-
Ο χρήστης fitriolis έγραψε:
Έχει κανένας εμπειρία από spotawheel; Τους έχω πάρει τηλέφωνο για τρία αυτοκίνητα και είχαν πουληθεί ή ήταν κρατημένα. Και ο τύπος στο τηλέφωνο μου έλεγε ότι άνθρωποι από επαρχία στέλνουν προκαταβολές και τα κρατάνε τα αυτοκίνητα και εν τέλει τα αγοράζουν χωρίς καν να τα έχουν δει! Εμπιστεύονται λέει το ότι αν μέσα σε 7 μέρες από την αγορά και με προϋπόθεση ότι δεν έχεις κάνει πάνω από 300 χιλιόμετρα, δεν είναι το αμάξι όπως σου είπαν, σου επιστρέφουν πίσω όλο το ποσό. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν έτσι λεφτά σε εταιρείες που δε γνωρίζουν για να πάρουν αμάξι που έχουν δει μόνο σε φωτογραφίες.Γιατί σου κάνει εντύπωση? Αυτό είναι το Unique Selling Point της εταιρείας, ώστε να δαφοροποιηθεί από τις υπόλοιπες του χώρου. Σου λέει ότι είναι 100% εγγυημένο και ελεγμένο, το παραδίδουν στον χώρο σου (άρα μπορείς να πεις οτι δεν το θές όταν το δείς) και δέχονται να το επιστρέψεις εαν δεν είσαι ευχαριστημένος. Οπότε κάποιος από την επαρχία πολύ πιο εύκολα βρίσκει αυτοκίνητο σε αυτούς από ότι στον τοπικό έμπορο μεταχειρισμένων με τα γυρισμένα χιλιόμετρα και τις πρόχειρες επισκευές.
-
Και αυτός από την επαρχία δηλαδή μπαίνει σε μια σελίδα, βλέπει ένα αμάξι και σκάει λεφτά και το αγοράζει στηριζόμενος στο ότι μπορεί να το γυρίσει μετά; Εδώ μικροαγορές πας να κάνεις από ίντερνετ και διστάζεις και ο άλλος σκάει έτσι χιλιάρικα; Εγώ δεν αντιλέγω ότι η εταιρεία μπορεί όντως να επιστρέφει χρήματα πίσω αλλά αμφιβάλλω για το πόσο συχνά γίνεται όλη αυτή η ιστορία με τις προκαταβολές και τους επαρχιώτες που αγοράζουν τυφλά αυτοκίνητα.
-
Και αυτός από την επαρχία δηλαδή μπαίνει σε μια σελίδα, βλέπει ένα αμάξι και σκάει λεφτά και το αγοράζει στηριζόμενος στο ότι μπορεί να το γυρίσει μετά; Εδώ μικροαγορές πας να κάνεις από ίντερνετ και διστάζεις και ο άλλος σκάει έτσι χιλιάρικα; Εγώ δεν αντιλέγω ότι η εταιρεία μπορεί όντως να επιστρέφει χρήματα πίσω αλλά αμφιβάλλω για το πόσο συχνά γίνεται όλη αυτή η ιστορία με τις προκαταβολές και τους επαρχιώτες που αγοράζουν τυφλά αυτοκίνητα.εδω που τα λέμε , όταν βλέπουμε ένα «καλό» αμάξι στο Ίντερνετ και πάμε στη μάντρα και καλά να το δούμε από κοντά τι παραπάνω καταλαβαίνουμε ???
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μπορείς να δεις χτυπήματα που στις φωτογραφίες δε φαίνονται, μπορεί να διαπιστώσεις ότι ο εξοπλισμός δεν είναι αυτός που αναφέρεται στη σελίδα, μπορεί από τον τρόπο που σου μιλάει ο ιδιοκτήτης να καταλάβεις ότι τα μασάει, μπορεί απλά να μη σ'αρέσει ή να δεις ότι δε σε βολεύει.
-
Μπορείς να δεις χτυπήματα που στις φωτογραφίες δε φαίνονται, μπορεί να διαπιστώσεις ότι ο εξοπλισμός δεν είναι αυτός που αναφέρεται στη σελίδα, μπορεί από τον τρόπο που σου μιλάει ο ιδιοκτήτης να καταλάβεις ότι τα μασάει, μπορεί απλά να μη σ'αρέσει ή να δεις ότι δε σε βολεύει.αφου από φανοποιεία -χιλιόμετρα-συνεργείο σου δίνουν χαρτιά και ο διεξοδικός έλεγχος είναι αυτό το κάτι παραπάνω που πληρώνεις, τότε πως θα χει χτυπήματα ??
