπορε που δεν δουλεψες ποτε στην ζωη σου και μας το παιζεις και μαγκας?Μπραβο στον μπαμπα σου και οχι σε σενα..
-
Ο χρήστης maniatis87 έγραψε:
Παντως παιδια για να ειμαι και δικαιος,ενα πραγμα που μου τη σπαει ειναι οταν βλεπω παιδακια 18 χρονων να κυκλοφορουν αμαξαρες που κατα 99% ειναι του μπαμπα τους ή αγορασμενο απο τον μπαμπα τους,να εχουν την γκομενα μεσα και να το παιζουν μουρη.Αυτο με στραβωνει λιγο για να ειμαι ειλικρινης .Που πας ρε σπορε που δεν δουλεψες ποτε στην ζωη σου και μας το παιζεις και μαγκας?Μπραβο στον μπαμπα σου και οχι σε σενα..Edit: τι ακριβως σε ενοχλει;
-
Ο χρήστης maniatis87 έγραψε:
Ντροπη σου και σε σενα και στον εμπορα με τη ferrari και στο γειτονα σου που τολματε να προκαλειται με τα πλουτη σας τον πεινασμενο ελληνικο λαο...ΟΥΣΤ!ΛΑΜΟΓΙΑ!,,,,
πλακα κανεις...την εδωσα και ησυχασα.
Ηταν μια ταπεινη ΤΤ 3.2 DSG QUATTRO COUPE σπανιο για την ελλαδα διοτι επισημως δεν ειχε εισαχθει...οχι αυτο που κυκλοφορει τωρα και εχει γεμισει ο κοσμος, αλλα του 04.Τωρα για τον γειτονα δεν εχεις δικηο γιατι το καταλαβε και μαζευτηκε στο ΜΧ5, αλλα και ο εμπορας ειχε ενα καποιο δικηο διοτι βγηκε να διαφημισει την πραματεια του-εμεσσα -μπας και πουλησει κανα κομματι (για φαντασου κανα γκομενακι με τον παππου αγκαλια να του ψιθυριζει ...τζουτζουκο αυτο θελω, και να του δειξει τη Φερραρι///). Τον πετυχαινω συχνα πυκνα να το κανει αυτο και με αλλα μουρατα (LAMBO) διοτι οταν pernav apo την εκθεση τα εχει προς πωληση...
υγ βεβαια ποιο καλα θα ηταν να ελεγε 'τζουτζουκο μου αυτο(ν) θελω...και να του δειξει εμενα'....
-
Bill
Φανταζομαι εννοει τιποτα περιπτωσεις που θα προκαλεσουν, θα σφηνωσουν ,εχουν ενα υφακι χιλιων καρδιναλιων..Βεβαια αυτο ισχυει για ολες τις ηλικιες. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Όλα αυτά με τι αυτοκίνητο??ΕΝΑ TT 3.2 DSG QUATTRO COUPE MY 04 (ΤΟ ΠΑΛΗΟ)...φαντασου να ηταν κατι αλλο τι θα γινοταν.
αλλα για να κανουμε και την πλακα μας θα σας πω σε αλλοποστ σε λιγο το ΘΕΙΚΟ καμακι με LADA NIVA..se ελληνικη επαρχια.
Δεν ντρεπομαι τοχω πει στους φιλους μου και στη γυναικα μου και εχουμε σκασει στα γελια...
παω να κανω φραπε και επανερχομαι...μην αλλαξετε καναλι -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παντως παιδια για να ειμαι και δικαιος,ενα πραγμα που μου τη σπαει ειναι οταν βλεπω παιδακια 18 χρονων να κυκλοφορουν αμαξαρες που κατα 99% ειναι του μπαμπα τους ή αγορασμενο απο τον μπαμπα τους,να εχουν την γκομενα μεσα και να το παιζουν μουρη.Αυτο με στραβωνει λιγο για να ειμαι ειλικρινης .Που πας ρε σπορε που δεν δουλεψες ποτε στην ζωη σου και μας το παιζεις και μαγκας?Μπραβο στον μπαμπα σου και οχι σε σενα..
Κομπλεξ;Ζηλια;
Edit: τι ακριβως σε ενοχλει;
ΒΙLL συνεχεια μου την μπαινεις..δεν θα γινω πουθενα administrator...θα δεις τι καψονια εχεις να τραβηξεις..
