-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μπράβο αν το έκανες αλλα για παπατζα μου κάνει στα
Και στην τελική ποτε δεν κατάλαβα τα κόλλημα τα κάποιωνΣε αφορα και δε το ξερω? Δεν εχω κανενα προβλημα με τους γονεις που παιρνουν στα παιδια τους το 1ο τους αυτοκινητο εντος λογικων πλαισιων... 15 χιλιαρικα ας πουμε για πρωτο αμαξι τα θεωρω υπερ-αρκετα. Ετσι κι αλλιως υπαρχουν παραπανω πιθανοτητες να γινουν μεσα στις γρατζουνιες και τα χτυπηματα, αν οχι 15 τροπετιασμενα χιλιαρικα.
-
Και ενα τοπ κουσουρι,που συνηθως νευριαζει την αιθερια μελαχρινη υπαρξη που κοσμει το recaro δεξι bucket μου,
να τσεκαρω καθε ποτε λιγο τον αερα.Αν δεν ειναι οι πιεσεις απολυτα σωστες δεν μπορω να οδηγησω,κατι δεν θα μου πηγαινει καλα. -
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Και ενα τοπ κουσουρι,που συνηθως νευριαζει την αιθερια μελαχρινη υπαρξη που κοσμει το recaro δεξι bucket μου,
να τσεκαρω καθε ποτε λιγο τον αερα.Αν δεν ειναι οι πιεσεις απολυτα σωστες δεν μπορω να οδηγησω,κατι δεν θα μου πηγαινει καλα.Τώρα μου θύμησες το παρακάτω.
-Τί ωρα είναι?
-Η ωρα που δείχνει το πανάκριβο Bulgari ρολόι μου, που κοσμεί το πανέμορφο γυμνασμένο χέρι μου, είναι..... -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
να τσεκαρω καθε ποτε λιγο τον αερα.Αν δεν ειναι οι πιεσεις απολυτα σωστες δεν μπορω να οδηγησω,κατι δεν θα μου πηγαινει καλα.Τώρα μου θύμησες το παρακάτω.
-Τί ωρα είναι?
-Η ωρα που δείχνει το πανάκριβο Bulgari ρολόι μου, που κοσμεί το πανέμορφο γυμνασμένο χέρι μου, είναι.....Ναι πρεπει να ομολογησω πως ανηκουν στην ιδια κατηγορια
-
Δεν ξερω αν ειναι κουσουρι η ηλιθιοτητα η off topic το να μην δενουν καποιοι τα παιδια πισω και να τα εχουν ορθια αναμεσα στα μπροστινα καθισματα και οταν τους λες οτι ειναι επικυνδινο σου λενε : Δεν θελει το παιδι κλαιει...............
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Μπράβο αν το έκανες αλλα για παπατζα μου κάνει στα >
Και στην τελική ποτε δεν κατάλαβα τα κόλλημα τα κάποιωνΣε αφορα και δε το ξερω? Δεν εχω κανενα προβλημα με τους γονεις που παιρνουν στα παιδια τους το 1ο τους αυτοκινητο εντος λογικων πλαισιων... 15 χιλιαρικα ας πουμε για πρωτο αμαξι τα θεωρω υπερ-αρκετα. Ετσι κι αλλιως υπαρχουν παραπανω πιθανοτητες να γινουν μεσα στις γρατζουνιες και τα χτυπηματα, αν οχι 15 τροπετιασμενα χιλιαρικα.
Και επειδή το θεωρείς εσυ είναι σωστό ;;
Για άλλους είναι καλά τα 4I για άλλους τα 15K και για άλλους τα 45k για πρώτο αυτοκίνητο ...
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Δεν ξερω αν ειναι κουσουρι η ηλιθιοτητα η off topic το να μην δενουν καποιοι τα παιδια πισω και να τα εχουν ορθια αναμεσα στα μπροστινα καθισματα και οταν τους λες οτι ειναι επικυνδινο σου λενε : Δεν θελει το παιδι κλαιει...............Ειλικρινά αυτό με τσατίζει πολύ όταν το βλέπω και δυστυχώς το βλέπω συχνά.
