-
Ο χρήστης maniatis87 έγραψε:
Το νιβα εσκισε..εσυ γιατι κώλοσες να σκίσεις το ρωσάκι?Κοιτα ρε γνωριμίες που κάνεις με lada niva..ε ειπαμε, εκοψα κατι τις...μην το κανουμε και **ροζ[color=#000000][/**color] [color=#000000][color=#000000]το θεμα.
μια αλλη φορα θα σας πω, αν εχω κεφι για χαβαλε
- πως φορτωσα με το φιλο μου Χ 2 πιπινια απο καγιεν που ειχε ξωκειλει σε χαντακι με παγο κατω, προς το
χιονοδρομικο παρνασου ενω ο παππους (γνωστος θεατρικος, αλλα οχι φανατικος ανδρας) περιμενε μεσα στο κρυο την
οδικη - πως φορτωσα με τον φιλο μου ΜΠ, 2 μεσα στο αβγο του χιονοδρομικου ανεβαινοντας...με το που φτασαμε, καφε
στην καφετερια και επιστροφη στα κελλαρια...χασαμε το σκι εκεινη τη μερα, ειχα και ατυχημα-θλαση - πως το βουλιαξα στη λιμνη των ΛΟΚ προς χιονοδρομικο οταν εσπασε ο παγος..Εγω ο Δκαι ο Μ
- περιπετεια με ωτοστοπ απο κυρια σε ορεινη ερημικη περιοχη που πηγαινε στο μοναστηρι να προσκυνησει...εγω και ο Χ[/color][/color]ολα τα ανωτερω με ** ΝΙΒΑ.[/b]
[b]ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ **
υγ Τα ΤΑΞΙ μετρανε?
- πως φορτωσα με το φιλο μου Χ 2 πιπινια απο καγιεν που ειχε ξωκειλει σε χαντακι με παγο κατω, προς το
-
Aρα και ισως οι εμπειριες καποιου με ενα αυτοκινητο να παιζουν τεραστιο ρολο στο πως θυμαται αυτο το αυτοκινητο,τι αναμνησεις εχει..αρα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!
-
Για εμένα ισοδυναμεί με αύξηση των βαθμών ελευθερίας (που λένε και στην φυσική). Πλέον πάω όπου θέλω, όποτε θέλω, όπως θέλω.
-
Ο χρήστης botano έγραψε:
Για εμένα ισοδυναμεί με αύξηση των βαθμών ελευθερίας (που λένε και στην φυσική). Πλέον πάω όπου θέλω, όποτε θέλω, όπως θέλω.Μεγάλη κουβέντα. Το σπίτι μου είναι 35 χιλιόμετρα μακριά από την δουλειά μου και 15 από την άκρη τη πόλης (Θεσσαλονίκη). Χωρίς αυτοκίνητο θα ήμουν απλά χαμένος.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Επανερχομαι με ποστ χαβαλεΛοιπον εχω παει στο εξοχικο στον παρνασσο να κανω κατι δουλειες στον κηπο.