-
Εγώ απάντησα στο ερώτημα τι καταλαβαίνουμε όταν πηγαίνουμε σε μια μάντρα και το βλέπουμε από κοντά. Καλά και αυτοί στη spotawheel χαρτιά και πιστοποιήσεις από τη δική τους εταιρεία σου δίνουν, δε σου δίνουν από τρίτο.
-
Εγώ απάντησα στο ερώτημα τι καταλαβαίνουμε όταν πηγαίνουμε σε μια μάντρα και το βλέπουμε από κοντά. Καλά και αυτοί στη spotawheel χαρτιά και πιστοποιήσεις από τη δική τους εταιρεία σου δίνουν, δε σου δίνουν από τρίτο.αυτοι πληρώνονται για να ελέγξουν να πιστοποιήσουν και να εγγυηθούν ! Όλοι οι άλλοι απλά ψάχνουν υποθέτουν συμβουλεύουν υποδεικνύουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν εκτίθενται με το να εγγυηθούν και να υπογράψουν και εν τέλει να πάρουν οποία ευθύνη! (Δεν υπερασπίζομαι ούτε διαφημίζω )
-
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν δεν γνωρίζουν τρόπους ελέγχου για μεταχειρισμένο, και οσως δεν τους ενδιαφέρει λογικό είναι να εμπιστεύονται την Sportaweel.
Από την άλλη υπάρχουν ανθρώποι που λόγω φόρτου εργασίας δεν έχουν χρόνο να ψάχνουν αυτοκίνητα και η επιστροφή εντός 7 ημερών διευκολύνει την επιλογή τους.
Έτυχε πάντως να δω γραπτό έλεγχο της sportmecanic όταν έψαχνε ένας φίλος μου για αυτοκίνητο και η αναφορά ήταν λεπτομερέστατη.
Μου έκανε εντύπωση πως έστειλαν φωτογραφίες με τις μικρές γρατζουνιές και χτυπηματάκια.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Περί spotwheel.
Αν θυμάμαι καλά όταν η spotwheel λέει ότι ένα αυτοκίνητο είναι ατρακάριστο βεβαιώνει ότι δεν έχει δομικό τρακάρισμα ή στο πλαίσιο. Μπορεί δηλαδή να έχει φαναρτζοδουλειές και να έχει και ζημιές από τρακαρίσματα.Παλιότερα στο site τους είχαν σε σχέδιο του αυτοκινήτου τις εμφανείς ζημιές. Πλέον δεν το βλέπω.
-
Και αυτός από την επαρχία δηλαδή μπαίνει σε μια σελίδα, βλέπει ένα αμάξι και σκάει λεφτά και το αγοράζει στηριζόμενος στο ότι μπορεί να το γυρίσει μετά; Εδώ μικροαγορές πας να κάνεις από ίντερνετ και διστάζεις και ο άλλος σκάει έτσι χιλιάρικα; Εγώ δεν αντιλέγω ότι η εταιρεία μπορεί όντως να επιστρέφει χρήματα πίσω αλλά αμφιβάλλω για το πόσο συχνά γίνεται όλη αυτή η ιστορία με τις προκαταβολές και τους επαρχιώτες που αγοράζουν τυφλά αυτοκίνητα.Λογικά πρώτα του στέλνουν αναλυτικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου και μπόλικες φωτογραφίες. Άπαξ και δεν έχει κάποιο γνωστό συνεργείο σε εκείνα τα μέρη δεν είναι και τόσο παράλογο να εμπιστευτεί μια εταιρία τέτοιων ελέγχων καθώς και το να πήγαινε εκεί θα ήταν το ίδιο πράγμα γι αυτόν.
Πάντως γίνονται αγορές από Γερμανία μόνο από φωτογραφίες, έχουμε 2 τέτοια στην εταιρία χωρίς κάποιο πρόβλημα και ήταν ακριβώς ότι φαινόταν και στις φωτογραφίες. -
Παιδιά καλησπέρα!Έχω βρει ένα αμάξι στην μάντρα BITROS στο κερατσίνι, ρώτησα αν μπορώ να φέρω δικό μου μάστορα μου είπαν οκ χωρίς όμως να τους πω πως σκεφτόμουν να φέρω spotmechanics,μιλάω με spotmechanics μου λένε πως δεν μπορούν να πάνε γιατί ο συγκεκριμένος μαντράς δεν τους επιτρέπει την είσοδο (γιατί του βγάζουν τα αυτοκίνητα σκάρτα).Βασικά μου έκοψαν τα φτερά οπότε κοίταξα άλλες επιλογες και βρήκα από έναν τυχαίο έλεγχο τις εταιρείες www.carcheck.gr και www.checkyourcar.gr.Ξέρουμε τίποτα για αυτές?Είναι έγκυρες?Προσωπική εμπειρία από κάποιον εδώ μέσα?