Απο κει και περα με ενοχλει αυτο το υφακι γαμαο ταο απο παιδακια που μολις εφυγαν απο σχολη οδηγων οδηγωντας κανα peugeot 206 me 65 αλογα και μπηκαν στην πορσε του μπαμπα και εχουνε αυτη τη γ@μ..νη φατσα ψωνιου που μου τη σπαει αφανταστα...ουτε ζηλια ουτε τιποτα..εχω φιλους που εχουν ακριβα αυτοκινητα και δεν συμπεριφερονται ετσι..αυτα..
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
υγ-2 Σε cabrio με μπαλωμενη κουκουλα απο δολιοφθορα-maxairia δεν την αλλαζα διοτι αν εβλεπε ο κακος ανθρωπος καινουργια κουκουλα, νομιζω θα μου την ξαναεσκιζε...δεν το επλενα ποτε και τοχα λιγο μεσα στη μπιχλα επιτηδες.
Χαχα...
Κι εγώ είχα σουβενιρ από κλειδί κάποιου και το ειλχα αφήσει έτσι και όντως δούλευε!!! -
εγω εχω οξυ σε καπο πορτα και επισης το χω αφησει ετσι....μου το πεταξαν λιγες μερες αφου το πηρα
-
Επανερχομαι με ποστ χαβαλε
Λοιπον εχω παει στο εξοχικο στον παρνασσο να κανω κατι δουλειες στον κηπο.
Εκει εχω μονιμα ενα ΝΙΒΑ για αγροτικες εργασιες και διαδρομες και σκι...ηταν 15-αυγουστος πριν 4 χρονια, ειχε καυσωνα περι τους 40-42 βαθμους. Κατα τις 6 το απογευμα μολις ειχα τελειωσει, μεσα στις σκονες ιδρωμενος αξυριστος να κρεμονται τα πουκαμισα μπιχλας δηλαδη σαν αιχμαλωτος ημουν..με εβλεπες και με λυποσουν. Λεω, δεν παω στο χωριο κατω να φαω και να βαλω και βενζινη...Παω στο βενζιναδικο (ηξερα τον βενζινα) παιρνω την μανικα και αρχιζω να βαζω βενζινη...ξαφνικα μεσα απο το βενζιναδικο που λειτουργουσε και σαν ψιλο-καφετερια πεταγεται μια 2μετρη ρωσιδα με καυτα σορτς και το πανω μερος του μαγιω..ολα χυμα...πανω κατω μια θεα γυρω στα 25
Ερχεται τρεχοντας σε μενα και αρχιζει ναζιαρικα απο που εισαι πως σε λενε...κλπ ..ε ταπαμε λιγο και κυτταζε μια το ΝΙΒΑ και το χαιδευε, μια εμενα και δεν με χαιδευε και αρχιζει και δακρυζει...τι εγινε βρε κοριτσι μου γιατι κλαις εκανα κατι..? οχι μου λεει θυμηθηκα την πατριδα μου και τον αδερφο μου που ειχαμε ενα ακριβως ιδιο..αχ ποσο θελω μια βολτα...ρε συ δεν γινονται αυτα της λεω (με ξερουν στο χωριο)..τρελλαθηκες μωρη?...Τελος παντων μου λεει, παρε την καρτα μου και ελα το βραδυ στο μαγαζι που δουλευω-ολα κερασμενα απο μενα-και μολις τελειωσω να παμε βολτα.Παω σπιτι κανω μπανακι παιρνω τηλ τον κολλητο...μητσο ετσι και ετσι τι να καν..?...βουρ στον πατσα να πας λεει ο μητσος.
Ντυνομαι και παω κατα τις 11 το βραδυ...παιδια το μαγαζι ηταν κωλομπαρο και η ρωσσιδα δουλευε κονσομασιον...μπαινω αερατος καθοτι καλεσμενος σε κωλομπαρο δεν μουχε ξανατυχει, με βλεπει , καλως τον λεει με συστηνει στο αφεντικο φιλος μου λεει δεν πληρωνει...οκ λεει το αφεντικο (τον ηξερα και με ηξερε ο τυπος φατσικα διοτι μικρος ο κοσμος στο χωριο) μου λεει κατσε στο τραπεζι υπηρεσιας και τα ποτα δικα μου...το τραπεζι υπηρεσιας ειναι εκει που καθονται 5-6 κοριτσια και περιμενουν με το που θα μπει πελατης να τον προσεγγισουν...αρχιζουν τωρα ολες μαζι απο που εισα πως απο δω τους εξηγω το στορυ...η μια καθοταν στο ενα ποδι μου η αλλη στο αλλο και 2 σκυμμενες απο πανω μου να χαριεντιζονται μαζι μου...