Εκει εχω μονιμα ενα ΝΙΒΑ για αγροτικες εργασιες και διαδρομες και σκι...ηταν 15-αυγουστος πριν 4 χρονια, ειχε καυσωνα περι τους 40-42 βαθμους. Κατα τις 6 το απογευμα μολις ειχα τελειωσει, μεσα στις σκονες ιδρωμενος αξυριστος να κρεμονται τα πουκαμισα μπιχλας δηλαδη σαν αιχμαλωτος ημουν..με εβλεπες και με λυποσουν. Λεω, δεν παω στο χωριο κατω να φαω και να βαλω και βενζινη...Παω στο βενζιναδικο (ηξερα τον βενζινα) παιρνω την μανικα και αρχιζω να βαζω βενζινη...ξαφνικα μεσα απο το βενζιναδικο που λειτουργουσε και σαν ψιλο-καφετερια πεταγεται μια 2μετρη ρωσιδα με καυτα σορτς και το πανω μερος του μαγιω..ολα χυμα...πανω κατω μια θεα γυρω στα 25
Ερχεται τρεχοντας σε μενα και αρχιζει ναζιαρικα απο που εισαι πως σε λενε...κλπ ..ε ταπαμε λιγο και κυτταζε μια το ΝΙΒΑ και το χαιδευε, μια εμενα και δεν με χαιδευε και αρχιζει και δακρυζει...τι εγινε βρε κοριτσι μου γιατι κλαις εκανα κατι..? οχι μου λεει θυμηθηκα την πατριδα μου και τον αδερφο μου που ειχαμε ενα ακριβως ιδιο..αχ ποσο θελω μια βολτα...ρε συ δεν γινονται αυτα της λεω (με ξερουν στο χωριο)..τρελλαθηκες μωρη?...Τελος παντων μου λεει, παρε την καρτα μου και ελα το βραδυ στο μαγαζι που δουλευω-ολα κερασμενα απο μενα-και μολις τελειωσω να παμε βολτα.Παω σπιτι κανω μπανακι παιρνω τηλ τον κολλητο...μητσο ετσι και ετσι τι να καν..?...βουρ στον πατσα να πας λεει ο μητσος.
Ντυνομαι και παω κατα τις 11 το βραδυ...παιδια το μαγαζι ηταν κωλομπαρο και η ρωσσιδα δουλευε κονσομασιον...μπαινω αερατος καθοτι καλεσμενος σε κωλομπαρο δεν μουχε ξανατυχει, με βλεπει , καλως τον λεει με συστηνει στο αφεντικο φιλος μου λεει δεν πληρωνει...οκ λεει το αφεντικο (τον ηξερα και με ηξερε ο τυπος φατσικα διοτι μικρος ο κοσμος στο χωριο) μου λεει κατσε στο τραπεζι υπηρεσιας και τα ποτα δικα μου...το τραπεζι υπηρεσιας ειναι εκει που καθονται 5-6 κοριτσια και περιμενουν με το που θα μπει πελατης να τον προσεγγισουν...αρχιζουν τωρα ολες μαζι απο που εισα πως απο δω τους εξηγω το στορυ...η μια καθοταν στο ενα ποδι μου η αλλη στο αλλο και 2 σκυμμενες απο πανω μου να χαριεντιζονται μαζι μου...
Θεε μου λεω δεν ειναι δυνατον, που ειμαι στον παραδεισο η στην κολαση....καθε τοσο εφευγε καποια να παει σε πελατη ερχοταν αλλη...ειχα αρχισει να τα χανω..πηγαινα να ξυσω τη μυτη μου και επιανα βυζια...πηγαινα να αναψω τσιγαρο και μου το αναβαν οι ρωσιδες....α ρε χεφνερ με τα κουνελακια σου ελεγα..τυφλα ναχεις. Βεβαια δεν γινοταν τιποτα παραπανω αλλα νομιζω ηταν θεμα αποφασησ της στιγμης...