-
Εγω θα ηθελα να κανω τη διαφορα και να γραψω εμπορο με κακες συστασεις. G.V. Motors στη Λαμπρακη στο Κερατσινι, πηρα αμαξι απο εκει και βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο. Αμα θελετε και μηχανικους με κακες συστασεις εχω κανα δυο να συστησω προς αποφυγη.Καλο τριημερο
-
Ζημιαρικο αυτοκινητο,γυρισμένα χλμ η και τα δυο;
-
Καλησπέρα παιδιά.
Γί αυτόν καμία άποψη; http://autodeals.grΕυχαριστώ.
-
και τα 2 Aikibill, συν οτι δεν εφτιαξε ζημια που του ειχα επισημανει και επεμενε οτι την ειχε φτιαξει
-
Για τα γυρισμένα τι είπε; Οτι με το τόσα του το δώσανε;
-
Είπε ότι είναι πραγματικά (150) και όταν του το συνέχισα το θέμα επειδή είχε γράψει ακόμα λιγότερα χιλιόμετρα στο δήθεν κτεο που πέρασε το συγκεκριμένο αμάξι(130), είπε ότι ήταν τυπογραφικό λάθος τα λιγότερα... Εδώ αφαίρεσε και 2 χρόνια από το μοντέλο του αυτοκινήτου!
-
Καλα κανουν τα λαμόγια,αφου το κράτος δεν τιμωρει κανέναν.
Τους εχουν αφησει να αλωνίζουν.
Λουκέτο θέλουν.
Τους σιχάθηκα οσο εψαχνα αυτοκινητο. -
Ok ξερω οτι για τον Αλεβιζατο εχουν ακουστει παρα πολλα για αυτο και ειμαι πολυ επιφυλακτικος και θα ηθελα την γνωμη σας.
Με ενδιαφερει ενα αυτοκινητο που πουλαει το οποιο ειναι ακριβο (κοντα στις 40000).
Το αυτοκινητο ειναι ελληνικο 2015 μοντελο και δεχεται να παει σε αντιπροσωπεια να ελεγχθει αφου καταβαλω 200 ευρω τα οποια θα αφαιρεθουν απο την τιμη του αυτοκινητου.
Ποια ειναι η αποψη σας?
Να δοκιμασω?Τι να προσεξω? -
Οχι οχι και οχι. Δε καταλαβαινω ,αφου γνωριζετε μαλιστα, γιατι πατε γυρευοντας!!!
-
Το αμαξι ειναι αβαφο,το ελεγξα ο iδιος.
Οποτε το θεμα ειναι αν εχει γυρισμενα χιλιομετρα.
Απο την μια εχουμε τον βασιλέα των γυρισμενων χιλιομετρων που ομως δεχεται ελεγχο σε οποια αντιπροσωπία θελω.
Ειμαι 80-20 να μην ασχοληθω λογω οσων εχουν ακουστει αλλα το αμαξι δειχνει καλο -
Προσωπικα μιλωντας δεν εδινα καν τα λεφτα μου ,και τοσα μαλιστα, σε ανθρωπο που εχει ταλαιπωρησει κοσμο...Ηθικα και μονο.
Μια φορα μου καναν χοντρομπινια στα Intersport π.χ. ουτε απ εξω απο τοτε...
-
δεν ξερω για τον συγκεκριμενο, αλλα οπου εχω δωσει προκαταβολη και ηταν μαπα το οχημα, την προκαταβολη την κρατησαν και μου ειπαν πηγαινε δικαστηριο!
-
Ζητάει λεφτά για να το πας συνεργείο; Τραγικό.
Μόνο που ζητάει χρήματα, είναι δεδομένο ότι προσπαθεί να παίξει με την ψυχολογία σου. Σε αυτά είναι μανούλες οι έμποροι.
-
χμμμ...
Αυτο φοβομουν και εγω.
Ζηταει 200 προκαταβολη για να παει το αμαξι για ελεγχο -
Ο χρήστης moure έγραψε:
χμμμ...
Αυτο φοβομουν και εγω.
Ζηταει 200 προκαταβολη για να παει το αμαξι για ελεγχοΠοιο αμαξι είναι? Εισαγωγης?
-
Oxι δεν ειναι εισαγωγης.
Αυτο ειναι
https://www.car.gr/8975571-volvo-xc-60- ... omato-navi -
Γιατι δεν ρωτας στην Βολβο αν εχουν μεταχειρισμένα? Συνηθως εχουν αμαξια για πωληση. Η αληθεια είναι το αμαξι είναι καινουριο για να εχει καποια σοβαρα προβλήματα (φανταζομαι ατύχημα θα το δεις αν εχει κατι) αν και 17κ χμ μαλλον λιγα είναι ακομα και για αυτό.
-
Σίγουρα το πουλάει;
Η φάση μου θυμίζει έναν άλλον έμπορα στην Λυκόβρυση που είχε ένα σχεδόν καινούριο μαύρο BMW 116 μέσα στην έκθεση για κράχτη και για πρεστίζ...
Δεν ήθελε να το πάω το αυτοκίνητο για έλεγχο με πρόφαση ότι είναι καινούριο και το αυτοκίνητο δεν βγαίνει από την έκθεση. Είχε κάτω από 20.000χλμ και ήταν ενός έτους...
-
Ενα αντιστοιχο αυτοκινητο στη βελμαρ η το Σφακιανακη κοστιζει 5000 πιο πολλα και εγω ηδη εχω ξεπερασει αυτα που ηθελα να δωσω με τα 40000.
Αυτος σιγουρα το πουλαει και δεχεται να το παω σε οποιαδηποτε αντιπροσωπια θελω για ελεγχο.
Αβαφο ειναι με γρατσουνιες που θα τις φτιαξει αν το αγορασω.
Αν δεν εγραφε Αλιβιζατος η ταμπελα θα το ειχα παρει τωρα ψαχνω να δω μηπως βλεπω μονο το τυρι και οχι τη φακα. -
Το stock center της Βελμαρ εχει ενα με €41κ και ενα με €43κ. Δεν πας να ρωτησεις τι καλυτερο μπορουν να κανουν σε τιμη να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο!;!
Έμποροι μεταχειρισμένων