-
This post is deleted! -
Μαλλον ακριβοτερα πλεον απο εξω εφοσον πολλοι τα εξαγουν για να πιασουν περισσοτερα.
-
Σοβαρά τώρα, ξέρει κανείς αν αξίζει πλέον εισαγωγή από γερμανία? Λέω να πάω σε κανένα μαντρά-εισαγωγέα να του δείξω το αυτοκίνητο που θέλω στο mobile.de και να δω τη θα μου πει!
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Σοβαρά τώρα, ξέρει κανείς αν αξίζει πλέον εισαγωγή από γερμανία? Λέω να πάω σε κανένα μαντρά-εισαγωγέα να του δείξω το αυτοκίνητο που θέλω στο mobile.de και να δω τη θα μου πει!Αν το αμαξι που θελεις Δεν υπαρχει στην Ελλαδα θα συμφερει, αν υπαρχει δεν παιζει.....Πλεον βρισκεις Carrera S 7ετιας γυρω στα 33.000ε και Aston Martin V8 Vantage γυρω στα 73.000ε........SLK200 7ετιας αρχιζουν απο 6-7.000ε.....Γενικα αν εχεις λεφτα και δεν εχεις θεμα με φορους (δλδ λιτρα) παιρνεις αμαξαρα μεχρι 30-35.000ε.
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Σοβαρά τώρα, ξέρει κανείς αν αξίζει πλέον εισαγωγή από γερμανία? Λέω να πάω σε κανένα μαντρά-εισαγωγέα να του δείξω το αυτοκίνητο που θέλω στο mobile.de και να δω τη θα μου πει!
Αν το αμαξι που θελεις Δεν υπαρχει στην Ελλαδα θα συμφερει, αν υπαρχει δεν παιζει.....Πλεον βρισκεις Carrera S 7ετιας γυρω στα 33.000ε και Aston Martin V8 Vantage γυρω στα 73.000ε........SLK200 7ετιας αρχιζουν απο 6-7.000ε.....Γενικα αν εχεις λεφτα και δεν εχεις θεμα με φορους (δλδ λιτρα) παιρνεις αμαξαρα μεχρι 30-35.000ε.
Σε αυτά τα χρήματα παίζω, και κυβικά μέχρι 2.000, απλά σκέφτομαι ότι αφού τα Slk r172 που πωλούνται τώρα στην ελλάδα είναι σχεδόν όλα από μαντράδες, και αυτό προϋποθέτει ότι θα έχει και αυτός το κέρδος του, τότε ίσως συμφέρει να φέρω ένα από γερμανία, ένα το οποίο θα επιλέξω μπροστά του στο ιντερνετ ώστε να μην έχει άλλα ντ'άλλον χιλιόμετρα όταν θα έρθει εδώ και το κέρδος του θα το υπολογίσουμε εκείνη τη στιγμή. Δεν ξέρω άλλα έστω πειραματικά αξίζει να κάνω μία βόλτα.
-
Αν το αμαξι που θελεις Δεν υπαρχει στην Ελλαδα θα συμφερει, αν υπαρχει δεν παιζει.....Πλεον βρισκεις Carrera S 7ετιας γυρω στα 33.000ε και Aston Martin V8 Vantage γυρω στα 73.000ε........SLK200 7ετιας αρχιζουν απο 6-7.000ε.....Γενικα αν εχεις λεφτα και δεν εχεις θεμα με φορους (δλδ λιτρα) παιρνεις αμαξαρα μεχρι 30-35.000ε.
Σε αυτά τα χρήματα παίζω, και κυβικά μέχρι 2.000, απλά σκέφτομαι ότι αφού τα Slk r172 που πωλούνται τώρα στην ελλάδα είναι σχεδόν όλα από μαντράδες, και αυτό προϋποθέτει ότι θα έχει και αυτός το κέρδος του, τότε ίσως συμφέρει να φέρω ένα από γερμανία, ένα το οποίο θα επιλέξω μπροστά του στο ιντερνετ ώστε να μην έχει άλλα ντ'άλλον χιλιόμετρα όταν θα έρθει εδώ και το κέρδος του θα το υπολογίσουμε εκείνη τη στιγμή. Δεν ξέρω άλλα έστω πειραματικά αξίζει να κάνω μία βόλτα.
Δεν νομιζω πως θα πετυχεις τιμες ιδιες με Γερμανια, εκτος αν κοιτας να δωσεις κανα 15αρι για το R172 που εκει ναι ισως. Αλλα να βρεις R172 με τα 8-10000ε που ζητανε και ιδιωτες και μαντραδες εδω το θεωρω λιγακι απιθανο. Μονο τα μεταφορικα και τους φορους αν βαλεις θα δεις πως δεν βγαινουν τα νουμερα.
-
Κάτσε ρε μπερδεύτηκες ή εγώ δεν καταλαβαίνω? δεν περιμένω να δώσω τίποτα λιγότερο από 30-35000 χιλιάρικα για το 172.!
