-
https://www.car.gr/18128859-hyundai-i-20-1-2-gl-85hp-facelift-5d#
Από εδώ καμιά εμπειρία?
-
Ο χρήστης frenchman έγραψε:
https://www.car.gr/18128859-hyundai-i-20-1-2-gl-85hp-facelift-5d#Από εδώ καμιά εμπειρία?
ο ζωγραφακης θεωρείται αξιόπιστος έμπορος. Απ όσο έχω ακούσει βέβαια
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Έχει αγοράσει κανείς από εδώ μέσα από **SPOTAWHEEL **να μας πει τι διαδικασία ακολούθησε;
Τα αυτοκίνητα που έχει στο site που βρίσκονται;
Επιτρέπουν έλεγχο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο επιλογής του υποψήφιου πελάτη; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχει αγοράσει κανείς από εδώ μέσα από **SPOTAWHEEL **να μας πει τι διαδικασία ακολούθησε;
Επιτρέπουν έλεγχο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο επιλογής του υποψήφιου πελάτη;Τα περισσότερα αυτοκίνητα βρίσκονται με τον ιδιοκτήτη τους (εαν είναι ιδιωτών) και κάποια λίγα (από leasing ή αγορασμένα από τους ιδιοκτήτες σε ληστρικές τιμές) βρίσκονται στον χώρο τους. Δεν ξέρω τι κάνουν με ελέγχους και τι επιτρέπου, γιατί εγώ ήμουν πωλητής, οπότε ξέρω την διαδικασία από τν δικιά μου μεριά.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Επιτρέπουν έλεγχο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο επιλογής του υποψήφιου πελάτη;Τα περισσότερα αυτοκίνητα βρίσκονται με τον ιδιοκτήτη τους (εαν είναι ιδιωτών) και κάποια λίγα (από leasing ή αγορασμένα από τους ιδιοκτήτες σε ληστρικές τιμές) βρίσκονται στον χώρο τους. Δεν ξέρω τι κάνουν με ελέγχους και τι επιτρέπου, γιατί εγώ ήμουν πωλητής, οπότε ξέρω την διαδικασία από τν δικιά μου μεριά.
ολα Νέα Ιωνία γράφουν παντως! Λογικα κάπου εκεί έχουν χώρο που τα δείχνουν
-
Ο χρήστης costasda έγραψε:
ολα Νέα Ιωνία γράφουν παντως! Λογικα κάπου εκεί έχουν χώρο που τα δείχνουνΕίναι η έδρα της εταιρίας, για αυτό, νομικά δεν μπορούν να βάλουν άλλη διεύθυνση. Και το δικό μου όταν το είχα 'δώσει' στην spotawheel, Ν. Ιωνία έγραφε η αγγελία, αλλά το αυτοκίνητο το είχα εγώ κανονικά και το κυκλοφορούσα. Όσα είναι αυτοκίνητα ιδιωτών, τα έχουν οι ιδιοκτήτες τους μέχρι να πουληθούν από αυτούς ή από τον ιδιοκτήτη.
Εαν προσέξεις, οι φωτογραφίες των αυτοκινήτων είναι σε διαφορετικά μέρη, γιατί έρχεται ο μηχανικός που το ελέγχει και μετά το παίρνει και πάει βόλτα (κάπου κοντά) για να βρεί ένα καλός μέρος για φωτογράφιση / βίντεο. -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
ολα Νέα Ιωνία γράφουν παντως! Λογικα κάπου εκεί έχουν χώρο που τα δείχνουν
Είναι η έδρα της εταιρίας, για αυτό, νομικά δεν μπορούν να βάλουν άλλη διεύθυνση. Και το δικό μου όταν το είχα 'δώσει' στην spotawheel, Ν. Ιωνία έγραφε η αγγελία, αλλά το αυτοκίνητο το είχα εγώ κανονικά και το κυκλοφορούσα. Όσα είναι αυτοκίνητα ιδιωτών, τα έχουν οι ιδιοκτήτες τους μέχρι να πουληθούν από αυτούς ή από τον ιδιοκτήτη.
Εαν προσέξεις, οι φωτογραφίες των αυτοκινήτων είναι σε διαφορετικά μέρη, γιατί έρχεται ο μηχανικός που το ελέγχει και μετά το παίρνει και πάει βόλτα (κάπου κοντά) για να βρεί ένα καλός μέρος για φωτογράφιση / βίντεο.οντως! Επι το πλείστον στα πάρκινγκ του ΟΑΚΑ
-
Eπισκέφθηκα σημερα μαντρα μεταχειρισμενων στην περιοχη μου για να συζητησω περι αγορας μεταχειρισμενου απο εκ νεου εισαγωγη μιας που αυτα που ειχε ηδη στην κατοχη του δεν ειχαν τα κριτηρια που ηθελα . Του λεω λοιπον οτι ενδιαφέρομαι για ενα Ford Fiesta 1.6TDCI του 2011 ή νεοτερο και περιμενω να ακουσω το κοστος περι μεταφορας ταξινομισης και γενικοτερα ποσο θα μου βγει το αυτοκινητο . Μου λεει λοιπον :
-
850 ευρω για μεταφορα απo Γερμανια / Βελγιο / Ιταλια
-
650 + 200 για τελωνείο και εξοδα εκτελωνιστη
-
1000 ευρω κερδος εμπορου
-
350 ευρω για εκδοση πινακιδων
-
300-400 ευρω για service
Χοντρικά δηλαδη 3500 ευρω μονο για εξοδα . Τα ποσα μου φαινονται υπερβολικα γι αυτο ειπα να αναφερθω εδω να μου πειτε κι εσεις την αποψη σας .