Στο δικό μου αυτοκίνητο έχουν προβλέψει οπτική-ηχητική ένδειξη για το αν έχουν βάλει όλοι οι επιβάτες μπρος πίσω την ζώνη ασφαλείας ή αν την λύσουν εν κινήσει! Είμαι ικανός να σταματήσω δεξιά μέχρι να 'ξαναδεθούν'.
Με την ασφάλεια δεν παίζουμε και ας με πούνε κομπλεξικό, γεμάτο κουσούρια! -
Πάντως πάρα πολλά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα, δεν είναι κουσούρια. Στην υπερβολή τους ορισμένα από αυτά ή αν κάναμε το αντίθετο τους, θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε κουσούρια.
Δεν είναι πχ κουσουρι να φοράμε πάντα ζώνες ασφαλείας ή να μην επιτρέπουμε το κάπνισμα μέσα στο αυτοκίνητο, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά.
Δεν είναι κουσούρι να θέλουμε να είναι καθαρό και τακτοποιημένο το αυτοκίνητο.
Όπως επίσης δεν θεωρώ κουσούρι να μην θέλουμε να ακούμε τριξίματα και άλλους περιέργους θορύβους όταν οδηγούμε.
Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν ποιες συνήθειες έχουν λογική εξήγηση και ποιες όχι, γιατί μου φαίνεται ότι τα έχουμε λίγο μπερδέψει. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Δεν ξερω αν ειναι κουσουρι η ηλιθιοτητα η off topic το να μην δενουν καποιοι τα παιδια πισω και να τα εχουν ορθια αναμεσα στα μπροστινα καθισματα και οταν τους λες οτι ειναι επικυνδινο σου λενε : Δεν θελει το παιδι κλαιει...............
Ειλικρινά αυτό με τσατίζει πολύ όταν το βλέπω και δυστυχώς το βλέπω συχνά.
Στο δικό μου αυτοκίνητο έχουν προβλέψει οπτική-ηχητική ένδειξη για το αν έχουν βάλει όλοι οι επιβάτες μπρος πίσω την ζώνη ασφαλείας ή αν την λύσουν εν κινήσει! Είμαι ικανός να σταματήσω δεξιά μέχρι να 'ξαναδεθούν'.
Με την ασφάλεια δεν παίζουμε και ας με πούνε κομπλεξικό, γεμάτο κουσούρια!Και ΠΟΛΥ καλα κανείς ...
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Πάντως πάρα πολλά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα, δεν είναι κουσούρια. Στην υπερβολή τους ορισμένα από αυτά ή αν κάναμε το αντίθετο τους, θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε κουσούρια.
Δεν είναι πχ κουσουρι να φοράμε πάντα ζώνες ασφαλείας ή να μην επιτρέπουμε το κάπνισμα μέσα στο αυτοκίνητο, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά.
Δεν είναι κουσούρι να θέλουμε να είναι καθαρό και τακτοποιημένο το αυτοκίνητο.
Όπως επίσης δεν θεωρώ κουσούρι να μην θέλουμε να ακούμε τριξίματα και άλλους περιέργους θορύβους όταν οδηγούμε.
Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν ποιες συνήθειες έχουν λογική εξήγηση και ποιες όχι, γιατί μου φαίνεται ότι τα έχουμε λίγο μπερδέψει.Για ζωνες και καπνισμα συμφωνώ. Για την καθαριότητα και την τακτοποίηση το ''κουσούρι '' μας το κολλάνε οι άλλοι!