καποια στιγμη λέω μεσα μου, πολυ ωραιο για να ειναι πραγματικο, ειχα αρχισει να φοβαμαι. Παω στη γνωστη απο το βενζιναδικο της λεω βαρεθηκα φευγω,,,κατσε μου λεει να τελειωσω τη δουλεια να παμε βολτα με το ΝΙΒΑ. Τι ωρα τελειωνεις?...ε κατα τις 4-5 το πρωι μου λεει...εκει με ζωσαν τα φιδια λεω αμαν πωσ την πατησα ετσιιιι, σε επαγγελματια επεσα ο αμοιρος...κανω την καρδια μου πετρα, και της λεω εχω να σηκωθω νωρις και εφυγα. Μονο τη βενζινη μεχρι το μπαρ πληρωσα..με ξεπροβωδισαν τα κοριτσια χαιρετουρες χαδακια να ξαναρθεις μου δωσαν τηλεφωνα κλπ και εξαφανιστικα...Την αλλη μερα το μεσημερι την ξαναβλεπω τη γνωστη μου στην καφετερια στην πλατεια του χωριου, 2 τραπεζια μακρυα, χερι χερι , αγκαλιτσα και φιλακια με εναν παππου 80-αρη και τζηπουρα να τον ταιζει στο στομα και να χαριεντιζονται και να σαλιαριζουν...χαιρετηθηκαμε δια νευματος απο μακρυα με μια εκφραση σα να μου ελεγε///'τι να κανω?...ειναι η δουλεια μου'....και μου κανει νοημα με το δαχτυλο κανοντας 2 κυκλους λεγοντας στον παππου δυνατα για να ακουω και εγω 'ελα αγαπη μου να σε παω να ξαπλωσεις να ξεκουραστεις μη μου παθεις και τιποτα'...σα να μου ελεγε περιμενε να τον βαλω για υπνο και ερχομαι. Οντως τον πηρε και τον πηγε για σιεστα. Εγω περιεργος οπως ημουνα δεν εφυγα και περιμενα κανα 20 λεπτο..οταν την ειδα να ερχεται ξανα κατηφοριζοντας προς πλατεια ειχε βαλει τα σεξυ της και ειχε φτιαχτει...ηταν θεα σας λεω. Καποια στιγμη λιγο πριν φτασει τρωω φλασια και λεω στον εαυτο μου 'ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ'...σηκωνομαι και εξαφανιζομαι σφαιρα.
Μπορει να περναγα καλα μπορει και να εμπλεκα.
Τι λετε εσεις ? εκανα καλα? Το ΝΙΒΑ παντως εσκισε, εγω κωλωσα.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ (για να μην ειμαστε και οφφ τοπικ)
ΥΓ η Ρωσσιδα ηταν ελληνικης καταγωγης διοτι ο πατερας της ηταν προσφυγας απο ελλαδα και ψιλο ηξερε ελληνικα
Στο αρχικο βενζιναδικαφετερια περιμενε τον 'νταβα' να ερθει να την παρει για δουλεια.
Το συγκεκριμμενο κο-ΝΙΒΑ μαλλον αυριο θα γινει ανταλλαγη με BARCHETTAΠαιδια η ιστορια ειναι περα για περα αληθινη...δεν εχω προσθεσει τιποτα. Μαλλον εκοψα κατι τις...
Οχι βρε παιδί!.....Με ξενέρωσες.Γιατί?
-
Aρα και ισως οι εμπειριες καποιου με ενα αυτοκινητο να παιζουν τεραστιο ρολο στο πως θυμαται αυτο το αυτοκινητο,τι αναμνησεις εχει..αρα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!αυτο ειναι τοπικ απο μονο του...πολυ ωραια τοποθετηση
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Aρα και ισως οι εμπειριες καποιου με ενα αυτοκινητο να παιζουν τεραστιο ρολο στο πως θυμαται αυτο το αυτοκινητο,τι αναμνησεις εχει..αρα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!
