-
Είναι γεγονός πως στη περίπτωση που ένα αυτοκίνητο είναι εμπορικό και αξιόλογο, είναι ζήτημα μιας ημέρας να πωληθεί σε μαντρά από τη στιγμή που μπαίνει η αγγελία. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το 2008, όταν ο αδερφός μου αποφάσισε να πουλήσει ένα Micra που είχε. Δημοσιεύτηκε η αγγελία στη χρυσή ευκαιρία το πρωί και το ίδιο κιόλας απόγευμα, το αγόρασε ένας μαντράς. Με πήρε απλώς τηλέφωνο, είπαμε δυο - τρία πράγματα για το αυτοκίνητο, του το πήγαμε εκεί, μας έδωσε τα λεφτά στο χέρι και αφού φτιάξαμε μια εξουσιοδότηση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, αφήσαμε το αυτοκίνητο και φύγαμε. Για τις επόμενες μέρες που η αγγελία υπήρχε ακόμα δεν σταματούσε καθημερινά να χτυπάει το τηλέφωνο όλη μέρα από ενδιαφερόμενους υποψήφιους αγοραστές, σε σημείο που επικοινωνήσαμε με την εφημερίδα για να ζητήσουμε να αποσυρθεί η αγγελία. Ένα καλό μεταχειρισμένο φεύγει πάντα αμέσως και οι μαντράδες που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους, κυριολεκτικά ξημεροβραδιάζονται στις αγγελίες για να χτυπήσουν τις ευκαιρίες.
-
Σας δώσανε όσα ζηταγατε η ποιο κάτω;
Επίσης απο ότι έχω καταλάβει καλή αγγελία για τον μάντρα ειναι και αυτή αυτοκινητου που δίνεται φθηνά λόγω παρά πόλων χιλιομέτρων. Το αυτοκίνητο θα ξανά βαφτιστεί και θα πωληθεί ακριβότερα. -
Συμφωνήσαμε να κατεβάσουμε τη τιμή κατά 200 ευρώ, με τη λογική πως μόλις το έπαιρνε πριν το πουλήσει θα άλλαζε λάστιχα. Το μόνο δηλαδή που είχε ανάγκη το αυτοκίνητο και αυτό όχι άμμεσα. Όχι ότι πίστεψα ποτέ ότι θα μπει στη διαδικασία να αλλάξει λάστιχα πριν το πουλήσει, όμως δεν το διαπραγματευτήκαμε άλλο γιατί το ποσό και πάλι κάλυπτε τον αδερφό μου και έτσι δώσαμε τα χέρια.
-
καλησπέρα σε όλους/ολες!
Stock Center στο γερακα και Cars4all.
Εχει καποιο πληροφοριες για τα συγκεκριμενα 2 ?
Ευχαριστω εκ των προτέρων! -
Στο stock center αφησα το αυτοκίνητό μου για ανταλλαγή.
Προσεγμένο, σε γκαραζ, ατρακάριστο με 80χιλ χλμ.
Συντηρημένο άψογα μέχρι αηδίας.
Την επόμενη μέρα ήταν στο car, την μεθεπόμενη είχε φύγει. Και στην αγγελία, τα χλμ ήταν τα ίδια, και δεν είχαν ξηλώσει πράγματα όπως το Parrot bluetooth κτλ... -
Ο Μπήτρος στο Κερατσίνι δεν σε αφήνει να πας το αυτοκίνητο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή στην αντιπροσωπεία. Δέχεται μόνο να το δει μηχανικός σου εκεί!!!
-
Για τον Κωνσταντίνου στη Χαλκίδα έχετε άποψη;;
-
Ναι. Θετική.
Σε προηγουμενες σελίδες του θέματος υπάρχουν καλά σχόλια.
Παλιός συμφορουμιτης έχει αγοράσει πολύ καλό μτχ από εκεί. -
Ευχαριστώ!