-
το μεγαλο μου κουσουρι σαν οδηγος ειναι να κανω πραγματα παραλληλα με την οδηγηση
ειτε δηλαδη να στριβω τσιγαρα ή να πινω καφε ή ακομα και αν δεν εχω τι να κανω να κρεμαω απ'εξω το ταριφοχερο
το κινητο εχω κοψει λογω κλησεων (διπλωμα περισσοτερο)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το μεγαλο μου κουσουρι σαν οδηγος ειναι να κανω πραγματα παραλληλα με την οδηγησηειτε δηλαδη να στριβω τσιγαρα ή να πινω καφε ή ακομα και αν δεν εχω τι να κανω να κρεμαω απ'εξω το ταριφοχερο
το κινητο εχω κοψει λογω κλησεων (διπλωμα περισσοτερο)
Υπαρχει το Bluetooth . Εγω βεβαια χρησιμοποιω Handsfree και ας απαγορευεται απο τον ελληνικο ΚΟΚ , ενω στην υπολοιπη ΕΕ μια χαρα επιτρεπεται.
-
Συνάδελφός μου έπεσε σε κοτέτσι επειδή εσκυψε να παρει το κινητό που του επεσε ενώ μιλούσε. Πλήρωσε φραχτη και κότες! Πόσο δεν ξέρω!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Συνάδελφός μου έπεσε σε κοτέτσι επειδή εσκυψε να παρει το κινητό που του επεσε ενώ μιλούσε. Πλήρωσε φραχτη και κότες! Πόσο δεν ξέρω!Μια χαρα γλιτωσε ο συναδελφος σου
Ξαδερφος μου ερχομενος απο Δ.Φραγκιστα για χωριο εσκυψε να παρει το κινητο του και εφυγε σε γκρεμο . Για καλη του τυχη δεν φοραγε ζωνη ασφαλειας και χωθηκε στην θεση του συνοδηγου οποτε και γλιτωσε . Το Lancia Dedra full extra διαλυθηκε και ηταν και γαμω τα αμαξακια -
- Σχολαστική δαιδικασία άναψε / κλείσε το AC
- Σε λεωφόρους ή Ε.Ο. θα προσπεράσω πάντα από δεξιά αν χρειαστεί, δεν κάθομαι να ανάβω φώτα ή να κορνάρω
- Σε επαρχιακούς δρόμους με 2 λωρίδες ασυναίσθητα κάθομαι δεξιά όταν μπορώ
- Εκτός από συγκεκριμένους σταθμούς σε std ώρες αλλάζω συνεχώς το ραδιόφωνο, σε εκνευριστικό βαθμό
- Με ενοχλεί απίστευτα το κορνάρισμα, θα το κάνω μόνο ως έσχατη λύση.
- Σε επιστροφή από ταξίδια στα τελευταία 100 - 150 km ανεβάζω κάθετα το ρυθμό οπότε ότι έχω εξοικονομήσει πάει κουβά
- Ελέγχω τη πίεση των ελαστικών κάθε Πασχα και Χρ/να
- Κόβω υπερβολικά όταν περνάω πλάι από λεωφορείο που έκανε στάση
- Οδηγάω πολύ συχνά στα όρια της ρεζέρβας, φοβάμαι ότι θα παραδώσει πνεύμα η αντλία
- Με εκνευρίζουν οι πολλές στάσεις σε ταξίδια, πχ Αθήνα - Θεσ/κη μια και πολύ είναι
Δεν πλακώνω ποτέ το μοτέρ κρύο, δεν το αφήνω ποτέ να κρυώσει μετά από πλάκωμα - Γκρινιάζω και σιχτιρίζω συνεχώς όταν οδηγάω το Polo της γυναίκας μου, μετά από 8 χρόνια δεν μπορώ να χωνέψω πως
πήρε αυτή τη φόλα
Αυτά και άλλα πολλά που δεν μου ρχονται τώρα
-
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
- Κόβω υπερβολικά όταν περνάω πλάι από λεωφορείο που έκανε στάση
Πολυ σωστη συμπεριφορα, κανω ακριβως το ιδιο.