αυτο ειναι τοπικ απο μονο του...πολυ ωραια τοποθετηση
Μα να σου πω κατι ολα τα λεφτα ειναι η συμβιωση σου με το αμαξι...να μη σου κανει τη ζωη σου δυσκολη..μπορει να παρεις FERRARI και fiat panda...και το pandaki να το θυμασαι πιο γλυκα και πιο ομορφα απο ενα ονειρο πολλων οπως μια ferrari..γιατι η ferrari ειναι ακριβη γκομενα φιλε,πρεπει να την ταιζεις πολυ,να την προσεχεις πολυ,να της πληρωνεις τα πανακριβα σερβις της..και αν κατσει και μια στραβη θα σε παρατησει οπως μια μουναρα γκομενα..θα παει εκει που θα περναει καλα...ενω το pandaki και κατω απο το οριο της φτωχειας να εισαι κουτσα στραβα θα το κρατησεις,θα μπορεις να το κινεις και να το χαιρεσαι και να διευκολυνεσαι...θα ειναι μαζι σου στα δυσκολα οταν η ferrari θα την εχει κανει με ελαφρα πηδηματακια..;)
-
Tα σέρβις μιας σύγχρονης Ferrari δεν είναι πανάκριβα εφόσον της κάνεις 5-6000 χλμ το χρόνο αναλογικά με την αξία της.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Tα σέρβις μιας σύγχρονης Ferrari δεν είναι πανάκριβα εφόσον της κάνεις 5-6000 χλμ το χρόνο αναλογικά με την αξία της.Πανο τις σεβομαι τις ferrari οσο δεν παει αλλα σαν κοστος συντηρησης ειναι αλλου..γενικως ετσι..απο βενζινες μεχρι οτι βαλει ο νους σου..και λογικο γιατι ειναι supercar..αλλα στο προηγουμενο παραδειγμα αυτοκινητο θα σημαινει το panda!και οχι η ferrari και ας ειναι απιαστο ονειρο πολλων και με μενα μεσα..για να μη παρεξηγηθω..
-
Τα ποσα ειναι αναλογα,με την τσεπη του καθενος...Οταν εχεις τα γενια πρεπει να εχεις και τα χτενια...
Παντως δε θα αισθανομουν καθολου ανετα στο τιμονι μιας ferrari στην Ελλαδα του σημερα...οσο και κομπλεξικο μπορει να ακουγεται αυτο...οπως επισης δε θα μπορουσα να την ευχαριστηθω οδηγικα,σε μια χωρα χωρις πιστες...
πχ
Youtube VideoΠεριμενω την αποψη σου Πανο...
-
Τη δική μου, γιατί?? Δεν έχω Ferrari.
Εγώ πάντως αν με δουλεμένα λεφτά αγόραζα μια δε θα αισθανόμουν άβολα λόγω της σημερινής κατάστασης στη χώρα. Ούτως η άλλως αυτοί που θα με κατηγορούσαν ότι προκαλώ είναι αυτοί οι οποίοι θα έκαναν επίδειξη χρήματος αν τα είχαν, οπότε βγάζουν τη ζήλια τους.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι η ζήλια μπορεί να οδηγήσει σε πιο ακραίες καταστάσεις όπως υλικές ζημιές οπότε εκεί δεν το πολυρισκάρεις, είναι κάπως επικίνδυνο.
Οδηγικά μια χαρά την ευχαριστιέσαι, στην πίστα έχεις το αρνητικό ότι δεν σε καλύπτει η ασφάλεια οπότε θα πας όσο φυλαγμένα θα πήγαινες σε έναν δημόσιο δρόμο συν την φθορά των ελαστικών. Πόσους γύρους θα βγάλεις με ένα σετ?? 5-10?? -
Εγώ πάντως αν με δουλεμένα λεφτά αγόραζα μια δε θα αισθανόμουν άβολα λόγω της σημερινής κατάστασης στη χώρα. Ούτως η άλλως αυτοί που θα με κατηγορούσαν ότι προκαλώ είναι αυτοί οι οποίοι θα έκαναν επίδειξη χρήματος αν τα είχαν, οπότε βγάζουν τη ζήλια τους.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι η ζήλια μπορεί να οδηγήσει σε πιο ακραίες καταστάσεις όπως υλικές ζημιές οπότε εκεί δεν το πολυρισκάρεις, είναι κάπως επικίνδυνο.