Είναι πιθανό να ενδιαφερθώ για καινούριο επομένως δε με νοιάζει τόσο αν γυρίζει χιλιόμετρα ή κάτι τέτοιο,απλά με προβλημάτισε λίγο κάποιος φίλος που μου είπε ότι είναι κάπως περίεργος στη συμπεριφορά και ήθελα να ρωτήσω κυρίως πώς σας φάνηκε ως επαγγελματίας. -
Αυτό που θες είναι μια σωστη και τυπική συναλλαγή. Και απ' ότι άκουσα έτσι λειτουργεί και αυτός.
-
παντως τη φθηνοτερη τιμη με διαφορα δινει ο Κωνσταντινου. Πολυ ευχαριστημενος ειμαι τελικα
-
Ρε παιδιά, εσείς που το ψάχνετε, έχετε βρει κανένα site με αγγελίες στο οποίο ιδιώτες να θέλουν να ανταλλάξουν το αυτοκίνητό τους με κάτι άλλο;;
Στο car.gr μόνο εμπόρους βλέπω να κάνουν ανταλλαγές. Και δεν είναι εποχή για να εμπιστευθείς ανταλλαγή σε έμπορο.
-
Βάλε μια αγγελία με το υπάρχον αμάξι σου το οποίο θέλεις να ανταλλάξεις με αυτό ή αυτά τα μοντέλα που θέλεις.Έτσι θα φαίνεσαι στην αναζήτηση και των δύο.Αν π.χ. έχεις μία 147 και θέλεις να ανταλλάξεις με ένα Α3 ή ένα A class,τότε θα φαίνεται η αγγελία σου σε όποιο και από τα τρία μοντέλα αν κάνει κανείς αναζήτηση!Επίσης μην ξεχάσεις να βάλεις τη λέξη ''Ανταλλαγή'' στον τίτλο και φυσικά στην περιγραφή να αναφέρεις με ποια ακριβώς μοντέλα επιθυμείς ανταλλαγή ώστε να μη σε ενοχλούν αδίκως!
-
Δεν το περιμενα αλλα μεσα στη βδομαδα κανω για 1η φορα ανταλλαγη !! Απο ιδιωτη εννοειται
Για τον φιλο παραπανω, βαλε ''ανταλλαγη με car δεκτη'' και κοιτα το αντιστοιχο να υπαρχει στο αμαξι που ψαχνεις
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Βάλε μια αγγελία με το υπάρχον αμάξι σου το οποίο θέλεις να ανταλλάξεις με αυτό ή αυτά τα μοντέλα που θέλεις.Έτσι θα φαίνεσαι στην αναζήτηση και των δύο.Αν π.χ. έχεις μία 147 και θέλεις να ανταλλάξεις με ένα Α3 ή ένα A class,τότε θα φαίνεται η αγγελία σου σε όποιο και από τα τρία μοντέλα αν κάνει κανείς αναζήτηση!Επίσης μην ξεχάσεις να βάλεις τη λέξη ''Ανταλλαγή'' στον τίτλο και φυσικά στην περιγραφή να αναφέρεις με ποια ακριβώς μοντέλα επιθυμείς ανταλλαγή ώστε να μη σε ενοχλούν αδίκως!Σόρυ αλλά δεν καταλαβαίνω την διαδικασία που περιγράφεις. Αναφέρεσαι στο car.gr;
Έχει ξεχωριστές αγγελίες για 'ανταλλαγές'; -
Όχι!Στην αγγελία που πρόκειται να δημοσιεύσεις στο car.gr θα προσθέσεις στον τίτλο,δίπλα στη μάρκα και το μοντέλο, τη λέξη ''ανταλλαγή''.Όποιος άλλος ιδιώτης ή έμπορος επιθυμεί το ίδιο,πατάει συνήθως τη λέξη ''ανταλλαγή'' στην αναζήτηση και έτσι βγαίνουν όλες οι σχετικές αγγελίες.