-
Μήπως να κοιτάξεις και σε κάποιον άλλο έμπορο.
-
Ο χρήστης shika έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα!Έχω βρει ένα αμάξι στην μάντρα BITROS στο κερατσίνι, ρώτησα αν μπορώ να φέρω δικό μου μάστορα μου είπαν οκ χωρίς όμως να τους πω πως σκεφτόμουν να φέρω spotmechanics,μιλάω με spotmechanics μου λένε πως δεν μπορούν να πάνε γιατί ο συγκεκριμένος μαντράς δεν τους επιτρέπει την είσοδο (γιατί του βγάζουν τα αυτοκίνητα σκάρτα).Βασικά μου έκοψαν τα φτερά οπότε κοίταξα άλλες επιλογες και βρήκα από έναν τυχαίο έλεγχο τις εταιρείες http://www.carcheck.gr και http://www.checkyourcar.gr.Ξέρουμε τίποτα για αυτές?Είναι έγκυρες?Προσωπική εμπειρία από κάποιον εδώ μέσα?Καλησπέρα!
Bitros, ΟΛΑ του τα αυτοκίνητα είναι από leasing, ΟΛΑ έχουν βαμμένα κομμάτια(όχι οτι λέει και πολλά αυτό), τα περισσότερα είναι εισαγωγής.
Δεν νομίζω ότι αφού δεν αφήνει την spotmechanics, θα αφήνει τις άλλες.Καλύτερα μείνε μακριά από τον Bitro.
AAAAA και από τον Αλιβιζάτο επίσης. -
Ειναι πιθανο να μην θελει καμια απο δαυτες συλληβδην
Αν ερθει ενας κλασσικος μαστορας να ριξει μια ματια ΟΚ,αν ερθει ενα επιτελειο με ηλεκτρονικα ματζαφλαρια μαλλον θα γαυγίσει ο σκυλος του Παβλοφ -
Την car check την έχω χρησιμοποιήσει εγώ σε έμπορο-φανοποιό. Αξιόπιστοι φάνηκαν, δεν έκαναν άρπα κόλλα έλεγχο. Εκτός από το χτυπημένο μαρσπιέ που έτσι και αλλιώς φαινόταν, βρήκαν ότι είχε πάρει και σασί όπως επίσης και ότι το φτερό ήταν βαμμένο. Πράγμα που ο έμπορος(γυναίκα ήταν) δε μου το είχε πει γιατί έτσι καταρριπτόταν και ο ισχυρισμός της ότι στην πόρτα του συνοδηγού είχε πέσει μηχανή. Εγώ δε θα πήγαινα Μπίτρο. Μέσα στη σαβούρα μπορεί να έχει και κάποια καλά αυτοκίνητα αλλά όταν ακούς ότι δε δέχεται έλεγχο από εταιρεία, σημαίνει ότι έχει χεσμένη τη φωλιά του.
Πέρασα τελικά από spotawheel για ένα fiesta. Νομίζω ότι τα αμάξια τους είναι υπερκοστολογημένα ειδικά όταν έχουν λίγα χιλιόμετρα. Δικαιολογούν την τιμή με την πενταετή εγγύηση, την οποία όμως δίνουν με την προϋπόθεση να ασφαλίσεις το αμάξι σε δική τους εταιρεία. Επίσης το τιμή συζητήσιμη που βάζουν σε κάποια αυτοκίνητα είναι κοροϊδία γιατί και 100Ε να σου κόψουν, μειώνουν την εγγύηση στους 6 μήνες. Επομένως πρακτικά δε σου κάνουν καλύτερη τιμή. Επίσης μη νομίζετε ότι πουλάνε τίποτα αγρατζούνιστα και άψογα εξωτερικά αυτοκίνητα. Και το λέω αυτό γιατί πλασάρουν την εικόνα ότι πουλάνε πολύ επιλεγμένα και διαλεκτά αυτοκίνητα.
