-
ΕΚΑΝΕ ΓΑΜΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Ο FA στην ερώτηση του Niki Lauda για το πως αισθάνεται που ένας ισπανός οδηγός με ταλικό αυτοκίνητο κέρδισε στην Γερμανία ...
είπε ότι : ' Δεν ξέρει από πολιτικές ερωτήσεις αλλά ... Κέρδισε ένας** ΙΣΠΑΝΟΣ οδηγός με ένα ΙΤΑΛΙΚΟ αυτοκίνητο που σχεδίασε ένας ΕΛΛΗΝΑΣ **'
αυτό μόνο μου αρκεί !!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Spanish driver, Italian car, designed by a Greekκέρδισε έναν Γερμανό μέσα στην Γερμανία.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
ΕΚΑΝΕ ΓΑΜΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Ο FA στην ερώτηση του Niki Lauda για το πως αισθάνεται που ένας ισπανός οδηγός με ταλικό αυτοκίνητο κέρδισε στην Γερμανία ...είπε ότι : ' Δεν ξέρει από πολιτικές ερωτήσεις αλλά ... Κέρδισε ένας** ΙΣΠΑΝΟΣ οδηγός με ένα ΙΤΑΛΙΚΟ αυτοκίνητο που σχεδίασε ένας ΕΛΛΗΝΑΣ **'
αυτό μόνο μου αρκεί !!!!!!!!!!
απλα
ΘΕΟΣ ΑΠΛΑ
-
ωραίος!
-
Ενταξει Νικο ελευθερη η εισοδος στο φορουμ μεχρι την επομενη Κυριακη στις 14:00
-
Παλι παπακια εκανε ο αλονσο με τα χερακια του ε,ευτυχως αυτος δεν ουρλιαζει στην ενδοεπικοινωνια οπως ο φετελ.
Εκεινη η διαφορα της RB8 του 1 δευτερολεπτου που ειχε τρομαξει τους παντες πριν 2-3 αγωνες αν θυμαμαι καλα,τελικως δεν την ξαναειδαμε πουθενα.
-
Alonso! Απλα! Αξιος πρωταθλητης στη καλυτερη περιοδο της καριερας του!! Μας κανει πολυ περιφανους!
Λουης...ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΟΥΖΕΡ! Επαθε λαστιχο κι ηθελε να εγκαταλειψει; Καλα το καταλαβα;
Τιφοζι...δεχομαι προσφορες για 2μερα διακοπων μακρυα απο τη τηλεοραση οταν εχει αγωνα.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Θα βαζα και το πουλί μου στη φωτιά ότι δεν θα χτυπήσει κανέναν.
Οι άλλοι μπορεί να πέσουν πάνω του....Τελικά δικαιώθηκες........δεν μπορεί μιλήσατε στο τηλέφωνο και σου είπε ότι θα είναι φρόνιμος και δεν μας το λες,δεν υπάρχει άλλη εξήγηση
-
Μεγαλος Alonso, απλα!
Ο Hamilton εδειξε σημερα το ποιον του.
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τιφοζι...δεχομαι προσφορες για 2μερα διακοπων μακρυα απο τη τηλεοραση οταν εχει αγωνα.Οπως σου ειπα, θα το οργανωσω
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Λουης...ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΟΥΖΕΡ! Επαθε λαστιχο κι ηθελε να εγκαταλειψει; Καλα το καταλαβα;
Μεγαλη ξενερα,σου λεει αφου δεν θα παρω ουτε ποντο τι να τρεχω σα το λακαμα τοσους γυρους.
-
Πάντως ο** SV **άρχισε την κλάψα . Ηδη στις δηλώσεις του παραπονιέται για την προσπέραση που έφαγε από τον LH , ότι τον έκλεισε ο **JB **στην προσπέραση για την 2η θέση και ότι αναγκάστηκε να επιταχύνει στο βαμμένο αντί για τον δρόμο ... Κρίμα ... δείχνει ότι δεν το έχει ...
-
Ο χρήστης aggelos_35 έγραψε:
Οι άλλοι μπορεί να πέσουν πάνω του....Τελικά δικαιώθηκες........δεν μπορεί μιλήσατε στο τηλέφωνο και σου είπε ότι θα είναι φρόνιμος και δεν μας το λες,δεν υπάρχει άλλη εξήγηση
Ω ναι!! Η Μακλαρεν πάντως μια χαρά τον χρησιμοποίησε για να καθυστερήσει τον Φεττελ.
Ο Κίμι παντως απέδειξε πάλι το ταλέντο του με το αναίμακτο παρά την πίεση προσπέρασμα που έκανε, δεν άλλαξε καθόλου,ψυχρός εκτελεστής.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Μεγαλη ξενερα,σου λεει αφου δεν θα παρω ουτε ποντο τι να τρεχω σα το λακαμα τοσους γυρους.
Δηλαδή είναι σαν να λέει ότι όσοι τρέχουν και δεν παίρνουν βαθμούς κακώς τρέχουν,αντί να το παλαίψει για το καλύτερο,γιατί μην μου πείτε ότι η μακλάρεν και ο χάμιλτον έστω και μετά από κλατάρισμα είναι για 16η θέση !!!!!
Να έρθω στα του αγώνα,πάρα πολύ καλός FA από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο πολύ καλός επίσης ο Μπάτον και για μένα από τις καλύτερες εμφανίσεις του αγώνα ο πέρεζ που άν και κατάγεται απο το ταπεινό Μεξικό και όχι απο τιν φορμολουμάνα Βραζιλία ανέβηκε ούτε λίγο ούτε πολύ 11 ολόκληρες θέσεις,κάτι που νομίζω δίνει απάντηση στον Χάμιλτον..... -
Αν και αντιπαθώ τον Χάμιλτον, αδίκως τον κράζετε. Ο Whitmarsh δήλωσε ότι από το κλατάρισμα έπαθε ζημίες το μονοθέσιο και για αυτό και εγκατέλειψε ο Lewis.
-
Nαι αλλά με το που κλατάρισε ο Χαμιλτον ήθελε εγκατάληψη. Και αν είχε πάθει ζημιές πως γίνεται να έφτασε στο να περάσει τον Φεττελ, να διατηρηθεί μπροστά του και να έχει κολλήσει στον Αλόνσο όντας 1 γύρω πίσω.
Πιθανότατα δικαιολογίες του κώλου, απλά ήξερε ότι δεν μπορεί να πετύχει κάτι καλό και δεν είχε τη διάθεση να συνεχίσει πιστεύω. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν και αντιπαθώ τον Χάμιλτον, αδίκως τον κράζετε. Ο Whitmarsh δήλωσε ότι από το κλατάρισμα έπαθε ζημίες το μονοθέσιο και για αυτό και εγκατέλειψε ο Lewis.Χαζομαρες του whit. Στηριζει λουη.
Καλα λεει ο πανος.
Απαραδεκτος ο λουης. Ας δει με την επιμονη κ τη δουλεια που εφτασε ο φερναντο με χειροτερο μονοθεσιο.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο Alonso μονος του εχει -3 βαθμους απο την McLaren και -2 απο την Lotus...
Γαμω τον Massa μου μεσα γαμω...
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Θα χάσω κ τον αγώνα αύριο
-
Ο χρήστης aggelos_35 έγραψε:
Mίλησαν στο τηλέφωνο, γιατί σήμερα ο Πάστορας έκανε στην άκρη συνέχεια.
-
skype...
2012 - Großer Preis Santander von Deutschland