Οδηγικά μια χαρά την ευχαριστιέσαι, στην πίστα έχεις το αρνητικό ότι δεν σε καλύπτει η ασφάλεια οπότε θα πας όσο φυλαγμένα θα πήγαινες σε έναν δημόσιο δρόμο συν την φθορά των ελαστικών. Πόσους γύρους θα βγάλεις με ένα σετ?? 5-10??13
-
Οδηγικά μια χαρά την ευχαριστιέσαι, στην πίστα έχεις το αρνητικό ότι δεν σε καλύπτει η ασφάλεια οπότε θα πας όσο φυλαγμένα θα πήγαινες σε έναν δημόσιο δρόμο συν την φθορά των ελαστικών. Πόσους γύρους θα βγάλεις με ένα σετ?? 5-10??Καλά τα λες, αλλά μάλλον δεν θα αισθανόσουν και πολύ καλά όταν ανακάλυπτες ότι:
- Στην πείραξαν (γρατζουνιές κλπ)
- Στην σοδόμησαν
- Στην έκλεψαν
- Είσαι στο νοσοκομείο επειδή σου την έπεσαν
Σε μια κοινωνία στο όριο της κατάρρευσης, δεν είναι καλό να προκαλείς. Κακά τα ψέματα, μια Φερράρι είναι πρόκληση πρώτου μεγέθους. Αν έχεις βέβαια τα φράγκα να κρύβεις από τα μάτια σου την φτωχολογιά και τον εαυτό σου από τα δικά της, τότε προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα και μπορείς να έχεις ότι θέλεις στα γκαράζ σου.
-
Θεωρώ αδιανόητο να έχω φερραρι και να φοβαμαι να την βγαλω βολτα (πραγματική βολτα και οχι πλατεία μαγκια κτλ) μήπως τη γρατσουνίσουν ή πουν ότι έχω φραγκα και μου ρίξουν κατάρες.
Καποτε ειχα θεση ερωτημα για αγορα corvette c5. O λόγος που δεν πήρα ηταν η κοινωνική κατακραυγή των πελατων στην επιχειρηση της γυναίκας οι οποίοι ακομα και με το κουπέ πετάνε μπηχτές και μιλάν για τελη κυκλοφορίας βενζινες ,πως τα βγαζω πέρα κτλ. Τελος πάντων εδωσα μαχη με την επιχειρηματία συζηγο και μετα απο σκέψη και αφού ειδα ότι στην εδω κλειστή κοινωνία όλα πέφτουν στο τελος του μηνα με πληρωμές καθυστερούμενες υποχώρησα. Iσως για αλλους να ειναι βλακεία . Και να εχουν και δίκιο. Ισως εκανα λάθος. Τα οικονομικά προβλήματα και κόμπλεξ του κοσμου ομως φαινονται στις συναλλαγές τους .Επιφυλάσσομαι!......
-
Σορυ λαθος καταλαβα κι εγω...
Σωστο ορθολογικα αλλα οι 12/10 που θα δουν μια ferrari στην Ελλαδα του σημερα θα πουν ποιο ειναι αυτο το λαμογιο/μαστρωπος/εμπορος ναρκωτικων κλπ(SV2 no offence ),ενα 0,001%θα πει μπραβο σε αυτον που δουλεψε και πηρε αυτο που του αξιζε...
Οδηγικά μια χαρά την ευχαριστιέσαι, στην πίστα έχεις το αρνητικό ότι δεν σε καλύπτει η ασφάλεια οπότε θα πας όσο φυλαγμένα θα πήγαινες σε έναν δημόσιο δρόμο συν την φθορά των ελαστικών. Πόσους γύρους θα βγάλεις με ένα σετ?? 5-10??
Οπως ειπα και πιο πανω οποιος εχει τα γενια πρεπει να εχει και τα χτενια,συνεπως αν εχεις δωσει 100-150Κ,για ενα αυτοκινητο,τα 3-4Κ που κανουν τα λαστιχα του,πρεπει να ειναι μια τριχα απ τα....γενια σου...