Μια γύρα επίσης έκανα από αφοι Γεωργιάδη στη Νίκαια. Εκεί έκανε μπαμ ότι όλα τα αμάξια είναι φτιαγμένα εξωτερικά αφού δεν υπήρχε ίχνος γρατζουνιάς και είχε και μεγάλη ποικιλία. Πάντως από το βαρύ ύφος του τύπου εκεί, τις απαντήσεις του τύπου 'δεν υπάρχει μεταχειρισμένο που να μην έχει περάσει φανοποιείο' και 'όποιος φέρνει να πουλήσει 5 πολύ καλά μεταχειρισμένα, ζήτημα το ένα από αυτά να είναι όντως καλό' δε νομίζω να τους εμπιστευόμουν. Στο τελευταίο σκέφτηκα να του απαντήσω, εσύ δηλαδή που φέρνεις 50, τα 10 είναι καλά και τα άλλα σαβούρες; -
Παιδια καλησπερα ,
Ψαχνω να παρω και εγω ενα μεταχειρισμενο ,συγκεκριμενα ειμαι ζεστος να παρω seat ibiza 1.2 tdi.
Ειμαι απο Θεσσαλονικη , εχω παει σε καποιες μαντρες αλλα απ'οτι καταλαβα τα περισσοτερα αυτοκινητα ειναι leasing η εισαγωγης κυριως απο Ιταλια.
Υπαρχει καποιος αξιοπιστος εμπορος που εχετε να μου προτεινεται για να παω να ριξω μια ματια?Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
Υ.Γ. αν καποιος εχει το συγκεκριμενο αμαξι θα ηθελα να μου πει εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης zwhros1975 έγραψε:
Παιδια καλησπερα ,
Ψαχνω να παρω και εγω ενα μεταχειρισμενο ,συγκεκριμενα ειμαι ζεστος να παρω seat ibiza 1.2 tdi.
Ειμαι απο Θεσσαλονικη , εχω παει σε καποιες μαντρες αλλα απ'οτι καταλαβα τα περισσοτερα αυτοκινητα ειναι leasing η εισαγωγης κυριως απο Ιταλια.
Υπαρχει καποιος αξιοπιστος εμπορος που εχετε να μου προτεινεται για να παω να ριξω μια ματια?Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
Το αυτοκίνητο αυτό (έχω εμπειρία από το αντίστοιχο Polo 1.2 TDi) είναι μόνο ένα εργαλείο οικονομίας. Ο κινητήρας που έχει αδικεί το σύνολο, όντας πολύ τραχύς, ακόμη και για τα μέτρα των diesel. Σε αυτή την κατηγορία (diesel supermini με 70-75 ίππους) εγώ θα κοιτούσα το Kia Rio ή το Hyundai i-20 με τον 1.1CRDi, το οποίο είναι πολύ πιο ευχάριστο μοτεράκι.
Κατά τ' άλλα, τα εισαγόμενα θα τα απέφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι, ενώ τα leasing θα τα κοιτούσα, εφόσον είναι από σοβαρή εταιρία.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Παιδια καλησπερα ,
Το αυτοκίνητο αυτό (έχω εμπειρία από το αντίστοιχο Polo 1.2 TDi) είναι μόνο ένα εργαλείο οικονομίας. Ο κινητήρας που έχει αδικεί το σύνολο, όντας πολύ τραχύς, ακόμη και για τα μέτρα των diesel. Σε αυτή την κατηγορία (diesel supermini με 70-75 ίππους) εγώ θα κοιτούσα το Kia Rio ή το Hyundai i-20 με τον 1.1CRDi, το οποίο είναι πολύ πιο ευχάριστο μοτεράκι.
Κατά τ' άλλα, τα εισαγόμενα θα τα απέφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι, ενώ τα leasing θα τα κοιτούσα, εφόσον είναι από σοβαρή εταιρία.
οπως τα λες! Και γω που έχω το επαγγελματικό σε 1.4 έτσι είναι. Να σε πηγαίνει και να σε φέρνει
-
Καλησπέρα σαε όλους!
Γνωρίζει κανείς τίποτα για την CarConcept ή τον Χαλιβελάκη?
Βρίσκομαι σε αναζήτηση SUV και δεν θέλω καν να ασχοληθώ με τους δίαφορους παπατζήδες, μόνο με αξιόπιστους (όσο γίνεται δηλαδή...) -
Μπήκα να δω κάποιες αγγελίες και είδα σε μια σελίδα κάτω από τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου ολόκληρη παράγραφο ότι « είμαστε έμποροι αυτοκινήτων και πουλάμε ποιότητα και όχι εταιρίες που πουλάμε εγγύηση έλεγχο αξιοπιστία κτλ» άρχισαν τα καρφιά βλέπω.....
Έμποροι μεταχειρισμένων