-
-
Diesel του '11 εισαγωγής; Αν δεν χαλαστείς όταν ανακαλύψεις (εκ των υστέρων..) ότι το αυτοκίνητο έχει +100000 από αυτά που γράφει προχώρα
-
Το 1) και το 2) από όσο έχω μάθει από γνωστούς που φέρανε αυτοκίνητο ισχύει όσον αφορά τα ποσά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλα γενικά με τα χιλιομετρα δυσκολα θα βγαλεις ακρη ,ακομη και με βιβλιο παλι υπαρχει η περιπτωση να βγει σκαρτο . Οποτε το μονο που μπορει να γινει ειναι ελεγχος στην παραλαβη . Το θεμα ειναι ομως αν τα ποσα αυτα που ανεφερα πιο πανω ειναι λογικα ή φουσκωμένα .
-
Αν ισχυουν τα 2 πρωτα τοτε το κερδος ετσι κ αλλιως μου φαινεται λογικο τα εξοδα για σερβις επισης εαν δεν εχει γινει μεγαλο σερβις . Ωστοσο απο τον υπολογισμο τελων ταξινομισης βγαινει στα 200 ευρω αντε +200 για τον εκτελωνιστη .
-
Τα έξοδα είναι λογικοτατα παντως! Και υποτίθεται ότι το αυτοκίνητο θα έρθει από εξωτερικό όπως το έχεις δει και με τα χιλιόμετρα και τα χαρτιά του. Εφόσον ο έμπορος ξέρει εκ των προταιρων ότι θα τα πάρει γιατί να πειράξει χιλιόμετρα ??
-
Γιατί αυτή είναι η δουλειά του.
Να παίρνει χρεπια, να τα σουλουπώνει και να τα πουλάει σαν αμάξια που τα είχε νοσοκόμα και έχουν λίγα χιλιόμετρα.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γιατί αυτή είναι η δουλειά του.Να παίρνει χρεπια, να τα σουλουπώνει και να τα πουλάει σαν αμάξια που τα είχε νοσοκόμα και έχουν λίγα χιλιόμετρα.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
ε εντάξει άμα σου δειξει ένα συγκεκριμένο και μετά σου φέρει άλλο , τότε τι να πω... υποτίθεται ότι η δουλειά θα γίνει υπό μορφή «παραγγελίας»
-
Και εστω οτι δεν συμβαινει αυτο παλι να δινεις 3500χιλιαρικα για ενα αυτοκινητο το οποιο πρακτικα κοστιζει αλλα 3000-3500 νομιζω χανει πολυ στην αξια του . Δηλαδη πληρωνεις 7000 για αυτοκινητο των 3500.
-
*Σύμφωνα με το Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων (ΣΕΑΑ) θα ξεκινήσει την 27η Σεπτεμβρίου 2019 μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Μεταφορών, η παροχή κρίσιμων πληροφοριών για τους υποψήφιους αγοραστές εισαγομένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
Τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου, κατά την τελευταία διέλευση για σέρβις, οι ανακλήσεις που οφείλεται να γίνουν, το ιστορικό ΚΤΕΟ στη χώρα προέλευσης (άρα και τα χιλιόμετρα που είχε το αυτοκίνητο, όταν ελέγχθηκε και τυχόν βλάβες) και πολλά άλλα, θα πρέπει να τίθενται υπόψη των αγοραστών.
Με τον τρόπον αυτόν θα τεθεί έλεγχος στην εισαγωγή αυτοκινήτων με παραποιημένα χιλιόμετρα, άγνωστο ιστορικό κλπ*.
Και πληροφορίες για τα ισχύοντα στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε.
Δεν ξέρω αν και κατά πόσον θα εφαρμοστεί εδώ αλλά η ερώτηση που μου έρχεται στο μυαλό είναι η εξής: μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο που να προασπίζει σε κάποιο βαθμό τα δικαιώματα του καταναλωτή από όλους αυτούς τους απατεώνες; -
Μπράβο, αλλά γιατί η πλατφόρμα αυτή να είναι μόνο για εισαγώμενα μεταχειρισμένα ?
-
Επειδή τα εγχώρια μεταχειρισμένα έχουν περάσει ΚΤΕΟ και επίσης υποτίθεται ότι διαθέτουν book service(άρα τα χλμ είναι ''εγγυημένα'', άσχετα αν αυτό ακούγεται ως ανέκδοτο σε κάποιες περιπτώσεις!) και αρχείο πιθανών ανακλήσεων και βλαβών ενώ μπορούν να διασταυρωθούν πράγματα μέσω ασφαλιστικών.Κάποια από αυτά βέβαια πρέπει να φροντίσει να τα κάνει ο υποψήφιος αγοραστής με δική του πρωτοβουλία, δεν υπάρχει επισήμως κάποιο πρωτόκολλο που να υποχρεώνει τον έμπορο να δώσει πλήρες και αδιάβλητο ιστορικό.
-
Καλησπέρα και παλι , η αναζητηση ακομη καλα κρατει , το μπατζετ εχει ανεβει λιγο οποτε ψαχνουμε Fiestaki με Facelift 2013+ . Εχει καποιος αποψη για το Karenta στο Μαρουσι οσον αφορα την αξιοπιστια των αυτοκινητων ; Οι αξιολογήσεις τους δειχνουν καλες αλλα οσο ναναι μαγειρευονται ευκολα αυτα .
Έμποροι μεταχειρισμένων