Εκτος αυτου το να χαρεις ενα τετοιο αυτοκινητο οπως του/σου αξιζει σε εκτος πιστας θα εισαι σιγουρα παρανομος και επικινδυνος για τους αλλουςΣειρα του SV2 τωρα...αυτος εχει σιγουρα:lol:
-
...........τι σημαινει παραγματικα για τον καθενα απο σας ...αυτοκινητο.....Αυτοκίνητο για μένα σημαίνει οικογένεια!!!! Εαν δεν είχα οικογένεια ίσως δεν χρειαζόμουνα και αυτοκίνητο !!! Θα κινιόμουνα μόνο με μηχανή!!!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Θεωρώ αδιανόητο να έχω φερραρι και να φοβαμαι να την βγαλω βολτα (πραγματική βολτα και οχι πλατεία μαγκια κτλ) μήπως τη γρατσουνίσουν ή πουν ότι έχω φραγκα και μου ρίξουν κατάρες.
Καποτε ειχα θεση ερωτημα για αγορα corvette c5. O λόγος που δεν πήρα ηταν η κοινωνική κατακραυγή των πελατων στην επιχειρηση της γυναίκας οι οποίοι ακομα και με το κουπέ πετάνε μπηχτές και μιλάν για τελη κυκλοφορίας βενζινες ,πως τα βγαζω πέρα κτλ. Τελος πάντων εδωσα μαχη με την επιχειρηματία συζηγο και μετα απο σκέψη και αφού ειδα ότι στην εδω κλειστή κοινωνία όλα πέφτουν στο τελος του μηνα με πληρωμές καθυστερούμενες υποχώρησα. Iσως για αλλους να ειναι βλακεία . Και να εχουν και δίκιο. Ισως εκανα λάθος. Τα οικονομικά προβλήματα και κόμπλεξ του κοσμου ομως φαινονται στις συναλλαγές τους .Επιφυλάσσομαι!......
...και πολυ καλα εκανες αφου θελεις να κρατησεις την πελατεια σας...
Κακα τα ψεματα παιδια,οταν ο αλλος εχει 500€ να βγαλει το μηνα,και συ θες 500€ για μια βολτα...εεεε...χτυπαει ασχημα.
Πριν απο 2-3 χρονια βεβαια ηταν νορμαλ τα νουμερα,που ημασταν ολοι πλουσιοι... -
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ?
Το μεσο που σε πηγαινει απο το σημειο Α στο σημειο Β, καποια το κανουν γρηγορα, ανετα, με ασφαλεια και καποια αλλα οχι τοσο καλα.
Παραδειγμα= Αθηνα-Θεσσαλονικη με ενα 1400αρι τεσσερα ατομα και αποσκευες με 35 βαθμους που θα θελεις Air condition, το ταξιδι θα βγει αλλα πως θα ειναι ??? και σε ποσες ωρες. Το ιδιο ταξιδι με ενα αυτοκινητο 5000cc ???
Αυτο εισχυει για τα αυτοκινητα που βγαινουν απο την γραμμη παραγωγης των εργοστασιων.
Απο εκει και περα ο καθενας διαλεγει, και αναλογα με τις οικονομικες δυνατοτητες που εχει διαμοφρωνει την λεξη AYTOKΙΝΗΣΗ -
Δεν διαφωνω μαζι σου αλλα το αυτοκινητο ειναι και διασκεδαση ετσι..δηλαδη ενα αμαξι 5000cc δεν το παιρνεις μονο για να σε μεταφερει γρηγορα..το παιρνεις και για να το γουσταρεις ή και για να πουλας μουρη..δεν ειναι απλα ενας γρηγορος μεταφορεας!κατα τ'αλλα συμφωνω μαζι σου..
-
Συμφωνω !!!
Με ενα 5000cc πχ Mercedes πας ανετα και γρηγορα, και με μια Lambo πουλας και μουρη, αν και εμενα δεν με συγκινουν τα supercars. Αν ειχα τρελα χρηματα θα εκανα συλλογη απο μονοθεσια και rally cars. Δυστυχως τωρα τα εχω σε 1/18
TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?