- Οδηγάω πολύ συχνά στα όρια της ρεζέρβας, φοβάμαι ότι θα παραδώσει πνεύμα η αντλία
Μια απ τα ιδια..οχι απο επιλογη..
Συνάδελφός μου έπεσε σε κοτέτσι επειδή εσκυψε να παρει το κινητό που του επεσε ενώ μιλούσε. Πλήρωσε φραχτη και κότες! Πόσο δεν ξέρω!
Θειος γνωστου μου εβγαλε καποτε ολικη ολοκαινουργια 33 επειδη αλλαζε τις κασετες..Ξυπνησε δε μετα απο 2 μερες..
-
-Δεν θέλω να έχω κανένα αντικείμενο μέσα στο αυτοκίνητο, σε ντουλαπάκι και πορτ μπαγκάζ από την άλλη επικρατεί πανικός.
-Δεν ανοίγω ποτε παράθυρο στο αυτοκίνητο, το καλοκαίρι με Α/C και όσο πιο κρύο γίνεται και τον χειμώνα πολύ ζεστό.
-Με την καμία δεν αφήνω κάποιον να καπνίσει να φάει κάτι ή να πιει μέσα στο αυτοκίνητο
-Δεν φεύγω αν δεν βάλουν όλοι ζώνες
-Δεν πειράζω τίποτα από το αυτοκίνητο από την στιγμή της αγοράς, ένα διχτάκι που έχει στον μοχλό για να αλλάζεις θέση στο τιμόνι ακόμη εκεί είναι, ακόμη και κάτι ζελατίνες στα σηματάκια που έχει πάνω στις ζάντες μετά από δύο χρόνια
-Απεχθάνομαι τους τριγμούς
-Δεν μπορώ να μην πηγαίνω σβέλτα στις στροφοδιαδρομές
-Γεμίζω με βενζίνη όταν φτάσει στα όρια
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Μπράβο αν το έκανες αλλα για παπατζα μου κάνει στα >
Ούτε εσένα βέβαια Ορέστη σε αφορά πως αγόρασε ο άλλος την Porsche και όμως το σχολιάζεις.
Επίσης δε νομίζω πως επειδή θεωρείς εσύ αρκετά τα 15.000Ε(είναι τυχαίο που το δικό σου είναι σε αυτό το όριο;) αυτό είναι και σωστό. Αν ο άλλος έχει 50.000Ε γιατί να δώσει 15.000; Για να μη νιώθουν άσχημα οι άλλοι που δεν έχουν; -
Δεν μπορώ με τίποτα να οδηγήσω αν υπάρχει κόσμος στα πίσω καθίσματα ενώ η θέση του συνοδηγού είναι κενή. Κάποιος πρέπει να έρθει μπροστά οπωσδήποτε, αλλιώς δεν ξεκινάω.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ούτε εσένα βέβαια Ορέστη σε αφορά πως αγόρασε ο άλλος την Porsche και όμως το σχολιάζεις.
Επίσης δε νομίζω πως επειδή θεωρείς εσύ αρκετά τα 15.000Ε(είναι τυχαίο που το δικό σου είναι σε αυτό το όριο;) αυτό είναι και σωστό. Αν ο άλλος έχει 50.000Ε γιατί να δώσει 15.000; Για να μη νιώθουν άσχημα οι άλλοι που δεν έχουν;Ειναι λαθος διαπαιδαγωγηση. Ολοι εχουν δικαιωμα να το σχολιαζουν. Προφανως και δεν ειναι τυχαιο αυτο το οριο. Δε θα επαιρνα κατι που κοστιζει πανω απο 15.000 ενω ειμαι οδηγος για λιγοτερο απο 5-6 χρονια και δωρο να μου το κανανε...
Οταν μεγαλωσω και πηξει το μυαλο μου θα κανω μια ωραια καταθεση 50.000 για την μεγαλη μου λατρεια, αλλα θα ξερω τι πως και γιατι.
Τα κουσούρια/συνήθειά μας σαν οδηγοί;