Θεε μου λεω δεν ειναι δυνατον, που ειμαι στον παραδεισο η στην κολαση....καθε τοσο εφευγε καποια να παει σε πελατη ερχοταν αλλη...ειχα αρχισει να τα χανω..πηγαινα να ξυσω τη μυτη μου και επιανα βυζια...πηγαινα να αναψω τσιγαρο και μου το αναβαν οι ρωσιδες....α ρε χεφνερ με τα κουνελακια σου ελεγα..τυφλα ναχεις. Βεβαια δεν γινοταν τιποτα παραπανω αλλα νομιζω ηταν θεμα αποφασησ της στιγμης...καποια στιγμη λέω μεσα μου, πολυ ωραιο για να ειναι πραγματικο, ειχα αρχισει να φοβαμαι. Παω στη γνωστη απο το βενζιναδικο της λεω βαρεθηκα φευγω,,,κατσε μου λεει να τελειωσω τη δουλεια να παμε βολτα με το ΝΙΒΑ. Τι ωρα τελειωνεις?...ε κατα τις 4-5 το πρωι μου λεει...εκει με ζωσαν τα φιδια λεω αμαν πωσ την πατησα ετσιιιι, σε επαγγελματια επεσα ο αμοιρος...κανω την καρδια μου πετρα, και της λεω εχω να σηκωθω νωρις και εφυγα. Μονο τη βενζινη μεχρι το μπαρ πληρωσα..με ξεπροβωδισαν τα κοριτσια χαιρετουρες χαδακια να ξαναρθεις μου δωσαν τηλεφωνα κλπ και εξαφανιστικα...Την αλλη μερα το μεσημερι την ξαναβλεπω τη γνωστη μου στην καφετερια στην πλατεια του χωριου, 2 τραπεζια μακρυα, χερι χερι , αγκαλιτσα και φιλακια με εναν παππου 80-αρη και τζηπουρα να τον ταιζει στο στομα και να χαριεντιζονται και να σαλιαριζουν...χαιρετηθηκαμε δια νευματος απο μακρυα με μια εκφραση σα να μου ελεγε///'τι να κανω?...ειναι η δουλεια μου'....και μου κανει νοημα με το δαχτυλο κανοντας 2 κυκλους λεγοντας στον παππου δυνατα για να ακουω και εγω 'ελα αγαπη μου να σε παω να ξαπλωσεις να ξεκουραστεις μη μου παθεις και τιποτα'...σα να μου ελεγε περιμενε να τον βαλω για υπνο και ερχομαι. Οντως τον πηρε και τον πηγε για σιεστα. Εγω περιεργος οπως ημουνα δεν εφυγα και περιμενα κανα 20 λεπτο..οταν την ειδα να ερχεται ξανα κατηφοριζοντας προς πλατεια ειχε βαλει τα σεξυ της και ειχε φτιαχτει...ηταν θεα σας λεω. Καποια στιγμη λιγο πριν φτασει τρωω φλασια και λεω στον εαυτο μου 'ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ'...σηκωνομαι και εξαφανιζομαι σφαιρα.
Μπορει να περναγα καλα μπορει και να εμπλεκα.
Τι λετε εσεις ? εκανα καλα? Το ΝΙΒΑ παντως εσκισε, εγω κωλωσα.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ (για να μην ειμαστε και οφφ τοπικ)
ΥΓ η Ρωσσιδα ηταν ελληνικης καταγωγης διοτι ο πατερας της ηταν προσφυγας απο ελλαδα και ψιλο ηξερε ελληνικα
Στο αρχικο βενζιναδικαφετερια περιμενε τον 'νταβα' να ερθει να την παρει για δουλεια.
Το συγκεκριμμενο κο-ΝΙΒΑ μαλλον αυριο θα γινει ανταλλαγη με BARCHETTAΠαιδια η ιστορια ειναι περα για περα αληθινη...δεν εχω προσθεσει τιποτα. Μαλλον εκοψα κατι τις...
-
Το νιβα εσκισε..εσυ γιατι κώλοσες να σκίσεις το ρωσάκι?Κοιτα ρε γνωριμίες που κάνεις με lada niva..
TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?