Δες ας πούμε εδώ
Επίσης,μπορείς να γράψεις και αντίστροφα την αγγελία.Αν ας πούμε πάρουμε ως παράδειγμα τα μοντέλα που σου έγραψα στο προηγούμενο post,γράφεις και μια δεύτερη αγγελία για Audi A3 προσθέτοντας αυτή τη φορά τη λέξη ''Ζητείται''. -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Δεν το περιμενα αλλα μεσα στη βδομαδα κανω για 1η φορα ανταλλαγη !! Απο ιδιωτη εννοειταιΓια τον φιλο παραπανω, βαλε ''ανταλλαγη με car δεκτη'' και κοιτα το αντιστοιχο να υπαρχει στο αμαξι που ψαχνεις
Ανταλλαγή με ιδιώτη; Καλή φάση.
Εμένα τα αυτοκίνητα που με ενδιαφέρουν δεν υπάρχουν.
Το έχω ξετινάξει το car.gr και δεν βρίσκω τίποτα... -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Όχι!Στην αγγελία που πρόκειται να δημοσιεύσεις στο car.gr θα προσθέσεις στον τίτλο,δίπλα στη μάρκα και το μοντέλο, τη λέξη ''ανταλλαγή''.Όποιος άλλος ιδιώτης ή έμπορος επιθυμεί το ίδιο,πατάει συνήθως τη λέξη ''ανταλλαγή'' στην αναζήτηση και έτσι βγαίνουν όλες οι σχετικές αγγελίες.
Δες ας πούμε εδώ
Επίσης,μπορείς να γράψεις και αντίστροφα την αγγελία.Αν ας πούμε πάρουμε ως παράδειγμα τα μοντέλα που σου έγραψα στο προηγούμενο post,γράφεις και μια δεύτερη αγγελία για Audi A3 προσθέτοντας αυτή τη φορά τη λέξη ''Ζητείται''.α! Αυτό εννοούσες; Την έχω κάνει αυτή την αναζήτηση. Όπως έγραψα και πριν, στο car.gr δεν βρίσκω κάτι από αυτά που ψάχνω.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν το περιμενα αλλα μεσα στη βδομαδα κανω για 1η φορα ανταλλαγη !! Απο ιδιωτη εννοειται
Για τον φιλο παραπανω, βαλε ''ανταλλαγη με car δεκτη'' και κοιτα το αντιστοιχο να υπαρχει στο αμαξι που ψαχνεις
Ανταλλαγή με ιδιώτη; Καλή φάση.
Εμένα τα αυτοκίνητα που με ενδιαφέρουν δεν υπάρχουν.
Το έχω ξετινάξει το car.gr και δεν βρίσκω τίποτα...Ναι αν και παντα εβαζα το δικο μου να πουληθει πρωτα και μετα να ψαξω με την ησυχια μου αυτο που θελω, τις προηγουμενες μερες δεν εβαλα καν αγγελια το δικο μου !! Απλα ειδα το αμαξι που μ ενδιεφερε και ηταν στην τιμη που ηθελα, πηρα τηλ το παλλικαρι, του ειπα για το δικο μου. το βρηκε ενδιαφερον και δωσαμε ραντεβου. Ετσι συμφωνησαμε. Μαλλον θελαμε και οι 2 πολυ να τα ξεφορτωθουμε
-
Αυτό που περιγράφεις είναι το βασικότερο όλων. Να έχεις εντοπίσει κάποιο αυτοκίνητο (σε αγγελία) που να είναι από αυτά που αναζητάς. Και από εκεί και πέρα να ελπίζεις ότι το αυτοκίνητο θα είναι ok. και ο ιδιοκτήτης θα θέλει ανταλλαγή.
Κάτι τέτοιο θέλω να κάνω και εγώ για δύο λόγους:
- Για να μην μείνω τελικά χωρίς αυτοκίνητο.
- Για να μην μπω σε διαδικασία μεγάλης συζήτησης για το χρηματικό (είτε με τον έμπορα είτε με τον ιδιώτη).
Δυστυχώς όμως τα αυτοκίνητα που αναζητώ είναι σε άθλια κατάσταση και δυσεύρετα.
Και από τα καινούργια απολύτως κανένα δεν με ενδιαφέρει.
Έμποροι μεταχειρισμένων