-
Κάτσε ρε μπερδεύτηκες ή εγώ δεν καταλαβαίνω? δεν περιμένω να δώσω τίποτα λιγότερο από 30-35000 χιλιάρικα για το 172.!Α ναι θελεις το 3ετιας που ειναι τσιμπημενο.....Απο ιδιωτες ομως το βρισκεις και πιο κατω απο 30.000ε εδω, γιατι να ασχοληθεις με απεξω ? Βαλε μια αγγελια στο Car οτι το ψαχνεις και θα βρεις.
-
brothers,διαβαζω διαφορα ευτραπελα εδω στο θεμα,και παλι καλα που εχουμε φιντμπακ σωστο και προσεχουμε επικειμενες αγορες μεταχ,οποτε αλεβιζατο για μεταχ κουπερ ντιζελ προφανως το ξεχναω ετσι? αν παρω αριθμο πλαισιου και ψαχτω σε αντιπροσωπεια για χλμ? να μου πεις ειναι ολα εισαγωγης σιγα μην εχει στοιχεια η ελληνικη αντιπροσωπεια.
οποτε τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση που θελω μεταχ ντιζελ? ελαφρως μεταχειρισμενο απο Σπανο στα κεντρικα δεν νομιζω να χω θεμα με χιλ και τετοια ετσι? δλδ αν συνοδευεται με βιβλιο σερβις και ολες τις κινησεις μεσα στο συστημα της αντιπροσωπειας ωστε να ταυτοποιησεις τα χλμ.
-
Κάτσε ρε μπερδεύτηκες ή εγώ δεν καταλαβαίνω? δεν περιμένω να δώσω τίποτα λιγότερο από 30-35000 χιλιάρικα για το 172.!
Α ναι θελεις το 3ετιας που ειναι τσιμπημενο.....Απο ιδιωτες ομως το βρισκεις και πιο κατω απο 30.000ε εδω, γιατι να ασχοληθεις με απεξω ? Βαλε μια αγγελια στο Car οτι το ψαχνεις και θα βρεις.
Μπααα. Ιδιώτες πουλάνε 2 μόνο στα 35 και 37. Όλα τα άλλα είναι μάντρες!
-
Δεν ειπα να ψαξεις αγγελιες, να βαλεις αγγελια ζητησης.....Πολλοι ιδιωτες δεν τα λισταρουν η προτιμουν την Χ.Ε
ΥΓ : Εγω παντως δεν θα επαιρνα την νεα (3ετιας) επειδη εχει και καποια εξτρα, οχι οταν βρισκεις με 15.000ε (δλδ τα μισα) 5ετιας το προηγουμενο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πάντως έτσι όπως τα υπολογίζω κάπου στα τέλη του 2015, αρχές του 2016 θα βάλω αγγελία να πουλήσω το 207 σε ιδιώτη. Θα το βγάλω σε τιμή πρόκληση ώστε να βρεθεί κάποιος ιδιώτης που θα εκτιμήσει ότι το αυτοκίνητο είναι σχεδόν αχρησιμοποίητο.
Επιτέλους μπήκα στις 13000χλμ!!!!Και μετά με την ησυχία μου θα ψάξω να βρω ένα μικρό, πολύ μικρό αυτοκίνητο από ιδιώτη, ίσα-ίσα να καλύπτει τις ελάχιστες ανάγκες μου. Και πλέον δεν θα ξανασχοληθώ ούτε με πλυσίματα αυτοκινήτου, ούτε με γρατσουνιές, ούτε με τίποτα. Μόνο συντήρηση και τίποτα άλλο.
Νόμιζα πως είχες Astra, storm
-
Δεν ειπα να ψαξεις αγγελιες, να βαλεις αγγελια ζητησης.....Πολλοι ιδιωτες δεν τα λισταρουν η προτιμουν την Χ.ΕΥΓ : Εγω παντως δεν θα επαιρνα την νεα (3ετιας) επειδη εχει και καποια εξτρα, οχι οταν βρισκεις με 15.000ε (δλδ τα μισα) 5ετιας το προηγουμενο.
Εσύ καλά τα λες άλλα εγώ είμαι κουφιοκέφαλος, την είχα την προηγούμενη και την πούλησα πέρυσι, κι ακόμα δεν ξέρω γιατί! Τέσπα! Θα ρίξω μία ματιά στην ΧΕ, δεν έχω κοιτάξει καθόλου.
-
-
**Οff topic **
-
Για το μπεσικο κάποια γνώμη;
-
This post is deleted! -
-
Για την auto marin που δίνει γραπτές εγγυήσεις και 3 χρόνια service έχετε κάτι να πείτε? Γυρνάει χιλιόμετρα? Επίσης για το stock center βελμαρ? Τα μεταχειρισμένα που πουλάνε οι αντιπροσωπείες είναι πιο αξιόπιστα σε θέμα γυρισμένων χλμ?
-
Για την πρωτη δεν εχω ακουσει κατι σχετικο.Για την δευτερη περιπτωση σαφως τα χιλιομετρα ειναι τα πραγματικα,με πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να εχει γινει μαιμουδια.
Έμποροι μεταχειρισμένων